Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 19:36:54
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: majakla Kako dolgo pa bo imel še letne preglede, mislim, če je z njim zdaj vse super, se to samo popravi ali ... kako? glede srčka bodo kar leta in leta ti pregledi ker ga imajo pod kontrolo...bomo videli ko bo začel hodit v šolo...glede sečil pa upam, da bo zdaj konec s tem...še marca imamo urologa ki ga je operiral pol pa glede tega ne bi smelo bit več kaj. Edino nas čaka še op zaradi kožice na luleku. daj ti to meni objasni - našemu tud ne gre dol... le za glavico od bucike je lufta ? še ma čas???- ne pusti da mu vlečem pri kopanju- se kr trese ker ga zgleda boli- al nas čaka isto OP.?
< Sporočilo je popravil elevitka -- 5.1.2011 19:39:24 >
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 19:38:33
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kandidati za petkovo kavo so? Da vidim če se mi splača vozit v mesto... kdaj ste se zmenle (ura?) zgodnji gredo odpret EP ...zaspančki pa pridejo nekje do 10h . Si se našla kje? tam neki okrog 10 bi prišla ja... pol tak gre dete spat.... sam morem mulca divjega s sabo vlačit te
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 19:38:48
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: majakla Kako dolgo pa bo imel še letne preglede, mislim, če je z njim zdaj vse super, se to samo popravi ali ... kako? glede srčka bodo kar leta in leta ti pregledi ker ga imajo pod kontrolo...bomo videli ko bo začel hodit v šolo...glede sečil pa upam, da bo zdaj konec s tem...še marca imamo urologa ki ga je operiral pol pa glede tega ne bi smelo bit več kaj. Edino nas čaka še op zaradi kožice na luleku. daj ti to meni objasni - našemu tud ne gre dol... le za glavico od bucike je lufta ? še ma čas- ne pusti da mu vlečem pri komanju- se kr trene ker ga zgleda boli- al nas čaka isto OP.? ja se zna zgodit, ker lahko pride do kakega vnetja, pa čistit ne moreš...koliko je tvoj star?
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 19:40:03
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: majakla Kako dolgo pa bo imel še letne preglede, mislim, če je z njim zdaj vse super, se to samo popravi ali ... kako? glede srčka bodo kar leta in leta ti pregledi ker ga imajo pod kontrolo...bomo videli ko bo začel hodit v šolo...glede sečil pa upam, da bo zdaj konec s tem...še marca imamo urologa ki ga je operiral pol pa glede tega ne bi smelo bit več kaj. Edino nas čaka še op zaradi kožice na luleku. daj ti to meni objasni - našemu tud ne gre dol... le za glavico od bucike je lufta ? še ma čas- ne pusti da mu vlečem pri komanju- se kr trene ker ga zgleda boli- al nas čaka isto OP.? ja se zna zgodit, ker lahko pride do kakega vnetja, pa čistit ne moreš...koliko je tvoj star? 18 mesecev bo 22 januarja
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 19:40:27
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka tam neki okrog 10 bi prišla ja... pol tak gre dete spat.... sam morem mulca divjega s sabo vlačit te mogoče bo pa glih v družbi priden, pusti se presenetit...pa mirne živčke saj nas bo dosti
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 19:41:50
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: elevitka tam neki okrog 10 bi prišla ja... pol tak gre dete spat.... sam morem mulca divjega s sabo vlačit te mogoče bo pa glih v družbi priden, pusti se presenetit...pa mirne živčke saj nas bo dosti saj ni to .... sam od kave nimam pol nič in čvekanja-ker morem za malim samo letat (ni pri miru 2 sekundi)
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 19:42:15
|
|
|
|
ly117
|
Gremo mi kolektivno spat. Nočko.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 19:42:38
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Gremo mi kolektivno spat. Nočko. nočko Ly...fajn pančajte !
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 19:43:14
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka 18 mesecev bo 22 januarja čas še imaste, samo če mu do nekje 3 leta ne bo šla dol se posvetuj z P da se to porihta, boljši prej kot pa ko bo večji...rehabilitacija je ubitačna...vem, ko je moj nečak bil operiran.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 19:45:07
|
|
|
|
botrca
|
Ly117 si obupala nad nami ...nočkp. Na kavo prideš?
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 19:45:10
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: elevitka 18 mesecev bo 22 januarja čas še imaste, samo če mu do nekje 3 leta ne bo šla dol se posvetuj z P da se to porihta, boljši prej kot pa ko bo večji...rehabilitacija je ubitačna...vem, ko je moj nečak bil operiran. huh hvala bogu ... sam če ne pusti dol vlečt pri umivanju... dvomim da bo samo od sebe dol šlo ha ?
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 19:47:43
|
|
|
|
elevitka
|
grem malega nagajivca za spat porihtat...
