|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Gremo v šolo 2011
22.6.2011 11:28:35   
Zala01
No midva sva pa kar danes v lokalni MK nakupila vse, razen torbe in dveh delovnih zvezkov za matematiko, ki ju niso imeli. Torbo računam, da bi naročila preko e-baya, želi si tiste s koleščki, ne mara pa raznih spidermanov, bakuganov ipd., tko da je kar težka. Mi imamo še 10 dni šihta, pol pa težko pričakovano morje. Komaj čakamo!

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 551
22.6.2011 13:43:13   
rumba
Zala01, a to si bila v ta majhni MK na Tržaški? Imam namen tja. A so kaj rekli, kdaj dobijo zvezke za MA?

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 552
22.6.2011 21:23:00   
Janeja
teta beta, se priporočam za informacijo glede DZ, da ne bom še jaz klicala.
Kje si pa kupila Winx dežnik?

Naša Lea bo pa v vrtcu še do 15 julija, potem smo do konca meseca na dopustu. Vpisala pa sem jo tudi do 15 avgusta, ker je sama hotela še hodit user posted image . Koliko bo dejansko tam, bomo pa še videli...

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 553
22.6.2011 21:55:03   
Katrin
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi
SPLOH jih nimamo, samo DZ.user posted image

Pri nas je preko šolskega sklada le berilo:))

Nika v službi: izvedela sem, da so nas zaradi prevelikega števila prijav (720 učiteljev, LOL) razdelili še na druge OŠ, tako da izobraževanja žal ne bom imela na svoji bivši šoli user posted image   Se ujamemo kdaj drugič, morda:))

Lep vikend vsem:))

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 554
22.6.2011 21:58:52   
Zala01
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Zala01, a to si bila v ta majhni MK na Tržaški? Imam namen tja. A so kaj rekli, kdaj dobijo zvezke za MA?

Ja, zraven Simpla.Imajo naročeno menda, tako da naj bi bilo drug teden. Enko sem dobila, manjkata pa še dvojka in trojka.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 555
22.6.2011 22:31:59   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: Katrin RR

Nika v službi: izvedela sem, da so nas zaradi prevelikega števila prijav (720 učiteljev, LOL) razdelili še na druge OŠ, tako da izobraževanja žal ne bom imela na svoji bivši šoli user posted image   Se ujamemo kdaj drugič, morda:))

O, škoda. Pa drugič .... enkrat....user posted image

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 556
23.6.2011 9:25:24   
rumba
Zala01, hvala za odgovor.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 557
24.6.2011 10:38:52   
teta beta
Janeja, pravi učbenik je modre barve in stane 14 EUR, to je starejša izdaja; beli pa je bil prenovljen l.09. Winx dežnik pa sem kupila v DZS na Prešernovi nasproti sodišča, včeraj so jih nekaj še imeli. V Mercatorjevem DZS pa jih nimajo, da ti prihranim pot, sem bila tam predvčerajšnjim user posted image .

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 558
24.6.2011 17:45:52   
Zala01
no končno kupili torbo za mojega fantolina, smo jo vzeli kar v DZS-ju, je na koleščke, od Acte,z motivom morskega psa, modra...ma luštna v glavnem. Še po tista dva DZ-ja za matematiko gremo drugi teden in smo z nakupovanjem zaključili.user posted image

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 559
26.6.2011 22:31:35   
Rubin.
Rumba ja, sej bom videla kako bo. V vrtcu tudi nisem na začetku pozdravljala, ker je čist na drugem koncu, kot smo doma in res nisem nikogar poznala. Sem mislila na začetku, da so me s kom zamenjali user posted image , potem pa sem videla, da je takšna praksa. Bom tudi tu počakala, je pa kar velika šola 540 učencev.

Janeja a ne? meni sta tudi v uč padli. Moram še jih malce prelistat, da vidim, za katero se bom odločila, potem pa jo presenetim na prvi šolski dan. Ja mi tudi imamo knjigico v katero sem pislala vse od rojstva do tretjega leta. Se mi to tudi zdi fajn spomin. Samo ne vem, če ji ju bom dala, ko odraste, ali si ju bom obdržala zase user posted image .

Nika s temi maili je pa tako - tako. Jaz grem za zih raje vsake tolko pogledat, ker 1x mi jih pošlje drugič pa nič. A Nika je tudi bila v gusarski deželi? Zgleda da je to letos IN. Mi smo se tudi, glede na to da letos ne gremo na morje, odločili, da pošljemo Malo miss med gusarje. Že komaj čaka, jaz malo manj - ampak dobro skrivam user posted image .

