Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 12:07:30
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka zdaj glih me bo kap... čez en teden grem na zavod-in sem brez službe Daj nehaj, zdaj so ti povedali.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 12:08:08
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka zdaj glih me bo kap... čez en teden grem na zavod-in sem brez službe Pa daj,neeee!!!!! Kaj res je taka kriza al kaj? Daj,kr pošiljaj drugam prošnje,mogoče pa boš takoj dobila drugje službo.Držim pesti,pa ne se sekirat! firma gre v likvidacijo... ni dela, samo veliki stroški ... kr mleko mi šprica od sile... res me bo kap ... vedla sem da je slabo stanje... sam sem vseeno upala da se ne bo tak končalo
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 12:09:37
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka zdaj glih me bo kap... čez en teden grem na zavod-in sem brez službe kaaaaaaaaaaj?! zakaj?! ne, no me je tak šokiralo ne se sekirat, kot ti je že matcar napisala, ne obupaj, mogoče boš pa takoj dobila drugo službo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 12:10:27
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka zdaj glih me bo kap... čez en teden grem na zavod-in sem brez službe Pa daj,neeee!!!!! Kaj res je taka kriza al kaj? Daj,kr pošiljaj drugam prošnje,mogoče pa boš takoj dobila drugje službo.Držim pesti,pa ne se sekirat! firma gre v likvidacijo... ni dela, samo veliki stroški ... kr mleko mi šprica od sile... res me bo kap ... vedla sem da je slabo stanje... sam sem vseeno upala da se ne bo tak končalo ojej toto našo gospodarstvo je res čist zavoženo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 12:10:47
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka zdaj glih me bo kap... čez en teden grem na zavod-in sem brez službe Pa daj,neeee!!!!! Kaj res je taka kriza al kaj? Daj,kr pošiljaj drugam prošnje,mogoče pa boš takoj dobila drugje službo.Držim pesti,pa ne se sekirat! firma gre v likvidacijo... ni dela, samo veliki stroški ... kr mleko mi šprica od sile... res me bo kap ... vedla sem da je slabo stanje... sam sem vseeno upala da se ne bo tak končalo Ne smeš ubopat zdaj.Vem ,da je hudo,sploh ko zveš kaj takega,samo vseeno se drži pa glej naprej,pozitivno.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 12:10:49
|
|
|
|
rina22
|
šibam jaz sneg spucam, ker je T kooooončno zaspala. Priletim nazaj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 12:11:04
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: elevitka zdaj glih me bo kap... čez en teden grem na zavod-in sem brez službe Daj nehaj, zdaj so ti povedali. niti ne meni... računovodkinji (tašči)
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 12:13:44
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: elevitka zdaj glih me bo kap... čez en teden grem na zavod-in sem brez službe Daj nehaj, zdaj so ti povedali. niti ne meni... računovodkinji (tašči) Joj. Nočem pametovat, ampak glej, morda pa se hitro kaj novega, boljšega najde. Upam, ti držim pesti. Saj bo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 12:14:46
|
|
|
|
matcar
|
Aja,pa DAN vsem skupaj! Celi dan mam norišnico že,pa skačem od dohtara do dohtara.najprej z mkasom mela sistematskega,zaj pa sem še jaz bla pri svoji G na posvetu,pa napotnico sem dobila za Amb.za riz. nosečnost.Maks je ok,tehta pa spet 23 kg,pa ne vem od kot mu 2 kg gor naenkrat. Psiholog bil tudi naudušen nad njim,je popolnoma ok fant za njegovo starost,tak da komaj čakam,da moji "pametni" žlahti povem,da NI HIPERAKTIVEN in ne rabi TABLET!!!!! Zaj pa moram počasi se naročit za to anb. pa šibam na šiht.No,ob pol 2-h grem.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 12:27:17
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka zdaj glih me bo kap... čez en teden grem na zavod-in sem brez službe Pa daj,neeee!!!!! Kaj res je taka kriza al kaj? Daj,kr pošiljaj drugam prošnje,mogoče pa boš takoj dobila drugje službo.Držim pesti,pa ne se sekirat! firma gre v likvidacijo... ni dela, samo veliki stroški ... kr mleko mi šprica od sile... res me bo kap ... vedla sem da je slabo stanje... sam sem vseeno upala da se ne bo tak končalo Ojoj elevitka.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 12:28:41
