kiara85
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 No,saj jaz ponavadi tudi nimam težav s pisanjem ,bolj z rekreacijo in The grehi,pa je pol problem,ko nimam kaj lepega za napisat in rajše ne napišem nič... To sem ukradla s sosednje teme : Dieta ima že od začetka osnovni problem: je kratkoročna. Dieta po principu: 2 tedna stradanja in potem preskok na staro prehrano ima zagotovljen jojo efekt. Namesto malih bistvenih sprememb v prehrani, ki bi trajale celo življenje, diete obrnejo na glavo vaše življenje – za 2 tedna. Po dieti se vaš metabolizem, žal, vrne na stare tirnice. Dieta, ki deluje, se začne z majhnimi koraki, ki vas počasi in vztrajno peljejo do cilja. Dejstvo je, da majhne spremembe zdržijo, velike pa ne. Dieta z drastičnim primanjkljajem ogljikovih hidratov vas naredi šibke in ne boste imeli energije za življenje, kaj šele za telovadbo oz. trening. Vaše telo bo namesto maščob kurilo vaše mišice. In še preden boste lahko začeli s treningom, si boste pripravili teren za ponovno nabiranje kilogramov. Dieta naj bo torej samo dopolnilo za redno vadbo, ne pa obratno. Dieta naj bo vaš način življenja – manjši obroki in več vadbe. Tako bo vaša dieta končno zares – delovala. no tole jz poskušam, ker iz dosedanjih izkušenj pri meni je hitro izgobljeno hitro dobljeno. zdaj pa sem res si rekla (mislim da prvič), da želim počasi shujšat in bi se rada navadl zdravega načina življenja. hvala za post, mi je v nekakšno potrditev he,he punce- jz sm tud gostinka 2ursae- jz sm isto po kosilo, pa se fajn najem pri kosilu, pa tud dopoldan normaln jem, pa bi lahk še celga vola pojedla popoldan pa zvečer tinaaja- glede motivacije, včasih je super, ko pa me neki prime (tist hudiček ) pa rabim kr kak dan, dva da se spet zmotiviram nazaj. beachgirl- za še en konkretno zastavljen cilj. jz še nism za to zrela -kadim sicer malo, par cigaretov na dan (sem pred parimi meseci začela po triletnem premoru, kaj mi je blo, kozi )
|