Naju nakup še čaka, nekako ne prideva zraven. Bi si pa rada vzela čas. Pa zdaj je Lent - park doživetij, pa smo skoraj vsak popoldan tam. Tako bo verjetno še 14 dni, potem pa v akcijo. Aja, da ne pozabim, sem bila v Muellerju, ja hahahahaha, to niso iste barvice. Mislim doktoriraš iz teh barvic. Misliš boš vzele eno firmo, ki ima pač renome, pa vidiš, da ima taista firma xx različnih vrst barvic. Ja malo denarja malo muzike. Sicer barvic še nisva vzeli, ampak verjetno ne bova prišli pod 8€. Pa boljši takšne, kot pa da ti vse mine, ko se samo lomijo. Imam Jolyeve doma, pa sem ful razočarana. Včasih so bile to najboljše barvice.

Kaj se tiče izpisa iz vrtca, jo bom jaz izpisala z 31.8. - za vsak slučaj, ker če bi jaz morala kam, potem nimamo varstva. Načeloma pa bo doma drugo polovico julija in drugo polovico avgusta. Glede drugega varstva pa se nisem pozanimala, ker ga ne bomo koristili. Je pa v Mb kar nekaj variant, večinoma plačiljive, nekaj pa tudi zastonj (ZPM).

Tlb, ja mi tudi imamo doma 8 albumov, od tega 6 prva tri leta user posted image . Itak da moraš dat razviti vsako sliko, na kateri se vsaj malo vidi otrok user posted image . Res tu mač. Ampak tako je pri prvem. Hvala ti za opis. Sva medtem tudi midve že bili. No jaz sem bila zunaj, tako da nisem videla točno kako poteka, mi je pa potem psihologinja razložila okvirno. Naša se je tudi z obojim podpisala, pa še števila od 10 nazaj je povedala - to še jaz nisem vedela, da zna. Tako da sem bila z slišanim zadovoljna. Ko berem tvoj post, če ne bi vedela, bi si mislila da imava otroka na isti šoli. Jaz sem tudi zelo zadovoljna z videnim in slišanim user posted image .

Teta beta, dobro da si me spomnila, ja copate je najbolje kupiti konec avgusta, da jih prej ne prerastejo.

Kaj se tiče učebenka - berila, sem se jaz tudi začudila, da ga sploh rabijo, glede na to, da v prvem razredu ne spoznavajo črk, niti se jih ne učijo pisat. Bomo videli, čemu je namenjen - ali pa nas bo Katrin razsvetlila user posted image .

A dežnik rabijo? Glede na to, da jo bomo vozili v šolo in iz nje, nisem pomislila na njega user posted image

Zala01 - bravo za torbo user posted image .

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 560
2.7.2011 21:50:53   
dps1
mi pa dobili predračun od mladinske knjige za DZ + ovitiki (62 eur), dostavli jih bodo direkt na šolo prvi šolski dan. učbenika 2 tudi v šoli iz sklada, ostale drobnarije po seznamu pa nabavimo avgusta- računam še na cca60 eur brez šolske torbe.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 561
5.7.2011 11:49:42   
Katrin
Ojla, punce user posted image

Po dolgem času se javljam - danes je uradno moj prvi dan dopusta user posted image user posted image user posted image

Šolske potrebščine smo naročili, pridejo po 15.avgustu, kar bo ravno prav, saj se takrat vrnemo z morja user posted image user posted image Kaja se šole veseli, vendar je sedaj čas za počitnice, tako da v petek odrinemo in uživamo user posted image user posted image user posted image

Se beremo ponovno konec avgustauser posted image user posted image

Lepe počitnice in dopust vsem user posted image

Izkoristite vsak dan posebej!!!

lp, katrin

(odgovor članu dps1)
Neposredna povezava do sporočila: 562
8.7.2011 11:14:23   
Rubin.
Mi smo končno vse nabavili. Je pa tako slaba izbira da bohpomagi. Ne vem jaz sem si predstavljala da bo vsega oh in ah, pa sem bila kar razočarana. No o presenici Winx lahko samo sanjamo. So jih pri DZS dali v akcijo in so šle 123. Si nisem mislila, da skoraj vsi nabavljajo že konec junija user posted image . Če se sebe spomnim nazaj, sva z mamo šle v akcijo 14 dni pred šolo, do takrat pa sploh nisem mislila na to user posted image . Jah zgleda, da se časi spreminjajo. Peresnico si je izbrala puščico, bomo videli kako bo to v praksi. Čeprav na prvi pogled se mi zdi bolj praktična, ker je manjša, lažja, ni tako okorna, pa še večji šilček gre not. Barvice sem vzela Faber cas_tell, če pa se bodo izkazale za slab nakup, pa nam ostane še Staedtler. Ker je pri nas predpisan zvezek z črtami B5 11 mm, sem vzela od tako lahko in sva ga morali seveda oviti z Winxicami, da ni tak bv user posted image . Pa še stenski koledar, ki se začne z septembrom sem vzela, ga imamo že na steni pri pisalni mizi. Imajo pa počitnic olala. Ne vem kako skombinirajo tisti starši, ki nimajo urejenega varstva - beri so v službi, prav tako stari starši. Se mi zdi, da bi morali vsaj za prvo triado, nekako poskrbet, sej ne morejo biti sami doma. Ampak verjetno si sam sebi prepuščen, kako se boš organiziral. Sem videla, da imajo tudi takšne fine organizatorčke, samo tega nismo kupili, ker dobijo v šoli eno fajn beležko, v kateri je vse not od urnikov, do koledarja, sporočil za starše,.... ni da ni, super zadeva.

