|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke, 17.del
7.1.2011 21:04:07   
bambixxx
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

ste še vedno pri hrani? jaz sem včeraj delala lazanjo pa smo še danes ostanke pojedli user posted image . pa tudi ni več kot urco dela s tem.

samo o hrani lapajouser posted image user posted image user posted image
Jaz pa brez kruha...štacuna pa 1 minuto hoje...jaz pa prelena da bi šlauser posted image

vidiš, zato mamo mi vedno žemljice v zmrzovalniku. ko je sila ali lenoba, da maš barem kruh doma, hehe.

mah...bom že kaj...juho od kosila sem pojedla, pa kake sladkarije, pa sladoled še potem, pa kokice in bo žeuser posted image

user posted image user posted image user posted image  bravo, to pa je večerja! glavno, da je juha najprej...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
7.1.2011 21:04:52   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_

kaj zaj...gre kera jutri na striženje?

ziher bo ful gužva user posted image

treba bi malo pred osmo tamuser posted image

kolko jih tak razmišlja kot ti? user posted image Upam, da ti uspe pridet na stol in da te vredu postrižejo! user posted image

ma saj ne grem....če nobena ne gre.....mi ni sami za it tja...user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
7.1.2011 21:05:31   
Lenči_

ste še vedno pri hrani? jaz sem včeraj delala lazanjo pa smo še danes ostanke pojedli user posted image . pa tudi ni več kot urco dela s tem.

za lazanijo jaz ziher 2 uri porabim user posted image

testo kupim, da ne bo pomote...

ja, saj jaz tudi ... samo da najprej meso prepražim, pa pol vse skupaj zmečem v pekač, pa bešamel skup spacam, pa pol se še v pečici peče... meni to kr dolgo traja no...

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
7.1.2011 21:06:06   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Torej ne fali ništa, ima viška.user posted image

ima ima...user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
7.1.2011 21:06:24   
bambixxx
tak, zdaj sem še pa jaz lačna ratala! grem...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
7.1.2011 21:07:05   
botrca

ti ko si vešča.....jaz za to ponucam že celo večnostuser posted image user posted image user posted image

vaja dela mojstra...pa mož me je do zdaj tudi nekaj naučil user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
7.1.2011 21:08:02   
ly117

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

kaj zaj...gre kera jutri na striženje?

ziher bo ful gužva user posted image

treba bi malo pred osmo tamuser posted image

Ali pa kako uro. Ker če so penzonisti zvohali, bojo že pred 6-o tam stali. user posted image

adijoživciuser posted image user posted image user posted image
najboljše da se že zdaj tja spokam.....saj nima daleč peškiuser posted image

Pa spalko poleg, pa je. Aja pa nekaj za prigriznit ne pozabi. user posted image user posted image user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
7.1.2011 21:08:38   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

ti ko si vešča.....jaz za to ponucam že celo večnostuser posted image user posted image user posted image

vaja dela mojstra...pa mož me je do zdaj tudi nekaj naučil user posted image

saj vem...tašča ko je kuharca...ima v trenutku nareto kosilo, pa tri štrudle, pa kekse.....ajnfoh ko pasulj...(za njo seveda)user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
7.1.2011 21:09:43   
arabela*
Pa spalko poleg, pa je. Aja pa nekaj za prigriznit ne pozabi. user posted image user posted image user posted image

bom se v merkatorju ustavila, saj je celo noč odprt....pa si ćips kuplauser posted image user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
7.1.2011 21:11:04   
Lenči_

bom se v merkatorju ustavila, saj je celo noč odprt....pa si ćips kuplauser posted image user posted image

kaj ta na avtobusni je celo noč? Jaj ni samo do 12 ponoči? Pa za pit ne pozabi, ker po čipsu boš ziher žejna!

