|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Gremo v šolo 2011
17.2.2011 22:19:17   
tlb

IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.

Pa še to: a tu gor ni nobene mariborčanke? user posted image

ja, čuj, jasn od tu, čuj, sam ko nea tak dosti gor na forum pišem :)

LP! T
---------

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 301
17.2.2011 22:27:06   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: rumba
Vidim,da niste ravno za objavo OŠ, v katero vpisujete.... Škoda, ziher nas je kaj na isti šoli...

No, pa se za začetek, da prebijemo led, preko zs pofočkajmo Ljubljančanke!user posted image Ti sporočim, katera je naša izbrana šola.

Kar se mene tiče, bi bila čisto vesela samo podatka o občini. In komot jaz "prebijem" led - spadamo v BTC. user posted image

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 302
17.2.2011 22:40:23   
Rubin.
IZVIRNO SPOROČILO: tlb

LP! T
---------

ja fajn no, sn že mislila da sn samo jaz iz totega Maribora user posted image

(odgovor članu tlb)
Neposredna povezava do sporočila: 303
17.2.2011 22:41:53   
tlb

LP! T
---------

no, pa bom nekaj napisala :)
Tudi naša miss je vpisana; je hotela it že prvi dan, pa nam ni šlo skozi, je bla kar malček razočarana:)
no, pa sva šli v sredo. Sprejela naju je šolska pedagoginja in kar debelo uro klepetala z nama (ni prišel nihče drug v tistem času), tamala je bila navdušena in ona bi kar preskočla vrtec in začela hodit v šolo..... Potem jo je še ta pedagoginja vzela v prvi razred-sta pokukali, kaj počnejo in naša tamala se je baje kar lepo pred celim razredom "neznancev" lepo predstavila in nekaj povedala o sebi, pa malo pe o vrtcu......ja, pa kinder jajček je dobil vsak otrok :) naša ga je TAKOj zmazala.....

Sem pa jo zaenkrat vpisala v šolo, ki je bližje naši hiši; še vedno malček oklevam med vema šolama; ena je blizu nam,druga mojim staršem, ki bodo hodili po tamalo v šolo. Tabližnja šola je meni bolj pri srcu, tadruga pa ne vem zakaj-mi ni tak "luškana". Ta bližnja je bolj domača, v razredu jih bo 15-17, mlad kolektiv, super ravnateljica, pedagoginja me je tudi navdušila....

mene malo muči, da bo tamala (okej, ko bo že večja oz. tarejša) morala domov hodit preko gozda.....saj to je naš gozd, kjer se sprehajamo, pa veliko ljudi teka-đogira po njem, pa kužke sprehaja; ampak ne vem zakaj mam jaz taki strah pred tem (no, delno vem-jaz imam strah iz otroštva, ko sem občasno sama morala preko nekega drugega gozda domov in me je moja babica straaaašno prestrašila okrog tiste res kratke poti skozi gozd....in mi je ta strah odstal in si verjetno ne želim, da bi ga tamala podoživljala.....).
Če pa ne bo sama godila domov pa se bo celo devetletko vozila k babici po pouku? no, to pa je možno samo iz iste druge, meni manj simpatične šole....

saj mogoče pa se bo takrat dalo kaj uredit in morda dogovoriti za kako spremembo poti šolskega avtobusa....
no, to me kar muči in zato ne "klepetam" tu gori :) prečitam pa vse :)

Rubin; sokrajanka naša, tvoja pupa mislim, da glede na opis šole, ne bo na isti, kot naša; kar škoda, ker tukaj poznamo samo eno punčko (ta bližja šola je daleč od našega vrtca; seveda je vrtec blizu druge šole in blizu moje mame.....).

no, pa sem malo nabluzila :)

skratka-sem pa zeeelo vesela, da so si pri vpisu vzeli toliko časa za našo tamalo, niti malo nisem imela občutka, da naju "mečejo ven", z veseljem jepedagoginja pogledala vse, kar je Mini narisala in napisala, tudi podatke je posredovala tamala sama (EMŠO), tako, da sem jaz samo sedela in uživala. in seveda si nisem zasližila kinder jajčka :)))))

Torbo bova kupovali nekje junija; naša pa ne gleda Winx; pozna jih samo iz vrtca-pozna samo eno-Floro. Samo ne vem, kaj nama sploh še ostane od motivov :)))) samo bova torob spoznali že od daleč-če bo vijolična in kar se da načičkana in polna svetlikajočih se dodatkov ali nalepk :) potem pa bo po prvem dnevu hotela imet "tako, kot jo ima tista punčka" user posted image
ah, dečica naša, naši zakladki :)

Pa lepo noč vsem! pa seveda petek!!!
T
-----------

< Sporočilo je popravil tlb -- 17.2.2011 22:46:18 >

(odgovor članu tlb)
Neposredna povezava do sporočila: 304
17.2.2011 22:48:14   
tlb

LP! T
---------

no viš, sma že dve toti :)
jaz sem s Prundorfa*, pa ti?

