Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 10:13:54
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Dobro jutro! Spali bolj bogo. M. zgleda muči zobek . Čitala sem vas, pa itak pozabla kaj ste se menle, tak da komentirala ne bom nič. Nekje sem zasledila za piškotke iz kozarca, pa ne najdem več tistega. Ve katera kje bi to našla?? Možno, da je blo celo na RR nekaj govora o tem... sacherco kontaktiraj... je ona prilepla link na 15. delu, ker pa je rekla da bo to ona prakticirala... verjamem da še ima nekje na dohvat ruke zabeleženo
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 10:14:19
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 jap..oni mali rumeni robotek,ki ostane čisto sam samcat na zemlji ajaaa... sem gledla.... to je še meniii blo fuuuulll dobro wally... kak pa je blo njegovi lubici ime... E..????????? A veš,da ne vem ....sploh ni čudno poleg te horde risank,ki jih mamo pri hiši mislima da je EVA ..... ko ostane sam in jo išče, ona pa njega ... WALLY?....EVA??...WALLY.......EVAAAA??? Sem šla zdaj špijunirat...maš prav-Eva je!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 10:16:56
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: botrca Vam tudi kaže napačen datum in uro Prej vas sploh nisem našla . enako! Sem mislila, da so nas ukinli. Datum pa smo kr oktobra Si videla-pa pol metra snega to se še ni zgodlo! Očitno se nam res ledena doba bliža Ampak pred šestimi leti je zapadel sneg oktobra-se spomnim,da je pri drevesih veje polomilo,ker je bilo še listje gori-ampak ga ni bilo pol metra.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 10:17:40
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 jap..oni mali rumeni robotek,ki ostane čisto sam samcat na zemlji ajaaa... sem gledla.... to je še meniii blo fuuuulll dobro wally... kak pa je blo njegovi lubici ime... E..????????? A veš,da ne vem ....sploh ni čudno poleg te horde risank,ki jih mamo pri hiši mislima da je EVA ..... ko ostane sam in jo išče, ona pa njega ... WALLY?....EVA??...WALLY.......EVAAAA??? Sem šla zdaj špijunirat...maš prav-Eva je!! FUL POCUKRANA STA ... mi je malo na otročje vdarlo
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 10:17:42
|
|
|
|
sami0804
|
LYYYYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!!!! KDO SE ZDAJ KOGA IZOGIBA?????????????????
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 10:18:36
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: botrca Vam tudi kaže napačen datum in uro Prej vas sploh nisem našla . enako! Sem mislila, da so nas ukinli. Datum pa smo kr oktobra Si videla-pa pol metra snega to se še ni zgodlo! Očitno se nam res ledena doba bliža Ampak pred šestimi leti je zapadel sneg oktobra-se spomnim,da je pri drevesih veje polomilo,ker je bilo še listje gori-ampak ga ni bilo pol metra. saj to je norooo!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 10:19:02
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 jap..oni mali rumeni robotek,ki ostane čisto sam samcat na zemlji ajaaa... sem gledla.... to je še meniii blo fuuuulll dobro wally... kak pa je blo njegovi lubici ime... E..????????? A veš,da ne vem ....sploh ni čudno poleg te horde risank,ki jih mamo pri hiši mislima da je EVA ..... ko ostane sam in jo išče, ona pa njega ... WALLY?....EVA??...WALLY.......EVAAAA??? Sem šla zdaj špijunirat...maš prav-Eva je!! FUL POCUKRANA STA ... mi je malo na otročje vdarlo Saj je lepa risanka-in poučna,takšne so mi všeč
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 10:19:54
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Dobro jutro! Spali bolj bogo. M. zgleda muči zobek . Čitala sem vas, pa itak pozabla kaj ste se menle, tak da komentirala ne bom nič. Nekje sem zasledila za piškotke iz kozarca, pa ne najdem več tistega. Ve katera kje bi to našla?? Možno, da je blo celo na RR nekaj govora o tem... sacherco kontaktiraj... je ona prilepla link na 15. delu, ker pa je rekla da bo to ona prakticirala... verjamem da še ima nekje na dohvat ruke zabeleženo bom jo počakala tukaj v zasedi, da jo baram, ker na 15. se mi pa res ne ljubi it iskat!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 10:20:17
|
|
|
|
sami0804
|
Pa veliko za neprespano noč!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 10:22:54
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Pa veliko za neprespano noč! hvala Sami izogibajo se naju.. si vidla? Se mi je že parkrat zdelo!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 10:24:34
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ok kam ste se pa zdaj spet poskrile? Zakaj imam občutek da se me izogibate. sma že dve ly eh, kake te mata saj veta, da to ni res jaz poskušam uspavat T, da bi šla sneg počistila sstopnišča, pa zunaj malo sneg skidala, če se ne bo prej zbudla, samo kolko zgleda, ne bo niti zaspala kolkrat na dan spi T:? naš samo 1 x okoli 11,30 ali 12 Do zdaj je hodla tudi samo 1x, včeraj pa predvčerajšnjim pa je 2x spala, pa sem bila danes taki optimist, da bo spet, pa sem jo več ot 1 uro zdaj probala uspavat, pa ne gre
