Majchi
|
Živjo punce! Vidim, da ste spet pridne! Tud meni je spet zalaufalo. Že 2 dni lepo jem, malo vozičkam, telovadim nič, teža stoji. Majakla, res impresivno ! 2ursae, nove kopalke? Itak !!! Jaz imam že par let iste, ker sem skoz nezadovoljna s sabo in si jih zarad tega sploh ne želim kupit. Letos bo drugače . Prav hot bom ! ječi, ultra pridna si! A te nič ne zdela tako malo hrane pa vsak dan tok gibanja? A ješ kakšen Elevit al pa kaj podobnega. Jaz ga, zaradi dojenja. Pa se ok počutim. UmpaLumpa, super, da si se nazaj ujela. Tud men spet ratuje in je velik boljši feeling. IZVIRNO SPOROČILO: Mjau Danes sem se stehtala zjutraj in sem imela enako kg kot v ponedeljek pa sem bila pridna. Vsak dan telovadim min. 1 uro , upam, da bo naslednji teden kaj boljše. Saj bo spet padlo! Vmes se vedno malo ustavi, potem pa lahko tud pol kile naenkrat dol pade. Ti kar vztrajaj, dobro ti gre . eva19, ful si pridna ! Jaz sem tud nekaj časa delala v gostinstvu. Par let sem celo imela svoj lokal. Lepi cajti... aleksandra123, hvala za vzpodbudo. Pa še moj jedilnik danes. Ker sem pridna, mi ga ni problem napisat, drugač sem pa tiho k rit . Z: sport musli+sadni Ego K: pečena puranja prsa, zelenjavna priloga, rdeča pesa M: temna čokolada V: salama puranja prsa, sir, jogurt Za jutri imam pa Montignacovo čokoladno torto spečeno. Že par dni nazaj sem obljubila recept za njo. No, ni mi zneslo nič pisat, pa bom zdele na hitro. Rabimo: 310 g temne čokolade (70% kakava) 10 jajc Čokolado spet stopimo, rumenjake in beljake ločimo, rumenjake penasto stepemo, iz beljakov naredimo sneg. Ko je čokolada stopljena, jo odstavimo (sedaj je treba delat hitro, ker se čokolada hitro trdi), vmešamo noter rumenjake, nakar postopoma (tretjino za tretjino) rahlo vmešamo sneg. Mešamo nežno, da zmes ostane rahla oz. da ne razbijemo zraka. Zmes vlijemo v torni model in pečemo točno 8 minut pri 240 st. (pečica naj bo prej ogreta). Torto ohladimo (pol ure), nakar jo za več ur postavimo v hladilnik (vsaj 4 ure). Nekaj čokolade lahko stopite in uporabite za preliv. Jaz tega ponavadi ne delam. Bi bilo pa verjetno še boljše. Torta se vam bo zdela še surova, saj je na sredini čisto mehka in penasta. To JE ok. Tako v bistvu mora biti. Ker ta mehka pena na sredini, je (božansko) bistvo torte, ko je zares ohlajena v hladilniku. Jaz jo tud zvečer jem in hujšam zraven. Imam jo pa za ene 3 dni, čeprav so jajca notri (spet praktično surova).
< Sporočilo je popravil Majchi -- 11.2.2011 0:37:18 >
|