|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 16. del
3.12.2010 13:18:40   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

Moj je ze tri leta pri tusi pa nobenih problemov,ne z omrezjem ne s telfeoni user posted image

hihihi

kaj pa s telefoni?

user posted image user posted image user posted image

dobra si, da te stvari opaziš
Jaz namreč izvajam hitro branje (ker sem asica pa ga znamuser posted image ), pa ponavadi teh stvari ne opazim.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 726
3.12.2010 13:19:10   
Sacherca
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

Moj je ze tri leta pri tusi pa nobenih problemov,ne z omrezjem ne s telfeoni user posted image

hihihi

kaj pa s telefoni?

dobra si, da te stvari opaziš
Jaz namreč izvajam hitro branje (ker sem asica pa ga znamuser posted image ), pa ponavadi teh stvari ne opazim.

user posted image user posted image user posted image jaz sem kar v tem klubu s Katy user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 727
3.12.2010 13:19:47   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

ly, nobena te ne ignorira. user posted image

Vem ja, mi je cuker pado pa sem imela prebliske. user posted image

aja, okuser posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 728
3.12.2010 13:20:31   
rina22

ok, mene tudi to zmoti, ampak morate vedno pomislit na to, kaj če je ta človek danes prvič na šihtu??? Al pa ima full slab dan???  Ja, jaz lahko pametujem, bi pa tudi popiz...tis fasala. user posted image

Mi je enkrat en kolega rekel, ko sem full pič...karla nekajuser posted image da je en ded pred mano ako počasi vozo, da bi ga peš lahko prehitela, pa me kolega pogleda pa reče...Kaj pa če mu je slučajno danes žena umrla? Takrat sem se malo zamislila, ja. user posted image

Ni bil pvič na šihtu, ni mel slabega dne (ampak se vedno tak obnaša)..

Ja, to pa je res.. Na to pa niti ljudje ne pomislimo, ker se vsi preveč (velikokrat) egoistično obnašamo user posted image samo če pa realno pogledaš - če bi imel taki primer, ziher ne bi bil v službi..

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 729
3.12.2010 13:22:24   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

ok, mene tudi to zmoti, ampak morate vedno pomislit na to, kaj če je ta človek danes prvič na šihtu??? Al pa ima full slab dan???  Ja, jaz lahko pametujem, bi pa tudi popiz...tis fasala. user posted image

Mi je enkrat en kolega rekel, ko sem full pič...karla nekajuser posted image da je en ded pred mano ako počasi vozo, da bi ga peš lahko prehitela, pa me kolega pogleda pa reče...Kaj pa če mu je slučajno danes žena umrla? Takrat sem se malo zamislila, ja. user posted image

Ni bil pvič na šihtu, ni mel slabega dne (ampak se vedno tak obnaša)..

Ja, to pa je res.. Na to pa niti ljudje ne pomislimo, ker se vsi preveč (velikokrat) egoistično obnašamo user posted image samo če pa realno pogledaš - če bi imel taki primer, ziher ne bi bil v službi..

z vsem se strinjamuser posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 730
3.12.2010 13:25:40   
katy83
tak zdaj pa rabim SARAYOuser posted image   (no saj druga mnenja so tudi dobrodošla, ampak ona to najbolj ve)

in sicer:
nekak me je primlo, da bi šla na fitnes, namesto aerobike (Rina, sorryuser posted image ), zdaj pa me zanima:
kaj ženska lahko pridobi s fitnes vadbo npr. 2x na teden, če je normalno tak kot je do zdaj (govorim za sebe)
Pa v bistvu mi ni fora, da kg izgubim, ampak špeh? Je to možno? Se bo vidlo? Po kolikem času? (pol leta?)

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 731
3.12.2010 13:25:43   
ly117
Vas zapuščam. Grem položnice plačat po po žabo malo.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 732
3.12.2010 13:26:20   
katy83

Vas zapuščam. Grem položnice plačat po po žabo malo.

oki doki
čao

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 733
3.12.2010 13:39:15   
elevitka
Lenca... ti si pravila da ti še ni it za delat ne user posted image  (dokler ti poteče porodniška do februarja)

te menjam ? user posted image user posted image user posted image

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 734
3.12.2010 13:41:27   
rina22

tak zdaj pa rabim SARAYOuser posted image   (no saj druga mnenja so tudi dobrodošla, ampak ona to najbolj ve)

in sicer:
nekak me je primlo, da bi šla na fitnes, namesto aerobike (Rina, sorryuser posted image ), zdaj pa me zanima:
kaj ženska lahko pridobi s fitnes vadbo npr. 2x na teden, če je normalno tak kot je do zdaj (govorim za sebe)
Pa v bistvu mi ni fora, da kg izgubim, ampak špeh? Je to možno? Se bo vidlo? Po kolikem času? (pol leta?)

