|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke, 17.del
7.1.2011 20:34:45   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

FRDAMANE BABEuser posted image user posted image user posted image BOLJ STE SUHE BOLJ KOMPLICIRATE!!!!!!!!!
Nimam pojma,kam to vodi user posted image user posted image user posted image user posted image

samo res....pa tud botrca vedno jamra...pa ji čist nič ne manjkauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
7.1.2011 20:37:43   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Če imaš meso potem na hitro gre naredit marsikaj...musako,  popečene zrezke v naravni omaki in pire, špinačo....user posted image

če je to za tebe na hitro.....user posted image

je, je...user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
7.1.2011 20:37:51   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

no tule se pa strinja s teboj (ODEBELJENIM) pa nimam super postave!!!! imam kr trebušček veš in ta me zelooooooo zeloooo moti (me je včeraj na kopanju bilo pošteno sram)user posted image

ti pa res nisi normalna...oprosti ampak res...veš koliko žensk bi dalo da ima vsaj pol tako postavo kot ti...pa tudi mislim da se tega zavedaš da dobro zgledaš samo me malo hecaš...aja pa si kdaj gledala kake hodijo na kopališča pa se svoje postave ne sramujejo user posted image user posted image user posted image

nisem te sicer v živo vidla ampak po slikah sodeč imaš fajn postavo....
Za trebuh pa  samo trebušnjaki, vsak večer po 100 komadovuser posted image

Samo baje je treba poleg trebušnjakov tudi kardio vaje delat in ne jest hrane, ki napenja. Trebušnjaki naredijo lepe mišice, ki pa se ne vidijo, če je špehek čez. Je pa res, da smo ene nagnjene k trebuščku, jaz tudi, ko sem bila zelo vitka, sem ga malo imela, nikoli nimam povsem ravnega, tako kot se ene ne morejo znebiti npr. riti.

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
7.1.2011 20:38:35   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Marta82 saj skoraj nič ne smeš jest, vsaj dobrega ne user posted image . Pa si shujšala? Koliko?

Se strinjam.user posted image  Edina dobra stran vsega je, da sem shujšala cca 6 kg.

super user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
7.1.2011 20:38:38   
elevitka

no tule se pa strinja s teboj (ODEBELJENIM) pa nimam super postave!!!! imam kr trebušček veš in ta me zelooooooo zeloooo moti (me je včeraj na kopanju bilo pošteno sram)user posted image

ti pa res nisi normalna...oprosti ampak res...veš koliko žensk bi dalo da ima vsaj pol tako postavo kot ti...pa tudi mislim da se tega zavedaš da dobro zgledaš samo me malo hecaš...aja pa si kdaj gledala kake hodijo na kopališča pa se svoje postave ne sramujejo user posted image user posted image user posted image

nisem te sicer v živo vidla ampak po slikah sodeč imaš fajn postavo....
Za trebuh pa  samo trebušnjaki, vsak večer po 100 komadovuser posted image

nena se šali... bi rada da sem potem 14 dni nepokretna???

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
7.1.2011 20:39:23   
botrca

A ste bile danes na kavi?

jap user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
7.1.2011 20:40:47   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

A ste bile danes na kavi?

Jaz ne, bla v službi, drugač so pa kafetkale ja. sam kolko sem jaz razbrala je bilo karatko, če je pa bilo slatko pa ne vem.

ni bilo kratko...ene so še malo prej, če temu lahko tako rečem...glede na to da nismo nikoli manj kot 2h je res kratko 1,5h user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
7.1.2011 20:41:04   
marta82

Marta82 saj skoraj nič ne smeš jest, vsaj dobrega ne user posted image . Pa si shujšala? Koliko?

Se strinjam.user posted image  Edina dobra stran vsega je, da sem shujšala cca 6 kg.

super user posted image user posted image user posted image

No ja, meni ni ravno za skakat od veselja, ker je bilo zelo boleče in ker taka prisilna dieta ni nikoli fajn...je pa super, da sem vsaj shujšala in se lahko tolažim, da je v tem nekaj dobrega.user posted image

BE NICE!

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
7.1.2011 20:44:08   
botrca

samo res....pa tud botrca vedno jamra...pa ji čist nič ne manjkauser posted image

mi mi...5kg manj, pa trebuh da mi zgine pa sem tipi-topi user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
7.1.2011 20:45:29   
botrca
Tako, z malim sva se najedla zdaj pa greva počasi v pojslo...pridem nazaj.user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
7.1.2011 20:46:16   
marta82

Torej ne fali ništa, ima viška.user posted image

BE NICE!