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 10:26:38
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ok kam ste se pa zdaj spet poskrile? Zakaj imam občutek da se me izogibate. sma že dve ly A katero hormoni dajejo,rabi kako palcko za lulat?? Drugace pa kaj maš kako viška?? JAAAZZ BIII ... SAM VEM DA NEBO NIČ OKAZALO Deda posilit,pa bo... eh...te izgubi vse svoj čar..... saj tunkal bi ne ... sam ....EHHHHHHHHHHHH... mislim da sem že 1 x govorila o tem Jaz pa res ne vem, če bomo meli še enega. sicer pa, pustimo se presenetiti
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 10:27:06
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Pa veliko za neprespano noč! hvala Sami izogibajo se naju.. si vidla? Se mi je že parkrat zdelo! Kaj naj zdaj? V duetu ??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 10:27:11
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Pa veliko za neprespano noč! podpis
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 10:27:15
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ok kam ste se pa zdaj spet poskrile? Zakaj imam občutek da se me izogibate. sma že dve ly eh, kake te mata saj veta, da to ni res jaz poskušam uspavat T, da bi šla sneg počistila sstopnišča, pa zunaj malo sneg skidala, če se ne bo prej zbudla, samo kolko zgleda, ne bo niti zaspala kolkrat na dan spi T:? naš samo 1 x okoli 11,30 ali 12 Do zdaj je hodla tudi samo 1x, včeraj pa predvčerajšnjim pa je 2x spala, pa sem bila danes taki optimist, da bo spet, pa sem jo več ot 1 uro zdaj probala uspavat, pa ne gre tak sem jaz M. včeraj uspavala, tudi eno uro, pa je bla pokakana sem pol ugotovila!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 10:28:05
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ok kam ste se pa zdaj spet poskrile? Zakaj imam občutek da se me izogibate. sma že dve ly eh, kake te mata saj veta, da to ni res jaz poskušam uspavat T, da bi šla sneg počistila sstopnišča, pa zunaj malo sneg skidala, če se ne bo prej zbudla, samo kolko zgleda, ne bo niti zaspala kolkrat na dan spi T:? naš samo 1 x okoli 11,30 ali 12 Do zdaj je hodla tudi samo 1x, včeraj pa predvčerajšnjim pa je 2x spala, pa sem bila danes taki optimist, da bo spet, pa sem jo več ot 1 uro zdaj probala uspavat, pa ne gre jaz pa ga raje malo potegnem... ga ne silim hitro spat, ker če potegnem ga hitro sfali, ker je bolj utrujen in zaspan, pa tud dlje spi sem pogruntala
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 10:29:50
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ok kam ste se pa zdaj spet poskrile? Zakaj imam občutek da se me izogibate. sma že dve ly eh, kake te mata saj veta, da to ni res jaz poskušam uspavat T, da bi šla sneg počistila sstopnišča, pa zunaj malo sneg skidala, če se ne bo prej zbudla, samo kolko zgleda, ne bo niti zaspala kolkrat na dan spi T:? naš samo 1 x okoli 11,30 ali 12 Do zdaj je hodla tudi samo 1x, včeraj pa predvčerajšnjim pa je 2x spala, pa sem bila danes taki optimist, da bo spet, pa sem jo več ot 1 uro zdaj probala uspavat, pa ne gre tak sem jaz M. včeraj uspavala, tudi eno uro, pa je bla pokakana sem pol ugotovila! T pa ni pokakana, ampak tečka 100 na uro tote trojkice jo matrajo pa še zaspana je, pa noče spat aaaaaaaaaaaaa, kak sem jezna
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 10:31:15
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 LYYYYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!!!! KDO SE ZDAJ KOGA IZOGIBA????????????????? Jjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaazzzzzzzzzzzzzzzzzzz. Se opravičujem ampak mi je vse zmrznilo za cca. 20 minut. Pa prej mi je cuker pado, pa sem bla malo ampak sem hitro požrla vse ostanke in zaloge kaj jih je še bilo in sem zdaj boljše.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 10:31:24
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka jaz pa ga raje malo potegnem... ga ne silim hitro spat, ker če potegnem ga hitro sfali, ker je bolj utrujen in zaspan, pa tud dlje spi sem pogruntala pri nas pa to ne pali lahko je ne vem kak utrujena, pa spi mogoče eno uro, ali pa še manj. včasih pa, ko ni ne vem kak utrujena, pa dolgo spi - ali pa tudi ne... ne vem, čist odvisno..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 10:32:56
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 LYYYYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!!!! KDO SE ZDAJ KOGA IZOGIBA????????????????? Jjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaazzzzzzzzzzzzzzzzzzz. Se opravičujem ampak mi je vse zmrznilo za cca. 20 minut. Pa prej mi je cuker pado, pa sem bla malo ampak sem hitro požrla vse ostanke in zaloge kaj jih je še bilo in sem zdaj boljše. opica
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 10:34:59
|
|
|
|
sami0804
|
Nič,grem nekaj delat...v stanovanje nam je bomba vsekala grem rešit,kar se rešit da ...se tipkamo... Pa kje se koala potepa??????? Da ni kaj narobe,ve katera kaj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 10:36:46
|
|
|
|
arabela*
|
dan
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?