elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: rina22 ok, zdaj sem pa res BESNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nisem še utegnila it zmetat snega (moj ga je sicer zjutraj, ko je šel delat, zmetal, samo ga je še zdaj dosti, ker je še pol fejst snežilo), pa mi je sosed po celem parkplacu se vozil mislim.... a jaz pa naj stružem, al kaj pa daj, no! to me pa res razkuri, ko je itak tam pol ledeno pa to mi je že včeraj naredo mi mamo zadni parkplac, onadva predzadnjega, one, ki pa ma pred njima, pa sploh ni blo doma več, ko je on šel v službo, ker sem sneg z oken pucala, pa sem vidla, da je ni! pa daj, kak sem jeznaaaaaaaaaaaaaaaaaaa eh rina če pa ma traktor da more tak obračat ...ker drugač ne zvozi ja, očitno ti povem, kakega ma?! Yarisa! A mi, ko mamo pa karavana, pa lahko normalno parkiramo tak, da se ne vozimo ponjunem parkplacu, ne? Pa daj, me jezita, ej. Te pa še večinoma tak avto ven pustita (ker je na eni strani, ko parkiraš so avti - bočno moraš parkirat - na drugi pa bajta), da sploh prav ne moreš mimo, ne da bi še lahko zavijal pa pomožnosti še imata prednjo tablico že preko naše črte ja, hudo je, ko maš takega šleparja Veš, finta je v tem, če one ni blo doma več, ko ma pred njim, bi se normalno samo naprej vun odpeljal. pa še skidano je mela ona že. ampak ne - on mora vzvratno do 3/4 našega parkplaca, samo da mi dodatno delo naredi! tele eno nena se tak jezi kup mu naredi za avtom