Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 18:45:20
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: majakla Zakaj pa imate vse te preiskave, če smem vprašat? Ker je rojen s to napako na sečilih...in je imel operacijo kjer so ga rezali (28.10.2010) in zdaj je imel po operaciji to preiskavo kjer ti skozi ta kateter vbrizgajo eno tekočino oz. kontrast in potem se na posnetku pokaže ali gre ves urin ven kot je treba ali uhaja oz. se vrača na ledvice kot je bilo pri njemu. Jutri bom pa vedela, ali je op uspela. Zaradi tega smo na antibiotiku od 4. meseca. V Lj se pa že od rojstva vodimo zaradi srčne napake tudi prirojene. Ampak hvala bogu nikoli ni imel težav s srcem in dihanjem tako da imamo kontrole 1x na leto. Aha, bošček. Joj, taki malecki in že toliko preiskav, no, pa le naj pokažejo, da je vse kot mora bit. Močno, močno vam držim pesti.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 18:47:08
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: majakla Zakaj pa imate vse te preiskave, če smem vprašat? Ker je rojen s to napako na sečilih...in je imel operacijo kjer so ga rezali (28.10.2010) in zdaj je imel po operaciji to preiskavo kjer ti skozi ta kateter vbrizgajo eno tekočino oz. kontrast in potem se na posnetku pokaže ali gre ves urin ven kot je treba ali uhaja oz. se vrača na ledvice kot je bilo pri njemu. Jutri bom pa vedela, ali je op uspela. Zaradi tega smo na antibiotiku od 4. meseca. V Lj se pa že od rojstva vodimo zaradi srčne napake tudi prirojene. Ampak hvala bogu nikoli ni imel težav s srcem in dihanjem tako da imamo kontrole 1x na leto. Aha, bošček. Joj, taki malecki in že toliko preiskav, no, pa le naj pokažejo, da je vse kot mora bit. Močno, močno vam držim pesti. ojej bošček....
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 18:57:03
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Aha, bošček. Joj, taki malecki in že toliko preiskav, no, pa le naj pokažejo, da je vse kot mora bit. Močno, močno vam držim pesti. hvala...
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 18:57:33
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka ojej bošček.... se navadiš veš...
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 18:57:43
|
|
|
|
majakla
|
Ura bo že 19, Nik pa še kar spi, že 2 uri. Spet ga bomo budili. Moramo to nekak spremenit, samo kak, če pa je okoli 17. vedno zaspan???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 18:59:49
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ura bo že 19, Nik pa še kar spi, že 2 uri. Spet ga bomo budili. Moramo to nekak spremenit, samo kak, če pa je okoli 17. vedno zaspan??? probaj ga animirat malo po malo, vsaki dan po pol ure prej...boš vidla da se bo navadil samo bodi vztrajna
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 19:01:31
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ura bo že 19, Nik pa še kar spi, že 2 uri. Spet ga bomo budili. Moramo to nekak spremenit, samo kak, če pa je okoli 17. vedno zaspan??? probaj ga animirat malo po malo, vsaki dan po pol ure prej...boš vidla da se bo navadil samo bodi vztrajna Kak zaj to misliš?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 19:02:22
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ura bo že 19, Nik pa še kar spi, že 2 uri. Spet ga bomo budili. Moramo to nekak spremenit, samo kak, če pa je okoli 17. vedno zaspan??? kak pa dopoldan spi ? probaj mu par dni zaporedoma za kake pol ure prestavit spanje (da gre prej) po kakem tednu se bo privadil na novo uro... mi smo našega ko je bil manjši dali spat ob 10 dopoldan in ob 15 popoldan.... da je zvečer normalno spat- je moral bit buden vsaj 3 ure pred nočnim spanjem.... pol pa je začel svirat in cendrat ob 18 uri da bi še spat (ker ob 15, 16 in 17 ni htel it) pa smo par dni preskočli popoldanski spanec in se je navadil hodit spae še samo 1 x dnevno (med 12 in 15 uro)!
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 19:03:32
|
|
|
|
botrca
|
Ženske saj vem, da zgleda grozno kar sem napisala in je zelo boleče in za otroka in zame, samo verjemite mi da se navadiš na vse to. Tolaži me pa to, da se vse da porihtat in kar je najbolj važno moj otrok je normalen in nič kaj drugačen od ostalih. Nikoli ni imel težav s srčkom in hvala bogu ni potrebna operacija. Za sečila smo pa upam, da porihtali... . Ko vidim še težje primere kjer ni pomoči, sem vesela da je moj otrok vredu.. .
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 19:04:27
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ura bo že 19, Nik pa še kar spi, že 2 uri. Spet ga bomo budili. Moramo to nekak spremenit, samo kak, če pa je okoli 17. vedno zaspan??? kak pa dopoldan spi ? probaj mu par dni zaporedoma za kake pol ure prestavit spanje (da gre prej) po kakem tednu se bo privadil na novo uro... mi smo našega ko je bil manjši dali spat ob 10 dopoldan in ob 15 popoldan.... da je zvečer normalno spat- je moral bit buden vsaj 3 ure pred nočnim spanjem.... pol pa je začel svirat in cendrat ob 18 uri da bi še spat (ker ob 15, 16 in 17 ni htel it) pa smo par dni preskočli popoldanski spanec in se je navadil hodit spae še samo 1 x dnevno (med 12 in 15 uro)! Eh, če je v vrtcu, ne. Saj, ko je bil doma, je blo malo prej, v vrtcu pa spi cca. od 12h do 14h (tu vmes).
