|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke, 17.del
5.1.2011 21:03:32   
majakla
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Čeruser posted image ,

mmmmm kako dobro večerjo sva si naredila z Janom...domačo slanino z jajčko...njemu brez. In veliko šalico toplega mleka. Zdaj pa je že v postelji in upam, da kmalu zaspi.

Jaz pa zdaj gledam Gospodinje...pa skačem po netu. Ste videle na fb kaj sem objavila, če katera želi...naj pogleda user posted image

Mmmm . . .  sta si privoščila. user posted image

Nik se znorel, zdaj pa sta že z atijem v postelji,
pojeta (če bi temu lahko tako rekli user posted image ).

Šibam pod tuš.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
5.1.2011 21:07:07   
Sacherca
Pravljica prebrana,jaz pa se tu hitro pogledam potem pa na kavc in Gospodinje naprej gledat...Ob 22ih pa se Zlocin na popu,bom pocohana zraven user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
5.1.2011 21:07:54   
bambixxx

Kandidati za petkovo kavo so? Da vidim če se mi splača vozit v mesto...user posted image

mi2 bi tudi prišla, če nama bo ratalo. ampak ne obljubim. bom jutri potrdila.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
5.1.2011 21:08:23   
Sacherca
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Čer.

Tortica, a bi se mi lahko en dan po šihtu oglasli pri tebi, da prevzamem tičino? Po moje bo tako najboljše, da je ti ne vlačiš naokrog. Bi šlo?

Komot samo jutri nas ni. Lahko pa v petek ali pa naslednji teden kadarkoli user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
5.1.2011 21:14:44   
marta82
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

Čer.

Tortica, a bi se mi lahko en dan po šihtu oglasli pri tebi, da prevzamem tičino? Po moje bo tako najboljše, da je ti ne vlačiš naokrog. Bi šlo?

Komot samo jutri nas ni. Lahko pa v petek ali pa naslednji teden kadarkoli user posted image

Ok te pa v petek. Okrog dveh, če ti je to ok. Se čujeva, da me usmerjaš.user posted image  Če ne boš doma pa tudi ni panike, lahko tudi naslednji teden.

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
5.1.2011 21:26:51   
arabela*
čeruser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
5.1.2011 21:31:47   
botrca
Saraya si vidla, da je v soboto brezplačno striženje v centru Jager melje? Poglej na fb mojo objavouser posted image .

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
5.1.2011 21:38:34   
arabela*

Saraya si vidla, da je v soboto brezplačno striženje v centru Jager melje? Poglej na fb mojo objavouser posted image .

videla....user posted image

gremo?

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
5.1.2011 21:42:19   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

gremo?

jaz bi ful šla, samo ne vem a te na suho postrižejo ali ti lase operejo in še sfenajo...pa ena je to že spraševala...jaz bi si vsaj konice postrigla če je že zastonj
user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
5.1.2011 21:42:54   
arabela*
Glede na to, da me v petek ne bo na kavo......

ly...al pa matcar...če se kera pelje kje mimo mene, da me pokliče.....imam celo vrečo otroških cotik...da ji dam zraven, pa si pogledate na kavici, če bo kera kaj imela.....user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
5.1.2011 21:44:05   
arabela*

gremo?

jaz bi ful šla, samo ne vem a te na suho postrižejo ali ti lase operejo in še sfenajo...pa ena je to že spraševala...jaz bi si vsaj konice postrigla če je že zastonj
user posted image

ja ne vem...v končni fazi pa je itak vseeno.....po mojem je kar tak na suhouser posted image
Pa po mojem je treba bit ob osmih že tamuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
5.1.2011 21:51:06   
botrca

ali pa že prej, verjetno bo gužva user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
5.1.2011 21:53:07   
Sacherca

IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

Čer.

Ok te pa v petek. Okrog dveh, če ti je to ok. Se čujeva, da me usmerjaš.user posted image  Če ne boš doma pa tudi ni panike, lahko tudi naslednji teden.

Na zs mi napisi s katere smeri se pripeljes pa ti jaz lepo navodila napisem,da se se sama ne bom prevec lovila.Ker sem leva glede tega user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
5.1.2011 21:57:31   
botrca
Ki ste user posted image ? Že spiteuser posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
5.1.2011 22:10:42   
botrca
Jaz odhajam v deželo sanj...nočko

user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
5.1.2011 22:13:25   
arabela*

ali pa že prej, verjetno bo gužva user posted image

jaz bi šla vglavnem....če bo katera šla naj javi, da ne bom sama stala v vrstiuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
5.1.2011 22:15:43   
arabela*
Grem brat..pol pa ajčkat.......sem si ene fajn knjige danes sposodila...od Normana Vincenta Peala in Ricka Pitina....teme pa tak ne rabim navajat....tak veste kaj beremuser posted image

nočkabočkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
5.1.2011 22:20:18   
majakla
user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
5.1.2011 22:39:06   
majakla
Rabim taki oz. podobni lonček iz melamina,
če ga kje vidiš, mi plis javi.

user posted image

Hvala.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
6.1.2011 0:33:22   
katy83
kaj pa to? Do zdaj sem pisala diplomouser posted image user posted image user posted image   ponosna. user posted image user posted image

zdaj pa pičim pod tuš in spat v upanju, da bo T jutri spal tako kot danes zjutraj. user posted image

Sacherca, ok, dostavim jutri. user posted image

lahko noč

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
6.1.2011 7:38:07   
matcar
Jutro!

Spali nič,cca. 2,5 uri pa še to od 4.15 dalje,Maks ima zgleda vneto uho,pa je tulo ko zmešan celo noč,je še Saš-a zbudil,te pa tak veselica skoraj celo noč.Ga peljem k P zdaj,da mu da neka zdravila.user posted image user posted image user posted image Pa ko zakleto sem spet sama,moj na terenu.user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
6.1.2011 7:42:40   
rina22
jutro user posted image

tak sem zaspanaaaaaaaa

matcar user posted image user posted image user posted image za Maksa pa user posted image user posted image user posted image user posted image

majakla, taki podoben lonček sem enkrat vidla v Intersparu v EP. ne vem pa, če ga še majo user posted image Sem pa ziher, da so ga meli tam. Pa v BC sem ga enkrat vidla.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
6.1.2011 7:55:39   
Sacherca
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

kaj pa to? Do zdaj sem pisala diplomouser posted image user posted image user posted image   ponosna. user posted image user posted image

zdaj pa pičim pod tuš in spat v upanju, da bo T jutri spal tako kot danes zjutraj. user posted image

Sacherca, ok, dostavim jutri. user posted image

lahko noč

Dajta mi vedve s Sarayo malo elana za solo bekuser posted image bravouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
6.1.2011 7:56:46   
Sacherca
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Jutro!

Spali nič,cca. 2,5 uri pa še to od 4.15 dalje,Maks ima zgleda vneto uho,pa je tulo ko zmešan celo noč,je še Saš-a zbudil,te pa tak veselica skoraj celo noč.Ga peljem k P zdaj,da mu da neka zdravila.user posted image user posted image user posted image Pa ko zakleto sem spet sama,moj na terenu.user posted image

Mislim,tebe pa je res samo za obcudovat..Pa bolezni vas kat lovijo ena za drugo,posiljam veliko pikapok,da bo cimprej boljse user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zate pa se velik user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
6.1.2011 7:57:57   
Sacherca
 majakla Tak loncek samo,da je bila Miki miska gor je nas skrat dobil kot darilo...Kolikor se spomnim so ga kupili v Pikapolonici..Pa v BC se poglej ce imajouser posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.