Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 12:38:23
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Bambi - jaz ti priporočam da manj bereš., pa raje čvekaš, ker drugače boš vedno v zaostanku Pusti ji še malo rezerve-je bla do zdaj na bolj izi temi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 12:38:42
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Dan...oziroma jutro. Če ne potegnem s svojim otrokom te dopoldanske runde sem čisto mrtva. Je pa res, da zvečer ne grem ravno hitro spat, počakam njeno hranjenje med 0h in 1h in pol šele grem spat. Mi je pa žal, da nisem šla danes z mojim v MB zjutraj, tu pri nas je tak turobno vreme. Lahko ti je žal,tu je sonček....bil-se je nekaj pooblačilo zdaj kak bil? pri nas še vedno sije
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 12:40:29
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Dan...oziroma jutro. Če ne potegnem s svojim otrokom te dopoldanske runde sem čisto mrtva. Je pa res, da zvečer ne grem ravno hitro spat, počakam njeno hranjenje med 0h in 1h in pol šele grem spat. Mi je pa žal, da nisem šla danes z mojim v MB zjutraj, tu pri nas je tak turobno vreme. Lahko ti je žal,tu je sonček....bil-se je nekaj pooblačilo zdaj kak bil? pri nas še vedno sije Potrjujem.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 12:43:04
|
|
|
|
rina22
|
elevitka, te čist razumem in ne rabiš met slabe vesti, ker si to rekla. zdaj se tako počutiš in ker si to rekla na glas, še ne pomeni, da ga imaš kaj manj rada. upam, da čimprej mine in bo bolje tasa, tudi zate saj veš, kak so dedi.. midva z mojim se tudi kdaj skregava zaradi takih in podobnih malenkosti, v ozadju pa so vedno kake njegove skrbi s službe, kot v vajinem primeru zdaj.. ko pride domov in se bo opravičil, bo vse pozabljeno arwenko, midve tudi včasih greva z mojim v tisti kraj, kjer dela, ker tam živijo moji in njegovi starši, samo mi bolj paše, če ostaneva v MB, ker sem nekak tu bolj navajena, pa še zgodaj nama ni potrebno vstat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 12:44:13
|
|
|
|
rina22
|
jaz pa iščem neka stanovanja, pa je ponudba tak slaba, da kriza našla sem eno stanovanje tako, ko bi nam ustrezalo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 12:47:48
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 arwenko, midve tudi včasih greva z mojim v tisti kraj, kjer dela, ker tam živijo moji in njegovi starši, samo mi bolj paše, če ostaneva v MB, ker sem nekak tu bolj navajena, pa še zgodaj nama ni potrebno vstat Če bi jaz vla še v MB tudi nebi nikamor hodla...v tem naše kafu pa se nimam kam dat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 12:56:13
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,saj pa ji spneš al pa daš špangico noter. Bi te pa reeeees rada videla,kak bi mojo deklino prepričala v te eksperimente Pa mama bi taaaak frizuro delala Jaz jih še Maksu dajem,da mu ne lezejo v oči.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 12:57:11
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: rina22 arwenko, midve tudi včasih greva z mojim v tisti kraj, kjer dela, ker tam živijo moji in njegovi starši, samo mi bolj paše, če ostaneva v MB, ker sem nekak tu bolj navajena, pa še zgodaj nama ni potrebno vstat Če bi jaz vla še v MB tudi nebi nikamor hodla...v tem naše kafu pa se nimam kam dat Kje se navadiš, tam ti je bolje. jaz sem raje na svojem, moje pa vidim, ko mi paše, ne pa, da bi vsak dan bila z njimi. v tem primeru bi lahko živela doma. zakaj pa sta se selila iz MB, če sta oba od tu in imata oba tu službe?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 12:57:33
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 jaz pa iščem neka stanovanja, pa je ponudba tak slaba, da kriza našla sem eno stanovanje tako, ko bi nam ustrezalo Ka se selite iz tistega fancy stanovanja??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 12:58:39
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Ste vidle to?? http://www.ringaraja.net/forum/greva_narazen/m_5542903/tm.htm eh...koj na jok mi gre,ko tako berem raje nem brala, ker mi je danes prijateljica povedala, da je njen hoto, da gresta narazen. in sem že zaradi tistega slabe volje fuuuuuuuul in glede na naslov predvidevam, da je podobno med avtroico tega članka in njenim
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 12:59:25
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: rina22 jaz pa iščem neka stanovanja, pa je ponudba tak slaba, da kriza našla sem eno stanovanje tako, ko bi nam ustrezalo Ka se selite iz tistega fancy stanovanja?? fancy, ja jaz bi se, moj pa ne. pa iščem res lepo stanovanje, da bi ga prepričala, če bi se dalo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 13:00:50
|
|
|
|
koala
|
Dan1 elevitka Moj štrumf je že bolje, zgleda da nebo tako hudo. Zobna pasta: mi2 sav jo uporabljala od začetka, najprej sem kupovala nenodent v Tušu, pol smo preklopli na Bio repair junior (je tudi brez fluora), zdaj po drugem letu pa uporabljava kaj si pač zbere, gledam edino da je starosti primerno.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 13:05:36
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ vprašanje ---- zobna pasta za dojenčka - da, ne? .. iz lekarne, bi naj bla brez floura??? glede na to,da dobiš pri P flourove tablete za dojenčka,ne vem zakaj bi bla zobna pasta brez Jih ni več,že dobri 2 leti.zato bi naj pasto uporabljali,ker je tam noter.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 13:25:51
