|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Gremo v šolo 2011
14.4.2011 8:33:26   
Rubin.
Dobro jutro:

user posted image

Janeja Umag - super, naj bo toplo, da si boste lahko nožice namakali user posted image . Potem pa še London - user posted image  za takšno službo, upam, da boš imela tudi kaj časa za uživanje.

Janeja, glede seznama se pa ne sekiraj, itak ima skoraj vsaka šola drugačnega, tako da bi bil samo okvirna info. Moram še jaz malce na našo spletno stran user posted image .

Uživajte!

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 376
14.4.2011 8:57:39   
Nika v službi
Rubin, hvala za virtualno kavico, jaz svojo, pravo, ravno srkam.user posted image

Janeja, uf, tebi tudi dogaja. London! Uživaj maksimalno, meni London tudi noro sede. Si že bila? Rabiš kakšen nasvet, kje zapravit denar?user posted image
Umag pa bo za oddih tudi krasen. Lepo se imejte.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 377
14.4.2011 9:17:45   
Špacka
Rubin. nič bat zaradi cepljenja, mož je komentiral, da ima to po meni, ker tud hitro padem v nezavestuser posted image no ja, neka je pa lahko po meni pobralauser posted image

Mi še vedno nismo nič rezervirali za prvomajske praznike, ampak mene vleče na morje, samo da zadiši po morju, pa sem srečna....sicer imam dopust, mož pa samo v ponedeljek, tako da ne vem, kako se bova zmenila, naslednji vikend je potrebno jajca barvat, Lina se veseli kaj ji bo zajček prinesel oz. za katerim grmovjem ji bo pustil čokolado...tko da ne vem, mogoče bomo šli samo od ponedeljka do srede, da se vsaj malo nadiham morskega zraka.

Mi se pa s šolo še čisto nič ne obremenjujemo, nekje v aprilu bo še en sestanek za starše in verjetno bomo tam zvedeli vse podrobnosti. Torbe pa ne mislim kupiti prehitro, da se mala Špacka ne premisli, kaj bi imela, ker so cene nore. Zadnjič sva bili v DZS in gledava kaj ji je všeč, nahrbtnik in vrečka za copate 100€....nisem mogla verjeti.

V glavnem, zdaj je še v vrtcu, naučiti se mora še eno pesmico za bralno značko in to ji dela težaveuser posted image , knjige niso problem, pesmico bi pa povedala kar po svoje.
Sem pa vesela, da je letos zadnje leto v vrtcu, ker v juniju zaćnejo prenavljati vrtec in se bo nekaj skupin moralo preseliti, njihova skupina se seli v drug kraj 15 km stran in vem, da marsikateremu staršu to ne bo všeč, ker bodo tam celo leto. Nam se bo ritem podrl za en mesec, v avgustu jo pa nameravam izpisati iz vrtca.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 378
14.4.2011 9:49:26   
tilči
danes smo tudi mi dobili vabilo za pregled.Moram še k njegovi zobarci po potrdilo ostanju zob,pa v zdr. dom poklicat,da pošljejo kartoteko,ker svojo P ima v kranju,šolska pa je v šentvidu.Pregled imava v torek ob 12.uriuser posted image ,tako da bom kar rekla za bolniško za spremstvo

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 379
14.4.2011 10:19:10   
Rubin.
Nika - melenkost. Jaz sem svojo že spila, ampak je bila daleč od te, ki je na sliki user posted image .

Ok Špacka bom vzela naznanje user posted image . Upam, da bo pri nas vse bp.
Joj, jaz sem že tudi čist srečna samo da parkrat vdahnem morski zrak. Tako, da če ti ni težko, vdahni še 1x za mene user posted image .

Mi se še tudi nič ne obremenjujemo z šolo. Konec maja oz. v začetku junija imamo sestanek in tam bomo zvedeli vse, kar moremo vedeti. Se pa že ful veseli kupovanja zvezkov, ker bodo čist po njeni izbiri. Za presesnico se bo tudi sama odločila, edino mi sem razmišljala da bi kupila prazno in jo potem napolnila z kakovostnimi rečmi.