Imam pa eno prošnjo. Nekaj postov nazaj sem ugibala katero spominsko knjigico bi ji kupila za vstop v šolo. Sedaj pa sem v dilemi. V Mb je ni nikjer za dobiti, lahko jo naročim edino preko spleta, ampak jaz bi si prej rada ogledala, katero. Tako, da če ima katera možnost knjigi videti v živo in ju malce prelistat, bi bila vesela, če mi sporoči, katera se ji zdi boljša. To sta pa ti dve knjigi:

http://knjigarna.enakupi.com/search.php?mode=search

Uživajte na dopustu user posted image , tiste ki ga pa še čakate, pa naj vam čimprej mine user posted image .

< Sporočilo je popravil Rubin. -- 8.7.2011 11:20:57 >

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 563
18.7.2011 7:39:17   
Šarki
Rubin. mi imamo isti problem s peresnico. Ampak mi bomo verjetno malo počakali, če bodo dobili še kakšno pošiljko. Drugače pa nimamo še čisto vsega. Manjka nam kolaž, pa risalni listi, take malenkosti. Knjige in zvezke pa že imamo.

Imam še eno vprašanje. Ali ste vsi dobili možnost izposoje knjig iz učbeniškega sklada?? Pri nas je namreč pisalo da za nakup učbenikov poskrbimo sami. Je pa res, da sodelavka ni nič ceneje skos prišla, pa imajo knjige iz sklada. No, zanima me če katera kaj več ve o tej stvari.

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 564
22.7.2011 11:20:01   
tilči
imam eno user posted image
ali so delovni zvezki A4 format?
Moram nabaviti še ovitke za zvezke,pa da ne bom nekaj kupovala,potem pa ne bodo pasali.
Torbo si je naš Nejc izbral Bakugana na koleščkih,sem v Muellerju izkoristila 15 % popust,tako da sedaj rabi samo še copate in ovitke
Pa drugače:kaj ste vsi na dopustu?Mi smo bili prejšnji teden na morju,po dolgih letih so trofli lepo vreme in toplo morjeuser posted image
ta teden sem še doma oz. zaključujem z dopustomuser posted image

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 565
22.7.2011 11:21:49   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: Šarki

Imam še eno vprašanje. Ali ste vsi dobili možnost izposoje knjig iz učbeniškega sklada?? Pri nas je namreč pisalo da za nakup učbenikov poskrbimo sami. Je pa res, da sodelavka ni nič ceneje skos prišla, pa imajo knjige iz sklada. No, zanima me če katera kaj več ve o tej stvari.

pri nas dobi učbenike v skladu

< Sporočilo je popravil tilči -- 22.7.2011 11:22:48 >

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 566
22.7.2011 11:25:27   
Leela
mi dobimo berilo v skladu, drugih učbenikov nimajo.

tilči tisti delovni zvezki za matematiko, ki jih ima moj sin so manjši od a4 in je ovitek prevelik. Dobi se ovitke, ki jih zalepiš in odrežeš kjer je odveč. Vprašaj ti bodo v knjigarni svetovali.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 567
25.7.2011 9:05:07   
dps1
kakšne torbe ste nabavile in kje?? nahrbtniki? na koleščkih? pri torbah se čisto izgubim :(

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 568
25.7.2011 9:07:37   
Kerensa*
Mi smo kupili nahrbtnik za prvošolčka v Leclercu in to čisto slučajno, saj smo naleteli na neko akcijo, ko so nahrbtnike Gormiti prodajali po 8€. Pa nahrbtniku čisto nič ne manjka - dovolj velik je, ima anatomsko oporo za hrbet, 3 predale (2 velika in 1 spredaj, za copate", pa še 2 stranska žepka, pravzaprav), v osnovi je črn, slike so pa pač od Gormitov (barvne).

