|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke, 17.del
7.1.2011 21:23:54   
Lenči_

IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

žal ne. ne hodim na hrvaško že najmanj 8 let. zdaj me je pa kr groza, ker s takim malim, še ravno ne bi kam daleč hodla.

te pa slo. obala. Piran je zelo lep!

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
7.1.2011 21:23:59   
arabela*
kak paše, ko me mičkene češeta........user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
7.1.2011 21:24:13   
bambixxx
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Da presekam temo s hrano...
A ve katera za apartma na hrvaški obali (kjerkoli), da je zelo blizu plaže primerne za otroke (nizka voda, tuši, senca, po možnosti kakšen kafič za kakšen sok nabavit, igrala ne bi bila odveč), mora imeti dve ločeni spalnici (ali pa spalnico in ležišče za dva v dnevni sobi) in teraso. Nekaj imamo že nagledano na Pašmanu pa iščem še kakšno alternativo. Za poleti (prva polovica avgusta). Pa seveda ugodna cena.

žal ne. ne hodim na hrvaško že najmanj 8 let. zdaj me je pa kr groza, ker s takim malim, še ravno ne bi kam daleč hodla.

hrvatija je zakonuser posted image

kak za koga.... zame ne.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
7.1.2011 21:24:30   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_

tud superuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
7.1.2011 21:25:18   
ly117

A ve katera za apartma na hrvaški obali (kjerkoli), da je zelo blizu plaže primerne za otroke (nizka voda, tuši, senca, po možnosti kakšen kafič za kakšen sok nabavit, igrala ne bi bila odveč), mora imeti dve ločeni spalnici (ali pa spalnico in ležišče za dva v dnevni sobi) in teraso. Nekaj imamo že nagledano na Pašmanu pa iščem še kakšno alternativo. Za poleti (prva polovica avgusta). Pa seveda ugodna cena.

si pa hitra!

Tudi moje prve misli ob prebranem. Marta jaz ti žal ne morem svetovat ker ne letujemo na hrvaškem.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
7.1.2011 21:25:56   
bambixxx

kje se pa naj kopam na teh 40 metrov obale??? user posted image  hec, hec. jaz sem bolj za eksotične kraje. pa se bom za nekaj let že zadovoljila s hrvaško. pri nas so pa tak sami italijani, ali pač?

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
7.1.2011 21:26:40   
Lenči_

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Na viru imajo veliko apartmajev ob obali, zelo nizka voda, žal pa ni sence... Za cene pa tud ne vem. Najlepša mi je Makarska riviera na Hrvaškem, pa itak je vsepovsod lepo na Jadranu, tudi Slo. morje...
si pa hitra!

Tudi moje prve misli ob prebranem. Marta jaz ti žal ne morem svetovat ker ne letujemo na hrvaškem.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
7.1.2011 21:27:47   
bambixxx
grem še malo pred tv, pa spat. lahko noč čveke! user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
7.1.2011 21:28:03   
Lenči_

kje se pa naj kopam na teh 40 metrov obale??? user posted image  hec, hec. jaz sem bolj za eksotične kraje. pa se bom za nekaj let že zadovoljila s hrvaško. pri nas so pa tak sami italijani, ali pač?

eh, ... premalo cenimo ta naš košček obale. Lep je in veliko je slovencev! Italijanov ni veliko.

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
7.1.2011 21:28:14   
arabela*

ma daj....naša obala pa je res zavidanja vrednauser posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
7.1.2011 21:29:05   
Lenči_

lahko noč! Moj tudi kokice pripravlja, pol pa je na sporedu Spartacus.. Lahko noč tudi od mene, pa še fajn čvekajte naprej!

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
7.1.2011 21:30:33   
Sacherca
Dete slo spat k dediju in babici...Midva pogledala Rambota,zdaj malo na net pol pa spet na kavcuser posted image Paseuser posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
7.1.2011 21:31:00   
arabela*

lahko noč! Moj tudi kokice pripravlja, pol pa je na sporedu Spartacus.. Lahko noč tudi od mene, pa še fajn čvekajte naprej!

lepo se imejtauser posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
7.1.2011 21:31:28   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

Dete slo spat k dediju in babici...Midva pogledala Rambota,zdaj malo na net pol pa spet na kavcuser posted image Paseuser posted image

akcija...pa to.....user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
7.1.2011 21:31:55   
ly117

nočko.