Ja pri nas je tudi že aktualen zajček, smo že malce okrasili, zdaj pa tako težko čaka in odšteva dneve. Me je zadnjič vprašala, zakaj sva tako hitro okrasili, da mora sedaj tako dolgo čakati na darilce user posted image . Nam tudi zajček skrije jajčka in darilo nekje zunaj in potem je to cel projekt vse nabrati user posted image . Sej je fajn, naj imajo lepo otroštvo.

Pri nas bodo tudi prenavljali oz. podrli in nanovo postavili vrtec, tako da se selijo septembra v dve šoli. Čez počitnice pa so ponavadi združeni z drugim vrtcem. Kar pa mi je fajn, ker malce menja okolje, ki ga že tudi pozna, ampak igrišče je drugo, igralnice tudi.

Tilči a na vabilu piše, kaj moraš vse zraven prinest?

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 380
14.4.2011 11:56:32   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.

Tilči a na vabilu piše, kaj moraš vse zraven prinest?

knjižico o cepljenju,potrdilo zobozdravnika o stanju zob,copate,pa kartoteko mora njegova zdravnica poslati k šolski,ker je v drugem kraju

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 381
14.4.2011 12:00:59   
tilči
Vaši so že vsi tako navdušeni nad šolo,naš pa sloh še ne dojema.No,pa tudi sama sem bolj flegma.Junija imamo sestanek in takrat dobimo seznam potrebščin.Po dopustu bomo pa šli v nabavo.
Tudi jaz bi šla kam na morje za 1.maj,samo kaj ko v soboto še delamuser posted image .Me pa vleče v Umag,kjer smo bili pred 2 letoma in so fajne potke za sprehajat,pa še blizu je.A katera ve,če dajejo apartma v najem tudi samo za 2 dni? Ker piše na spletu,da je minimalno bivanje 3 dniuser posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 382
14.4.2011 20:18:15   
tilči
A mi lahko poveste,koliko časa traja pregled in kaj vse pregledajo?
sem šla brat nazaj,pa vidim,da je različno.user posted image

< Sporočilo je popravil tilči -- 14.4.2011 20:21:17 >

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 383
14.4.2011 20:46:22   
tilči
Me nekaj drugega bolj zanima:a sedaj,ko gre na pregled k šolski zdravnici,je to njegova zdravnica tudi v primeru bolezni ali samo,ko je sistematski pregled?
Ker da bi ga vozila v Lj,sploh na kakšno dežurno,mi sploh ne odgovarja,ker v kranju sem tik tak.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 384
14.4.2011 21:31:46   
Katrin
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Me nekaj drugega bolj zanima:a sedaj,ko gre na pregled k šolski zdravnici,je to njegova zdravnica tudi v primeru bolezni ali samo,ko je sistematski pregled?
Ker da bi ga vozila v Lj,sploh na kakšno dežurno,mi sploh ne odgovarja,ker v kranju sem tik tak.

Ne, mi imamo še vedno svojega pediatra. Šolske sistematske preglede pa bo opravljala šolska zdravnica user posted image

lp, k

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 385
14.4.2011 21:34:20   
Katrin
IZVIRNO SPOROČILO: Špacka
Mi še vedno nismo nič rezervirali za prvomajske praznike, ampak mene vleče na morje, samo da zadiši po morju, pa sem srečna....

Mi gremo pa kar z RR v Izolo user posted image Komaj čakam, tamala dva pa vsak dan sprašujeta, kdaj gremo user posted image

lp, k

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 386
14.4.2011 22:06:30   
Rubin.
Tilči, ja mislim da je tako kot je Katrin napisala - glede pediatra.

Katrin moje najljubše slovensko primorsko mesto, čisto malo, ampak res čisto malo sem ti fauš user posted image .

