arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 V glavnem ne smem nič olja, nobene maščobe, svežega sadja in zelenjave, jajc in izdelkov, ki jih vsebujejo,...tako da odpade večina sladkarij, vsi dobri siri, ki jih obožujem, pica , omake, vse praženo na čebuli, ocvrto, pečem samo na peki papirju, nobenih suhih mesnin, samo belo in goveje meso,...sem kar omejena, ampak se bo počasi popravlo, dobro mastnega, ocvrega ipd. nikoli ne bom smela, ampak bo boljše kot sedaj. tak ima A zarad holesterola.....seveda sicer ni ver na strogi dieti, ampak vseeno se še pazi...(jajca....)... Ma meni je najbolj smotano, ker si moram samo doma kuhat, ne smem jest v šoli kosila, nikamor ven ne moremo it jest, decembra sem samo sline cedila na obiskih,... Pa se mi zdi, da skoz isto jem. Še kruha ne smem svežega, mora bit vsaj en dan star, tak da si še to ne morem v trgovino it (po sendvič, štručko,...), ampak moram vedno prejšnji dan študirat, da si pustim kruh. Upam, da bo čim prej toliko bolje, da ne bo več tak komplicirano. res je hudo, vem ja....sploh pa rabiš full časa da se take hrane navadiš...pa še sit nisi nikoli