elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: majakla [Kolko je zdaj star tvoj pikec? 16 mesecev Nik bo jutri 14m. Te pa večkrat napiši kaj zna, kaj delate, da se malo orientiram. naš dela same kozlarije... to ni dobro za orientacijo hec...pije iz kozarčka ki ga JAZ DRŽIM, sam meša z žlico ko je- več gre okoli v usta zelo malo, koščke si sam deva v usta iz krožnika, ko mu rečem greva pospravit igrače (po prigovarjanju ene 50 x tud gre... seveda mu pomagam) sam pokaže če je žejen ali lačen (če ne doseže lončka ali prigrizka), pleše ko sliši glasbo ali mu rečem da naj pleše, prinese lupčka ko mu rečeš (če je pri volji), pokaže kak je vlki, kle ima nos, oči, usta, jezik, ušesa, lase, roke, noge, ritko, pimpeka, pokaže na rit-plenico ko ga vprašaš če je pokakan in počepne, pošlje lubčka, da papa... kaj še ? govori: ata, mama, teta, deda, baba, ama, pate (copate) auto, duda, kroko (krokodil), baga baga (bager) aja aja, goj (gor), doj (dol), ko ga vprašam kak mu je ime reče TAI, ko ga vprašam kje se Tai kopa... leti v kopalnico, isto za papat leti v kuhno, ko rečem gremoven ... začne papa in leti v predsobo in mi prinese čevelj (tu atijevega-meni)