Katrin, še eno vprašanje: na kakšen način se sedaj zavijajo zvezki, knjige, del. zvezki? Če se spomnim 100 let nazaj, sem jaz zavijala knjige v ovijalni papir, za zvezke so se pa dobile eni plastični ovitki. Kako imajo sedaj otroci zavite zadeve?

Lep večer še naprej....

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 387
14.4.2011 22:21:07   
Janeja
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi
Janeja, uf, tebi tudi dogaja. London! Uživaj maksimalno, meni London tudi noro sede. Si že bila? Rabiš kakšen nasvet, kje zapravit denar?user posted image

Ja res, dogaja se mi na polno, sploh zadnje čase user posted image

U Londonu še nisem bila nikoli in bi mi kakšen nasvet kar prav prišel - za kaj drugega, zapravljat znam brez dodatnih navodil user posted image . Grem pa čist na uživancijo, nič dela, pa še dnevnice dobim - se moram na tole spomnit, ko bom spet kaj na šefa jezna user posted image . Imamo organizirana dva dni ogledov, program še čakam. En popoldan pa bom imela fraj in te bom res prosila za nasvet kam se splača it.

Umag mi je pa že od nekdaj všeč. Dolgi sprehodi, pa vlakec za otroke,... Upam samo, da ne bo dežja. Če bo sonček vem, da bo super. Gremo pa že v petek takoj po šoli, pa do srede (četrtek in petek moram delat).
Za veliko noč smo se letos odločili kar umetne jajčke nardit. Nekaj smo jih že, čez vikend bomo naredili pa še ostale. Samo toliko, za vzdušje, pa čeprav teden dni pred pravim praznikom. Letos bo malo neobičajna velika noč, ampak vsega pač ne moremo imet...

Katrin, tole v Izoli bo pa tudi sigurno super. Uživajte maximalno. Družba bo sigurno prava.

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 388
14.4.2011 22:31:22   
Janeja
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.

Katrin, še eno vprašanje: na kakšen način se sedaj zavijajo zvezki, knjige, del. zvezki? Če se spomnim 100 let nazaj, sem jaz zavijala knjige v ovijalni papir, za zvezke so se pa dobile eni plastični ovitki. Kako imajo sedaj otroci zavite zadeve?

Jaz dam zezke kar v prozorne plastične ovitke, za knjige se pa tudi dobijo eni plastični ovitki, ki se po višini lahko odrežejo (knjige so ponavadi malo nižje kot A4).
To je najbolj enostaven sistem zavijanja, pa še lepo se vidi platnica knjige in zvezkov in si otrok lažje najde kar rabi.

Tako zavijam jaz Janu že 4 leta in se kar obnese. Katrin bo pa povedala, kako delajo ostali...

< Sporočilo je popravil Janeja -- 14.4.2011 22:35:58 >

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 389
14.4.2011 22:55:59   
Rubin.
O hvala Janeja. To je super varianta, sploh za zvezke, ker drugače se Winxice ne bodo videle user posted image .

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 390
15.4.2011 7:49:42   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: Janeja

IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

U Londonu še nisem bila nikoli in bi mi kakšen nasvet kar prav prišel - za kaj drugega, zapravljat znam brez dodatnih navodil user posted image . Grem pa čist na uživancijo, nič dela, pa še dnevnice dobim - se moram na tole spomnit, ko bom spet kaj na šefa jezna user posted image . Imamo organizirana dva dni ogledov, program še čakam. En popoldan pa bom imela fraj in te bom res prosila za nasvet kam se splača it.

Napiši, kaj vse si boste ogledali organizirano, potem pa sledi kak moj nasvet. Dnevnice pa so zadnja leta tako borne (na splošno, ne samo za UK) in London je precej drag (kar je po EU v €, je tam skoraj ista cena, le da so GBP-ji - te hitro lahko nese, da zapraviš mučosuser posted image ).

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 391
15.4.2011 10:48:31   
Precious
tilči če hočeš da je pri šolski moraš podpisati za menjavo zdravnika. Če ne  imate P samo še do vstopa v šolo.

