|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Gremo v šolo 2011
8.3.2011 14:10:36   
dps1
hoj. še mi gremo letos prvič v šolo. še ena punca. mala že komaj čaka.

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 326
8.3.2011 20:50:54   
Katrin
IZVIRNO SPOROČILO: nikolet
kranjska gora: folš, folš, folš.....

user posted image user posted image user posted image

Res smo se nasmučali letos in uživali; počitnice so bile prekratke kot vedno user posted image

Kaja je ta vikend upihnila 6 svečk, zabava je uspela, pust je tudi za nami ...

Šola ta trenutek ni aktualna, kar mi je OK, še prehitro bo tu 1.september user posted image user posted image

Lepo bodite in izkoristite sonček user posted image

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 8.3.2011 20:54:48 >

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 327
15.3.2011 11:01:04   
Miška2006
Pozdravljeni vsi ponosni starši,

tudi mi letos gremo v 1. razred. Kar nasmiha se nam user posted image

Zdaj pa grem čekirat vse vaše poste za nazaj...hihih...ste se kar razpisaliuser posted image oz. sem jaz sakno vse to zagledalauser posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 328
16.3.2011 11:05:14   
Miška2006
Mi smo pa letnik 2004. Smo šolanje odložili, ker je naš Tomi bil rojen v 24. tednu, rojen 18.9.2004.

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 329
16.3.2011 18:36:30   
Janeja
O Miška2006, a ti imaš tudi 24 tedenčka, ki gre v šolo user posted image

Tudi naša Lea je bila rojena s 24 tedni in gre letos v 1. razred. Sva res lahko ponosni na najina čudeža mala, da sta kljub zelo slabemu začetku zdaj že tik pred šolskimi vrati. Verjamem, da se vam vsem kar smeji, nam tudi...  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 330
17.3.2011 13:05:46   
Adelina
Sicer ne spadam sem, ker je naš že lani vstopil v 1.razred, samo sem vas mogla prit pozdravit, ko ste tako pridne s pisanjem. Naša lanska tema se je zaključila na 5. strani, tak čas pa smo bili na sredi 3. strani. Sem šla prav gledat. Sedaj pa ne vem: ali bo letos tolk prvošolčkov ali pa ve tako pridno čvekateuser posted image . Drugače pa user posted image za vse prvošolke in prvošolčke.

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 331
17.3.2011 16:07:48   
Miška2006
Jerneja, ja 24 tedenski s 640g....user posted image . Bravo vi in miuser posted image user posted image user posted image . Naši so pravi borci.
Sedaj pa bodo kmalu vkorakali na nova, nepoznana pota šolstva.

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 332
17.3.2011 16:09:39   
Miška2006
Mi imamo v torek že sistematski. Ma se prav nič ne sekiram, ker je to samo rutina. Pregledajo, popišejo, mislim, da tudi pikico dobiuser posted image . Poročam po končanem pregledu, kaj vse smo dali skozi.

Neposredna povezava do sporočila: 333
18.3.2011 11:00:34   
Daki 7017
Mene pa zanima, ali ste kaj razmišljali, da bi otroka vpisali na tečaj tujega jezika. 7-letnika bi vpisali na tečaj, razmišljali smo o španskem jeziku (angleščine se že uči). Sicer zelo navdihnjen nad različnimi tujimi jeziki.

Kakšna so vaša mnenja glede vpisa otroka na tečaj tujega jezika - kateri tuji jezik (poleg angleščine) bi vi predlagali?

Neposredna povezava do sporočila: 334
18.3.2011 18:48:57   
Katrin
Pozdravljena Miška2006user posted image user posted image

No, mi še nismo dobili vabila za sistematski; je še čas, he he:))

Sicer pa nič novega user posted image

Ta teden smo pisali v šoli matematičnega kengurujčka, sedaj pa pripravljamo nastop za mamice user posted image Naši prvošolčki pa so ravno danes končali z 2-tedenskim tečajem plavanja user posted image

Lep vikend vsem,
k

(odgovor članu Daki 7017)
Neposredna povezava do sporočila: 335
19.3.2011 9:31:30   
Salja
Eno vprašanje moj sinček bi moral letos v šolo, pa smo prestavili za eno leto.Zdaj sva dobila pregled pri zdr. ki ga mora opravit , kljub temu da gre naslednje leto.Ali ga bodo cepili letos ali nasl. leto??user posted image

Niti slučajno me ne moreš prestrašiti....Imam otroka!

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 336
19.3.2011 9:38:29   
Udb

IZVIRNO SPOROČILO: Daki 7017

Mene pa zanima, ali ste kaj razmišljali, da bi otroka vpisali na tečaj tujega jezika. 7-letnika bi vpisali na tečaj, razmišljali smo o španskem jeziku (angleščine se že uči). Sicer zelo navdihnjen nad različnimi tujimi jeziki.

