|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke, 17.del
5.1.2011 14:25:54   
bambixxx
sem smrekico pospravla, zdaj pa moram še posesat, ker je totalna svinjarija od iglic. pa še mali se nekaj oglaša user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
5.1.2011 14:58:09   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

pa dobro no, ne rabita tak dobesedno vzet tega. ne bi dejansko dala roke V ogenj, to se pač tak reče. rekla pa sem zato, ker poznam npr. določen primer, kjer se on obnaša identično (kot bi dejansko opisaovala njega) in jo vara, pa ji ne bo priznal, pa če ga dobi na njej. vidve imata svoje izkušnje in mislita drugače. upam pa, da je res ne vara. ker če jo, je potem stvar toliko bolj boleča. moje mnenje pač

Rina, user posted image , valda da poveš svoje mnenje, ki ga imaš iz svojih ali pa komu bližnjih izkušenj...to je življenje, na podlagi tega se učimo, si ustvarjamo mnenja, in prav je tako. user posted image
Midve sva pač svoje mnenje povedali. To je to, Nič pa nisva bili proti tebi, ok? user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
5.1.2011 14:58:17   
Lenči_
Poznam eno, ko jo je mož pustil s tremi otroci. Ko je bila noseča z dvojčkoma je šel. Grozno, da toliko družin razpada. Običajno gredo narazen, zaradi varanja, ampak do varanja pride lahko tudi zato, ker pač ni razumevanja med dvema in dovolj ljubezni. Imaš pa tudi bedake, ki enostavno ne morejo ukrotit svoje divje narave po "gonjenju". Pa neke raziskave so bile, da težko človek zdrži z enim človekom do konca življenja... tolko o večni ljubezni user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
5.1.2011 14:59:09   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

Bambi - jaz ti priporočam da manj bereš., pa raje čvekaš, ker drugače boš vedno v zaostankuuser posted image

Pusti ji še malo rezerve-je bla do zdaj na bolj izi temiuser posted image

če ne preberem, pa ne vem o čem naj čvekam oz. kaj naj komentiram. ve ste prehitre zame user posted image  

če boš začela o hrani, bomo vse naenkrat čvekaleuser posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
5.1.2011 15:00:02   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_

Poznam eno, ko jo je mož pustil s tremi otroci. Ko je bila noseča z dvojčkoma je šel. Grozno, da toliko družin razpada. Običajno gredo narazen, zaradi varanja, ampak do varanja pride lahko tudi zato, ker pač ni razumevanja med dvema in dovolj ljubezni. Imaš pa tudi bedake, ki enostavno ne morejo ukrotit svoje divje narave po "gonjenju". Pa neke raziskave so bile, da težko človek zdrži z enim človekom do konca življenja... tolko o večni ljubezni user posted image

japuser posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
5.1.2011 15:02:46   
katy83
no, tu bom še dodala, da me full moti, da vedno, ko gre par narazen, večinoma krivijo moškegauser posted image   jaz vedno pravim, da sta kriva oba
Vem, da ko si v tej situaciji, razmišljaš drugače, si jezen...ampak jaz pravim, če ni za bit, je za it.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
5.1.2011 15:02:51   
Lenči_
jooj, toto moj otrok noče spat, pa da je ne vem kaj no... Kak dolgo jo naj sploh uspavam, ker včasih se mi zdi, da jo silim spat, to pa tudi ni prav? Sej ne vem več... user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
5.1.2011 15:05:24   
katy83

jooj, toto moj otrok noče spat, pa da je ne vem kaj no... Kak dolgo jo naj sploh uspavam, ker včasih se mi zdi, da jo silim spat, to pa tudi ni prav? Sej ne vem več... user posted image

to imam jaz tudi občutek dostikrat...ampak če vidim, da je siten, pa se noče igrat, pa noče cartat, noče nič, je zaspan, jaz kr vztrajam...ponavadi tak vidim glede na ure...če mine več kot 3 ure budnosti, je ponavadi zaspan...ravnokar spiuser posted image za kakih 20 minutuser posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
5.1.2011 15:27:42   
Lenči_

to imam jaz tudi občutek dostikrat...ampak če vidim, da je siten, pa se noče igrat, pa noče cartat, noče nič, je zaspan, jaz kr vztrajam...ponavadi tak vidim glede na ure...če mine več kot 3 ure budnosti, je ponavadi zaspan...ravnokar spiuser posted image za kakih 20 minutuser posted image

ponoči se je zdujala na 1 uro, zjutraj je spala 1 uro, od 9 do 10... tak zdaj pa ne spi in je ura že 15.30.... a ne bi mogla bit že zaspana, al se meni že blede? user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
5.1.2011 15:29:50   
katy83

ponoči se je zdujala na 1 uro, zjutraj je spala 1 uro, od 9 do 10... tak zdaj pa ne spi in je ura že 15.30.... a ne bi mogla bit že zaspana, al se meni že blede? user posted image

tak je bil naš zadnjič, je komaj ob 17-ih zaspal, pa še to zato, ker sem jaz šla zraven.
te razumem  user posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
5.1.2011 15:30:35   
katy83
nič, grem
zvečer me ne bo...diploma tajmuser posted image user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
5.1.2011 15:42:57   
Lenči_
m. ima danes 10 mesecev. Mogoče pa praznuje in čaga... user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
5.1.2011 15:44:16   
Lenči_

nič, grem
zvečer me ne bo...diploma tajmuser posted image user posted image

fajn piši!