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
7.1.2011 21:11:49   
Lenči_

Kaj greš jest? Dober tek

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
7.1.2011 21:12:57   
arabela*

kaj ta na avtobusni je celo noč? Jaj ni samo do 12 ponoči? Pa za pit ne pozabi, ker po čipsu boš ziher žejna!

celo noč user posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
7.1.2011 21:13:11   
bambixxx

Kaj greš jest? Dober tek

sendvič. hvala.

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
7.1.2011 21:13:30   
arabela*

Kaj greš jest? Dober tek

user posted image user posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
7.1.2011 21:14:35   
Lenči_

Kaj greš jest? Dober tek

user posted image user posted image

kaj??? user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
7.1.2011 21:17:47   
arabela*
user posted image zdaj še je..norc celo steno z roza antifrizom polil...preklet računalnikuser posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
7.1.2011 21:18:04   
bambixxx

ja, saj jaz tudi ... samo da najprej meso prepražim, pa pol vse skupaj zmečem v pekač, pa bešamel skup spacam, pa pol se še v pečici peče... meni to kr dolgo traja no...

sem ugotovila, da je prej pečeno, pa boljše, če še testo malo pokuhaš, da se zmehča. pa jaz ga moram malo rezat stran, ker ni na mero pekača user posted image , pa je tak lažje, ko je mehko. drugače se mi vse lomi.

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
7.1.2011 21:18:06   
Lenči_
Midva z dragim pa gledava po novem vsak večer serijo http://www.imdb.com/title/tt1442449/ Sami hot tipčki! user posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
7.1.2011 21:19:34   
arabela*
v četrtek dobijo rože v hofru....končnouser posted image ...bom tak že ob osmih tam stalauser posted image user posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
7.1.2011 21:19:39   
marta82
Da presekam temo s hrano...
A ve katera za apartma na hrvaški obali (kjerkoli), da je zelo blizu plaže primerne za otroke (nizka voda, tuši, senca, po možnosti kakšen kafič za kakšen sok nabavit, igrala ne bi bila odveč), mora imeti dve ločeni spalnici (ali pa spalnico in ležišče za dva v dnevni sobi) in teraso. Nekaj imamo že nagledano na Pašmanu pa iščem še kakšno alternativo. Za poleti (prva polovica avgusta). Pa seveda ugodna cena.

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
7.1.2011 21:19:59   
Lenči_

Midva z dragim pa gledava po novem vsak večer serijo http://www.imdb.com/title/tt1442449/ Sami hot tipčki! user posted image

eh... te pa da še enkrat probam Spartacus

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
7.1.2011 21:20:32   
arabela*

sem ugotovila, da je prej pečeno, pa boljše, če še testo malo pokuhaš, da se zmehča. pa jaz ga moram malo rezat stran, ker ni na mero pekača user posted image , pa je tak lažje, ko je mehko. drugače se mi vse lomi.

eh lazanja je za mene že preveč zakomplicirana stvaruser posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
7.1.2011 21:22:06   
Lenči_

A ve katera za apartma na hrvaški obali (kjerkoli), da je zelo blizu plaže primerne za otroke (nizka voda, tuši, senca, po možnosti kakšen kafič za kakšen sok nabavit, igrala ne bi bila odveč), mora imeti dve ločeni spalnici (ali pa spalnico in ležišče za dva v dnevni sobi) in teraso. Nekaj imamo že nagledano na Pašmanu pa iščem še kakšno alternativo. Za poleti (prva polovica avgusta). Pa seveda ugodna cena.

si pa hitra!

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
7.1.2011 21:22:24   
bambixxx

žal ne. ne hodim na hrvaško že najmanj 8 let. zdaj me je pa kr groza, ker s takim malim, še ravno ne bi kam daleč hodla.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
7.1.2011 21:23:06   
arabela*

žal ne. ne hodim na hrvaško že najmanj 8 let. zdaj me je pa kr groza, ker s takim malim, še ravno ne bi kam daleč hodla.

hrvatija je zakonuser posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.