|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke, 17.del
5.1.2011 18:45:20   
majakla
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Zakaj pa imate vse te preiskave, če smem vprašat?

Ker je rojen s to napako na sečilih...in je imel operacijo kjer so ga rezali (28.10.2010) in zdaj je imel po operaciji to preiskavo kjer ti skozi ta kateter vbrizgajo eno tekočino oz. kontrast in potem se na posnetku pokaže ali gre ves urin ven kot je treba ali uhaja oz. se vrača na ledvice kot je bilo pri njemu. Jutri bom pa vedela, ali je op uspela. Zaradi tega smo na antibiotiku od 4. meseca.

V Lj se pa že od rojstva vodimo zaradi srčne napake tudi prirojene. Ampak hvala bogu nikoli ni imel težav s srcem in dihanjem tako da imamo kontrole 1x na leto. 

Aha, bošček.

Joj, taki malecki in že toliko preiskav, no,
pa le naj pokažejo, da je vse kot mora bit.
Močno, močno vam držim pesti. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
5.1.2011 18:47:08   
elevitka

Zakaj pa imate vse te preiskave, če smem vprašat?

Ker je rojen s to napako na sečilih...in je imel operacijo kjer so ga rezali (28.10.2010) in zdaj je imel po operaciji to preiskavo kjer ti skozi ta kateter vbrizgajo eno tekočino oz. kontrast in potem se na posnetku pokaže ali gre ves urin ven kot je treba ali uhaja oz. se vrača na ledvice kot je bilo pri njemu. Jutri bom pa vedela, ali je op uspela. Zaradi tega smo na antibiotiku od 4. meseca.

V Lj se pa že od rojstva vodimo zaradi srčne napake tudi prirojene. Ampak hvala bogu nikoli ni imel težav s srcem in dihanjem tako da imamo kontrole 1x na leto. 

Aha, bošček.

Močno, močno vam držim pesti. user posted image user posted image user posted image

ojej bošček....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
5.1.2011 18:57:03   
botrca

Aha, bošček.

hvala...user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
5.1.2011 18:57:33   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

ojej bošček....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se navadiš veš...user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
5.1.2011 18:57:43   
majakla
Ura bo že 19, Nik pa še kar spi, že 2 uri.
Spet ga bomo budili.
Moramo to nekak spremenit, samo kak,
če pa je okoli 17. vedno zaspan???

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
5.1.2011 18:59:49   
botrca

Spet ga bomo budili.

probaj ga animirat malo po malo, vsaki dan po pol ure prej...boš vidla da se bo navadil samo bodi vztrajna user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
5.1.2011 19:01:31   
majakla

Spet ga bomo budili.

probaj ga animirat malo po malo, vsaki dan po pol ure prej...boš vidla da se bo navadil samo bodi vztrajna user posted image

Kak zaj to misliš?

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
5.1.2011 19:02:22   
elevitka

Spet ga bomo budili.

kak pa dopoldan spi ? probaj mu par dni zaporedoma za kake pol ure prestavit spanje (da gre prej) po kakem tednu se bo privadil na novo uro... mi smo našega ko je bil manjši dali spat ob 10 dopoldan in ob 15 popoldan.... da je zvečer normalno spat- je moral bit buden vsaj 3 ure pred nočnim spanjem.... pol pa je začel svirat in cendrat ob 18 uri da bi še spat (ker ob 15, 16 in 17 ni htel it) pa smo par dni preskočli popoldanski spanec in se je navadil hodit spae še samo 1 x dnevno (med 12 in 15 uro)!

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
5.1.2011 19:03:32   
botrca
Ženske saj vem, da zgleda grozno kar sem napisala in je zelo boleče in za otroka in zame, samo verjemite mi da se navadiš na vse to. Tolaži me pa to, da se vse da porihtat in kar je najbolj važno moj otrok je normalen in nič kaj drugačen od ostalih. Nikoli ni imel težav s srčkom in hvala bogu ni potrebna operacija. Za sečila smo pa upam, da porihtali...user posted image  user posted image  user posted image . Ko vidim še težje primere kjer ni pomoči, sem vesela da je moj otrok vredu..user posted image  user posted image  user posted image .

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
5.1.2011 19:04:27   
majakla

Spet ga bomo budili.

kak pa dopoldan spi ? probaj mu par dni zaporedoma za kake pol ure prestavit spanje (da gre prej) po kakem tednu se bo privadil na novo uro... mi smo našega ko je bil manjši dali spat ob 10 dopoldan in ob 15 popoldan.... da je zvečer normalno spat- je moral bit buden vsaj 3 ure pred nočnim spanjem.... pol pa je začel svirat in cendrat ob 18 uri da bi še spat (ker ob 15, 16 in 17 ni htel it) pa smo par dni preskočli popoldanski spanec in se je navadil hodit spae še samo 1 x dnevno (med 12 in 15 uro)!

