![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 7.1.2011 21:45:45
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Ma letos smo namenoma hitri (gresta še moja mami in njen dragi zraven, pa en aprtma v bližini bodo eni sosedje, ki imajo majhno punčko vzeli, da bo imel še Tinej družbo), ker so potem vsi fajn in ugodni apartmaji zasedeni. ti bi to že zdaj rezervirala? Ja, saj pravim, da je potem zasedeno. Ti apartmaji na Pašmanu so samo še v enem terminu v avgustu prosti pa še to ne vsi. No saj se potem tudi kaj dobi, ampak dražje ali pa bolj oddaljeno od plaže. Saj tudi jaz do sedaj še nikoli nisem tako hitro rezervirala, običajno zadnji trenutek.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 7.1.2011 21:47:09
|
|
|
|
ly117
|
Saraya nočko. Katy čer.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 7.1.2011 21:49:46
|
|
|
|
Sacherca
|
Sacherca - ni kaj, saj je tvoj pladenjuser posted image Kdo pa mi je to odprl? to menda ni bil taste, ne? user posted image user posted image user posted image Nimam pojma...Smo prisli pozno zvecer...danes pa mi noben nic ni rekel,ne tast oz tasca...in,kdo je odprl?Tasca?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 7.1.2011 21:50:42
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Sacherca - ni kaj, saj je tvoj pladenjuser posted image Kdo pa mi je to odprl? to menda ni bil taste, ne? user posted image user posted image user posted image Nimam pojma...Smo prisli pozno zvecer...danes pa mi noben nic ni rekel,ne tast oz tasca...in,kdo je odprl?Tasca? tašča? mlajša ženska se mi je zdela? s kratkimi lasmi? svakinja?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 7.1.2011 21:52:15
|
|
|
|
katy83
|
dopust - vem, da gremo julija, kam pa gremo pa ne...na hrvaško ziher bomo malo spremljali hoferjeve ponudbe...smo bili lani zadovoljni
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 7.1.2011 21:52:24
|
|
|
|
Arwenko
|
Vidim, da ste pri dopustih. Midva sva tudi začela razmišljat že, pa so za sredozemlje cene tako noro visoke, tam za 20-30% višje kot lani ne, pol pa itak samo Hrvaška ostane Tu pa spet ne veva kam in kako in kaj.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 7.1.2011 21:57:53
|
|
|
|
katy83
|
veste kaj je meni najbolj hecno vsako leto? Kak se začne januar, se že vsi menimo o morju, ko pa pridemo iz morja pa že novo leto načrtujemo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 7.1.2011 21:59:51
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 veste kaj je meni najbolj hecno vsako leto? Kak se začne januar, se že vsi menimo o morju, ko pa pridemo iz morja pa že novo leto načrtujemo če se tako hitro leto izteče
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 7.1.2011 22:01:44
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 veste kaj je meni najbolj hecno vsako leto? Kak se začne januar, se že vsi menimo o morju, ko pa pridemo iz morja pa že novo leto načrtujemo Men se pa to ne dogaja.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 7.1.2011 22:02:07
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 veste kaj je meni najbolj hecno vsako leto? Kak se začne januar, se že vsi menimo o morju, ko pa pridemo iz morja pa že novo leto načrtujemo če se tako hitro leto izteče ja res...prehitro gre čas
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 7.1.2011 22:02:32
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 veste kaj je meni najbolj hecno vsako leto? Kak se začne januar, se že vsi menimo o morju, ko pa pridemo iz morja pa že novo leto načrtujemo Men se pa to ne dogaja. ne?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 7.1.2011 22:07:39
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Sacherca - ni kaj, saj je tvoj pladenjuser posted image Kdo pa mi je to odprl? to menda ni bil taste, ne? user posted image user posted image user posted image Nimam pojma...Smo prisli pozno zvecer...danes pa mi noben nic ni rekel,ne tast oz tasca...in,kdo je odprl?Tasca? tašča? mlajša ženska se mi je zdela? s kratkimi lasmi? svakinja? Svakinja ima dolge lase. Katke pa smao tašča,je pa dobro ohranjena ja