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
7.1.2011 21:33:19   
ly117

Nočko.

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
7.1.2011 21:35:26   
botrca
Vse ki odhajate v deželo sanj...lahko noč user posted image .

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
7.1.2011 21:35:49   
marta82
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

hrvatija je zakonuser posted image

Midva pred Tinejem tudi nisva, greva raje kam pa kaj novega vidiva. Zdaj je pa drugačna situacija in je kar fajn taka varianta. Zaenkrat.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
7.1.2011 21:38:06   
botrca
Kar se tiče lazanje: jaz prekuham testo je tudi prej pečena, pa meso tudi prej pražim z vso možno zelenjavo....mmmmmmmmmmm...jo bom v kratkem spet delala.

Marta82: ne vem kam bi šla na Hrvaško...če pa je toliko tega...pa za kakšno ceno? Mogoče Krk, Bašanija, Istra - Pula, Fažana.

< Sporočilo je popravil botrca -- 7.1.2011 21:39:26 >

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
7.1.2011 21:38:51   
arabela*
nič grem jaz iz " A in M salona"user posted image ....na žalost ker je že tolk ura........

Se tipkamo...nočkauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
7.1.2011 21:38:57   
marta82
Ma letos smo namenoma hitri (gresta še moja mami in njen dragi zraven, pa en aprtma v bližini bodo eni sosedje, ki imajo majhno punčko vzeli, da bo imel še Tinej družbo), ker so potem vsi fajn in ugodni apartmaji zasedeni.

BE NICE!

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
7.1.2011 21:40:00   
botrca

Ma letos smo namenoma hitri (gresta še moja mami in njen dragi zraven, pa en aprtma v bližini bodo eni sosedje, ki imajo majhno punčko vzeli, da bo imel še Tinej družbo), ker so potem vsi fajn in ugodni apartmaji zasedeni.

ti bi to že zdaj rezervirala?

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
7.1.2011 21:40:33   
botrca
Saraya baj, baj user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
7.1.2011 21:42:56   
marta82
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Marta82: ne vem kam bi šla na Hrvaško...če pa je toliko tega...pa za kakšno ceno? Mogoče Krk, Bašanija, Istra - Pula, Fažana.

Raje malo južnije.user posted image
Ti sosedje, ki gredo tudi, so bili že dvakrat v Kraju na Pašmanu, apartma je skoraj čisto na plaži (enih 20m) in je apartma za 4 50 ali 55 €. Je pa to vasica z enim kafičem, za trgovino pa malo "življenja" se je treba ene 3 km peljat. Plaža je pa baje fajn. V vodi je mivka in je dolgo nizka, tako da je raj za otroke. Verjetno bomo šli kar sem, ampak jaz še vseeno malo raziskujem, če bi kaj še boljšega zasledila.user posted image  

BE NICE!

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
7.1.2011 21:45:03   
katy83
čer.user posted image

jao, berem, berem, pa ne pridem do koncauser posted image   in kaj berem...hrana, hrana, hranauser posted image

Mi smo se včeraj potepali, pa danesuser posted image Je zdaj že 2 dni ati prej iz službe prišel. user posted image

Jutri gremo popoldan na rojstni dan enega 3letnika. Pa bo T spet imel družbo, pa jaz tudi. user posted image

kava - me ni blo kot ste verjetno opazleuser posted image , sva s T spalauser posted image user posted image   Mi je pa malo žal, da nisem spoznala novihuser posted image user posted image user posted image

Sacherca - ni kaj, saj je tvoj pladenjuser posted image Kdo pa mi je to odprl? to menda ni bil taste, ne? user posted image user posted image user posted image

botrca - bravo za Jana, da je operacija uspelauser posted image

Ly - user posted image za L, da je tak lepo zaspal

Marta - user posted image user posted image   tako izgubljenih kg pa ti nisem nič faušuser posted image

Sami - user posted image da vztrajaš v hujšanju

Elevitka - včeraj sem te klicala, ker sem bila malo prej fertik z zobozdravnikom, pa sem mislila prit...ni panike, glavno da ste uživaliuser posted image

Saraya, kak je šel izpit?

Matcar - bejba tebe pa je za občudovatuser posted image kaj ti vse folgašuser posted image

vsem ostalim pa pošiljam pozdravčkeuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.