|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke, 17.del
5.1.2011 12:38:23   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

Bambi - jaz ti priporočam da manj bereš., pa raje čvekaš, ker drugače boš vedno v zaostankuuser posted image

Pusti ji še malo rezerve-je bla do zdaj na bolj izi temiuser posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
5.1.2011 12:38:42   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Dan...oziroma jutro. Če ne potegnem s svojim otrokom te dopoldanske runde sem čisto mrtva. Je pa res, da zvečer ne grem ravno hitro spat, počakam njeno hranjenje med 0h in 1h in pol šele grem spat. Mi je pa žal, da nisem šla danes z mojim v MB zjutraj, tu pri nas je tak turobno vreme.

Lahko ti je žal,tu je sonček....bil-se je nekaj pooblačilo zdajuser posted image

kak bil? pri nas še vedno sijeuser posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
5.1.2011 12:40:29   
majakla
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

Dan...oziroma jutro. Če ne potegnem s svojim otrokom te dopoldanske runde sem čisto mrtva. Je pa res, da zvečer ne grem ravno hitro spat, počakam njeno hranjenje med 0h in 1h in pol šele grem spat. Mi je pa žal, da nisem šla danes z mojim v MB zjutraj, tu pri nas je tak turobno vreme.

Lahko ti je žal,tu je sonček....bil-se je nekaj pooblačilo zdajuser posted image

kak bil? pri nas še vedno sijeuser posted image

Potrjujem. user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
5.1.2011 12:43:04   
rina22
elevitka, te čist razumem in ne rabiš met slabe vesti, ker si to rekla. zdaj se tako počutiš in ker si to rekla na glas, še ne pomeni, da ga imaš kaj manj rada. upam, da čimprej mine in bo bolje user posted image user posted image user posted image user posted image

tasa, tudi zate user posted image user posted image user posted image user posted image saj veš, kak so dedi.. midva z mojim se tudi kdaj skregava zaradi takih in podobnih malenkosti, v ozadju pa so vedno kake njegove skrbi s službe, kot v vajinem primeru zdaj.. ko pride domov in se bo opravičil, bo vse pozabljeno user posted image

arwenko, midve tudi včasih greva z mojim v tisti kraj, kjer dela, ker tam živijo moji in njegovi starši, samo mi bolj paše, če ostaneva v MB, ker sem nekak tu bolj navajena, pa še zgodaj nama ni potrebno vstat user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
5.1.2011 12:44:13   
rina22
jaz pa iščem neka stanovanja, pa je ponudba tak slaba, da user posted image user posted image kriza user posted image našla sem eno stanovanje tako, ko bi nam ustrezalo user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
5.1.2011 12:47:48   
Arwenko

arwenko, midve tudi včasih greva z mojim v tisti kraj, kjer dela, ker tam živijo moji in njegovi starši, samo mi bolj paše, če ostaneva v MB, ker sem nekak tu bolj navajena, pa še zgodaj nama ni potrebno vstat user posted image

Če bi jaz vla še v MB tudi nebi nikamor hodla...v tem naše kafu pa se nimam kam dat user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
5.1.2011 12:49:39   
sami0804

Ste vidle to??

http://www.ringaraja.net/forum/greva_narazen/m_5542903/tm.htm

eh...koj na jok mi gre,ko tako beremuser posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
5.1.2011 12:56:13   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: matcar
Ja,saj pa ji spneš al pa daš špangico noter.

Bi te pa reeeees rada videla,kak bi mojo deklino prepričala v te eksperimenteuser posted image user posted image
Pa mama bi taaaak frizuro delalauser posted image

Jaz jih še Maksu dajem,da mu ne lezejo v oči.user posted image user posted image user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
5.1.2011 12:57:11   
rina22

Če bi jaz vla še v MB tudi nebi nikamor hodla...v tem naše kafu pa se nimam kam dat user posted image

Kje se navadiš, tam ti je bolje. jaz sem raje na svojem, moje pa vidim, ko mi paše, ne pa, da bi vsak dan bila z njimi. v tem primeru bi lahko živela doma. zakaj pa sta se selila iz MB, če sta oba od tu in imata oba tu službe?

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
5.1.2011 12:57:33   
tasa_m

jaz pa iščem neka stanovanja, pa je ponudba tak slaba, da user posted image user posted image kriza user posted image našla sem eno stanovanje tako, ko bi nam ustrezalo user posted image
Ka se selite iz tistega fancy stanovanja??

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
5.1.2011 12:58:39   
rina22

Ste vidle to??

raje nem brala, ker mi je danes prijateljica povedala, da je njen hoto, da gresta narazen. in sem že zaradi tistega slabe volje fuuuuuuuuluser posted image in glede na naslov predvidevam, da je podobno med avtroico tega članka in njenim user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
5.1.2011 12:59:25   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Ka se selite iz tistega fancy stanovanja??

fancy, ja user posted image user posted image

jaz bi se, moj pa ne. pa iščem res lepo stanovanje, da bi ga prepričala, če bi se dalo.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
5.1.2011 13:00:50   
koala
Dan1

elevitka user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj štrumf je že bolje, zgleda da nebo tako hudo.