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 19:09:16
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Ženske saj vem, da zgleda grozno kar sem napisala in je zelo boleče in za otroka in zame, samo verjemite mi da se navadiš na vse to. Tolaži me pa to, da se vse da porihtat in kar je najbolj važno moj otrok je normalen in nič kaj drugačen od ostalih. Nikoli ni imel težav s srčkom in hvala bogu ni potrebna operacija. Za sečila smo pa upam, da porihtali... . Ko vidim še težje primere kjer ni pomoči, sem vesela da je moj otrok vredu.. . Res je, da se vsega navadimo in da so (skoraj) vedno še težji primeri, je pa super, ko sam vidiš, da je, kljub tem prirojenim napakam, z njim v bistvu vse ok. Kako dolgo pa bo imel še letne preglede, mislim, če je z njim zdaj vse super, se to samo popravi ali ... kako?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 19:09:45
|
|
|
|
botrca
|
Zdaj sem si pa privoščila kapućino.... .
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 19:10:42
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Zdaj sem si pa privoščila kapućino.... . men se tud lušta-pa mi ga je zmanjkalo
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 19:12:09
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ura bo že 19, Nik pa še kar spi, že 2 uri. Spet ga bomo budili. Moramo to nekak spremenit, samo kak, če pa je okoli 17. vedno zaspan??? kak pa dopoldan spi ? probaj mu par dni zaporedoma za kake pol ure prestavit spanje (da gre prej) po kakem tednu se bo privadil na novo uro... mi smo našega ko je bil manjši dali spat ob 10 dopoldan in ob 15 popoldan.... da je zvečer normalno spat- je moral bit buden vsaj 3 ure pred nočnim spanjem.... pol pa je začel svirat in cendrat ob 18 uri da bi še spat (ker ob 15, 16 in 17 ni htel it) pa smo par dni preskočli popoldanski spanec in se je navadil hodit spae še samo 1 x dnevno (med 12 in 15 uro)! Eh, če je v vrtcu, ne. Saj, ko je bil doma, je blo malo prej, v vrtcu pa spi cca. od 12h do 14h (tu vmes). pa če ti tak pozno spi popoldan... zvečer oz. ponoči normalno potem spi ?
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 19:15:15
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 19:17:28
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čer! čer
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 19:18:20
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ura bo že 19, Nik pa še kar spi, že 2 uri. Spet ga bomo budili. Moramo to nekak spremenit, samo kak, če pa je okoli 17. vedno zaspan??? probaj ga animirat malo po malo, vsaki dan po pol ure prej...boš vidla da se bo navadil samo bodi vztrajna Kak zaj to misliš? vsakič ga daj prej spat ne tako pozno ali pa ga prej zbujaj
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 19:19:45
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: botrca Zdaj sem si pa privoščila kapućino.... . men se tud lušta-pa mi ga je zmanjkalo pridi
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 19:21:10
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Dan! čveke čvekaste... ko me ni čvekate 100/ h Pride taki dan -se mi močno dozdeva,/b]da bo od ly komentar podoben Sami najprej si me nasmejala, bom pa samo rekla da niste normalne. Berem vas že od 16h dalje pa še nisem vse prebrala. No res da se še zmes ukvarjam z in da sem si še lase oprala. Zdaj pa morem že spat počasi it in bom jutri očitno spet na istem.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 19:23:50
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Glede laskov - naša jih nima skoraj nič in mi gre blazno na živce, da kljub temu, da je vsa v roza oblečena, nekateri še vedno mislijo, da je fantek Lenči jaz pa imam drugačen primer. Moj ima kar dolge laske in taki bolj nežni obrazel pa vsi mislijo da je pupa. Pa je tud naprimer celi v plavem. Se pa jaz zato hecam in pravim da imam takega lepega otroka da zgleda ko pupa.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 19:28:23
|
|
|
|
botrca
|
Kandidati za petkovo kavo so? Da vidim če se mi splača vozit v mesto...
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 19:29:27
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ura bo že 19, Nik pa še kar spi, že 2 uri. Spet ga bomo budili. Moramo to nekak spremenit, samo kak, če pa je okoli 17. vedno zaspan??? probaj ga animirat malo po malo, vsaki dan po pol ure prej...boš vidla da se bo navadil samo bodi vztrajna Kak zaj to misliš? vsakič ga daj prej spat ne tako pozno ali pa ga prej zbujaj isto sem ji jaz svetovala (smo mi enako delali pri našem) pa jim ne ustreza
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 19:31:05
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kandidati za petkovo kavo so? Da vidim če se mi splača vozit v mesto... kdaj ste se zmenle (ura?)
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 19:33:41
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Kako dolgo pa bo imel še letne preglede, mislim, če je z njim zdaj vse super, se to samo popravi ali ... kako? glede srčka bodo kar leta in leta ti pregledi ker ga imajo pod kontrolo...bomo videli ko bo začel hodit v šolo...glede sečil pa upam, da bo zdaj konec s tem...še marca imamo urologa ki ga je operiral pol pa glede tega ne bi smelo bit več kaj. Edino nas čaka še op zaradi kožice na luleku.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 19:35:08
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kandidati za petkovo kavo so? Da vidim če se mi splača vozit v mesto... kdaj ste se zmenle (ura?) zgodnji gredo odpret EP ...zaspančki pa pridejo nekje do 10h . Si se našla kje?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.