Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 1.12.2010 13:35:10
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Kaj na popu pa imajo novega voditelja za 24 ur?? Ni mi všeč, je taki smešn malo se še zapleta, ker je verjetno danes prvič revež ma tremo, se mu vidi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 1.12.2010 13:35:20
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca pri Ramsu pa je 6kg cca 36kg...Pa rok veljavnosti ima zelo dolg..Jaz,ko sem nazadnje kupila ima do julija 2011... sem se zdaj malo nasmejala. eh 36eur samo to ni tak malo sem mislila, da to ni tak drago hvala za informacije aja, še to - kak pa je z barvami? to je kao bela masa, ali je več barv? ali tote barve kak primešaš? sem bolj nova pri tem no to je bil še dodaten razlog zakaj nisem kupila
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 1.12.2010 13:35:49
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca pri Ramsu pa je 6kg cca 36kg...Pa rok veljavnosti ima zelo dolg..Jaz,ko sem nazadnje kupila ima do julija 2011... sem se zdaj malo nasmejala. eh 36eur Bravo Tasa, nisem opazla. Aja, ga. Simona je tam 1A.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 1.12.2010 13:36:18
|
|
|
|
Sacherca
|
Kosilo super dobro je bilo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 1.12.2010 13:36:31
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: elevitka razume veliko več kot govori... ampak samo ko hoče... večino časa me ignorira Lep zaključek. Te mu Nik vredi sledi, govori še ne toliko, pa glede kakanja, še nisma nič kaj vadla, drugo pa, da pa razume ful, sploh ko njemu je, to pa mi je zelo znano - prav preseneti me večkrat. aja .. še to me je tašča zdaj spomnila... pokaže kak je močen in kak jezen (tota je najboljša)
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 1.12.2010 13:36:52
|
|
|
|
Sacherca
|
Govedina na ala kitajski nacin pa njihovi popeci nudli
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 1.12.2010 13:36:58
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Kosilo super dobro je bilo njamsi, izgleda okusno
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 1.12.2010 13:38:51
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Kosilo super dobro je bilo njamiiiiiiiiiiiiiii.... si bom tvojega malo sposodila... če dovoliš.... da skuha kosilo mislim (saj drugače bi si tud okice spočila pa to ) sam dirala ne - ne smem !!!!
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 1.12.2010 13:39:05
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Kosilo super dobro je bilo njamsi, izgleda okusno še imate kaj? za to se pa splača avto spucat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 1.12.2010 13:40:24
|
|
|
|
majakla
|
Zakaj sem zdaj še extra super duper mega jurasic lačnaaa!!!???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 1.12.2010 13:45:11
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Kosilo super dobro je bilo njamsi, izgleda okusno
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 1.12.2010 13:50:08
|
|
|
|
ly117
|
Matcar kaj te maš to?
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 1.12.2010 13:53:25
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca pri Ramsu pa je 6kg cca 36kg...Pa rok veljavnosti ima zelo dolg..Jaz,ko sem nazadnje kupila ima do julija 2011... sem se zdaj malo nasmejala. eh 36eur samo to ni tak malo sem mislila, da to ni tak drago hvala za informacije aja, še to - kak pa je z barvami? to je kao bela masa, ali je več barv? ali tote barve kak primešaš? sem bolj nova pri tem no to je bil še dodaten razlog zakaj nisem kupila Se pa punce posluzujejo tudi tega...baje dobro uspeva...tele bele "munšmolou" pa dobis v Mullerju evo 10min iskala,da zdaj nasla http://www.kulinarika.net/recepti/13212/sladice/marshmallow-fondant/
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 1.12.2010 13:53:27
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Matcar kaj te maš to? kaj sem zamudila ?
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 1.12.2010 13:54:31
|
|
|
|
Sacherca
|
Hvala za pohvale,so mu smeje zdaj,ko sem mu povedala Leden dez zunaj Pes grem po malega ne grem z avtom ven pa da me ubijes
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 1.12.2010 13:55:41
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca pri Ramsu pa je 6kg cca 36kg...Pa rok veljavnosti ima zelo dolg..Jaz,ko sem nazadnje kupila ima do julija 2011... sem se zdaj malo nasmejala. eh 36eur samo to ni tak malo sem mislila, da to ni tak drago hvala za informacije aja, še to - kak pa je z barvami? to je kao bela masa, ali je več barv? ali tote barve kak primešaš? sem bolj nova pri tem no to je bil še dodaten razlog zakaj nisem kupila Se pa punce posluzujejo tudi tega...baje dobro uspeva...tele bele "munšmolou" pa dobis v Mullerju evo 10min iskala,da zdaj nasla http://www.kulinarika.net/recepti/13212/sladice/marshmallow-fondant/ prvič vidim in slišim... ma jaz bi raje tičino maso ... takrat ko bom no (dildo tud ni meso) ... klinc pa nadomestki
< Sporočilo je popravil elevitka -- 1.12.2010 13:56:21 >
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 1.12.2010 13:55:55
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca pri Ramsu pa je 6kg cca 36kg...Pa rok veljavnosti ima zelo dolg..Jaz,ko sem nazadnje kupila ima do julija 2011... sem se zdaj malo nasmejala. eh 36eur samo to ni tak malo sem mislila, da to ni tak drago hvala za informacije aja, še to - kak pa je z barvami? to je kao bela masa, ali je več barv? ali tote barve kak primešaš? sem bolj nova pri tem no to je bil še dodaten razlog zakaj nisem kupila Se pa punce posluzujejo tudi tega...baje dobro uspeva...tele bele "munšmolou" pa dobis v Mullerju evo 10min iskala,da zdaj nasla http://www.kulinarika.net/recepti/13212/sladice/marshmallow-fondant/ hvala ti
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 1.12.2010 13:56:45
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Se pa punce posluzujejo tudi tega...baje dobro uspeva...tele bele "munšmolou" pa dobis v Mullerju evo 10min iskala,da zdaj nasla http://www.kulinarika.net/recepti/13212/sladice/marshmallow-fondant/ Si ti že delala s tem? Je to tista ponarejena tičino masa,ko ti roke odpadejo,preden jo lahko uporabiš?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 1.12.2010 13:56:46
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Leden dez zunaj samo da bo bolj spolzko
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 1.12.2010 13:57:25
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Hvala za pohvale,so mu smeje zdaj,ko sem mu povedala Leden dez zunaj Pes grem po malega ne grem z avtom ven pa da me ubijes jaz tud nebi.... pa moram avto domov spravit
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 1.12.2010 13:57:33
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Matcar kaj te maš to? kaj sem zamudila ? Matcar kopirala poleg seznama še enih 3-4 strani 15-ga dela. Zmazek vglavnem.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 1.12.2010 14:00:52
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Leden dez zunaj Pes grem po malega ne grem z avtom ven pa da me ubijes Grem jaz tudi po froca,preden do nas pride...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 1.12.2010 14:03:02
|
|
|
|
majakla
|
Jaz pa moram z avtom, ampak je moj že doma, tak da sva 2.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 1.12.2010 14:05:41
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Matcar kaj te maš to? kaj sem zamudila ? Matcar kopirala poleg seznama še enih 3-4 strani 15-ga dela. Zmazek vglavnem. Pa kaj je? Drugače ne znam,pa pol pač popravim,kar si lahko tudi že vidla zaj.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?