|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 16. del
3.12.2010 12:49:50   
Lenči_

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_

joooj.. kak pa so eni prodajalci nesposobni al se pa samo delajo! aaaaaaaa user posted image simobil v europarku, en pubec, eh nimam besed!

Kaj pa hodiš na simobil, na mobitel bi šla. user posted image

sem na mobitelu, pa sem jezna, ker so podražali in mislim it na simobil. Samo kak so pa šele toti ... user posted image Ne vem, če ne bom raje kje ostala na Mobitelu. Toti pubec nima osnov kako se do stranke obnašat. Tika me, rečem, če me bojo poklicali, reče pokličite nas, pa mi da vizitko, pa cen ne ve, pa še in še... pa halo... kaki prodajalec je to???

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 701
3.12.2010 12:53:01   
majakla

joooj.. kak pa so eni prodajalci nesposobni al se pa samo delajo! aaaaaaaa user posted image simobil v europarku, en pubec, eh nimam besed!

sem na mobitelu, pa sem jezna, ker so podražali in mislim it na simobil. Samo kak so pa šele toti ... user posted image Ne vem, če ne bom raje kje ostala na Mobitelu. Toti pubec nima osnov kako se do stranke obnašat. Tika me, rečem, če me bojo poklicali, reče pokličite nas, pa mi da vizitko, pa cen ne ve, pa še in še... pa halo... kaki prodajalec je to???

Saj sem se hacala, veeeš.

Jaz sem že davno prišla do ugotovitve, da so vsi za poj v rt.
Pa ne samo za telefone, tudi za vse drugo. user posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 702
3.12.2010 12:53:10   
ly117

STRAH PRED ZAPRTIMI PROSTORI:

Greš proti gostilni na pivo,
pa te je strah,
da je zaprta.

user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 703
3.12.2010 12:54:09   
Lenči_

IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

Dobro jutro!

Spali bolj bogo. M. zgleda muči zobekuser posted image .

Čitala sem vas, pa itak pozabla kaj ste se menle, tak da komentirala ne bom nič.
Nekje sem zasledila za piškotke iz kozarca, pa ne najdem več tistega. Ve katera kje bi to našla?? Možno, da je blo celo na RR nekaj govora o tem...

sacherco kontaktiraj... je ona prilepla link na 15. delu, ker pa je rekla da bo to ona prakticirala... verjamem da še ima nekje na dohvat ruke zabeleženo user posted image

http://lifestyle.enaa.com/prikaziCL.asp?ClID=31291

http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=21786

hvala!

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 704
3.12.2010 12:59:14   
Sacherca

Saj sem se hacala, veeeš.

Jaz sem že davno prišla do ugotovitve, da so vsi za poj v rt.
Pa ne samo za telefone, tudi za vse drugo. user posted image

Jaz sem pa se eno leto vezana na mobitel.Potem grem pa an tus mobil,tile novi paketi so mi super -brezmejni
http://novi.tusmobil.si/paketi/brezmejni.html

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 705
3.12.2010 12:59:55   
Sacherca

Ej, Sami:

Tisto maso za r. kroglice, je kaj narobe, če ga mešam v plastični
posodi in kar tako dam pol v hladilnik ? ? ? user posted image   user posted image     user posted image

Pomoje ne bo cist nic narobe user posted image

aja pac namest Sami malo sodelujem user posted image

< Sporočilo je popravil Sacherca -- 3.12.2010 13:00:15 >

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 706
3.12.2010 13:00:00   
rina22

user posted image user posted image user posted image user posted image ojej, kak meni grejo taki ljudje na živce user posted image

sem mnenja, da če delaš z ljudmi, da ti je osnova, da si prijazen in da znaš ljudi VIKAT. naju z mojim je poštar (pa ne vem, če je ravno 2 leti starejši od mene - ne bi rekla, če bi bil starejši gospod, ki bi se mu res zdela neka frklja, ampak glede na to, da sem jaz stranka, me naj kar lepo vika, tak kot jaz njega) tikal. in pol enkrat pride, pozvoni, nič ne pozdravi, pa samo vpraša: ti si .... (moje ime-samo ime, nič priimka?!), in rečem, ja. pol mi da tisto, kar sem mela za podpisat in je mel še neko položnico, ki je prišla na ime od lastnika stanovanja. pa reče: kaj (njegov priimek) je pri tebi? mislim, pol pa mi je dvignilo pisker. pa ga prijazno vprašam: a vi vse stranke tak vztrajno tikate? pa on reče: ja, kaj pa je s tem narobe? saj pa si mlada. user posted image user posted image user posted image mislim, ok vsaj kompliment mi je dal user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 707
3.12.2010 13:05:06   
katy83
uspela vse prebratuser posted image

