|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Gremo v šolo 2011
15.4.2011 21:11:06   
Zala01
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Zala01, mi smo iz Lj., ampak v Lj. je tako, da je pregled odvisen od tega, pod kateri šolski okoliš spadaš. Tale dr., pri kateri smo mi imeli sistematiko, pač skrbi za šolo, kamor bo naša Nika hodila. Saj verjetno ste imeli sestanek staršev na šoli - a vam niso nič rekli, kdaj bodo pregledi? Jaz bi pač poklicala na šolo (ali pisala mail) in povprašala, katera je pristojna šolska dr. in kdaj so predvideni pregledi.

.

Hvala za odgovor, Nika. Bom počakala, da grejo še ti prvomajski prazniki mimo in jih bom pol v začetku maja kontaktirala. Smo imeli sestanek januarja, ampak nam niso nič točno povedali za to, so rekli da pač dobimo domov vabilo za preventivni pregled.

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 401
16.4.2011 10:02:27   
Rubin.
Janjeja user posted image . No midva sva bila v času Schumija in Davida tudi vsak na svojem bregu, je bilo extra pestro tiste čase pri nas user posted image . Se že veselim tvojega raporta, me prav zanima če te bodo angleži prepričali user posted image . Sicer pa uživaj na max.

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 402
16.4.2011 13:23:29   
Katrin
Janeja in rubinuser posted image user posted image user posted image   Sta pa face:))

F1 sicer ni moje področje, v Londonu sem pa že bila in še bomo šli; imam lepe spomine, tako da Janeja, uživaj maximalno še za nas:))

lep vikend,
katrin

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 403
17.4.2011 7:15:28   
nikolet
hvala za lepe želje... se nisem že neki cajta oglasila mam del....

smo dobili vabilo tza sistemacki pregled... gremo v četrtekuser posted image

lep pozdrav

spomin je kot pesem, ki v srcih odzvanja,
spomin je kot cvet, ki nenehno poganja,
spomin je svetloba, ki dušo obliva,
spomin je ljubezen, ki v srcu prebiva.

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 404
19.4.2011 12:15:11   
Rubin.
Koooooooooooončnoooooooooooooooo dobili vabilo. Kaj bo popoldan veselja, hhihihihi. Uživajte v sončku :).

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 405
19.4.2011 13:37:21   
tilči
1. pregled je za nami.V 20. minutah sva opravila.Stehtala ga je,zmerila višino in pritisk,moral je narediti predklon,če je hrbtenica dobra za nosit torbouser posted image ,preverila je vid,povedati je moral barve,pa seveda cepljenje v vsako roko.Že malo jamra,da ga boli.Sem mu rekla,da naj danes ne teži tamalemu,ker ga bo hitro zagrabil za roko,potem bo pa jok.26.5. ima naslednjo dozo,pa potem,ko bo že v šolo,še 3.
Se jim pa ful dogaja v vrtcu.Ta teden imajo tečaj rolanja,maja tečaj plavanja,končni izlet v kekčevo deželo,letovanje v Sečo za 3 dni.Bi še jaz šla v vrtec.user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 406
20.4.2011 10:55:06   
aleži
Pozdravljene iz sončne Obale user posted image

mi smo dali sistematski in cepljenje skozi že prejšnji teden. Izbrali smo si tudi šolsko zdr., ker pri P nismo več. Sem kar tisti dan podpisala! user posted image
Bil je tako vesel, da sem si vzela dopust in sva šla na sladoled po končanju.

Katrin: lepo, da prideš v Izoli. Mi odpotujemo 26.-1.5 na Pag kot vedno. Moški del gre lovit ribe!user posted image  Mogoče,  se bomo vidle 2.5 ko boste šli proti domu, pokliči pa pridite na kavico.

uživajte vse na dopustu!!!

Lepe velikonočne in prvomajske praznike želim vsem

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 407
20.4.2011 11:18:17   
Rubin.
Vidim, da se pregledi lepo vrstijo in to bp, cepljenje zgleda dobro prenašajo user posted image .

Naša je bila včeraj čist iz sebe od veselja, da je končno tudi ona prijela vabilo za pregled. Je v vrtcu to sedaj glavna tema user posted image .

Tilči v vašem vrtcu pa se dogaja user posted image . Pri nas je samo tuj jezik dodatna aktivnost - plačljiva seveda, pa nič drugega. Gredo sicer še v pobrateno mesto na Hrvaškem, nekje na morju - ne vem točno, samo to gredo z starši. V soboto zaključujemo z plavanjem, je kar žalostna - ona bi hodila vsako soboto  user posted image . Ampak v začetku maja začne z šolo rolanja, tako da se dogaja dalje.

Mi bomo kar ostali pri tem pediatru, ki ga je imela dosedaj. Sem zelo zadovoljna z njim in mi je tudi všeč, da sta obe pri istem zdravniku.

