Špacka
|
Rubin. nič bat zaradi cepljenja, mož je komentiral, da ima to po meni, ker tud hitro padem v nezavest no ja, neka je pa lahko po meni pobrala Mi še vedno nismo nič rezervirali za prvomajske praznike, ampak mene vleče na morje, samo da zadiši po morju, pa sem srečna....sicer imam dopust, mož pa samo v ponedeljek, tako da ne vem, kako se bova zmenila, naslednji vikend je potrebno jajca barvat, Lina se veseli kaj ji bo zajček prinesel oz. za katerim grmovjem ji bo pustil čokolado...tko da ne vem, mogoče bomo šli samo od ponedeljka do srede, da se vsaj malo nadiham morskega zraka. Mi se pa s šolo še čisto nič ne obremenjujemo, nekje v aprilu bo še en sestanek za starše in verjetno bomo tam zvedeli vse podrobnosti. Torbe pa ne mislim kupiti prehitro, da se mala Špacka ne premisli, kaj bi imela, ker so cene nore. Zadnjič sva bili v DZS in gledava kaj ji je všeč, nahrbtnik in vrečka za copate 100€....nisem mogla verjeti. V glavnem, zdaj je še v vrtcu, naučiti se mora še eno pesmico za bralno značko in to ji dela težave , knjige niso problem, pesmico bi pa povedala kar po svoje. Sem pa vesela, da je letos zadnje leto v vrtcu, ker v juniju zaćnejo prenavljati vrtec in se bo nekaj skupin moralo preseliti, njihova skupina se seli v drug kraj 15 km stran in vem, da marsikateremu staršu to ne bo všeč, ker bodo tam celo leto. Nam se bo ritem podrl za en mesec, v avgustu jo pa nameravam izpisati iz vrtca.
|