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: rina22 arwenko, midve tudi včasih greva z mojim v tisti kraj, kjer dela, ker tam živijo moji in njegovi starši, samo mi bolj paše, če ostaneva v MB, ker sem nekak tu bolj navajena, pa še zgodaj nama ni potrebno vstat Če bi jaz vla še v MB tudi nebi nikamor hodla...v tem naše kafu pa se nimam kam dat Kje se navadiš, tam ti je bolje. jaz sem raje na svojem, moje pa vidim, ko mi paše, ne pa, da bi vsak dan bila z njimi. v tem primeru bi lahko živela doma. zakaj pa sta se selila iz MB, če sta oba od tu in imata oba tu službe? Moj je od tu, kjer živiva in tu sva imela hišo na razpolago, za naju ne (no tast je lastnik, ampak sami živimo), v MB bi pa morali v najem, z mojimi nebi hotla in niti mogla živet...zato smo se selili. Pred tem sva pa midva itak v LJ živela skupaj, na faksu pač.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 13:28:25
|
|
|
|
matcar
|
Končno prebrala. No,tudi Saš ima koze,sem moglaa v vrtec po njega in točno 14 dni od dneva,ko jih je Maks fasal.Zaj pa grem počivat pred šihtom.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 13:55:22
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: rina22 arwenko, midve tudi včasih greva z mojim v tisti kraj, kjer dela, ker tam živijo moji in njegovi starši, samo mi bolj paše, če ostaneva v MB, ker sem nekak tu bolj navajena, pa še zgodaj nama ni potrebno vstat Če bi jaz vla še v MB tudi nebi nikamor hodla...v tem naše kafu pa se nimam kam dat Kje se navadiš, tam ti je bolje. jaz sem raje na svojem, moje pa vidim, ko mi paše, ne pa, da bi vsak dan bila z njimi. v tem primeru bi lahko živela doma. zakaj pa sta se selila iz MB, če sta oba od tu in imata oba tu službe? Moj je od tu, kjer živiva in tu sva imela hišo na razpolago, za naju ne (no tast je lastnik, ampak sami živimo), v MB bi pa morali v najem, z mojimi nebi hotla in niti mogla živet...zato smo se selili. Pred tem sva pa midva itak v LJ živela skupaj, na faksu pač. Aja, sem nekak mislila, da sta oba iz MB
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 13:57:23
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Ste vidle to?? http://www.ringaraja.net/forum/greva_narazen/m_5542903/tm.htm eh...koj na jok mi gre,ko tako berem Groza.... pa kaj je s tem svetom? Sem se odločla in prebrala.... Brez besed sem.... Dala bi roko v ogenj, da jo vara. Ker, kot sem že prej napisala, je včeraj mož od moje prijateljice ji rekel, da želi ločitev in se isto obnaša in jo vara. Pa ji še zdaj ne prizna.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 14:12:52
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Ste vidle to?? http://www.ringaraja.net/forum/greva_narazen/m_5542903/tm.htm eh...koj na jok mi gre,ko tako berem Groza.... pa kaj je s tem svetom? Sem se odločla in prebrala.... Brez besed sem.... Dala bi roko v ogenj, da jo vara. Ker, kot sem že prej napisala, je včeraj mož od moje prijateljice ji rekel, da želi ločitev in se isto obnaša in jo vara. Pa ji še zdaj ne prizna. ni nujno...jaz sem v prejšnji vezi tudi nekje po 3 letih "izgubila" ljubezen do fanta...do njega nisem čutla nič, razen navezanost...dostikrat sem pomislila na varanje...vendar nisem, ker se to pač ne dela...nisem pa ga mogla pustit, ker sem se bala, da bom sama in to mučenje je trajalo 5 let ...če ne bi spoznala mojega sedajšnjega vprašanje kaj bi bilo ...verjetno kakšen in hitro po njegovem rojstvu bi pa verjetno imela moč it vstran. je pa to moja zgodba, ki ni nujno, daje tam ista...vem samo, da je brez ljubezni težko biti v vezi ...mi je pa ta izkušnja pomagala pri marsičem...vsako slabo je za nekaj dobro
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 14:14:34
|
|
|
|
Arwenko
|
Jaz pa nebi rekla nujno da jo vara...vsaj iz svoje izkušnje pač, enostavno včasih prideš tak daleč ko ne veš več kaj. Možno seveda je, roke v ogenj ni za dat, je pa žalostno. Definitivno pa je najbolje it narazen, mogoče res začasno (tako kot je bilo pri nama) ali pa tudi trajno, če je tako boljše za vse.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 14:16:09
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Jaz pa nebi rekla nujno da jo vara...vsaj iz svoje izkušnje pač, enostavno včasih prideš tak daleč ko ne veš več kaj. Možno seveda je, roke v ogenj ni za dat, je pa žalostno. Definitivno pa je najbolje it narazen, mogoče res začasno (tako kot je bilo pri nama) ali pa tudi trajno, če je tako boljše za vse. podpis
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 14:20:22
|
|
|
|
rina22
|
pa dobro no, ne rabita tak dobesedno vzet tega. ne bi dejansko dala roke V ogenj, to se pač tak reče. rekla pa sem zato, ker poznam npr. določen primer, kjer se on obnaša identično (kot bi dejansko opisaovala njega) in jo vara, pa ji ne bo priznal, pa če ga dobi na njej. vidve imata svoje izkušnje in mislita drugače. upam pa, da je res ne vara. ker če jo, je potem stvar toliko bolj boleča. moje mnenje pač
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 5.1.2011 14:20:44
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Bambi - jaz ti priporočam da manj bereš., pa raje čvekaš, ker drugače boš vedno v zaostanku Pusti ji še malo rezerve-je bla do zdaj na bolj izi temi če ne preberem, pa ne vem o čem naj čvekam oz. kaj naj komentiram. ve ste prehitre zame
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.