Zobna pasta: mi2 sav jo uporabljala od začetka, najprej sem kupovala nenodent v Tušu, pol smo preklopli na Bio repair junior (je tudi brez fluora), zdaj po drugem letu pa uporabljava kaj si pač zbere, gledam edino da je starosti primerno.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
5.1.2011 13:05:36   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_

vprašanje ----

zobna pasta za dojenčka - da, ne? .. iz lekarne, bi naj bla brez floura???

glede na to,da dobiš pri P flourove tablete za dojenčka,ne vem zakaj bi bla zobna pasta brezuser posted image

Jih ni več,že dobri 2 leti.zato bi naj pasto uporabljali,ker je tam noter.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
5.1.2011 13:25:51   
Arwenko

IZVIRNO SPOROČILO:  rina22

IZVIRNO SPOROČILO:  Arwenko

Kje se navadiš, tam ti je bolje. jaz sem raje na svojem, moje pa vidim, ko mi paše, ne pa, da bi vsak dan bila z njimi. v tem primeru bi lahko živela doma. zakaj pa sta se selila iz MB, če sta oba od tu in imata oba tu službe?

Moj je od tu, kjer živiva in tu sva imela hišo na razpolago, za naju ne (no tast je lastnik, ampak sami živimo), v MB bi pa morali v najem, z mojimi nebi hotla in niti mogla živet...zato smo se selili. Pred tem sva pa midva itak v LJ živela skupaj, na faksu pač. 

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
5.1.2011 13:28:25   
matcar
Končno prebrala.

No,tudi Saš ima koze,sem moglaa v vrtec po njega in točno 14 dni od dneva,ko jih je Maks fasal.Zaj pa grem počivat pred šihtom.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
5.1.2011 13:28:51   
majakla

Ste vidle to??

Zdaj ja.
Res šok, joj, pa 2 otroka, pa vse je že naštudiral, hmmm user posted image .
Težka situacija.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
5.1.2011 13:32:01   
katy83

Ste vidle to??

user posted image user posted image user posted image   punco poznam in sem šokiranauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
5.1.2011 13:55:22   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO:  Arwenko

Moj je od tu, kjer živiva in tu sva imela hišo na razpolago, za naju ne (no tast je lastnik, ampak sami živimo), v MB bi pa morali v najem, z mojimi nebi hotla in niti mogla živet...zato smo se selili. Pred tem sva pa midva itak v LJ živela skupaj, na faksu pač. 

Aja, sem nekak mislila, da sta oba iz MB user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
5.1.2011 13:57:23   
rina22

Ste vidle to??

Groza.... pa kaj je s tem svetom? user posted image Sem se odločla in prebrala.... Brez besed sem.... user posted image Dala bi roko v ogenj, da jo vara. Ker, kot sem že prej napisala, je včeraj mož od moje prijateljice ji rekel, da želi ločitev in se isto obnaša in jo vara. Pa ji še zdaj ne prizna. user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
5.1.2011 14:12:52   
katy83

Ste vidle to??

eh...koj na jok mi gre,ko tako berem

Groza.... pa kaj je s tem svetom? Sem se odločla in prebrala.... Brez besed sem.... Dala bi roko v ogenj, da jo vara. Ker, kot sem že prej napisala, je včeraj mož od moje prijateljice ji rekel, da želi ločitev in se isto obnaša in jo vara. Pa ji še zdaj ne prizna.

ni nujno...jaz sem v prejšnji vezi tudi nekje po 3 letih "izgubila" ljubezen do fanta...do njega nisem čutla nič, razen navezanost...dostikrat sem pomislila na varanje...vendar nisem, ker se to pač ne dela...nisem pa ga mogla pustit, ker sem se bala, da bom samauser posted image in to mučenje je trajalo 5 letuser posted image ...če ne bi spoznala mojega sedajšnjegauser posted image vprašanje kaj bi bilouser posted image ...verjetno kakšen user posted image in hitro po njegovem rojstvu bi pa verjetno imela moč it vstran. je pa to moja zgodba, ki ni nujno, daje tam ista...vem samo, da je brez ljubezni težko biti v veziuser posted image ...mi je pa ta izkušnja pomagala pri marsičem...vsako slabo je za nekaj dobrouser posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
5.1.2011 14:14:34   
Arwenko
Jaz pa nebi rekla nujno da jo vara...vsaj iz svoje izkušnje pač, enostavno včasih prideš tak daleč ko ne veš več kaj. Možno seveda je, roke v ogenj ni za dat, je pa žalostno. Definitivno pa je najbolje it narazen, mogoče res začasno (tako kot je bilo pri nama) ali pa tudi trajno, če je tako boljše za vse. 

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
5.1.2011 14:16:09   
katy83

Jaz pa nebi rekla nujno da jo vara...vsaj iz svoje izkušnje pač, enostavno včasih prideš tak daleč ko ne veš več kaj. Možno seveda je, roke v ogenj ni za dat, je pa žalostno. Definitivno pa je najbolje it narazen, mogoče res začasno (tako kot je bilo pri nama) ali pa tudi trajno, če je tako boljše za vse

podpisuser posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
5.1.2011 14:20:22   
rina22
pa dobro no, ne rabita tak dobesedno vzet tega. ne bi dejansko dala roke V ogenj, to se pač tak reče. rekla pa sem zato, ker poznam npr. določen primer, kjer se on obnaša identično (kot bi dejansko opisaovala njega) in jo vara, pa ji ne bo priznal, pa če ga dobi na njej. vidve imata svoje izkušnje in mislita drugače. upam pa, da je res ne vara. ker če jo, je potem stvar toliko bolj boleča. moje mnenje pač

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
5.1.2011 14:20:44   
bambixxx

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

Bambi - jaz ti priporočam da manj bereš., pa raje čvekaš, ker drugače boš vedno v zaostankuuser posted image

Pusti ji še malo rezerve-je bla do zdaj na bolj izi temiuser posted image

če ne preberem, pa ne vem o čem naj čvekam oz. kaj naj komentiram. ve ste prehitre zame user posted image  

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.