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
5.1.2011 15:58:14   
bambixxx
naš je tudi zaspal. samo ati je mogel prit domov pa je blo vse vredu. med sesalcem se je pa drl, kot da ga iz kože dajem. pač ne morem sesat z njim v roki.

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
5.1.2011 16:08:19   
bambixxx
torej - o čem teče debata?

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
5.1.2011 16:31:35   
bambixxx
očitno o ničemer. zdaj ko mi je končno ratalo vse prebrat in najdit pol ure časa, pa vse pobegnete. eh, pa drugič....

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
5.1.2011 17:00:48   
botrca

Botrca in Matcar...se vama opravičujemuser posted image

pa kaj se opravičuješ...nimaš se za kaj...vsaka ima svoje mnenje in prav nič ni narobe če tvoje dete kaka na kahlico in noben te tudi ne obsojauser posted image . Prav nasprotno super zate in za manj porabljenih plenic user posted image user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil botrca -- 5.1.2011 17:01:09 >

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
5.1.2011 17:02:39   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

http://www.youtube.com/watch?v=0CxPl14-UaM

http://www.youtube.com/watch?v=Nli2Svvoc7g

http://www.youtube.com/watch?v=aFd5Cci_pE4

http://www.youtube.com/watch?v=mdm3T67IXdA&feature=related

tele pa so moje,ki me vedno dvignejo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

super izbor pesmi user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
5.1.2011 17:10:01   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Kar se striženja tiče,prej ga strižeš,slabše je,čeprav so eni pametni,da kao bolj močne lase dobijo itd.,kar sploh ni res,je precej od genov odvisno.Jer pa definitivno boljše kasneje kot prej.Poglej mojega Maksa,pri 3-h letih še ni škarij vidla njegova glava,niti Saš-eva,in še je en čas ne bo.

s tem se pa ne strinjam...Jana sem prvič postrigla nekje pri 8 mesecih pa ti povem, da ima zdaj močne lase ne pa več tako tanke kot na začetku...dela pa zopet vsak po svojeuser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
5.1.2011 17:19:42   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Samo mislim, da ljudle raje vprašajo,
kot pa narobe rečejo ... zamislite si,
da glih na Botrco naletijo. user posted image

ja sem danes imela tako situacijo...mislim...je ena gospa (babica od ene punčke), ki jo je držala v naročju rekla...poglej kako luškana punčka...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...Jan pa ne more bolj zgledat kot fant...vsaj po frizuri in obleki: bež žametne hlače, oranžna mikica in bež jopica čez. Pa rjava bunda in rjavi čevlji. In to je punčkastno...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
5.1.2011 17:23:44   
Sacherca
Daan

Prihtala danes na banki, kartico mi je anmrec pred dvema tednoma pozrlo,pol bla na borzi in februajra zacnem s klubom iskalcev zaposlitve..Tud prav,upam,da bo kaj koristi od tega.Jutri se gremo kopat v Moravce,sta dedi in babi na kratkih pocitnicah pa sta zelela,da se pridemo malo namocituser posted image ....
Malo se pa sibamo v kino gledat Samove pustolovscine user posted image user posted image user posted image

Katy,prides v petek an kavico? Zdaj pa bi nujno pladenj rabila,da si nekaj specem za rd user posted image

Matcar,a si ti dobla od Mullera priporoceno pismo o nagradi?

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
5.1.2011 17:30:25   
botrca

... zamislite si,
da glih na Botrco naletijo. user posted image

bože mili user posted image

ej vidve... user posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
5.1.2011 17:49:01   
majakla
Oj, Nik spi, ati se dela, da TV gleda (spi),
torej . . . RR time. user posted image

Halooo, je kdo tu? user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
5.1.2011 17:53:47   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

očitno o ničemer. zdaj ko mi je končno ratalo vse prebrat in najdit pol ure časa, pa vse pobegnete. eh, pa drugič....

ja, to se pogosto dogajauser posted image user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
5.1.2011 17:54:33   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Oj, Nik spi, ati se dela, da TV gleda (spi),
torej . . . RR time. user posted image

Halooo, je kdo tu? user posted image

jaz, samo ne za dolgo. Moram it likat, potem pa greva malega skopat, pol pa diploma...jaz optimistkauser posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.