teta beta
|
Rubin., naša tudi nima nobenih težav z navezovanjem stikov, takoj se vklopi, ampak danes bi mi bilo pa res čisto izven plana. Mi smo namreč precej leteči med zdajšnjim bivališčem, vrtcem, mojim nekdanjim domom (in "službo") in tudi bodočo šolo. In tudi bodočim domom, seveda (Ja, Janeja, bomo začeli, kmalu, že pripravljamo količke! ) V bistvu vozim otroke nekje 22 km v vrtec (je pa skoz AC), do šole je ista razdalja, če pa upoštevam še ovinek do vrtca pa cca 27 km. Sva pa srečali danes na sistematskem same bodoče sošolke oz. sošolce. Z eno punčko sta se takoj zaštekali, druge smo samo na hitro videli oz. pozdravili, starše pa jaz tudi poznam. Sicer je bilo na pregledu vse bp, teža 19,5 kg, višina 112 (to me je presenetilo, sem bila prepričana, da je večja, ker npr. 116 hlače so ji prekratke). Za cepljenje je nekaj protestirala, ampak bolj zaradi afnanja se mi je zdelo, ker ji je šlo zraven še na smeh, za zobke je bila pa še posebej pohvaljena. Izbrala sem ji tudi zdravnico tam, menda je neka mlada, nova, zelo prizadevna, ona dr. ki je delala sistematske, mi jo je priporočala, češ da naj izberem njo. Tudi prav . Naša se je pa zdaj zagrela za torbo medvedka Paddingtona, ki jo imajo na OMV. Smo namreč gledali to risanko na Boomerangu in je totalni hit pri našima. Pa res je zabavna risanka.