Vav,vi vsi nekam greste za prvomajske mi smo pa povečini doma. Tudi naš komaj čaka za barvanje jajca,me vsak dan sprašuje kdaj bomo user posted image  >Jutri pa bomo mi stari točno 6 letuser posted image   se že veseli,da bo končno lahko rekel da ima 6 let

Grem,sem spala do maloprejuser posted image  ,ker sem pozno šla spat. je treba na kavico pa po otroka. UŽivajte dame

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 392
15.4.2011 11:05:35   
Zala01
no, da se še jaz malo oglasim. Ko vas berem, vidim, da ste kar po večini že imeli pregled pri šolskem zdravniku. Mi še vedno nič...zdaj pa ne vem, al je Lj tolk zadaj, al moram malo poklicat v ZD. user posted image
Drugače pa...mojega falotka šola nič kaj dosti ne gane..ko mu omenjam nakup šolske torbe in peresnice in ga skušam s tem navdušit, mi ne uspeva najboljeuser posted image ...upam, da bo s septembrom drugače, pa sej bo moglo bit, nimamo kaj.

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu Precious)
Neposredna povezava do sporočila: 393
15.4.2011 11:24:20   
Špacka
Precious glede pediatra ne drži čisto tako, oz. je zelo različno. Pri našem pediatru so lahko otroci do 18 leta, nato si morajo izbrati drugega zdravnika, tako da, jaz bom Špacko pustila kar pri pediatru, ker sem zelo zadovoljna.
Jutri pa veselo praznovanje, mi smo dali že to skozi, je bila zraven še pustna sobota, tko da smo bili vsi našemljeni. Smo predstavljali čebeljo družino, čebela, trot Vili in čebelica linauser posted image luštno je bilo, po dolgem času sem spet praznovala pust tako kot treba.

Katrin lepo se mejte, v kar ne dvomimuser posted image

Janeja kje boste v Umagu? Mi smo bili zadnji dve leti v Istrskih vilah, zelo lepo, zaprto za promet, tako da je super za rolerje, kolo, skiro, sprehode....
Sem ti pa malo fovš glede Londonauser posted image se pa strinjam z Niko v službi glede porabe denarja.

Rubin bom dihala morski zrak tudi zate, ni problemauser posted image

Sicer pa sreča, da je petek, sem čisto brez volje, zjutraj sem se tako težko vstala, pa ponavadi nimam teh problemov...

(odgovor članu Precious)
Neposredna povezava do sporočila: 394
15.4.2011 11:35:52   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: Precious

tilči če hočeš da je pri šolski moraš podpisati za menjavo zdravnika. Če ne  imate P samo še do vstopa v šolo.

no,to me je zanimalo.Hvala za odgovor.Pa bi vseeno rada videla,da je njegova zdravnica v Kranju,tako da ga bom kar tja vpisala.nekako mi bolj odgovarja.Res da že par let stanujem bližje Lj,ampak sem še vedno s srcem in dušo Gorenjka.user posted image
Ali je katera iz Kranja in mi lahko svetuje,katera zdravnica je dobra na šolski?

(odgovor članu Precious)
Neposredna povezava do sporočila: 395
15.4.2011 11:59:47   
Nika v službi
Kot pravi Špacka, praksa je različna. Tudi mi ostajamo pri Nikini obstoječi P, dokler nas bo še hotela gledat.user posted image Resno - so rekli, da je lahko tam, dokler nas njena P še sprejme (največ pa do 18. leta). Torej, do nadaljnjega ostajamo tam.

Zala01, mi smo iz Lj., ampak v Lj. je tako, da je pregled odvisen od tega, pod kateri šolski okoliš spadaš. Tale dr., pri kateri smo mi imeli sistematiko, pač skrbi za šolo, kamor bo naša Nika hodila. Saj verjetno ste imeli sestanek staršev na šoli - a vam niso nič rekli, kdaj bodo pregledi? Jaz bi pač poklicala na šolo (ali pisala mail) in povprašala, katera je pristojna šolska dr. in kdaj so predvideni pregledi.

