Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 17:56:27
|
|
|
|
katy83
|
Sacherca, sem te ravno zdaj mislila kontaktirat. Jutri namreč peljem T k moji mami, ker imam neke opravke na faksu, pa zobozdravnika, pa sem se mislila pri tebi oglasit tam med 13. in 14.uro, če boš doma. Ker za v petek nisem ziher za pijačo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 17:57:32
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Ste vidle to?? http://www.ringaraja.net/forum/greva_narazen/m_5542903/tm.htm eh...koj na jok mi gre,ko tako berem sem vidla
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 17:58:25
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Oj, Nik spi, ati se dela, da TV gleda (spi), torej . . . RR time. Halooo, je kdo tu? jaz, samo ne za dolgo. Moram it likat, potem pa greva malega skopat, pol pa diploma...jaz optimistka Uuuu . . . si pridna.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 18:03:04
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Oj, Nik spi, ati se dela, da TV gleda (spi), torej . . . RR time. Halooo, je kdo tu? jaz, samo ne za dolgo. Moram it likat, potem pa greva malega skopat, pol pa diploma...jaz optimistka Uuuu . . . si pridna. ah, vprašaj me jutri če mi je to uspelo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 18:04:05
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca februajra zacnem s klubom iskalcev zaposlitve..
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 18:05:20
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca februajra zacnem s klubom iskalcev zaposlitve.. no, jaz pa marca (če bom do takrat diplomirala seveda )
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 18:07:51
|
|
|
|
katy83
|
nič, moram it. Vas še kaj preberem ponoči.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 18:10:52
|
|
|
|
bambixxx
|
sem nazaj prišla pogledat, če ste že kaj napisale mali spi že več kot 2 uri . bo vsaj spočit potem in upam, da ne bo več tečka.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 18:14:28
|
|
|
|
bambixxx
|
čakam zavarovalnega agenta, da mi polico za avto prinese. ker imam prvič avto na sebe registriran, nisem vedela, da je zavarovanje taaak ogabno drago
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 18:14:46
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx sem nazaj prišla pogledat, če ste že kaj napisale mali spi že več kot 2 uri . bo vsaj spočit potem in upam, da ne bo več tečka. Priden, zato pa je bil tečko - zaspan. Koliko si rekla, da je star?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 18:15:20
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx čakam zavarovalnega agenta, da mi polico za avto prinese. ker imam prvič avto na sebe registriran, nisem vedela, da je zavarovanje taaak ogabno drago Jap.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 18:15:38
|
|
|
|
botrca
|
Končno sem vas prebrala...koliko ste napisale . Pasto uporabljava od 2. leta mislim da in jo kupujem v mullerju.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 18:15:39
|
|
|
|
bambixxx
|
mam spet samogovore?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 18:16:15
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx mam spet samogovore? sem bila s sinom na wc-ju...imava boleče lulanje pa traja
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 18:16:41
|
|
|
|
bambixxx
|
star je 8,5 mesecev (korigirano 5,5)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 18:16:54
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx čakam zavarovalnega agenta, da mi polico za avto prinese. ker imam prvič avto na sebe registriran, nisem vedela, da je zavarovanje taaak ogabno drago Jap. ou jes bejbi...
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 18:17:54
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca sem bila s sinom na wc-ju...imava boleče lulanje pa traja zakaj pa boleče?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 18:19:58
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx čakam zavarovalnega agenta, da mi polico za avto prinese. ker imam prvič avto na sebe registriran, nisem vedela, da je zavarovanje taaak ogabno drago Jap. ou jes bejbi... mater ti krediti me bojo pokopali....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 18:20:56
|
|
|
|
botrca
|
Današnji raport: bila cele 4 ure na pediatriji... ...gužva, pa še drugače je imel preiskavo kot do zdaj. Naročena bila ob 8.30, to preiskavo pa imela ob 11h...prej še kri dal, pregledali ga, ekg...in na koncu mu niso urin vzeli in moram jutri še enkrat it. Nesem urin in imam pogovor z Janovo nefrologinjo. Glede operacije in te preiskave. Tako, da bom jutri izvedela kaj več in ali je operacija uspela in kako naprej.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 18:23:43
|
|
|
|
bambixxx
|
ja naša pediatrija... sem bla lani skoraj 3 mesece tam kuhana in pečena vsak dan, ko je bil mali notri... ni fajn.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 18:25:21
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: botrca sem bila s sinom na wc-ju...imava boleče lulanje pa traja zakaj pa boleče? ker je danes imel preiskavo kjer so mu vstavljali kateter skozi lulčka in zgleda malo kožico nadražili pa ga peče ko lula
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 18:29:04
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: botrca sem bila s sinom na wc-ju...imava boleče lulanje pa traja zakaj pa boleče? ker je danes imel preiskavo kjer so mu vstavljali kateter skozi lulčka in zgleda malo kožico nadražili pa ga peče ko lula bošček bogi, upam, da bo hitro bolje
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 18:29:05
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Današnji raport: bila cele 4 ure na pediatriji... ...gužva, pa še drugače je imel preiskavo kot do zdaj. Naročena bila ob 8.30, to preiskavo pa imela ob 11h...prej še kri dal, pregledali ga, ekg...in na koncu mu niso urin vzeli in moram jutri še enkrat it. Nesem urin in imam pogovor z Janovo nefrologinjo. Glede operacije in te preiskave. Tako, da bom jutri izvedela kaj več in ali je operacija uspela in kako naprej. Zakaj pa imate vse te preiskave, če smem vprašat?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 18:33:42
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx bošček bogi, upam, da bo hitro bolje hvala jaz tudi upam
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 18:37:06
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Zakaj pa imate vse te preiskave, če smem vprašat? Ker je rojen s to napako na sečilih...in je imel operacijo kjer so ga rezali (28.10.2010) in zdaj je imel po operaciji to preiskavo kjer ti skozi ta kateter vbrizgajo eno tekočino oz. kontrast in potem se na posnetku pokaže ali gre ves urin ven kot je treba ali uhaja oz. se vrača na ledvice kot je bilo pri njemu. Jutri bom pa vedela, ali je op uspela. Zaradi tega smo na antibiotiku od 4. meseca. V Lj se pa že od rojstva vodimo zaradi srčne napake tudi prirojene. Ampak hvala bogu nikoli ni imel težav s srcem in dihanjem tako da imamo kontrole 1x na leto.
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.