škoda user posted image drugače pa, nič hudega, ti samo izberi tisto vadbo, katera tebi najbolj ustrezauser posted image

na vprašanje o fitnesu pa na žalost ne poznam odgovorauser posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 735
3.12.2010 14:00:30   
Blueberry
Evo, Damjanček je že vseljen. Govori da je po policu slaščičar in kak so od njega pričakovali da bo vse dobro naredil. Pa druge full z zanimanjem posluša in prikimava.user posted image Je pa zelo elegantno oblečen. Črne hlače in srajca, bela kravata, pas in čevlji.user posted image Gena ga vika..

< Sporočilo je popravil Blueberry -- 3.12.2010 14:01:00 >

¤ Nikoli ni tako hudo, da ne bi moglo biti še hujše. ¤

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 736
3.12.2010 14:01:08   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

zdaj glih me bo kap... čez en teden grem na zavod-in sem brez službe user posted image

user posted image user posted image user posted image Kaj se vse dogaja danes!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image drži se!

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 737
3.12.2010 14:03:31   
sami0804

Maks bravo. user posted image user posted image user posted image

Podpis!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 738
3.12.2010 14:04:54   
Blueberry
elevitka user posted image user posted image user posted image žal mi je zaradi službe.
botrca user posted image user posted image user posted image za Jana. Upam da bo zdaj vse ok z njim.
Zdaj se pogovarjajo o izobrazbi. Damjan piše na tablo. Pa po ljubljansko malo vleče.user posted image

¤ Nikoli ni tako hudo, da ne bi moglo biti še hujše. ¤

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 739
3.12.2010 14:07:42   
sami0804

Ej, Sami:

Tisto maso za r. kroglice, je kaj narobe, če ga mešam v plastični
posodi in kar tako dam pol v hladilnik ? ? ? user posted image   user posted image     user posted image

Ne vem,kaj bi blo narobe?user posted image Jz vedno tak delam!user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 740
3.12.2010 14:10:00   
sami0804

Ej, Sami:

Tisto maso za r. kroglice, je kaj narobe, če ga mešam v plastični
posodi in kar tako dam pol v hladilnik ? ? ? user posted image   user posted image     user posted image

Pomoje ne bo cist nic narobe user posted image

aja pac namest Sami malo sodelujem user posted image

Ti kar,tortica,saj jaz tudi tvoje odgovore limam user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 741
3.12.2010 14:10:26   
Lenči_
katy : ne glede na to ali ima prodajalec slab dan si stranka zasluži osnovno spoštovanje - VIKANJE

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 742
3.12.2010 14:11:57   
Lenči_

in sicer:

špeh se ti bo v mišice izoblikoval - načeloma se s fitnesom ne hujša user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 743
3.12.2010 14:13:53   
sami0804

Midve z Rino bova Sacherco

- pa da se ne bo kdo v to pikno!!!

Jaz se bom!!! Jaz bi tudi Sachercouser posted image !

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 744
3.12.2010 14:14:20   
Lenči_

IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

Lenca... ti si pravila da ti še ni it za delat ne user posted image  (dokler ti poteče porodniška do februarja)

te menjam ? user posted image user posted image user posted image

user posted image čisto te razumem! Niso me še klicali, tak da se zdaj skrivam in sem lepo tiho kot rit in molim na najboljše! Tak da ne morem niti vprašat, če bi me lahko zamenjala user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 745
3.12.2010 14:15:38   
sami0804

hihihi

kaj pa s telefoni?

eh....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 746
3.12.2010 14:19:08   
arabela*

in sicer:

kati..odvisno kaj delaš....če želiš mišice oz delaš na mišični masi....delaš na napravah, harduser posted image
če hujšaš greš za pol ure laufat in izy vaje, da se razgibaš.se kar lepo da shujšat, samo da znaš sebi prilagodit vadbouser posted image
Jaz nisem za aerobiko, pa za družabne vadbe, ker raje sama delam, koliko, kaj meni pašeuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 747
3.12.2010 14:19:29   
sami0804

Bambi14,pa ki te hodiš ti?user posted image
Nič več te ni na Mariborčankahuser posted image
Kak so otročeki?

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 748
3.12.2010 14:20:14   
arabela*
aja...kati...imaš pa tudi skupinske vadbe na fitnesu, kjer te po mojem sterjajo do amena..user posted image
Ti povem sva zadnič eno bejbo z mojim opazovala..je eno uro bila na traku in laufala....brez odmorauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 749
3.12.2010 14:21:03   
arabela*
grem počasi se za v šolo pripravit...držte pestke, da mi rata test uspešno opravituser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?