Rubin.
|
Rumba ja, sej bom videla kako bo. V vrtcu tudi nisem na začetku pozdravljala, ker je čist na drugem koncu, kot smo doma in res nisem nikogar poznala. Sem mislila na začetku, da so me s kom zamenjali , potem pa sem videla, da je takšna praksa. Bom tudi tu počakala, je pa kar velika šola 540 učencev. Janeja a ne? meni sta tudi v uč padli. Moram še jih malce prelistat, da vidim, za katero se bom odločila, potem pa jo presenetim na prvi šolski dan. Ja mi tudi imamo knjigico v katero sem pislala vse od rojstva do tretjega leta. Se mi to tudi zdi fajn spomin. Samo ne vem, če ji ju bom dala, ko odraste, ali si ju bom obdržala zase . Nika s temi maili je pa tako - tako. Jaz grem za zih raje vsake tolko pogledat, ker 1x mi jih pošlje drugič pa nič. A Nika je tudi bila v gusarski deželi? Zgleda da je to letos IN. Mi smo se tudi, glede na to da letos ne gremo na morje, odločili, da pošljemo Malo miss med gusarje. Že komaj čaka, jaz malo manj - ampak dobro skrivam . Naju nakup še čaka, nekako ne prideva zraven. Bi si pa rada vzela čas. Pa zdaj je Lent - park doživetij, pa smo skoraj vsak popoldan tam. Tako bo verjetno še 14 dni, potem pa v akcijo. Aja, da ne pozabim, sem bila v Muellerju, ja hahahahaha, to niso iste barvice. Mislim doktoriraš iz teh barvic. Misliš boš vzele eno firmo, ki ima pač renome, pa vidiš, da ima taista firma xx različnih vrst barvic. Ja malo denarja malo muzike. Sicer barvic še nisva vzeli, ampak verjetno ne bova prišli pod 8€. Pa boljši takšne, kot pa da ti vse mine, ko se samo lomijo. Imam Jolyeve doma, pa sem ful razočarana. Včasih so bile to najboljše barvice. Kaj se tiče izpisa iz vrtca, jo bom jaz izpisala z 31.8. - za vsak slučaj, ker če bi jaz morala kam, potem nimamo varstva. Načeloma pa bo doma drugo polovico julija in drugo polovico avgusta. Glede drugega varstva pa se nisem pozanimala, ker ga ne bomo koristili. Je pa v Mb kar nekaj variant, večinoma plačiljive, nekaj pa tudi zastonj (ZPM). Tlb, ja mi tudi imamo doma 8 albumov, od tega 6 prva tri leta . Itak da moraš dat razviti vsako sliko, na kateri se vsaj malo vidi otrok . Res tu mač. Ampak tako je pri prvem. Hvala ti za opis. Sva medtem tudi midve že bili. No jaz sem bila zunaj, tako da nisem videla točno kako poteka, mi je pa potem psihologinja razložila okvirno. Naša se je tudi z obojim podpisala, pa še števila od 10 nazaj je povedala - to še jaz nisem vedela, da zna. Tako da sem bila z slišanim zadovoljna. Ko berem tvoj post, če ne bi vedela, bi si mislila da imava otroka na isti šoli. Jaz sem tudi zelo zadovoljna z videnim in slišanim . Teta beta, dobro da si me spomnila, ja copate je najbolje kupiti konec avgusta, da jih prej ne prerastejo. Kaj se tiče učebenka - berila, sem se jaz tudi začudila, da ga sploh rabijo, glede na to, da v prvem razredu ne spoznavajo črk, niti se jih ne učijo pisat. Bomo videli, čemu je namenjen - ali pa nas bo Katrin razsvetlila . A dežnik rabijo? Glede na to, da jo bomo vozili v šolo in iz nje, nisem pomislila na njega Zala01 - bravo za torbo .
|