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 19:48:15
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka huh hvala bogu ... sam če ne pusti dol vlečt pri umivanju... dvomim da bo samo od sebe dol šlo ha ? težko da bo šlo, če ti ne pusti...pri nas je isto, ne pusti pa da si bog...zato pa je glavica rdeča in ne moreš nikakor umit...pa ti naši zdravniki....joj kak sem jezna ...danes mi je rekla, zakaj nisem takrat rekla da mu še kožico porihtajo če je že imel op...pa kdo mi je to rekel....jooooooojjjjjjjjjjjjjj...
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 19:52:14
|
|
|
|
botrca
|
Jaz pa grem posodo iz stroja pospravit, pa malemu dat večerjo. Pa ga pripravit za vrtec in spanje.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 20:20:34
|
|
|
|
katy83
|
čer. evo, zlikano je, oprane cote obešene, mali umit in sit spi, dragi mi je kapučino skuhal...pol pa počasi k diplomi saj mi ni, ampak imam že pol leta knjige doma in jih moram jutri vrnit Botrca, joj res se grozno sliši, ampak kaj češ. Držim pesti za Jana, da je operacija uspela in za vsak slučaj pošiljam koš Te vsakoletne kontrole pa imam jaz tudi zaradi epilepsije. kava v petek - še kr se ne morem odločit če pridem verjetno je odvisno od tega kak bomo ponoči spali ly, dan in nočko
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 20:34:15
|
|
|
|
katy83
|
punce, to še delim z vami in grem. Fantek, ki se je včeraj rodil s 600g (Leon) diha sam!!! Pa sem na njohovo temo kr to napisala, v našem imenu (upam, da je ok) Punce, sicer nisem vaša (sem aprilčica 2010, ki je rodila marca ), ampak vas tu pa tam berem ker podoživljam trenutke v nosečnosti. Pišem pa vam, zaradi Enkratne. Spremljam zgodbo in v Ljubljano pošiljam veliko za Leona. Današnja novica je super. Skupina Mariborčank še naprej drži pesti za Leona.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 20:35:07
|
|
|
|
Sacherca
|
Katy jaz bi pa bila zelo vesela,da prides bi pladenj rabila
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 20:35:22
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: majakla Eh, če je v vrtcu, ne. Saj, ko je bil doma, je blo malo prej, v vrtcu pa spi cca. od 12h do 14h (tu vmes). pa če ti tak pozno spi popoldan... zvečer oz. ponoči normalno potem spi ? Ja, od 21h do 7h (pol ure gor dol).
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 20:36:33
|
|
|
|
Sacherca
|
Mali se v kinu odrezal odlicno..Ocala je lepo imel gor,tako,da 3d risanke se pridejo v postev...sva bila pa prvic v kinu...lepo gledal in bil ekstra priden Zdaj pogleda risanko pol pa mu grem pravljico prebrat pa pridem nazaj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 20:42:23
|
|
|
|
majakla
|
Elevitka in Botrca: bom probala prej, samo kaj, ko mi toti vrtec vse štrene pomeša. Katy: sem ti rekla, bo ti uspelo, ti je že skoraj vse.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 20:43:46
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Katy jaz bi pa bila zelo vesela,da prides bi pladenj rabila verjetno si spregledala moj post, ko sem napisala, da ti ga lahko jutri dostavim Sem tam blizu tebe okoli 13.30. Sicer spet ne bo časa za kavico, ker imam zobozdravnika potem, ampak lahko ti dostavim, itak me je sram, da ga imam že cel mesec
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 20:45:35
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Katy jaz bi pa bila zelo vesela,da prides bi pladenj rabila verjetno si spregledala moj post, ko sem napisala, da ti ga lahko jutri dostavim Sem tam blizu tebe okoli 13.30. Sicer spet ne bo časa za kavico, ker imam zobozdravnika potem, ampak lahko ti dostavim, itak me je sram, da ga imam že cel mesec Joj,spregledala cist mi smo doma samo nekje dopoldan do 10ih,bom pa dedeja vprasala,ce bo doma...pa bos spodaj pozvonila pa njemu dala,a vela? Sej on je taka zlata dusa se ne rabis nic bat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 20:46:49
|
|
|
|
Sacherca
|
Ti smsiram jutri dopoldan a velja ? Saj drugace ne bi bilo sile,sem pa danes se eno tortico za kolegico naredila pa sem brez zdaj sploh ne bi bilo panike,ce ne bi jaz imela rd Hvala ti
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 20:57:52
|
|
|
|
marta82
|
Čer. Tortica, a bi se mi lahko en dan po šihtu oglasli pri tebi, da prevzamem tičino? Po moje bo tako najboljše, da je ti ne vlačiš naokrog. Bi šlo?
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 20:58:51
|
|
|
|
botrca
|
Čer , mmmmm kako dobro večerjo sva si naredila z Janom...domačo slanino z jajčko...njemu brez. In veliko šalico toplega mleka. Zdaj pa je že v postelji in upam, da kmalu zaspi. Jaz pa zdaj gledam Gospodinje...pa skačem po netu. Ste videle na fb kaj sem objavila, če katera želi...naj pogleda
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.