Precious, lepo praznujte! Mi bomo na šestko čakali do sredine septembra.

F. Lainšček

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 396
15.4.2011 13:37:26   
Katrin
Oj!

Kolk ste pridne s pisanjem user posted image

Mi imamo našo P do 15 leta, se mi zdi user posted image

Kar se tiče zavijanja zvezkov: zelo je različno in rubin, ne bom kaj dosti pomagala user posted image Nekateri nimajo nič zavito, nekateri imajo v prozorni samolepilni foliji, drugi v PVC ovitkih, ... vsak po svoje:))

Bi vam pa svetovala rajši prozorne ovitke ali folijo, zato, da otrok lažje najde knjigo, zvezek. Ker jaz ponavadi tečem npr.: Pripravite ABC rdeči zvezek - in otrok ga potem hitreje najde.

Zvezki: Če bodo na seznamu zvezki Tako lahko, je to ena izven serijska dimenzija in mislim, da za njih sploh ni že pripravljenih ovitkov:))

Tako da, to je to user posted image

Kar se tiče izleta: ja, zagotovo bo dogajalo na FULL in že komaj čakam:))

Lep vikend vsem, katrin

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 397
15.4.2011 20:03:19   
Janeja
IZVIRNO SPOROČILO: Špacka

Janeja kje boste v Umagu? Mi smo bili zadnji dve leti v Istrskih vilah, zelo lepo, zaprto za promet, tako da je super za rolerje, kolo, skiro, sprehode....
Sem ti pa malo fovš glede Londonauser posted image se pa strinjam z Niko v službi glede porabe denarja.

Gremo v Katoro - Hotel Melia Koral.
Tam še nismo bili, je pa to cca.1km stran od Istskih vil in tistih potk za rolanje. Poznam Istrske vile, smo bili pa že večkrat v Hotelu Umag (ki je na drugi strani sprehajalne poti), pa pred leti v kampu,... Upam, da je iz Katora do tega dela tudi kakšna luštna potka za sprehod?!

V Londonu imam pa vse organizirano in plačano, pa še "žepnino" dobim zraven, ker grem s strankami, ki jih častimo z VIP izletom. Dnevnice mi torej ostanejo res samo za osebne stroške oziroma privat šoping.  Za enkrat vem, da gremo v McLaern Technology Centre (da vidim, kako delajo F1 bolide), pa na London Eye na večerni ogled mesta iz višine. Ostalo je še skrivnost...

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 398
15.4.2011 20:30:55   
Rubin.
IZVIRNO SPOROČILO: Janeja

McLaern Technology Centre (da vidim, kako delajo F1 bolide)

Za te pa sem jaz včasih navijala, ko sem še F1 spremljala. Sicer pa so srebrne puščice še sedaj mičkeno v mojem srcu user posted image . Če boste smeli, pa če ti ne bo težko kakšno fotko narest, bi mi res polepšala dan z njo. Sicer pa vidim, da se boš imela super truper fajn, še dobro da je samo za tri dni, ker drugače bi se lahko kaj hitro tega navadila user posted image . Ful ti privoščim, zgleda da moraš biti pridna v službi, da si dobila takšno nagrado, sploh v današnjih časih. Tako da bravo Janeja user posted image .

< Sporočilo je popravil Rubin. -- 15.4.2011 20:31:15 >

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 399
15.4.2011 21:05:56   
Janeja
Rubin, če bo dovoljeno fotkat, veš da bom nardila en kup slik za spomin...
Jaz sem sicer bila vedno fan Ferrarija, sam zdaj že zaradi službenih vez ne smem na glas za rdeče navijat user posted image . Mogoče bova pa po tem obisku z mojim vsak za svojo ekipo držala pesti. Bomo videli, kaj nam srebrni pripravljajo v Londonu, pol se pa odločim user posted image .

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Vsako leto 1600 novih primerov pljučnega raka
Pljučni rak je tretji najpogostejši rak v Sloveniji in tudi vzrok za ogromno smrti. Vsako leto v Sloveniji zaradi njega ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?