Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 1.12.2010 16:13:12
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Kaj na popu pa imajo novega voditelja za 24 ur?? Ni mi všeč, je taki smešn malo se še zapleta, ker je verjetno danes prvič revež ma tremo, se mu vidi ja, ja trema dela svoje. Mi je tak smešen, ker se je taknaprej držal aja, to si mislila ja, če pa ni vido, kaj piše, ko morajo brat verjetno res ja
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 1.12.2010 16:16:10
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Strinjam se s tem, da zaradi stereotipa o taščah nekatere pretiravajo. Jaz nisem med njimi! Vem, jaz sem na splošno pisala Živite v isti hiši? Ker če si s taščo v isti hiši ali res blizu doma, verjamem, da je težje, res. Mi smo kar oddaljeni in jo vidim redko, kar zeloooo pomaga Ko se pa vidimo, pa debatiramo 100 na uro - mogoče pripomore malo k boljšemu odnosu med nama tudi to, ker študiram v tej smeri, kot je ona po poklicu in imava o tem debatirati še pa še moj dragi pa njegov ata (moj tast) pa debatirata o svojem poklicu jej, smo prav zanimivi, če nas kdo posluša - pri kosilu ali večerji sta samo dve temi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 1.12.2010 16:16:39
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz pa čakam da prideta in domov. Pa lačna sem že tud tak..........evo jih. jaz sem tudi že lačnaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 1.12.2010 16:17:46
|
|
|
|
katy83
|
dan. T je ravnokar pojedel brokoli, cvetačo in 1/4 piščančje hrenovke - ja, ja, vem bad mam pa to tašče - ja, tu pa se fulllllllllll strinjam z Rino. Sem imela prej taščo n še zdaj pri ta novi (ki je ok) vedno najprej na slabo pomislim...po premisleku ali pa pogovoru z njo pa ugotovim, da ni vse tak črno lenči - tak kot je Sami napisala , če ti ni ti pač ni (glede kahlice). Saj tudi pri meni ni nujno, da bo T kaj prej suh zaradi tega...ne vem. Priznam rad bi, da je do 1,5 let suh, ampak če ne bo, kaj naj? Čisto nič ne morem. novi voditelj 24ur - je od moje sošolke brat. Mariborčan.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 1.12.2010 16:19:40
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Strinjam se s tem, da zaradi stereotipa o taščah nekatere pretiravajo. Jaz nisem med njimi! Vem, jaz sem na splošno pisala Živite v isti hiši? Ker če si s taščo v isti hiši ali res blizu doma, verjamem, da je težje, res. Mi smo kar oddaljeni in jo vidim redko, kar zeloooo pomaga Ko se pa vidimo, pa debatiramo 100 na uro - mogoče pripomore malo k boljšemu odnosu med nama tudi to, ker študiram v tej smeri, kot je ona po poklicu in imava o tem debatirati še pa še moj dragi pa njegov ata (moj tast) pa debatirata o svojem poklicu jej, smo prav zanimivi, če nas kdo posluša - pri kosilu ali večerji sta samo dve temi ne, hvala bogu nismo v isti hiši. Ne bi mogla bit. Tudi s svojo mamo ne. Vidimo se 1x na teden. Midve s taščo se trenutno lahko ravno o cuckih meniva, ko ma ravno novega
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 1.12.2010 16:24:36
|
|
|
|
tasa_m
|
Moj dragi pa zdaj dela piedinje Mi je saherca taakkkeee lušte nardila z tisto njeno pojedino
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 1.12.2010 16:25:09 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 1.12.2010 16:28:07
|
|
|
|
tasa_m
|
tašče... jaz imam tudi zlato taščo. Obe enako nekje razmišljeve tak da sva na enaki frekvenci Glede Lije jim dam jasno vedet da sma midva z T. glavna (ponavadi moja mama zna kdaj kaj nasprotno nardit, ko ji kaj rečem, pa se muli), zaenkrat še vedno vse mene vpraša tak da... naj tako ostane. Lija jima je v glavnem vse. Tudi za kakršne koli težave ji lahko zaupam tak da... se klanjam
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 1.12.2010 16:55:14
|
|
|
|
ly117
|
Moja tašča je zdaj tudi super ko ne živomo več pod eno streho in se zelo redko vidima. Je pa tudi res da ni . Sam mi je na koncu že šla pošteno na živce.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 1.12.2010 17:02:27
|
|
|
|
Sacherca
|
A samo meni RR malo cudno kaze...vase nicke z belo barvo..linke tudi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 1.12.2010 17:13:41
|
|
|
|
tasa_m
|
Saherca ja nekaj podobnega samo jaz dam gratinirat s sirom še v pečico. Meni tud čudno kaže
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 1.12.2010 17:15:50
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca A samo meni RR malo cudno kaze...vase nicke z belo barvo..linke tudi Meni za enkrat dela BP:
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 1.12.2010 17:23:25
|
|
|
|
ly117
|
Tasa te lahko zafehtam za link za kolo za vozek. Saj vem da sem tečna sam sem mloprej gledala v BC pa stane 49€.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 1.12.2010 17:25:10
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Si jedla sir? Si jedla sir???????? http://soundcloud.com/radiocenter/si-jedla-sir-sandra-ines-big-brother adijo živci
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 1.12.2010 17:46:35
|
|
|
|
Blueberry
|
Pa sem spacala skup nekaj čestitk. Evo vam obljubljene slikice. Pa še malo bližje..
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 1.12.2010 17:48:23
|
|
|
|
ly117
|
Borovnička lepo.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 1.12.2010 18:05:04
|
|
|
|
majakla
|
Dober večer. Natelovadila sem se, Nik še spi, ati pa ne. Grem brat, je dosti? Aja, pa kafe rabim, ati pa testenine - uuuuuu - to pa se bo pol v stroju pralo. Blueberry: lepo, lepo, bravo. Ly: čer (če si tu ).
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 1.12.2010 18:09:01
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ly: čer (če si tu ). Sem ja. Pa čer nazaj.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 1.12.2010 19:35:46
|
|
|
|
ly117
|
Jaz še komaj gledam zato bom šla kar z mojim Lukcom spat. Nočko.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 1.12.2010 19:36:55
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Borovnička lepo. Kapo dol!
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 1.12.2010 19:45:49
|
|
|
|
matcar
|
Čer še od mene!
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 1.12.2010 20:04:43
|
|
|
|
tasa_m
|
Dober večer. Jeeeeiiii, našla na računalniku koledarje, tak da jih bom sama nardila pa bo cena za 12-listnega, manj kot 14€, kot stanejo v različnih Foto studiih O,jeaaaah. Borovnička zelo, zelo lepo Ly grem zdaj iskat. Upam, da nisem kaj druga glejala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 1.12.2010 20:10:22
|
|
|
|
arabela*
|
čer
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 1.12.2010 20:10:56
|
|
|
|
Blueberry
|
Hvala vsem za pohvale. Sem se pa fajn spekla z lepilom. Imam mehur.. Danes pa niste tak zgovorne.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?