Skratka, nismo 10.10.2010, ker takrat smo mi imeli krst, pa je bilo lepo vreme. user posted image

Mater ste mi lušte naredle s pogovori o torticah. Jaz nisem sicer neka ljubiteljica tort, raje kake palačinke maznemuser posted image , če pa že pa v Pohorski orehovo al pa skutino.user posted image

pa na hitro še komentarji:

Bravo Maksuser posted image user posted image user posted image

Elevitka user posted image   pa enga user posted image za srečo

Rina, jaz bi šla sosedu povedat, da me to motiuser posted image

Majakla, upam, da se očka porihta. user posted image

Botrca, dobrodošla nazaj. user posted image

Koala, kjeeeeeee siiiiiiiiiiii???user posted image

Saraya, pridna si. user posted image

ly, nobena te ne ignorira. user posted image

Sacherca, novi avataruser posted image

Sami tudi vam pikepoke, da se pozdravite.

Na ostale tudi mislim, ampak ne vem kaj naj komentiram. user posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 708
3.12.2010 13:05:54   
majakla
Sacherca: moj ima Tuš, malo bolj j... kot mobitel,
pa sms-ji včasih štekajo, ponudba pa res dobra,
saj zato je moj tam. user posted image

Hvala za pomoč, namesto Sami.

Rina: pa poštarji so face, to je boljše bit na ti,
pa ti kdaj še kaj na pošto nese al pa podpišeš
namesto drugega, samo to je tajna PsssssT. user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 709
3.12.2010 13:08:37   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

user posted image user posted image user posted image user posted image ojej, kak meni grejo taki ljudje na živce user posted image

sem mnenja, da če delaš z ljudmi, da ti je osnova, da si prijazen in da znaš ljudi VIKAT. naju z mojim je poštar (pa ne vem, če je ravno 2 leti starejši od mene - ne bi rekla, če bi bil starejši gospod, ki bi se mu res zdela neka frklja, ampak glede na to, da sem jaz stranka, me naj kar lepo vika, tak kot jaz njega) tikal. in pol enkrat pride, pozvoni, nič ne pozdravi, pa samo vpraša: ti si .... (moje ime-samo ime, nič priimka?!), in rečem, ja. pol mi da tisto, kar sem mela za podpisat in je mel še neko položnico, ki je prišla na ime od lastnika stanovanja. pa reče: kaj (njegov priimek) je pri tebi? mislim, pol pa mi je dvignilo pisker. pa ga prijazno vprašam: a vi vse stranke tak vztrajno tikate? pa on reče: ja, kaj pa je s tem narobe? saj pa si mlada. user posted image user posted image user posted image mislim, ok vsaj kompliment mi je dal user posted image user posted image user posted image

ok, mene tudi to zmoti, ampak morate vedno pomislit na to, kaj če je ta človek danes prvič na šihtu??? Al pa ima full slab dan???  Ja, jaz lahko pametujem, bi pa tudi popiz...tis fasala. user posted image

Mi je enkrat en kolega rekel, ko sem full pič...karla nekajuser posted image da je en ded pred mano ako počasi vozo, da bi ga peš lahko prehitela, pa me kolega pogleda pa reče...Kaj pa če mu je slučajno danes žena umrla? Takrat sem se malo zamislila, ja. user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 710
3.12.2010 13:08:39   
majakla
Zgleda, da bomo se morale zmenit za Pohorsko. user posted image
Midve z Rino bova Sacherco, Katy bo orehovo al
pa skutino, ...

Evo, del naročila že 'mam.auser posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 711
3.12.2010 13:09:11   
katy83

Zgleda, da bomo se morale zmenit za Pohorsko. user posted image
Midve z Rino bova Sacherco, Katy bo orehovo al
pa skutino, ...

