Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 7.1.2011 21:04:07
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx ste še vedno pri hrani? jaz sem včeraj delala lazanjo pa smo še danes ostanke pojedli . pa tudi ni več kot urco dela s tem. samo o hrani lapajo Jaz pa brez kruha...štacuna pa 1 minuto hoje...jaz pa prelena da bi šla vidiš, zato mamo mi vedno žemljice v zmrzovalniku. ko je sila ali lenoba, da maš barem kruh doma, hehe. mah...bom že kaj...juho od kosila sem pojedla, pa kake sladkarije, pa sladoled še potem, pa kokice in bo že bravo, to pa je večerja! glavno, da je juha najprej...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 7.1.2011 21:04:52
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kaj zaj...gre kera jutri na striženje? ziher bo ful gužva treba bi malo pred osmo tam kolko jih tak razmišlja kot ti? Upam, da ti uspe pridet na stol in da te vredu postrižejo! ma saj ne grem....če nobena ne gre.....mi ni sami za it tja...
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 7.1.2011 21:05:31
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx ste še vedno pri hrani? jaz sem včeraj delala lazanjo pa smo še danes ostanke pojedli . pa tudi ni več kot urco dela s tem. za lazanijo jaz ziher 2 uri porabim testo kupim, da ne bo pomote... ja, saj jaz tudi ... samo da najprej meso prepražim, pa pol vse skupaj zmečem v pekač, pa bešamel skup spacam, pa pol se še v pečici peče... meni to kr dolgo traja no...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 7.1.2011 21:06:06
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Torej ne fali ništa, ima viška. ima ima...
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 7.1.2011 21:06:24
|
|
|
|
bambixxx
|
tak, zdaj sem še pa jaz lačna ratala! grem...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 7.1.2011 21:07:05
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ti ko si vešča.....jaz za to ponucam že celo večnost vaja dela mojstra...pa mož me je do zdaj tudi nekaj naučil
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 7.1.2011 21:08:02
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kaj zaj...gre kera jutri na striženje? ziher bo ful gužva treba bi malo pred osmo tam Ali pa kako uro. Ker če so penzonisti zvohali, bojo že pred 6-o tam stali. adijoživci najboljše da se že zdaj tja spokam.....saj nima daleč peški Pa spalko poleg, pa je. Aja pa nekaj za prigriznit ne pozabi.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 7.1.2011 21:08:38
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ti ko si vešča.....jaz za to ponucam že celo večnost vaja dela mojstra...pa mož me je do zdaj tudi nekaj naučil saj vem...tašča ko je kuharca...ima v trenutku nareto kosilo, pa tri štrudle, pa kekse.....ajnfoh ko pasulj...(za njo seveda)
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 7.1.2011 21:09:43
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pa spalko poleg, pa je. Aja pa nekaj za prigriznit ne pozabi. bom se v merkatorju ustavila, saj je celo noč odprt....pa si ćips kupla
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 7.1.2011 21:11:04
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pa spalko poleg, pa je. Aja pa nekaj za prigriznit ne pozabi. bom se v merkatorju ustavila, saj je celo noč odprt....pa si ćips kupla kaj ta na avtobusni je celo noč? Jaj ni samo do 12 ponoči? Pa za pit ne pozabi, ker po čipsu boš ziher žejna!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 7.1.2011 21:11:49
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx tak, zdaj sem še pa jaz lačna ratala! grem... Kaj greš jest? Dober tek
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 7.1.2011 21:12:57
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pa spalko poleg, pa je. Aja pa nekaj za prigriznit ne pozabi. bom se v merkatorju ustavila, saj je celo noč odprt....pa si ćips kupla kaj ta na avtobusni je celo noč? Jaj ni samo do 12 ponoči? Pa za pit ne pozabi, ker po čipsu boš ziher žejna! celo noč
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 7.1.2011 21:13:11
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx tak, zdaj sem še pa jaz lačna ratala! grem... Kaj greš jest? Dober tek sendvič. hvala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 7.1.2011 21:13:30
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Kaj greš jest? Dober tek
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 7.1.2011 21:14:35
