Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 21:03:32
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Čer , mmmmm kako dobro večerjo sva si naredila z Janom...domačo slanino z jajčko...njemu brez. In veliko šalico toplega mleka. Zdaj pa je že v postelji in upam, da kmalu zaspi. Jaz pa zdaj gledam Gospodinje...pa skačem po netu. Ste videle na fb kaj sem objavila, če katera želi...naj pogleda Mmmm . . . sta si privoščila. Nik se znorel, zdaj pa sta že z atijem v postelji, pojeta (če bi temu lahko tako rekli ). Šibam pod tuš.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 21:07:07
|
|
|
|
Sacherca
|
Pravljica prebrana,jaz pa se tu hitro pogledam potem pa na kavc in Gospodinje naprej gledat...Ob 22ih pa se Zlocin na popu,bom pocohana zraven
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 21:07:54
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kandidati za petkovo kavo so? Da vidim če se mi splača vozit v mesto... mi2 bi tudi prišla, če nama bo ratalo. ampak ne obljubim. bom jutri potrdila.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 21:08:23
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Čer. Tortica, a bi se mi lahko en dan po šihtu oglasli pri tebi, da prevzamem tičino? Po moje bo tako najboljše, da je ti ne vlačiš naokrog. Bi šlo? Komot samo jutri nas ni. Lahko pa v petek ali pa naslednji teden kadarkoli
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 21:14:44
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Čer. Tortica, a bi se mi lahko en dan po šihtu oglasli pri tebi, da prevzamem tičino? Po moje bo tako najboljše, da je ti ne vlačiš naokrog. Bi šlo? Komot samo jutri nas ni. Lahko pa v petek ali pa naslednji teden kadarkoli Ok te pa v petek. Okrog dveh, če ti je to ok. Se čujeva, da me usmerjaš. Če ne boš doma pa tudi ni panike, lahko tudi naslednji teden.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 21:26:51
|
|
|
|
arabela*
|
čer
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 21:31:47
|
|
|
|
botrca
|
Saraya si vidla, da je v soboto brezplačno striženje v centru Jager melje? Poglej na fb mojo objavo .
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 21:38:34
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Saraya si vidla, da je v soboto brezplačno striženje v centru Jager melje? Poglej na fb mojo objavo . videla.... gremo?
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 21:42:19
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Saraya si vidla, da je v soboto brezplačno striženje v centru Jager melje? Poglej na fb mojo objavo . videla.... gremo? jaz bi ful šla, samo ne vem a te na suho postrižejo ali ti lase operejo in še sfenajo...pa ena je to že spraševala...jaz bi si vsaj konice postrigla če je že zastonj
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 21:42:54
|
|
|
|
arabela*
|
Glede na to, da me v petek ne bo na kavo...... ly...al pa matcar...če se kera pelje kje mimo mene, da me pokliče.....imam celo vrečo otroških cotik...da ji dam zraven, pa si pogledate na kavici, če bo kera kaj imela.....
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 21:44:05
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Saraya si vidla, da je v soboto brezplačno striženje v centru Jager melje? Poglej na fb mojo objavo . videla.... gremo? jaz bi ful šla, samo ne vem a te na suho postrižejo ali ti lase operejo in še sfenajo...pa ena je to že spraševala...jaz bi si vsaj konice postrigla če je že zastonj ja ne vem...v končni fazi pa je itak vseeno.....po mojem je kar tak na suho Pa po mojem je treba bit ob osmih že tam
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 21:51:06
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Pa po mojem je treba bit ob osmih že tam ali pa že prej, verjetno bo gužva
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 21:53:07
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Čer. Tortica, a bi se mi lahko en dan po šihtu oglasli pri tebi, da prevzamem tičino? Po moje bo tako najboljše, da je ti ne vlačiš naokrog. Bi šlo? Komot samo jutri nas ni. Lahko pa v petek ali pa naslednji teden kadarkoli Ok te pa v petek. Okrog dveh, če ti je to ok. Se čujeva, da me usmerjaš. Če ne boš doma pa tudi ni panike, lahko tudi naslednji teden. Na zs mi napisi s katere smeri se pripeljes pa ti jaz lepo navodila napisem,da se se sama ne bom prevec lovila.Ker sem leva glede tega
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 21:57:31
|
|
|
|
botrca
|
Ki ste ? Že spite
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 22:10:42
|
|
|
|
botrca
|
Jaz odhajam v deželo sanj...nočko
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 22:13:25
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Pa po mojem je treba bit ob osmih že tam ali pa že prej, verjetno bo gužva jaz bi šla vglavnem....če bo katera šla naj javi, da ne bom sama stala v vrsti
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 22:15:43
|
|
|
|
arabela*
|
Grem brat..pol pa ajčkat.......sem si ene fajn knjige danes sposodila...od Normana Vincenta Peala in Ricka Pitina....teme pa tak ne rabim navajat....tak veste kaj berem nočkabočka
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 22:20:18
|
|
|
|
majakla
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 22:39:06
|
|
|
|
majakla
|
Rabim taki oz. podobni lonček iz melamina, če ga kje vidiš, mi plis javi. Hvala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 6.1.2011 0:33:22
|
|
|
|
katy83
|
kaj pa to? Do zdaj sem pisala diplomo ponosna. zdaj pa pičim pod tuš in spat v upanju, da bo T jutri spal tako kot danes zjutraj. Sacherca, ok, dostavim jutri. lahko noč
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 6.1.2011 7:38:07
|
|
|
|
matcar
|
Jutro! Spali nič,cca. 2,5 uri pa še to od 4.15 dalje,Maks ima zgleda vneto uho,pa je tulo ko zmešan celo noč,je še Saš-a zbudil,te pa tak veselica skoraj celo noč.Ga peljem k P zdaj,da mu da neka zdravila. Pa ko zakleto sem spet sama,moj na terenu.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 6.1.2011 7:42:40
|
|
|
|
rina22
|
jutro tak sem zaspanaaaaaaaa matcar za Maksa pa majakla, taki podoben lonček sem enkrat vidla v Intersparu v EP. ne vem pa, če ga še majo Sem pa ziher, da so ga meli tam. Pa v BC sem ga enkrat vidla.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 6.1.2011 7:55:39
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 kaj pa to? Do zdaj sem pisala diplomo ponosna. zdaj pa pičim pod tuš in spat v upanju, da bo T jutri spal tako kot danes zjutraj. Sacherca, ok, dostavim jutri. lahko noč Dajta mi vedve s Sarayo malo elana za solo bek bravo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 6.1.2011 7:56:46
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jutro! Spali nič,cca. 2,5 uri pa še to od 4.15 dalje,Maks ima zgleda vneto uho,pa je tulo ko zmešan celo noč,je še Saš-a zbudil,te pa tak veselica skoraj celo noč.Ga peljem k P zdaj,da mu da neka zdravila. Pa ko zakleto sem spet sama,moj na terenu. Mislim,tebe pa je res samo za obcudovat..Pa bolezni vas kat lovijo ena za drugo,posiljam veliko pikapok,da bo cimprej boljse Zate pa se velik
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 6.1.2011 7:57:57
|
|
|
|
Sacherca
|
majakla Tak loncek samo,da je bila Miki miska gor je nas skrat dobil kot darilo...Kolikor se spomnim so ga kupili v Pikapolonici..Pa v BC se poglej ce imajo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.