tinaaja
|
Back home Hvala bogu.. Najprej pa ... Pety za sestro, upam,da je prvi strah neupravicen in da je danes ze veliko bolje! Pa da sta malcka tudi boljs. Pimpa ... sama si bos morala zavestno rect DOST in odgnati te misli stran. Zavestno. Seveda,ce bos le hotela to tud naredit. Ja, je tezko, ko imas filing,da se vrtis v zacaranem krogu, ampak ves, clovek svoje misli tudi izzareva navzven .. Ce je ze situacija,da ostanes brez sluzbe, izkoristi to, naredi nekaj zase, pojdi na kak tecaj, ki ti ga placa zavod, najdi nekaj, kar te bo gnalo naprej. In ne vem, kaksne veze ima to,da bi bila ti brez sluzbe s tem,da ne mores vzpodbujat svojega otroka. Velikim izobrazba zelo pomaga pri karieri, drugi so zadovoljni v sluzbah, za katere ni potrebnega faksa, magistreija.. Vsakemu pa se lahko zgodi, da ostane brez sluzbe, brez pridobljenega znanja pa ne more ostat. Drzi se in upam,da najdes svoj ventil in preko njega pot stran od teh misli. Mocna si dovolj,da zmores, sam odlocit se moras. za vse izgubljene kg Jaz sem imela polnjenje z OH zadnje 3 dni 1. zbolela na sluzbeni poti, 2. nisem imela glih opcije izbirat kaj jem, ker sem do bila na kroznik oz izbira taka,da nisem imela ravno optimalnega izbora, 3. baklave so zakon No saj ni bilo tok hudo, al dalec od optimalnega in nic telovadbe, ni bilo ne casa, zarad bolezni tud energije ne ali zelje. Dete klice.. nadaljevanje sledi...