Jaz vam tudi želim lepe velikonočne praznike in obilo užitka ob barvanju prihov. Mene Mala miss heca, da bi naredili čokoladno potico (ker druge, razen mene, nihče ne je user posted image ), ampak ker še v življenju nisem delala potice, nisem nad idejo najbolj navdušena user posted image . Bomo videli, če nama bo extra dolgčas.

user posted image

< Sporočilo je popravil Rubin. -- 20.4.2011 11:19:49 >

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 408
20.4.2011 11:33:35   
Nika v službi
Janeja, kje pa delaš? Jaz bi bila tudi tvoja VIP stranka...user posted image user posted image user posted image   Uživajte v Londonu in za fotke se tudi jaz priporočam, pri nas je F1 bila in je še vedno "in". Zdaj že ta mala noro rada gleda. Smo pa fani Renaulta in Alonsa. S prestopi nam je sicer veselje malce podrl, ampak zdaj navijamo nekako za vse (Renault, Ferrari & Alonsa).user posted image

Mi smo v nestrpnem pričakovanju odhoda proti Pragi, ampak prej nas seveda čakajo še velikonočni prazniki in barvanje pirhov, pa nekaj praznovanj (v kratkem praznuje tako mož kot njegova sestra, pa Nika je povabljena na RD od sovrtičkarja) in še točno 2 dni službe. Danes ne štejem večuser posted image , torej samo še jutri (petek sem si vzela frej) ter torek, potem pa off do 03.05.!

Uživajte!

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 409
20.4.2011 12:11:39   
Rubin.
Nika uživajte na polno user posted image .

Midva sva tudi bila fena jaz od McLaren-Mercedesa  moj pa od Ferrarija, ko so bili še stalni dirkači (Coulthard/Schumacher). Sedaj pa je že nekaj časa vse zmešano, tako da res ne vem za koga/kaj bi navijala. Moj se čist križa ker je njegov upokojenški favorit sedaj pri Mercedesu, jaz pa še bolj user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 410
20.4.2011 14:07:25   
Katrin
aleži: uživajte na Pagu user posted image user posted image user posted image V ponedeljek smo na Brionih, tako, da se vračamo pozno zvečer proti Ljubljani. Pa drugič user posted image Smo na vezi user posted image

Jaz imam še dva dni ogroooomno za postorit v šoli s tamalimi, tako, da se bom šele v petek popoldne oddahnila. Vsem želim lepe in prijetne praznike user posted image user posted image user posted image

lp, k

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 411
20.4.2011 20:13:53   
Janeja

Janeja, kje pa delaš? Jaz bi bila tudi tvoja VIP stranka...user posted image user posted image user posted image  

Nika, boš mogla pa avtomobile začet lakirat user posted image
Sem pa ugotovila, da ima Lea pregled ravno, ko bom v Londonu. Zdaj pa ne vem, a naj ji ga prestavim? Rada bi bila zraven, možek pa tud pravi, da gre komot sam z njo. Kaj bi ve naredile?

Jaz pa še jutri delam, v petek pa gremo proti Umagu. Komaj čakam mal odklopa. Po drugi strani imam pa kar mal čuden občutek, ker me prvič ne bo doma za Veliko noč. 

Uživajte vsi, ki greste na dopust. Tisti doma, pa lepo pobarvajte jajčka in uživajte v družbi domačih med prazniki. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 412
20.4.2011 21:20:22   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: Janeja

Janeja, kje pa delaš? Jaz bi bila tudi tvoja VIP stranka...user posted image user posted image user posted image  

Ah, kein Problem, bom k možu v službo skočila in tam kakšnega mojstra iz kleparske oz. ličarske delavnice pocukala za rokav za kakšen Schnellkurs.user posted image  Očitno si nekje v avto branži (tako kot moj mož).user posted image

Glede pregleda - kaj pa vem, jaz pri takih stvareh želim biti zraven in ponavadi na kakšna podrobnejša vprašanja očki ne poznajo vseh odgovorov.user posted image  Verjetno bi jaz termin prestavila.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 413
20.4.2011 21:33:21   
Janeja

Ah, kein Problem, bom k možu v službo skočila in tam kakšnega mojstra iz kleparske oz. ličarske delavnice pocukala za rokav za kakšen Schnellkurs.user posted image  Očitno si nekje v avto branži (tako kot moj mož).user posted image

Glede pregleda - kaj pa vem, jaz pri takih stvareh želim biti zraven in ponavadi na kakšna podrobnejša vprašanja očki ne poznajo vseh odgovorov.user posted image  Verjetno bi jaz termin prestavila.