Kakšna so vaša mnenja glede vpisa otroka na tečaj tujega jezika - kateri tuji jezik (poleg angleščine) bi vi predlagali?
 Naš je že zdaj povedal, da se bo drugo leto šel angleščino učit (5,5). Očitno ga res ful zanima, ker me cele dneve po besedah sprašuje... Je pa rekel, da potem ko bo angl.znal, bo šel pa še francoščino. user posted image Dokler bo tolk navdušen ga bom jasno podpirala.

(odgovor članu Daki 7017)
Neposredna povezava do sporočila: 337
22.3.2011 8:36:48   
diva 4
Naš pubec ima tudi drug teden že sistematski pregled user posted image

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 338
23.3.2011 10:59:49   
mojamura
tudi naš korenjak ima 1. aprila sistematskega :)user posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu diva 4)
Neposredna povezava do sporočila: 339
23.3.2011 11:00:55   
mojamura

IZVIRNO SPOROČILO: Salja

Eno vprašanje moj sinček bi moral letos v šolo, pa smo prestavili za eno leto.Zdaj sva dobila pregled pri zdr. ki ga mora opravit , kljub temu da gre naslednje leto.Ali ga bodo cepili letos ali nasl. leto??user posted image

pokliči in vprašaj. cepili mislim, da ga bodo letos, sistematskega pa po mojem ne...ali pač??

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Salja)
Neposredna povezava do sporočila: 340
24.3.2011 11:35:56   
nikolet
mene pa neki zanima

a ste že dobile vabilo za zdravniški pregled za v prvi razred... mi ga še nismo?!

spomin je kot pesem, ki v srcih odzvanja,
spomin je kot cvet, ki nenehno poganja,
spomin je svetloba, ki dušo obliva,
spomin je ljubezen, ki v srcu prebiva.

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 341
24.3.2011 11:37:22   
Udb

mene pa neki zanima

a ste že dobile vabilo za zdravniški pregled za v prvi razred... mi ga še nismo?!

Ne še. Mi2 še niti na sistematskem pri 5 letnih nisva bila...

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 342
24.3.2011 11:41:45   
nikolet
IZVIRNO SPOROČILO: Udb

mene pa neki zanima

kako to, saj sistemacki za 5 let je prc k dopolni 5 let... no ja koker kje.... pr nas je prc... sem pa zvedla da v  šoli, ki ima isto občino,  so že bili na pregledu otroci ki grejo v prvi razred, zato pa me zanima...

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 343
24.3.2011 13:57:48   
Udb
Pri nas imajo očitno gužvo, tako da so že 5 mesecev v zaostanku.

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 344
24.3.2011 14:58:42   
Nika v službi

IZVIRNO SPOROČILO: Udb

mene pa neki zanima

kako to, saj sistemacki za 5 let je prc k dopolni 5 let... no ja koker kje.... pr nas je prc... sem pa zvedla da v  šoli, ki ima isto občino,  so že bili na pregledu otroci ki grejo v prvi razred, zato pa me zanima...

Nikolet, pri nas sistematike pri 5 letih sploh ni bilo zaradi pomanjkanja zdravnikov. So rekli, da ker gredo jeseni itak v šolo, bo takrat sistematski pregled pred vstopom in bo pokrito oboje. Recesija povsod, očitno.

Mi smo vabilo na sistematski pregled pred šolo sicer že dobili prejšnji teden in po prvotnem planu bi morali imeti pregled včeraj, ampak sem prestavila na 04.04. V MOL vabijo glede na šolo, torej pregledi za šolo, kamor bo hodila naša Nika, so že v teku.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 345
25.3.2011 17:52:54   
Precious
Ste pridne z pisanjem. Miimamo cepljenje in sistematski naslednji teden.
Salja  ,ja kljub temu mora it,saj je cepljenje pri 5 letih.

Moja dva gledata tv,mami pa malo na netu. Upam,da ste izkoristili čudovit dan,zdaj bo zopet deževno in mrzlouser posted image

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 346
25.3.2011 18:53:26   
Katrin

mene pa neki zanima

Ne še user posted image

lp, k

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 347
26.3.2011 5:50:57   
nikolet
no sam da nisem edina k še nismo dobili vabila za pregled....

naša najblajša je pa že cel teden doma k imamo rota virus... tavelik je vredu... mu ni nič in ful uživa.... je pa včeraj dobu svojo prvo pisalno mizo in je čist navdušen... sploh ne ve kaj bi z njo....
je reku možu da zdej je pa že zadnji čas da mu sobo naredi k je velik in ni več dojenčekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 348
27.3.2011 13:00:20   
tilči
A ste brale:
http://www.rtvslo.si/slovenija/spremembe-v-solah-tuj-jezik-v-2-razredu-in-vec-moznosti-izbiranja/253984

(odgovor članu dps1)
Neposredna povezava do sporočila: 349
27.3.2011 13:02:38   
tilči

mene pa neki zanima

mi ga še nismo

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?