suzy85
|
pety78 zate in veliko za sestro in tvoje otročke! pimpa kot so ti že druge rekle - z dvignjeno glavo naprej. Včasih pomaga že, če na kakšno stvar pogledamo z druge strani. Je bit žalostna, ker se ti pogodba izteka, ampak pomisli, kaj lahko iz tega pozitivnega potegneš. Mogoče zaposlitev na drugem področju, več časa zase... Vem, da ni prijetno, če gledaš na situacijo s finančnega vidika. Sem bila že v podobni situaciji. Leta 2009 sem bila zaposlena za določen čas, lani celo leto doma, no, zdaj pa imam spet zaposlitev do konca leta. Kaj bo po tem, nimam pojma! Službe verjetno ne bom našla, ker tudi smeri nimam najbolj prave, ampak nekak bomo že. Pa tudi če grem v kakšno firmo za stroj delat za začetek! IZVIRNO SPOROČILO: kiara85 suzy85- a ti že redno učiš, ali še imaš pripravništvo. kaj pa učiš? jaz delam pedagoško andragoško izobraževanje, da bom lahko učila strokovne predmete, sam me je mal strah da pripravništva ne bom dobila, če pa ga že bom, pa upam, da vsaj nekaj dobim, kr si skoraj ne morem privoščit neplačanega pripravništva, glede da imamo samo eno plačo, kredit in 2 otroka. to pa res ni fajn, da zadni čas zveš, da boš vodla uro, ampak mam občutek, da ti gre fajn Opravljam pripravništvo. Začela sem s 1.2., zaključim pa konec novembra. Moji področji sta pedagogika in sociologija, trenutno učim sociologijo in družboslovje, pomagam pa tudi v svetovalni službi. Za plačano pripravništvo, ti mora biti to prva zaposlitev v šolstvu. Jaz sem ga HB dobla, ker si tudi ne predstavljam, da bi bla še celo leto brez dohodkov. Drugače pa je moj sodelavec na šoli zaposlen za določen čas in mu bodo to šteli kot pripravništvo. Katere strokovne predmete pa boš lahko poučevala? No, iz moje malice ni bilo nič, ker so bile nujne stvari za opraviti. Si pa že kuham kosilo, potem pa po hčerkico Lep dan vsem!