neika
|
tudi moj mali je alergičen na vse živo, posebej pa na arašide. A on je vajen tega, da ne sme, je tako že od malega, in ravno smokijev res ne je. No, pa m&m-sov tudi ne. Verjemi, da so mali bolj trdoživi in imajo več volje, kot mi, starejši. meni čez teden ni noben problem minimalno jest, in tudi nisem lačna, med vikendom pa se ponavadi skupaj je in takrat so večje skušnjave. A moja pot je trdno zastavljena. Vsekakor sem bila prepričana, da bo ta pot veliko bolj trnova in trda, kot dejansko je. Dejstva, da načeloma ne jem krompirja, riža, sladkorja, testenin, sem se že tako navadila, da ni nobenih problemov. Če pa kdaj dam kaj v usta od tega, je pa to žlica, toliko, da se potešijo lušti. Najbolj me premami sladko, kako pecivo, a le, če je na mizi, drugače ga ne pogrešam. edino, kar mi ni v prid, je čas, ki se hitro premika in nikakor premosorazmerno z izgubljanjem kil. Po drugi strani pa pravijo, da je 2 kg čisto normalno, ne pretirano. Sama spadam v to kategorijo, pri kateri ni nič podarjenega in je vsak greh grdo kaznovan. Če bo šlo s tem tempom naprej, bo do željene teže minilo še celo leto. Ampak me ni strah - lahko samo dobim!!!
|