tlb
|
IZVIRNO SPOROČILO: tlb IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Pa še to: a tu gor ni nobene mariborčanke? ja, čuj, jasn od tu, čuj, sam ko nea tak dosti gor na forum pišem :) LP! T --------- no, pa bom nekaj napisala :) Tudi naša miss je vpisana; je hotela it že prvi dan, pa nam ni šlo skozi, je bla kar malček razočarana:) no, pa sva šli v sredo. Sprejela naju je šolska pedagoginja in kar debelo uro klepetala z nama (ni prišel nihče drug v tistem času), tamala je bila navdušena in ona bi kar preskočla vrtec in začela hodit v šolo..... Potem jo je še ta pedagoginja vzela v prvi razred-sta pokukali, kaj počnejo in naša tamala se je baje kar lepo pred celim razredom "neznancev" lepo predstavila in nekaj povedala o sebi, pa malo pe o vrtcu......ja, pa kinder jajček je dobil vsak otrok :) naša ga je TAKOj zmazala..... Sem pa jo zaenkrat vpisala v šolo, ki je bližje naši hiši; še vedno malček oklevam med vema šolama; ena je blizu nam,druga mojim staršem, ki bodo hodili po tamalo v šolo. Tabližnja šola je meni bolj pri srcu, tadruga pa ne vem zakaj-mi ni tak "luškana". Ta bližnja je bolj domača, v razredu jih bo 15-17, mlad kolektiv, super ravnateljica, pedagoginja me je tudi navdušila.... mene malo muči, da bo tamala (okej, ko bo že večja oz. tarejša) morala domov hodit preko gozda.....saj to je naš gozd, kjer se sprehajamo, pa veliko ljudi teka-đogira po njem, pa kužke sprehaja; ampak ne vem zakaj mam jaz taki strah pred tem (no, delno vem-jaz imam strah iz otroštva, ko sem občasno sama morala preko nekega drugega gozda domov in me je moja babica straaaašno prestrašila okrog tiste res kratke poti skozi gozd....in mi je ta strah odstal in si verjetno ne želim, da bi ga tamala podoživljala.....). Če pa ne bo sama godila domov pa se bo celo devetletko vozila k babici po pouku? no, to pa je možno samo iz iste druge, meni manj simpatične šole.... saj mogoče pa se bo takrat dalo kaj uredit in morda dogovoriti za kako spremembo poti šolskega avtobusa.... no, to me kar muči in zato ne "klepetam" tu gori :) prečitam pa vse :) Rubin; sokrajanka naša, tvoja pupa mislim, da glede na opis šole, ne bo na isti, kot naša; kar škoda, ker tukaj poznamo samo eno punčko (ta bližja šola je daleč od našega vrtca; seveda je vrtec blizu druge šole in blizu moje mame.....). no, pa sem malo nabluzila :) skratka-sem pa zeeelo vesela, da so si pri vpisu vzeli toliko časa za našo tamalo, niti malo nisem imela občutka, da naju "mečejo ven", z veseljem jepedagoginja pogledala vse, kar je Mini narisala in napisala, tudi podatke je posredovala tamala sama (EMŠO), tako, da sem jaz samo sedela in uživala. in seveda si nisem zasližila kinder jajčka :))))) Torbo bova kupovali nekje junija; naša pa ne gleda Winx; pozna jih samo iz vrtca-pozna samo eno-Floro. Samo ne vem, kaj nama sploh še ostane od motivov :)))) samo bova torob spoznali že od daleč-če bo vijolična in kar se da načičkana in polna svetlikajočih se dodatkov ali nalepk :) potem pa bo po prvem dnevu hotela imet "tako, kot jo ima tista punčka" ah, dečica naša, naši zakladki :) Pa lepo noč vsem! pa seveda petek!!! T -----------
< Sporočilo je popravil tlb -- 17.2.2011 22:46:18 >
|