(op.p. *s Studencev)
----------------------------

< Sporočilo je popravil tlb -- 17.2.2011 22:49:17 >

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 305
17.2.2011 22:54:42   
Rubin.

LP! T
---------

no viš, sma že dve toti :)
jaz sem s Prundorfa*, pa ti?

(op.p. *s Studencev)
----------------------------

Hihihi, upam da se še kakšna "tota" ujunači, sicer pa je itak vseeno od kot smo, glavno je da se mamo fajn user posted image .

Jaz pa sem čez Dravo, Ribičijo poslušam brez plačila user posted image .

(odgovor članu tlb)
Neposredna povezava do sporočila: 306
18.2.2011 0:12:32   
LEJLA
Ja kar se oblek tiče naš fant ne komplicira.
Na žalost nimamo toliko prostora v omari, da bi sli lahko sam izbiral oblačila, ker je tako nabasano, da je imel potem ful dela, ker so mu stvari ven padale in jih je nazaj dajal in je bilo potem vse pomečkano...sej on se je trudil ampak sva se dogovorila (ker se ne zmišljuje) da mu do selitve v hišo pač jaz pripravljam.

Uglavnem nosi hlače, na dan telovadbe pa mu pripravim trenirko ali hlače brez gumbov. Pa ne zato ker ne zna ampak, da se hitreje preobleče.
Ravno tako me je par tednov nazaj opomnil, da na dan telovadbe ne želi imeti polo majice z gumbi.

Kot zanimivost;
naši imajo telovadno opremo spravljeno v vrečki v šoli. In potm to majico in kratke hlače nosijo cel mesec oz. dokler jim učiteljice ne razdelijo vrečk in jih odnesejo domv na pranje. Pravijo, da se itak nič ne prešvicajo in da tako prakticiralo že nekaj letuser posted image
Kaj pa hočemo kot pa, da jih ubogamouser posted image

lp

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 307
18.2.2011 8:24:31   
tiat
Takole. Tudi mi smo opravili vpis in sicer kar na 2 šoli, ker še vedno
ne vemo v katero bo mala miss hodila.
Pri nas je vpis trajal cca. 3 minute, podpisala sem vpisni list, kopije
nisem dobila, nič nam tudi niso povedali, kadaj bo kakšen sestanek...
Veselje pretiranega nad šolo pri nas ni, Tia zelo rada obiskuje vrtec
in pravi, da ga bo prav pogrešala. Prav zaradi tega jo bomo v vrtcu
pustili tudi čez poletje - razen v času dopusta.
Torbo smo že kupili, ker je bila izredno ugodna cena in seveda je Winx-
a obstaja še kaj drugegauser posted image . Ostalo bomo nabavili, ko bomo kaj več
vedeli.

Drugače smo pa iz Celja.

Lp vsem.

TO JE TO

(odgovor članu LEJLA)
Neposredna povezava do sporočila: 308
18.2.2011 8:31:26   
diva 4
Jaz sem tudi ¨s totega konca¨. No, zdaj živim 20km iz MB.
Bomo pa letos kar veliko dali za šolo, saj gre hci v tretji, sine v prvi razred.
Potrebščine bomo kupili enkrat avgusta, torbo pa morda že prej , če bo kaj ugodnega.
Mali bi že kar šel v šolouser posted image .Zdaj gre pa z vrtcem za 3 dni na zimovanje user posted image . Še nikoli ni bil nikjer brez nas pa se ful veseli.
Naš bo v vrtcu do konca junija , ko se konča šola.Tako , da bo imel kar dolge počitnice.

< Sporočilo je popravil diva 4 -- 18.2.2011 8:32:13 >

(odgovor članu tiat)
Neposredna povezava do sporočila: 309
18.2.2011 8:33:40   
Nika v službi
Očitno smo torej ena redkih šol, kjer dobiš uradno potrdilo o vpisu in tiskane informacije. Pohvalno!user posted image

Naša madam hodi v vrtec pozimi v hlačah, v vrtcu pa se preobleče v krilo. Ko grejo ven, si spet obleče hlače, ker je mnogo udobneje (in topleje) v hlačah.