Mogoče se pa poznava s tvojim, Slovenija je majhna, mene je pa po celem trgu dost... user posted image
Drugače pa delam v firmi, ki v SLO trži avto lake, s katerimi je med drugim lakiran tudi McLarnov bolid F1, zato nas bodo pa spustili v svoj center. user posted image

Za pregled bom pa verjetno res poklicala. Saj ne, da ne zaupam možu - glede na najin delovni čas je itak on več z otrokoma kot jaz - pa vseeno. Res imam željo bit zraven.

Neposredna povezava do sporočila: 414
20.4.2011 21:47:49   
Rubin.

Sem pa ugotovila, da ima Lea pregled ravno, ko bom v Londonu. Zdaj pa ne vem, a naj ji ga prestavim? Rada bi bila zraven, možek pa tud pravi, da gre komot sam z njo. Kaj bi ve naredile?

Jaz bi prestavila user posted image .

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 415
21.4.2011 7:09:41   
Nika v službi

Mogoče se pa poznava s tvojim, Slovenija je majhna, mene je pa po celem trgu dost... user posted image
Drugače pa delam v firmi, ki v SLO trži avto lake, s katerimi je med drugim lakiran tudi McLarnov bolid F1, zato nas bodo pa spustili v svoj center. user posted image

Očitno se ne poznata, sicer bi šel s tabo v London.user posted image

Ja, glede na majhnost trga in avto branžo, se mogoče celo poznata oz. verjetno on pozna tvojo firmo. Mi jo zaupaš na zs?

F. Lainšček

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 416
21.4.2011 12:47:38   
Janeja

Uf, zdaj pa res upam, da se ne poznava, da ne bo kakšne zamere user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 417
21.4.2011 12:54:18   
Nika v službi

Uf, zdaj pa res upam, da se ne poznava, da ne bo kakšne zamere user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Imaš zs.user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 418
21.4.2011 13:26:36   
rumba
Živjo!
O, vidim, da ste že skoraj vsi opravili sistematske preglede. Mi še vedno nismo dobili vabila (ZD Vič).user posted image

Tudi jaz se priporočam za kak nasvet glede Londona. Mi potujemo čez praznike, pa bi mi prav prišel kak nasvet, kaj je zanimalo vaše otročke. user posted image Ta majhna bo ostala doma, bodoča prvošolka in drugošolček pa gresta z nama in se že zelooooooooo veselita. Rdeči dabeldekerji, metro, to trenutno vodi. Pa od nekje sta izvedela (pojma nimam kako), da je tam tudi Legoland, he, he... pa "ene kosti" od dinozavra.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 419
22.4.2011 11:06:44   
Rubin.
Rumba verjetno je veliko prvošolčkov, pa bolj dolgo traja, da pridejo vsi na vrsto. Mi imamo pregled 6. maja. Predvidevam da bodo do junija vsi na vrsti user posted image . Tudi vi uživajte v Londonu. Jaz bi nekam na morje, mmmmmmmmmmmm morski zrak pa to user posted image . Se mi zdi vreme čudovito za sprehode. Nič tiste, ki greste uživajet na polno.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 420
22.4.2011 11:55:48   
Zala01
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Živjo!
O, vidim, da ste že skoraj vsi opravili sistematske preglede. Mi še vedno nismo dobili vabila (ZD Vič).user posted image

očitno so si vzeli čas. Tudi mi od ZD Viča nobenega glasu. Sem pa malo pomirjena, ko sem vidla, da ste tud vi na istem.

Lep dopust v Londonu...še nisem bila, zato ti žal ne morem pomagati. No mi gremo za par dni na Dunaj.user posted image

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 421
22.4.2011 12:25:04   
Rubin.
IZVIRNO SPOROČILO: Zala01

Živjo!

očitno so si vzeli čas. Tudi mi od ZD Viča nobenega glasu. Sem pa malo pomirjena, ko sem vidla, da ste tud vi na istem.

Lep dopust v Londonu...še nisem bila, zato ti žal ne morem pomagati. No mi gremo za par dni na Dunaj.user posted image

Sej mogoče, če bi poklicali v ZD bi vam povedali? Ne vem, jaz se tega nisem prej spomnila user posted image .

Dunaj tudi lep, lep, lep. Že dolgo nisem bila tam user posted image .