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 7.1.2011 22:07:47
|
|
|
|
sami0804
|
Dopust.....letos orjemo ledine...s kampiranjem Edini problem je,ker se ne moremo uskladit glede kraja bivanja,moj se je zapičil v Savudrijo in ne odstopa majkomilo je trmast...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 7.1.2011 22:08:07
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 veste kaj je meni najbolj hecno vsako leto? Kak se začne januar, se že vsi menimo o morju, ko pa pridemo iz morja pa že novo leto načrtujemo Men se pa to ne dogaja. ne? Nop. Ker do poletja niti ne vem kdaj bom imela dopust in če bom sploh finančno sposoba it. Za novo leto sem pa itak skoz doma tak da se niti nimam kaj menit.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 7.1.2011 22:08:26
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Sacherca - ni kaj, saj je tvoj pladenjuser posted image Kdo pa mi je to odprl? to menda ni bil taste, ne? user posted image user posted image user posted image Nimam pojma...Smo prisli pozno zvecer...danes pa mi noben nic ni rekel,ne tast oz tasca...in,kdo je odprl?Tasca? tašča? mlajša ženska se mi je zdela? s kratkimi lasmi? svakinja? Svakinja ima dolge lase. Katke pa smao tašča,je pa dobro ohranjena ja
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 7.1.2011 22:11:00
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Dopust.....letos orjemo ledine...s kampiranjem Edini problem je,ker se ne moremo uskladit glede kraja bivanja,moj se je zapičil v Savudrijo in ne odstopa majkomilo je trmast... Pri nas to odpade. Čeprav jaz bi še šla moj je pa Prelen za tako, če se smem tak izrazit. Bi pa šla spomine ubijat v prikolico. Sem bila nazadnje pri 9 letih in imam na njo lepe spomine.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 7.1.2011 22:13:06
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Sacherca - ni kaj, saj je tvoj pladenjuser posted image Kdo pa mi je to odprl? to menda ni bil taste, ne? user posted image user posted image user posted image Nimam pojma...Smo prisli pozno zvecer...danes pa mi noben nic ni rekel,ne tast oz tasca...in,kdo je odprl?Tasca? tašča? mlajša ženska se mi je zdela? s kratkimi lasmi? svakinja? Svakinja ima dolge lase. Katke pa smao tašča,je pa dobro ohranjena ja tašča je bla to? vau, vsa čast
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 7.1.2011 22:14:26
|
|
|
|
katy83
|
nič, babike, grem jaz lahko noč in lepe sanje
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 7.1.2011 22:14:31
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pri nas to odpade. Čeprav jaz bi še šla moj je pa Prelen za tako, če se smem tak izrazit. Bi pa šla spomine ubijat v prikolico. Sem bila nazadnje pri 9 letih in imam na njo lepe spomine. V kakem smislu?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 7.1.2011 22:15:29
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 nič, babike, grem jaz lahko noč in lepe sanje Pa dobro,ne rabiš zbežat takoj,ko se s kakega kota prikažem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 7.1.2011 22:16:53
|
|
|
|
marta82
|
Punce nočko tudi z moje strani.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 7.1.2011 22:17:14
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pri nas to odpade. Čeprav jaz bi še šla moj je pa Prelen za tako, če se smem tak izrazit. Bi pa šla spomine ubijat v prikolico. Sem bila nazadnje pri 9 letih in imam na njo lepe spomine. V kakem smislu? To je mišljeno kot šotor, spalka itd. Ima rajše hotelsko udobje jaz se je pa tudi ne branim.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 7.1.2011 22:17:48
|
|
|
|
botrca
|
Katy83 nočko
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 7.1.2011 22:17:53
|
|
|
|
ly117
|
Nočko katy in marta.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 7.1.2011 22:19:34
|
|
|
|
Sacherca
|
Marta,medve pa se naslednji teden vidiva,da ti dam ticino Nocka vsem
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.