Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 1.12.2010 14:05:51
|
|
|
|
ly117
|
Pojedla zadni napolitanko, zdaj pa grem posodo pomivat pa kosilo skuhat. Po otroka pa gre dedi, pol pa ati k dedeju.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 1.12.2010 14:07:13
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Matcar kaj te maš to? kaj sem zamudila ? Matcar kopirala poleg seznama še enih 3-4 strani 15-ga dela. Zmazek vglavnem. Pa kaj je? Drugače ne znam,pa pol pač popravim,kar si lahko tudi že vidla zaj. Saj ni panike, sem se lepo nasmejala.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 1.12.2010 14:07:14
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pojedla zadni napolitanko, zdaj pa grem posodo pomivat pa kosilo skuhat. Po otroka pa gre dedi, pol pa ati k dedeju. Pametno si se odločla. Saš pa spi zaj,pol pa moram še po Leo v šolo,pa še kitaro ma popoldan. Bom v tem dreku še 2x ven mogla z vozilom.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 1.12.2010 14:08:04
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Matcar kaj te maš to? kaj sem zamudila ? Matcar kopirala poleg seznama še enih 3-4 strani 15-ga dela. Zmazek vglavnem. Pa kaj je? Drugače ne znam,pa pol pač popravim,kar si lahko tudi že vidla zaj. Saj ni panike, sem se lepo nasmejala. Sem opazla,ja. Ne vem,kak naj drugače naredim.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 1.12.2010 14:08:29
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pojedla zadni napolitanko, zdaj pa grem posodo pomivat pa kosilo skuhat. Po otroka pa gre dedi, pol pa ati k dedeju. Pametno si se odločla. Saš pa spi zaj,pol pa moram še po Leo v šolo,pa še kitaro ma popoldan. Bom v tem dreku še 2x ven mogla z vozilom. Pa če so pločniki neočiščeni pa ne vem kak bi midva domov prigurala z vozom, drugač bi tak jaz šla po njega.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 1.12.2010 14:14:53
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Matcar kaj te maš to? kaj sem zamudila ? Matcar kopirala poleg seznama še enih 3-4 strani 15-ga dela. Zmazek vglavnem. Pa kaj je? Drugače ne znam,pa pol pač popravim,kar si lahko tudi že vidla zaj. Saj ni panike, sem se lepo nasmejala. Sem opazla,ja. Ne vem,kak naj drugače naredim. si probala že citirat sporočilo tam kjer je seznam napisan in potem v svojem okencu izbrisat pred in za seznamom .[quote ?
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 1.12.2010 14:15:39
|
|
|
|
elevitka
|
grem probat... da se bote lahko še meni smejale
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 1.12.2010 14:16:53
|
|
|
|
elevitka
|
evo... špila
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 1.12.2010 14:27:47
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Matcar kaj te maš to? kaj sem zamudila ? Matcar kopirala poleg seznama še enih 3-4 strani 15-ga dela. Zmazek vglavnem. Pa kaj je? Drugače ne znam,pa pol pač popravim,kar si lahko tudi že vidla zaj. Saj ni panike, sem se lepo nasmejala. Sem opazla,ja. Ne vem,kak naj drugače naredim. si probala že citirat sporočilo tam kjer je seznam napisan in potem v svojem okencu izbrisat pred in za seznamom .[quote ? Ja,to tak naredim,ko je na enakem delu.Če pa iz prejšnjega dela hočem prenest na novega,pa ne gre drugače,sem probavala vse živo,pa ni šlo.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 1.12.2010 14:28:44
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka evo... špila Ja,saj špila na enakem delu,ti pravim.Iz 15-ga sem jaz kopirala v tega novega in drugače ne gre,kot tak.Vsaj jaz ne znam drugače.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 1.12.2010 14:32:21
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka evo... špila Ja,saj špila na enakem delu,ti pravim.Iz 15-ga sem jaz kopirala v tega novega in drugače ne gre,kot tak.Vsaj jaz ne znam drugače. grem še to probat
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 1.12.2010 14:33:22
|
|
|
|
arabela*
|
spet kofi time porihtala elektriko, mi v petek priklopijo Zdaj pa se najem....slivove cmoke zabeljene in šibam na predavanja.......