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka zdaj glih me bo kap... čez en teden grem na zavod-in sem brez službe Pa daj,neeee!!!!! Kaj res je taka kriza al kaj? Daj,kr pošiljaj drugam prošnje,mogoče pa boš takoj dobila drugje službo.Držim pesti,pa ne se sekirat! firma gre v likvidacijo... ni dela, samo veliki stroški ... kr mleko mi šprica od sile... res me bo kap ... vedla sem da je slabo stanje... sam sem vseeno upala da se ne bo tak končalo Ne smeš ubopat zdaj.Vem ,da je hudo,sploh ko zveš kaj takega,samo vseeno se drži pa glej naprej,pozitivno. Podpis.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 12:30:33
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka zdaj glih me bo kap... čez en teden grem na zavod-in sem brez službe jooooj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 12:30:41
|
|
|
|
ly117
|
Maks bravo.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 12:31:16
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka zdaj glih me bo kap... čez en teden grem na zavod-in sem brez službe Pa daj,neeee!!!!! Kaj res je taka kriza al kaj? Daj,kr pošiljaj drugam prošnje,mogoče pa boš takoj dobila drugje službo.Držim pesti,pa ne se sekirat! firma gre v likvidacijo... ni dela, samo veliki stroški ... kr mleko mi šprica od sile... res me bo kap ... vedla sem da je slabo stanje... sam sem vseeno upala da se ne bo tak končalo saj boš našla drugo službo! Ne sekiraj se preveč!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 12:33:01
|
|
|
|
ly117
|
Jaz sem tudi vse naredla kar sem mislila. Zdaj pa malo na relax.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 12:34:55
|
|
|
|
katy83
|
dan. Sem danes bolj pozna tu gor, ker je ati bil dopoldan doma, pa smo bili malo zunaj. Zdaj grem brat za nazaj.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 12:39:08
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Dobro jutro! Spali bolj bogo. M. zgleda muči zobek . Čitala sem vas, pa itak pozabla kaj ste se menle, tak da komentirala ne bom nič. Nekje sem zasledila za piškotke iz kozarca, pa ne najdem več tistega. Ve katera kje bi to našla?? Možno, da je blo celo na RR nekaj govora o tem... sacherco kontaktiraj... je ona prilepla link na 15. delu, ker pa je rekla da bo to ona prakticirala... verjamem da še ima nekje na dohvat ruke zabeleženo http://lifestyle.enaa.com/prikaziCL.asp?ClID=31291 http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=21786
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 12:42:05
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka zdaj glih me bo kap... čez en teden grem na zavod-in sem brez službe
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 12:42:32
|
|
|
|
Lenči_
|
joooj.. kak pa so eni prodajalci nesposobni al se pa samo delajo! aaaaaaaa simobil v europarku, en pubec, eh nimam besed!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 12:42:53
|
|
|
|
majakla
|
STRAH PRED ZAPRTIMI PROSTORI: Greš proti gostilni na pivo, pa te je strah, da je zaprta.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 12:43:41
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ joooj.. kak pa so eni prodajalci nesposobni al se pa samo delajo! aaaaaaaa simobil v europarku, en pubec, eh nimam besed! Kaj pa hodiš na simobil, na mobitel bi šla.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 12:44:23
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla STRAH PRED ZAPRTIMI PROSTORI: Greš proti gostilni na pivo, pa te je strah, da je zaprta.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 12:47:25
|
|
|
|
Sacherca
|
Jaz opravila vse,sla se kar po malega zdaj po kosilu...Zdaj pa malicava medenjake,ki so jih spekli.So jih dobili vsak nekaj v vreciki za domov pa tak parkljev sopek sibic Tasa ,ko sem sla mimo sem te mislila ppoklicat in ugotovila,da nimam v telefonu tvoje cifre.Javi mi jo prosim no Maks Linke za kekse iz kozarcev sem prilepila preden sem prisla do tega,da jih je ze Sami Elevitka,poskusi gledat pozitivno..Mogoce se vseeno ni nic odloceno. Lahko pa hitro dobis novo sluzbo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 12:47:48
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ joooj.. kak pa so eni prodajalci nesposobni al se pa samo delajo! aaaaaaaa simobil v europarku, en pubec, eh nimam besed! Kaj pa je blo?
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 12:48:11
|
|
|
|
majakla
|
Ej, Sami: Tisto maso za r. kroglice, je kaj narobe, če ga mešam v plastični posodi in kar tako dam pol v hladilnik ? ? ?
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?