katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ joooj.. kak pa so eni prodajalci nesposobni al se pa samo delajo! aaaaaaaa simobil v europarku, en pubec, eh nimam besed! Kaj pa hodiš na simobil, na mobitel bi šla. sem na mobitelu, pa sem jezna, ker so podražali in mislim it na simobil. Samo kak so pa šele toti ... Ne vem, če ne bom raje kje ostala na Mobitelu. Toti pubec nima osnov kako se do stranke obnašat. Tika me, rečem, če me bojo poklicali, reče pokličite nas, pa mi da vizitko, pa cen ne ve, pa še in še... pa halo... kaki prodajalec je to??? ojej, kak meni grejo taki ljudje na živce sem mnenja, da če delaš z ljudmi, da ti je osnova, da si prijazen in da znaš ljudi VIKAT. naju z mojim je poštar (pa ne vem, če je ravno 2 leti starejši od mene - ne bi rekla, če bi bil starejši gospod, ki bi se mu res zdela neka frklja, ampak glede na to, da sem jaz stranka, me naj kar lepo vika, tak kot jaz njega) tikal. in pol enkrat pride, pozvoni, nič ne pozdravi, pa samo vpraša: ti si .... (moje ime-samo ime, nič priimka?!), in rečem, ja. pol mi da tisto, kar sem mela za podpisat in je mel še neko položnico, ki je prišla na ime od lastnika stanovanja. pa reče: kaj (njegov priimek) je pri tebi? mislim, pol pa mi je dvignilo pisker. pa ga prijazno vprašam: a vi vse stranke tak vztrajno tikate? pa on reče: ja, kaj pa je s tem narobe? saj pa si mlada. mislim, ok vsaj kompliment mi je dal ok, mene tudi to zmoti, ampak morate vedno pomislit na to, kaj če je ta človek danes prvič na šihtu??? Al pa ima full slab dan??? Ja, jaz lahko pametujem, bi pa tudi popiz...tis fasala. Mi je enkrat en kolega rekel, ko sem full pič...karla nekaj da je en ded pred mano ako počasi vozo, da bi ga peš lahko prehitela, pa me kolega pogleda pa reče...Kaj pa če mu je slučajno danes žena umrla? Takrat sem se malo zamislila, ja.
|