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 1.12.2010 14:33:52
|
|
|
|
arabela*
|
če kera kje zasledi kake fletne kape svetle barve..za mene naj mi javi prosim
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 1.12.2010 14:34:32
|
|
|
|
arabela*
|
...kaj smo na novem delu
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 1.12.2010 14:38:15
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ...kaj smo na novem delu Ja.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 1.12.2010 14:38:37
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya če kera kje zasledi kake fletne kape svetle barve..za mene naj mi javi prosim V EP jih imaš,ful dosti,barve kake češ,pa oblike tudi.Smo se takoj na tebe danes spomnile.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 1.12.2010 14:39:03
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ...kaj smo na novem delu Jap!
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 1.12.2010 14:50:52
|
|
|
|
matcar
|
Šibam po Maksa.Čao!
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 1.12.2010 14:53:44
|
|
|
|
Blueberry
|
Da se pofočkam na 16. delu. Pri nam dežuje.. Ledeni dež je. In je fajn spolzko. Zraven gledam turško nadaljevanko. Bo tak počasi konec. Pol pa se morem spravit čestitke pa še verižico delat. Pol se mi pomoje ne bo dalo. Saraya superca za elektriko. Zdaj pa res še čist malo pa bote lahko že v novem stanovanju.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 1.12.2010 14:55:28
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Smo se takoj na tebe danes spomnile. ...ma ni mi marele za držat...moram kapo nabavit
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 1.12.2010 14:56:29
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueberry . Saraya superca za elektriko. Zdaj pa res še čist malo pa bote lahko že v novem stanovanju. ja...plin še porihtam...ampak ni sile, ker je toplo notri, čeprav se ne kuri Pa sneg nas .....in ovira pri vsem
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 1.12.2010 14:56:59
|
|
|
|
arabela*
|
šibam pod tuš...pa počasi v šolo.. se tipkamo
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 1.12.2010 15:07:24
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Eno vprašanje: Kdaj ste oz. bote začela navajat na kahlico? Kak ste se tega lotile oz. se boste? jaz bom začela naslednje poletje... ker zelo rad leta nagec okoli... in bomo vidli kak nam bo šlo (pove sicer že zdaj ko kaka) vsede se tud na kahlico brez problema na besedo ko mu rečem boš akal na kahlo?-ampak oblečen in sedi max. 5 sekund gor... če ga slečenega posadim gor se dere ko jesihar in niti sekunde hmm... zanimivo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 1.12.2010 15:15:17
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 kahlica - ja, mi že 1,5 mesec kakamo na kahlico, zjutraj. In ko imaš naš pubec dober dan in mami ni lena, se zna tudi čez dan zgodit. Smo imeli že par dnevov, ko ni nič v plenico kakal. Je pa faca, prav kot da hoče pokazat, da bi kakal (ne vedno). Postane nemiren in začne kao tišat in potem mislim, da je že pokakan, odprem plenico in n i. ga dam na kahlo in kaka. Tudi na školjko je že parkrat, ampak to ne mislim nekak uvajat, ker v jaslih dvomim da ga bodo na wc nosle. Še s kahlico ne vem kak bo. Drugače, pa bi rada poleti nekak to nadgradila. Če bo ratalo bo, če ne pa ne. Lenči,menda si ti spraševala al Rina? Nikoli ni prehitro, če otrok sam sedi. Itak vidiš, da če mu ne paše, ga ne siliš. Naš se je tudi 3 dni nekaj jokcal, pa ga pač nisva silila, 4 dan pa je ratalo in sva tak ploskala, da še danes komaj čaka to ploskanje. hm... saj to je to... meni še tak ni, sem LENAA.. Tašča mi je prnesla kahlo in očitno mi je hotla povedat, da je čas, da začneva..
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?