Eh, če je v vrtcu, ne.
Saj, ko je bil doma, je blo malo prej, v vrtcu
pa spi cca. od 12h do 14h (tu vmes). 

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
5.1.2011 19:09:16   
majakla

Ženske saj vem, da zgleda grozno kar sem napisala in je zelo boleče in za otroka in zame, samo verjemite mi da se navadiš na vse to. Tolaži me pa to, da se vse da porihtat in kar je najbolj važno moj otrok je normalen in nič kaj drugačen od ostalih. Nikoli ni imel težav s srčkom in hvala bogu ni potrebna operacija. Za sečila smo pa upam, da porihtali...user posted image  user posted image  user posted image . Ko vidim še težje primere kjer ni pomoči, sem vesela da je moj otrok vredu..user posted image  user posted image  user posted image .

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image
Res je, da se vsega navadimo in da so (skoraj) vedno še težji primeri,
je pa super, ko sam vidiš, da je, kljub tem prirojenim napakam, z njim
v bistvu vse ok.
Kako dolgo pa bo imel še letne preglede, mislim, če je z njim zdaj vse
super, se to samo popravi ali ... kako?

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
5.1.2011 19:09:45   
botrca
Zdaj sem si pa privoščila kapućino....user posted image .

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
5.1.2011 19:10:42   
elevitka

men se tud lušta-pa mi ga je zmanjkalo

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
5.1.2011 19:12:09   
elevitka

Spet ga bomo budili.

Eh, če je v vrtcu, ne.
Saj, ko je bil doma, je blo malo prej, v vrtcu
pa spi cca. od 12h do 14h (tu vmes). 

pa če ti tak pozno spi popoldan... zvečer oz. ponoči normalno potem spi ?

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
5.1.2011 19:15:15   
ly117
Čer! user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
5.1.2011 19:17:28   
elevitka

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Čer! user posted image

čer

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
5.1.2011 19:18:20   
botrca

Spet ga bomo budili.

Kak zaj to misliš?

vsakič ga daj prej spat ne tako pozno ali pa ga prej zbujajuser posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
5.1.2011 19:19:45   
botrca

men se tud lušta-pa mi ga je zmanjkalo

pridi user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
5.1.2011 19:21:10   
ly117

IZVIRNO SPOROČILO:  sami0804

IZVIRNO SPOROČILO:  elevitka

Dan!

čveke čvekaste... ko me ni čvekate 100/ h

Pride taki danuser posted image   user posted image -se mi močno dozdeva,/b]da bo od ly komentar podobenuser posted image

Sami najprej si me nasmejala, bom pa samo rekla da niste normalne. Berem vas že od 16h dalje pa še nisem vse prebrala. No res da se še zmes ukvarjam z user posted image in da sem si še lase oprala. Zdaj pa morem že spat počasi it in bom jutri očitno spet na istem. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
5.1.2011 19:23:50   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_

Glede laskov - naša jih nima skoraj nič in mi gre blazno na živce, da kljub temu, da je vsa v roza oblečena, nekateri še vedno mislijo, da je fantek user posted image

Lenči  jaz pa imam drugačen primer. Moj ima kar dolge laske in taki bolj nežni obrazel pa vsi mislijo da je pupa. Pa je tud naprimer celi v plavem. Se pa jaz zato hecam in pravim da imam takega lepega otroka da zgleda ko pupa.

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
5.1.2011 19:28:23   
botrca
Kandidati za petkovo kavo so? Da vidim če se mi splača vozit v mesto...user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
5.1.2011 19:29:27   
elevitka

Spet ga bomo budili.

Kak zaj to misliš?

vsakič ga daj prej spat ne tako pozno ali pa ga prej zbujajuser posted image

isto sem ji jaz svetovala (smo mi enako delali pri našem) pa jim ne ustreza

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
5.1.2011 19:31:05   
elevitka

Kandidati za petkovo kavo so? Da vidim če se mi splača vozit v mesto...user posted image

kdaj ste se zmenle (ura?)

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
5.1.2011 19:33:41   
botrca

Kako dolgo pa bo imel še letne preglede, mislim, če je z njim zdaj vse
super, se to samo popravi ali ... kako?

glede srčka bodo kar leta in leta ti pregledi ker ga imajo pod kontrolo...bomo videli ko bo začel hodit v šolo...glede sečil pa upam, da bo zdaj konec s tem...še marca imamo urologa ki ga je operiral pol pa glede tega ne bi smelo bit več kaj. Edino nas čaka še op zaradi kožice na luleku. user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
5.1.2011 19:35:08   
botrca

kdaj ste se zmenle (ura?)

zgodnji gredo odpret EP user posted image user posted image user posted image ...zaspančki pa pridejo nekje do 10h user posted image . Si se našla kje?

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.