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
7.1.2011 20:47:22   
arabela*

V glavnem ne smem nič olja, nobene maščobe, svežega sadja in zelenjave, jajc in izdelkov, ki jih vsebujejo,...tako da odpade večina sladkarij, vsi dobri siri, ki jih obožujem, picauser posted image , omake, vse praženo na čebuli, ocvrto, pečem samo na peki papirju, nobenih suhih mesnin, samo belo in goveje meso,...sem kar omejena, ampak se bo počasi popravlo, dobro mastnega, ocvrega ipd. nikoli ne bom smela, ampak bo boljše kot sedaj.user posted image

tak ima A zarad holesterola.....seveda sicer ni ver na strogi dieti, ampak vseeno se še pazi...(jajca....)...

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
7.1.2011 20:47:42   
ly117

user posted image user posted image user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
7.1.2011 20:48:21   
bambixxx
čer!

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
7.1.2011 20:48:30   
ly117
Čer Lenči, bambixxx, sami in Arwenko.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
7.1.2011 20:49:15   
arabela*

Če imaš meso potem na hitro gre naredit marsikaj...musako,  popečene zrezke v naravni omaki in pire, špinačo....user posted image

ti ko si vešča.....jaz za to ponucam že celo večnostuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
7.1.2011 20:50:42   
Lenči_
Večer...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
7.1.2011 20:51:00   
arabela*

nena se šali... bi rada da sem potem 14 dni nepokretna???

zakajuser posted image ..no te pa vsaj 50

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
7.1.2011 20:51:58   
bambixxx
ste še vedno pri hrani? jaz sem včeraj delala lazanjo pa smo še danes ostanke pojedli user posted image . pa tudi ni več kot urco dela s tem.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
7.1.2011 20:52:01   
arabela*

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
7.1.2011 20:52:42   
ly117

ti ko si vešča.....jaz za to ponucam že celo večnostuser posted image user posted image user posted image

Saraya moj me je naučil da je hitro relativna stvar. Za njega je hitro recimor 1 ura za mene pa 15 do 20 minut. Tak da.......

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
7.1.2011 20:53:19   
marta82

V glavnem ne smem nič olja, nobene maščobe, svežega sadja in zelenjave, jajc in izdelkov, ki jih vsebujejo,...tako da odpade večina sladkarij, vsi dobri siri, ki jih obožujem, picauser posted image , omake, vse praženo na čebuli, ocvrto, pečem samo na peki papirju, nobenih suhih mesnin, samo belo in goveje meso,...sem kar omejena, ampak se bo počasi popravlo, dobro mastnega, ocvrega ipd. nikoli ne bom smela, ampak bo boljše kot sedaj.user posted image

tak ima A zarad holesterola.....seveda sicer ni ver na strogi dieti, ampak vseeno se še pazi...(jajca....)...

Ma meni je najbolj smotano, ker si moram samo doma kuhat, ne smem jest v šoli kosila, nikamor ven ne moremo it jest, decembra sem samo sline cedila na obiskih,... Pa se mi zdi, da skoz isto jem. Še kruha ne smem svežega, mora bit vsaj en dan star, tak da si še to ne morem v trgovino it (po sendvič, štručko,...), ampak moram vedno prejšnji dan študirat, da si pustim kruh. Upam, da bo čim prej toliko bolje, da ne bo več tak komplicirano.

BE NICE!

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
7.1.2011 20:53:33   
Lenči_

Samo baje je treba poleg trebušnjakov tudi kardio vaje delat in ne jest hrane, ki napenja. Trebušnjaki naredijo lepe mišice, ki pa se ne vidijo, če je špehek čez. Je pa res, da smo ene nagnjene k trebuščku, jaz tudi, ko sem bila zelo vitka, sem ga malo imela, nikoli nimam povsem ravnega, tako kot se ene ne morejo znebiti npr. riti.

jaz pa včasih sploh nisem mela bušija (pred 10 leti)... tak je bil lep user posted image , da skoraj ni takšnih besed, da bi ga opisal, zdaj pa špeh na špeh, vse okoli...

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
7.1.2011 20:53:47   
arabela*
Jaz pa se nikoli ne obremenjujem kaka sem.....vem da sem malo čudna za nekatere......ampak tak pač je.....pa mi keri norc reče da se bom posušila...pa kaj...se pač bom jbg.....user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
7.1.2011 20:54:15   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

ste še vedno pri hrani? jaz sem včeraj delala lazanjo pa smo še danes ostanke pojedli user posted image . pa tudi ni več kot urco dela s tem.

Na Mariborčankah večna tema. Sploh pa zvečer ko bi nekaj jedla pa ne vemo kaj, in dopoldan ko mormo nekaj skuhat pa ne vemo kaj.

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.