Poleti pa kikle rulajo.user posted image

Verjetno v šolo v klasičnih trenirkah ne bo hodila, vedno pa gledamo na to, da so ji hlače udobne, da je ne utesnjujejo, da se v njih sproščeno počuti. Ampak kot so že nekatere rekle, za deklice je kar precej tovrstne garderobe, ki je v osnovi trenirka, pa ne izgleda tako.user posted image

Za telovadbo naša obleče dres. Tak z volančki.user posted image To je hit že od lanskega leta, ima kar veliko punč te drese in tudi naša ga je "izprosila". Je pa, priznam, uporabna zadeva. Ga sama lepo obleče, uporablja ga tudi na razno raznih praznovanjih RD (pri nas je zelo aktualno praznovanje - telovadba v G-regi, Špela Dance Clubu, ipd.)... Dres damo v njen nahrbtnik na dan, ko ima telovadbo in da potem tudi prinese domov, da ga operemo. Da bi imeli uporabljene stvari po cele tedne v vrtcu, mi pa res ne potegne in mene sigurno ne bi prepričali, da moram tako delati. Pač vzameš stvari, jih prepereš in vrneš.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu tiat)
Neposredna povezava do sporočila: 310
18.2.2011 9:05:34   
rumba
Naša bi tudi samo kikle nosila.user posted image   V vrtec gre v hlačah in se tam preobleče v krilo. Za ven si spet obleče hlače. Se mi zdi, da to prakticira večina deklic. Verjetno bo tako tudi za šolo. Sin pa hodi v šolo v kavbojkah ali žametkah. Ja tak suhec, da je ni trenirke, ki bi mu stala na riti. Vse imajo že všito elastiko, tako da se mi jih ne da popravljati. Za telovadbo so pa v kratkih hlačah in kratkih majicah, ki jih preko tedna pustijo v vreči v šoli. Pišuka, nikoli pa nisem videla deklic, kako so oblečene pri telovadbi v šoli. Po moje bo tudi naša v dresu (ziher bi kičastuser posted image ). Aja, v vrtcu nimajo ekstra telovadbe.

< Sporočilo je popravil rumba -- 18.2.2011 9:06:02 >

Neposredna povezava do sporočila: 311
18.2.2011 9:20:40   
corfu
Dober dan

Glede oblačil, naš cca leto dni za v vrtec nosi kavbojke, žametke, poleti pa razne lanene hlače...redki so v vrtcu v trenirkah v predšolski skupini. Gledam pa da imajo veliko elastana in da so zelo mehke in udobne za nosit. Res pa je, da je tudi naš en tak suhec, da je v trenirki kot v žaklju. user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 312
18.2.2011 13:31:32   
tilči
naš pa najraje nosi trenirke,tako da moram za v jesen za v šolo nabaviti kakšne udobne hlače,ki ne zgledajo ravno kot trenirka.
No,mi imamo že domačo nalogo.V vrtcu je dobil 3 knjige,ki jih morava prebrati in potem narisati,kaj mu je bilo najbolj všeč.Prebrala sva že mehurčke,risbico je že narisal,tako,da ima sedaj počitniceuser posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 313
18.2.2011 16:03:21   
tlb
Naše pa NE spravimo v hlače! V trenirko morda še, hlače pa nikakor, pravi, da jo tiščijo. Tako, da na srečo je prišla ta moda z legicami in imamo razne barvein dolžine le-teh, tudi "zimske"-take fajn debele, pa spodaj toplejše štrample (žabe) pa KIKLCO. niti pod RAZNO hlač! saj ji verjamem, da je navajena teh mehkih legic in občasno trenirk, ki je nič ne tiščijo, ko počepne ali sede..... Pa taaaaak lušno ji pašejo kavbojke pa kake lušne žametke :) pa se mala ne da :) niti je nisem mogla prepričat v varianto, da se v vrtcu preobleče, kot večina ostalih deklic.....pa zimske škornje ima letos take malo bolj "visoke"-do kolen, Cicibanove, SREBRNE user posted image . na telovadbo ne hodi, za plesne pa ma seveda eno roza "fufasto" krilce in en en volančkast vijoličen dres :) aja, copatke pa ima take šolske, ampak roza z bleščicami.....ampak ni edina, ki se "sveti" v vrtcu :) so vse v volančkih in bleščicah :))))

no, v naši šoli prav tako nismo dobili potrdila o vpisu (nisem niti vedela, da obstaja), dopbimo pa uradno potrdilo domov čez kak mesec (ko verjetno minejo vsi možni roki za prepis na kako drugo šolo), pa vabilo na sistematski, pa aprila še eno srečanja otrok-bodočih sošolcev, junija pa sestanek s starši. Vse potrebne učbenike, zvezke, pisala-vse, razen torbe, lahko naročimo v šoli (na 3 oborke plačamo, brez obresti :)))) seveda, če želimo; in potem jih prvi šolski dan stvari čakajo na mizi. itak pa ima mala že doma nekaj tistih ovitkov za zvezke, ki se na daleč svetijo. Mislim, da bomo kar lepo komot in naročili v šoli. za torbo pa še ne dela neke "panike".

