rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ neeeeej, nisem užaljena Rina! eh, toti forum... ne znam pravilno čustev prikazat s smeškoti očitno. ... Kaj obstaja kakšen tečaj za pisanje po forumu in kako pravilno zraven prikazat čustva?! Saj se ne gre za smeškote.. Glede na način, kak si napisala, sem imela občutek, da sem te prizadela oz. si imela občutek, da pametujem Tole sem htela povedat, da ne bo nesporazumov. Kot sem že povedala, imam hb fajn taščo (vem pa, da vse niso take in da ene vejo biti pravi zajedalci), res pa je, da vedno nisem na to gledala tak. Ko sva povedala, da sem , se je skoraj zgrudila in je imela par pikrih, pol ko sem rodila, se je v bolnici razjokala, T. ima fuuuuuuuull rada, se ne vsiljuje. Edino, ko je bila T. še dojenčica (beri: stara kaka 2 meseca) je non stop govorila kak je ona to in ono itd. In sem imela občutek, da mi hoče povedat, da ona itak vse ve, ker je vzgojila 3 otroke (po mojem mnenju bolj ali manj uspešno, ampak ok, to je njen način vzgoje), jaz pa sem še mlada, neizkušena,... bla bla bla. In sva se enkrat lepo z mirnega pogovorile, da je vsak otork edinstven in da jaz ne morem s T delat tako, kot je npr. ona delala z U., ki je čist drugačen od ostala dva. In da se je tudi ona pri njem marsikaj naučila in se bom tudi jaz ob T. In da bom vesela vsake njene izkušnje, kar pa ne pomeni, da bom tudi delala tak, ker mogoče T ne bo ugajalo in sva se z U (moj dragi) odločila, da bova naredila drugače. In od takrat ti moram res povedat, da se razumemo 1A. Pa mogoče ni nič slabega mislila prej, ko mi je dajala raznorazne nasvete, ampak sem jih jaz narobe jemala. No, in zdaj to, kar sem htela povedat na kratko: Nekak smo snahe že tradicionalno usmerjene v to, da še preden dobimo in spoznamo taščo imamo slabo mnenje o njej in pričakujemo od nje samo slabo. Včasih se mi zdi, da se premalokrat vprašamo, kaj žalijo s tem in onim povedati in jih narobe razumemo. Še enkrat ponavljam - vem, da obstajajo prave kače (za tiste to ne velja, ker itak namerno pikajo in sikajo). Upam, da sem vsaj malo razjasnila, kaj sem hotla povedat.. In Lenči, ČE si me res narobe razumela, oprosti Ne poznam tvojega odnosa s taščo in sem res mogoče prehitro tisto napisala. No, pa sem res kot Sandra Vse samo razčiščujem in analiziram,ne? če pa samo želim, da se zastopimo. aja, čist taka kot ona nisem - s tem vas nisem htela prepričat v svoj prav, ampak sem samo povedala, kak jaz gledam na to in zakaj sem prej tak napisala
< Sporočilo je popravil rina22 -- 1.12.2010 16:03:53 >
|