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 422
22.4.2011 13:03:57   
rumba
Ja, menda ni pomembno v katerem ZD si, pač pa s katerim ZD in šola navezo. Tako da, očitno naša šola še ni pričela z zdravniškimi pregledi. Sem včeraj malo povprašala v vrtcu ostale starše in sem ugotovila, da so imeli preglede samo tisti, ki ne gredo na isto šolo, kot moja punca. Od "naših" še nihče ni bil klican na pregled. Upam samo, da se ne spomnijo šele nekje v juniju.user posted image

Zala01, tudi vi uživajte na Dunaju. Tam še nisem bila z otroki, mi je pa zeeeelooo všeč.user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 423
22.4.2011 21:54:30   
tlb
evo, še malo se jaz javim :)
včeraj smo imeli v šoli tretje-zadnje srečanje z otroki; v telovadnici so tekali in "divjali" pod budnim očesom telovadnih učiteljic, nato pa smo se priključili še starši. Otroci so vidno uživali :)
Preglede ima naša šola (MB) šele 11. maja-takrat začnejo, trajajo pa 4 dni(tj. za vse prvošolčke). Naša miss ga ima 12. in se seveda NIČ kaj ne veseli, ker so ji v vrtcu punce že povedale, da cepljenje "FUL MOČNO BOLI, PA ŠE DVAKRAT TE PIKNEJO!" Sem že pripravljena na huronsko dretje, verjetno še pred pikanjem......ah, to pa je čisto po meni (mislim, da sem se že pohvalila, da sem se REDNo skrivala na WC pred cepljenji v šoli; še v 7. razredu.....)
Nato pa imamo 26. maja individulno psihološko neobvezno testiranje; pač, če kdo od staršev želi. Pri nas si naša miss želi :) sploh, ker NI cepljenja :) pa bomo šli, ne škodi, če kaj novega izvem :)

U, Dunaj; smo ravni bili pred kratkim! Naša miss je najbolj uživala v Schonbrunnu v muzeju za otroke (je v desnem krilu gledano s sprednje strani), ker se je lahko preoblačila v oblačila iz "tistih časov, ko je živela SIsi". Itak je glavna fenica omenjene gospodične. Še ZOO je ni ne vem kako navdušil. Drgač pa-MEtro pa tramvaj-to pa jaaaa! gremo lahko še štiri ostaje? Je bilo najpogostejše vprašanje :)
Tako da-uživajte!!!
London pa imamo v planu, jaz sem bila samo enkrat pred mnooooogo leti tam gori, pa bi ga rada videla. Tamala pa si itak želi it nekam še z letalom (dokaj nerada se vozi z avtom.....)

Aja-a ima katera kak nasvet-sem se zdaj spomnila. Naša miss najprej v avtu kar nekaj časa sprašuje, če je še daleč pa če je še dolgo.....nato pa končno zaspi in ji glavica pade na prsi in tak niha med vožnjo; jaz ji jo popravljam, pa spet pade naprej. Imamo en taki mali povšterček s HelloKitty, da se glava nasloni in da naj ne bi tak "dol padala", pa ne pomaga.....Kako ve to rešite? Meni se dete kar smili in me kar začne bolet MOJ vrat :) ona pa se po prebujanju nikoli ne protižuje, da jo kaj boli.....

na, tolko o tem :)

VEEEEEELIKO PiSANIH JAJČK in veeeeeliko lušnih trenutkov v družbi svojih najdražjih!
Pozdrav s totega konca!
T
-----

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 424
22.4.2011 22:15:29   
KT

Živjo!

Tudi jaz se priporočam za kak nasvet glede Londona. Mi potujemo čez praznike, pa bi mi prav prišel kak nasvet, kaj je zanimalo vaše otročke. user posted image Ta majhna bo ostala doma, bodoča prvošolka in drugošolček pa gresta z nama in se že zelooooooooo veselita. Rdeči dabeldekerji, metro, to trenutno vodi. Pa od nekje sta izvedela (pojma nimam kako), da je tam tudi Legoland, he, he... pa "ene kosti" od dinozavra.user posted image

Legoland je približno uro vožnje iz Londona, tako da bi morali na vlak, pa še to je hudo komplicirano.

Na vsak način obiščite Natural History Museum (tu so tiste kosti dinozavrov user posted image ), vstop brezplačen, in ne vstrašite se vrste pred muzejem, ker gre vse skupaj zelo hitro. Samo za ovinkom boste našli Science Museum (kot nekakšna hiša eksperimentov v LJ ampak veliko boljše, vstop brezplačen). Ne pozabite na London Eye (cene so sicer malce zasoljene, ampak če nameravate še v Muzej voščenih lutk Madam Tussauds', potem se splača kupiti karte za obe atrakciji po nižji ceni - preveri spletne strani).
Privoščite si kak musical (karte kupite na dan predstave na Leicester Square v Half Price Ticket Boot in ne pri kakih preprodajalcih, ker ni nujno, da boste tisti večer dejansko gledali izbrani musical). Moj predlog za otroke in tudi odrasle: Lion King in Billy Elliot.
Hamleys to pač moraš privoščiti svojima nadebudnežema - 5 nadstropna trgovina igrač, kjer se vedno kaj dogaja in ne samo prodaja (najdeš jo na Regent Street).
Pa uživajte!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Vsako leto 1600 novih primerov pljučnega raka
Pljučni rak je tretji najpogostejši rak v Sloveniji in tudi vzrok za ogromno smrti. Vsako leto v Sloveniji zaradi njega ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?