drugače pa bi naša šla že včeraj v šolo, letos se v vrtcu ne počuti najbolje, pa ne vemo zakaj.....pa še sedaj je imela vodene koze, pa v počitnicah bo z mano doma (jaz še na porodniški) in bo kar dooolgo doma in je kar "jezna", da mora še za tri mesece v vrtec; verjetno bo pri babici poleti in je julija in avgusta ne bomo več imeli v vrtcu (upam, da bo babica sfolgala njo in malega bratca).

jaz pa upam, da bo še malček snega zapadlo, no, pa vsaj tu na Pohorju :) dol, do doline, da lahko končno malček otroka na smučke postavim. Je v dolini tak luškan poligon za tamale. Sem ji pa danes iskala palice za smučanje, pa ni njene velikosti.....

evo, toliko od mene :)))))

lepo lepo bodite še naprej :)
(midve se redno voziva mimo šole in ji lepo pomahava)

LP T
----------------

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 314
19.2.2011 10:49:43   
saska27

Hihihi, upam da se še kakšna "tota" ujunači, sicer pa je itak vseeno od kot smo, glavno je da se mamo fajn user posted image .

Jaz pa sem čez Dravo, Ribičijo poslušam brez plačila user posted image .

Jaz sem tudi iz Maribora user posted image , a z iste strani kot tlb. Glas z Ribičije do nas žal ne seže user posted image user posted image  ..... user posted image  , slišimo pa napovedovalca z Zlate lisice - tudi če ugasnemo TV in radio, se zvok nekako pririne skozi okna. 

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 315
20.2.2011 5:57:47   
nikolet
jutro

naš tud ful uživa v trenerkah... v vrtcu je skojz v trenirkah.. za šolo bom pa tud jaz mu nabavla kakšne kavbojke in druge hlače da ne bo sam trenerk imel, tako in tako je zdaj izrazu željo da bi rad imel kakšne kavbojke...  sem mu obljubila da jih bo dobil za v šolo... k  smo zdej vsi  neki bolni pa ne grem kupovat na blef k je močen in mu moram glih sprobat....

uživajte

šibam na letno inventuro
papa

spomin je kot pesem, ki v srcih odzvanja,
spomin je kot cvet, ki nenehno poganja,
spomin je svetloba, ki dušo obliva,
spomin je ljubezen, ki v srcu prebiva.

(odgovor članu saska27)
Neposredna povezava do sporočila: 316
23.2.2011 18:52:26   
nikolet
čer

ja kje pa ste...

nč gre skopat mulčke in jih spravt spat

papa

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 317
23.2.2011 21:14:20   
Janeja
IZVIRNO SPOROČILO: nikolet

čer

ja kje pa ste...

Prva gužva okoli šole je mimo (beri vpisi), pa rabimo malo počitka user posted image

Mi smo pa danes imeli doma zabavo za Lein RD in je super uspela. user posted image (Tlb, hvala za vse nasvete še tukaj user posted image )
Prijateljice iz vrtca smo povabili kar domov in punce so se super zabavale...
Na jutrišnji pravi RD, se bomo samo mi 4je v miru cartali doma, v soboto pa žurka še za sorodnike (spet en kup otrok).

Ja, 6 let je pa treba ornk zapit, a ne? user posted image   Še dobro, da so počitnice in dopusti, da nam bo uspelo vse zvozit.

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 318
23.2.2011 22:17:16   
Katrin
IZVIRNO SPOROČILO: nikolet
čer
ja kje pa ste...

nč gre skopat mulčke in jih spravt spat

papa

Čer user posted image

Mi smo v Kranjski Gori; uživamo sto na uro:) Ravnokar z nočne smuke; Kaja je samo še dol padla in že sladko spi user posted image

Lepo se imejte tudi vse ostaleuser posted image

Lep konec tedna user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 319
24.2.2011 7:50:17   
Špacka
Dan,

jaz pa okrevam, prejšni teden preživela v bolnišnici.....mala Špacka se je prejšni teden vpisala v šolo, sta s tatijem vse uredila, le en večer prej me je klicala vsa žalostna, da se gre naslednji dan vpisat v šolo, samo ona nima torbe, ker ji tati ni kupil in jo je skrbelo, kako bo šla v šolo user posted image
Eno uro so preživeli v letošnjem prvem razredu, zraven sodelovali, vsak je imel svojega mentorja user posted image v glavnem bila je zelo vesela, mi je naredila pikapolonico za srečo...