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Kaj greš jest? Dober tek kaj???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 7.1.2011 21:17:47
|
|
|
|
arabela*
|
zdaj še je..norc celo steno z roza antifrizom polil...preklet računalnik
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 7.1.2011 21:18:04
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx ste še vedno pri hrani? jaz sem včeraj delala lazanjo pa smo še danes ostanke pojedli . pa tudi ni več kot urco dela s tem. za lazanijo jaz ziher 2 uri porabim testo kupim, da ne bo pomote... ja, saj jaz tudi ... samo da najprej meso prepražim, pa pol vse skupaj zmečem v pekač, pa bešamel skup spacam, pa pol se še v pečici peče... meni to kr dolgo traja no... sem ugotovila, da je prej pečeno, pa boljše, če še testo malo pokuhaš, da se zmehča. pa jaz ga moram malo rezat stran, ker ni na mero pekača , pa je tak lažje, ko je mehko. drugače se mi vse lomi.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 7.1.2011 21:19:34
|
|
|
|
arabela*
|
v četrtek dobijo rože v hofru....končno ...bom tak že ob osmih tam stala
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 7.1.2011 21:19:39
|
|
|
|
marta82
|
Da presekam temo s hrano... A ve katera za apartma na hrvaški obali (kjerkoli), da je zelo blizu plaže primerne za otroke (nizka voda, tuši, senca, po možnosti kakšen kafič za kakšen sok nabavit, igrala ne bi bila odveč), mora imeti dve ločeni spalnici (ali pa spalnico in ležišče za dva v dnevni sobi) in teraso. Nekaj imamo že nagledano na Pašmanu pa iščem še kakšno alternativo. Za poleti (prva polovica avgusta). Pa seveda ugodna cena.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 7.1.2011 21:20:32
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx ste še vedno pri hrani? jaz sem včeraj delala lazanjo pa smo še danes ostanke pojedli . pa tudi ni več kot urco dela s tem. za lazanijo jaz ziher 2 uri porabim testo kupim, da ne bo pomote... ja, saj jaz tudi ... samo da najprej meso prepražim, pa pol vse skupaj zmečem v pekač, pa bešamel skup spacam, pa pol se še v pečici peče... meni to kr dolgo traja no... sem ugotovila, da je prej pečeno, pa boljše, če še testo malo pokuhaš, da se zmehča. pa jaz ga moram malo rezat stran, ker ni na mero pekača , pa je tak lažje, ko je mehko. drugače se mi vse lomi. eh lazanja je za mene že preveč zakomplicirana stvar
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 7.1.2011 21:22:06
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Da presekam temo s hrano... A ve katera za apartma na hrvaški obali (kjerkoli), da je zelo blizu plaže primerne za otroke (nizka voda, tuši, senca, po možnosti kakšen kafič za kakšen sok nabavit, igrala ne bi bila odveč), mora imeti dve ločeni spalnici (ali pa spalnico in ležišče za dva v dnevni sobi) in teraso. Nekaj imamo že nagledano na Pašmanu pa iščem še kakšno alternativo. Za poleti (prva polovica avgusta). Pa seveda ugodna cena. si pa hitra!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 7.1.2011 21:22:24
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Da presekam temo s hrano... A ve katera za apartma na hrvaški obali (kjerkoli), da je zelo blizu plaže primerne za otroke (nizka voda, tuši, senca, po možnosti kakšen kafič za kakšen sok nabavit, igrala ne bi bila odveč), mora imeti dve ločeni spalnici (ali pa spalnico in ležišče za dva v dnevni sobi) in teraso. Nekaj imamo že nagledano na Pašmanu pa iščem še kakšno alternativo. Za poleti (prva polovica avgusta). Pa seveda ugodna cena. žal ne. ne hodim na hrvaško že najmanj 8 let. zdaj me je pa kr groza, ker s takim malim, še ravno ne bi kam daleč hodla.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 7.1.2011 21:23:06
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Da presekam temo s hrano... A ve katera za apartma na hrvaški obali (kjerkoli), da je zelo blizu plaže primerne za otroke (nizka voda, tuši, senca, po možnosti kakšen kafič za kakšen sok nabavit, igrala ne bi bila odveč), mora imeti dve ločeni spalnici (ali pa spalnico in ležišče za dva v dnevni sobi) in teraso. Nekaj imamo že nagledano na Pašmanu pa iščem še kakšno alternativo. Za poleti (prva polovica avgusta). Pa seveda ugodna cena. žal ne. ne hodim na hrvaško že najmanj 8 let. zdaj me je pa kr groza, ker s takim malim, še ravno ne bi kam daleč hodla. hrvatija je zakon
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.