Za Pubertetnika pa še ne vemo, kje in kakšnega bomo kupili, ampak bo moral biti pa zagotovo na koleščkih (za 9. razred) ali pa bo moral biti vsaj primeren, da se ga da na nastavek s koleščki (to pa prodajajo posebej po cca. 15€).

(odgovor članu dps1)
Neposredna povezava do sporočila: 569
30.7.2011 8:14:57   
Rubin.
Šarki, sej peresnice imajo tudi čez vso šolsko leto, če ne bo ta ok, bomo drugo nabavili. Nam manjkajo še copati, te bova šli v nabavo konec avgusta, da jih prej ne preraste user posted image . Pri nas je samo berilo, kot učbenik in le-tega dobijo iz US. Imam pa sedaj listič pred seboj, na katerem piše, da je cena Ko pravljice oživijo 18€, izposoja pa 0€. Ostalo so pa DZ, ki pa itak povsod stanjo enako.

Tilči, nimam pojma. Jaz sem jih naročila preko Kopije in zraven, kar pripadajoče ovitke. Vprašaj tam kjer jih boš kupila, sicer pa mislim, da bi morala to vedeti vsaka knjigarna. Pa tudi tu ti bodo težko odgovorile, ker kot vidim, imamo različne DZ.

dps1 debata o torbah je že tekla, pa tudi TUKAJ najdeš kakšen nasvet. Moj je: čimanj kompliciraj user posted image .

Lep počitniški pozdrav.

< Sporočilo je popravil Rubin. -- 30.7.2011 8:15:56 >

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 570
16.8.2011 21:25:34   
Katrin
Še dopustnikujete?

No, mi smo se sinoči vrnili z dooolgega morja, pa bi šla kar nazajuser posted image

Danes smo prejeli vse, kar potrebujemo za 1.razred user posted image ; počasi bo šlo pa zares user posted image

Lepo se imejte in izkoristite počitnice do konca!

lp, katrin

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 571
20.8.2011 12:02:35   
Libra
Pozdravljene vse mamice bodočih prvošolcev.
Mene pa samo nekaj zanima. Nekaj ste omenjale razne knjigice za spomin na prvi šolski dan, samo nič jih niste komentirale. Zato vsa še enkrat sprašujem, če poznate naslednje knjigice:

Končno šola (DZS)

Moji prvi koraki v šolo (Novium)

Moj prvi šolski dan (Pomurska založba).

Kakšne se vam zdijo in katera vam je nalbolj všeč.

LP

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 572
24.8.2011 17:20:25   
Nika v službi
Živjo,

eno vprašanje za Katrin in ostale: ali ste vi dobili poimenske sezname otrok za razred, ki ga bodo obiskovali vaši otroci? Razumem, da seznami ne smejo biti javno obljavljeni, težko pa razumem, da ne dajo ven spiska otrok, ki bodo obiskovali isti razred.

Pri nas nas bodo namreč po pošti obvestili zgolj o tem, v katerem razredu otrok bo (torej 1.A, 1.B,...), mene pa firbec matra, kdo bodo Nikini sošolci.user posted image Torej, zanima me, kakšna je sicer praksa?

Hvala, se tipkljamo še kasneje, zdaj šibam.

Aja, roditeljski imamo pri nas 30.08., torej dan pred šolo.user posted image

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu Libra)
Neposredna povezava do sporočila: 573
24.8.2011 17:51:10   
Katrin
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Živjo, eno vprašanje za Katrin in ostale: ali ste vi dobili poimenske sezname otrok za razred, ki ga bodo obiskovali vaši otroci? 

Ne, ne dobimo. Ne vem, zakaj user posted image

Mi smo danes poslale vabila za prvi šolski dan, drugi teden izdelamo še darilca in potem v četrtek: Štart!!!

S Kajo sva danes zavili vse DZ in zvezke, podpisali potrebščine in spakirali torbo. Sedaj pa res že komaj čaka, kdaj bo šola user posted image user posted image user posted image

Se beremo,

lp, k

Neposredna povezava do sporočila: 574
25.8.2011 12:43:56   
Star_a
Jaz sem vam tudi pridružujem .Naš marko gre tudi v prvi razreduser posted image   Uh,kako čas beži.

Mi smo tudi vse že nakupili in zdaj samo še čakamo.

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

TV
Evica22

Koliko časa na dan gledajo vaši malčki TV?

manj kot pol ure (34%)

več kot pol ure (21%)

več kot eno uro (25%)

več kot dve uri (6%)

kolikor sam hoče (14%)

Število vseh glasov: 131

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!