Tko, mi ta teden ne gremo nikamor, sicer pa kmalu bo pust, rojstni dan, darila....

Lp

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 320
24.2.2011 9:11:06   
teta beta
Janeja, vse najboljše Lei!

Naši tudi nimajo v vrtcu nobene ekstra telovadbe, imajo vsak dan razgibavanje, dolge  sprehode, ker so vključeni v Fit program, mogoče bodo imeli še potem na pomlad kaj več priprav na olimpijado. Sicer pa imamo tudi dres, roza kajpak, z nabranimi rokavčki in zadaj prekrižanimi trakci user posted image , ima ga za gimnastiko in domačo maškarado v baletko. je pa tudi meni zelo všeč in praktičen. Smo imeli pa še belega, ampak je dobila gor en tak siv flek, da ni več za nikamor. Sem mislila, da bi ga pobarvala, ampak v roza se bo flek še vedno videl. Mogoče v črno user posted image .

Počitnice so pa tako, da je v skupini komaj 8 otrok in naša bi tudi rada bilia doma. Ampak ne gre, bo tako naslednji teden verjetno dva dni doma. Smučanje bo pa verjetno letos čisto odpadlo, ta vikend je zadnja možnost, upam, da bo nečakinja zdrava in bi šli skupaj.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 321
24.2.2011 15:33:48   
nikolet
živjo

pri nas v vrtcu tudi nimajo vsak dan telovadbe, hodjo pa ful na sprehode, če je pa slabo vreme pol jih pa peljejo v telovadnico mal potelovadit...

mam pa eno vprašanje, jz imam ful nahrbtniov... kakšno torbo ima lahko otrok????

kranjska gora:
folš, folš, folš.....

špacka: upam da ni bilo kaj resnega in da je zdaj vredu....

janeja: ja tejle vpisi so vsaj men mal na psiho stopil... k je moj že tojk velikuser posted image

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 322
24.2.2011 15:48:50   
Nika v službi
Pri nas je telovadba v vrtcu v sklopu rednega programa 1x tedensko, pa tudi ven veliko hodijo, na igrišče, na sprehode, v knjižnico, na pošto...

Smo pa našo madam pred kratkim merili in tehtali - ima 118 cm in 22 kg. Konkretna punca!

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 323
27.2.2011 9:10:13   
Abby
glede torbe... načeloma je lahko kakršnakoli, dobijo se tudi prav "torbe za prvošolčke", ki so nekoliko manjše, kar je v našem primeru bila ironija. V prvem razredu so namreč dnevno nosili domov samo mapo in torba je morala biti dovolj velika, da je mapa konec tedna, ko so nesli vse domov, šla not. Kakorkoli že, polna torba naj ne bi presegala 10% otrokove teže (kar je čista utopija), lahko izberete tudi torbo s kolesi oz. vozičkom, veliko pa je seveda odvisno od šole. Pri nas je v 1. razredu pomembno samo to, da torba pač je, ker je čez teden itak v šoli, otrok ne hodi sam domov in torbe ne nosi, v 2. razredu smo se pa odločili za torbo s kolesi, ker je morala težko torbo vlačit iz razreda v varstvo in bi jo lahko samo dobesedno vlekla po tleh. Moje osebno mnenje je, da je prav, da si otrok sam izbere šolske potrebščine, ker mu bodo samo tako zares v veselje, pa še občutek odgovornosti bo razvijal. Seveda ga pa tudi malo usmerjamo, da ne bi preveč zašel.

V bistvu sem hotela povedati, da si s torbo ni potrebno preveč beliti glave.
Upam, da sem pomagala.

MAJA 8.4.2002
FILIP 4.3.2005

Neposredna povezava do sporočila: 324
27.2.2011 10:27:23   
nikolet
jutro

aha
ma jz imam polno nahrbtnikov ki naj bi bili šolski... jih je dobil možek v službi.... in sem premišljevala zakaj bi kupovala torbo če imam doma tri nahrbtnike ki so super nahrbtniki.... ehhh bom videla kako bo na sestanku....

papa

(odgovor članu Abby)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Čarobna zimska pustolovščina za najmlajše ...
Decembra v Kinodvor prihaja očarljiv animirani film Zimske prigode iz živalskega sveta. Pet poetičnih pravljic za otroke...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?