Evo, del naročila že 'mam.auser posted image

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 712
3.12.2010 13:10:16   
majakla
Midve z Rino bova Sacherco

- pa da se ne bo kdo v to pikno!!!

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 713
3.12.2010 13:11:15   
katy83
Sacherca, joj samo Tuš ne. user posted image   Moja dva sta ga imela, pa katastrofa...sploh ni nekega omrežja, telefoni pa  tud crkujejo. Res pa je, da ima tudi pri tem vsak svoje izkušnje.
Jaz sem npr. pri Simobilu že 10 let in ga ne menjam. user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 714
3.12.2010 13:11:35   
katy83

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 715
3.12.2010 13:11:54   
Blueberry
Mislim da se bo zdaj počasi v hišo BB vselil Damjan Murko.user posted image user posted image Sandra in Ines sta zdaj v čudežni sobi in so že kakih 8x zavrteli pesem od Murkota - Srečen ker sem moški.user posted image

< Sporočilo je popravil Blueberry -- 3.12.2010 13:12:24 >

¤ Nikoli ni tako hudo, da ne bi moglo biti še hujše. ¤

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 716
3.12.2010 13:13:30   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: Blueberry

Mislim da se bo zdaj počasi v hišo BB vselil Damjan Murko.user posted image user posted image Sandra in Ines sta zdaj v čudežni sobi in so že kakih 8x zavrteli pesem od Murkota - Srečen ker sem moški.user posted image

to bi rada vidla, kak bodo odreagiraliuser posted image user posted image

(odgovor članu Blueberry)
Neposredna povezava do sporočila: 717
3.12.2010 13:13:35   
majakla
IZVIRNO SPOROČILO: Blueberry

aha

Še poročaj pliiiiiiiiiiiiis user posted image

(odgovor članu Blueberry)
Neposredna povezava do sporočila: 718
3.12.2010 13:13:38   
Sacherca

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 719
3.12.2010 13:14:23   
Sacherca
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

Sacherca, joj samo Tuš ne. user posted image   Moja dva sta ga imela, pa katastrofa...sploh ni nekega omrežja, telefoni pa  tud crkujejo. Res pa je, da ima tudi pri tem vsak svoje izkušnje.

Res al kaj? Moj je ze tri leta pri tusi pa nobenih problemov,ne z omrezjem ne s telfeoni user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 720
3.12.2010 13:16:29   
majakla

Moj je ze tri leta pri tusi pa nobenih problemov,ne z omrezjem ne s telfeoni user posted image

hihihi

kaj pa s telefoni?

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 721
3.12.2010 13:17:27   
katy83

Res al kaj? Moj je ze tri leta pri tusi pa nobenih problemov,ne z omrezjem ne s telfeoni user posted image

no, zanimivo kako se izkušnje razlikujejouser posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 722
3.12.2010 13:17:56   
Sacherca
Ma sem user posted image user posted image user posted image danes sem pa za vse nagradne igre prepozna na FB user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 723
3.12.2010 13:17:56   
rina22

Rina: pa poštarji so face, to je boljše bit na ti,
pa ti kdaj še kaj na pošto nese al pa podpišeš
namesto drugega, samo to je tajna PsssssT. user posted image

jaz s tem poštarjem nem nikoli na tiuser posted image smo bli 1 mesec tu, pa nam ni pošte noso, ker bi malo dlje mogo it do nabiralnika (pa je na isti steni, kot ostali). samo pač malo dlje. in sva klicarila na pošto, pa je na pošti reko, da on kao nabiralnika ne najde user posted image pol pa ga je moj zunaj počako drugi dan, pa ga seveda obvezno tika in mu začne da on pač ni vedo, da smo mi že tu in da ma tak že nekaj za podpisat (pa da ne omenjam, kolko pošte so vrnili - čekov pa vsega), ker gospod ni vedo, da smo tu!

ok, vem da kompliciram, samo to meni NI ODNOS user posted image če nekaj zaj*****, se vsaj normalno obnašaj, če se že ne nameniš opravičit user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 724
3.12.2010 13:18:08   
ly117

ly, nobena te ne ignorira. user posted image

Vem ja, mi je cuker pado pa sem imela prebliske. user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?