Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 12:53:49
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Taka pa bo letos, ko bomo šli na božično večerjo sorodnikom in na Božičkovanje z marčevčki No, samo imela bo bele ali rdečće nogavičke pa bel body. Tu je mela samo probo zato pa je tak pisana Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii . . . podpis !
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 12:55:56
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ej, Tasa, zaj pa še jaz: Kje ste kuple tote lepe copatke od Pu-ja??? no, to pa mene tudi zanima
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 12:56:32
|
|
|
|
katy83
|
je pa full cjut v letošnjem kostimu
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 12:56:50
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ej, Tasa, zaj pa še jaz: Kje ste kuple tote lepe copatke od Pu-ja??? no, to pa mene tudi zanima nene pa ne
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 12:58:30
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ej, Tasa, zaj pa še jaz: Kje ste kuple tote lepe copatke od Pu-ja??? no, to pa mene tudi zanima nene pa ne Nene ne, kaj pa Lenči?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 13:02:04
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ej, Tasa, zaj pa še jaz: Kje ste kuple tote lepe copatke od Pu-ja??? no, to pa mene tudi zanima nene pa ne Nene ne, kaj pa Lenči?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 13:02:30
|
|
|
|
ly117
|
Tasa lepi ste bili lani in lepi boste tudi letos. Lija je pa itak tak .
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 13:07:45
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ej, Tasa, zaj pa še jaz: Kje ste kuple tote lepe copatke od Pu-ja??? no, to pa mene tudi zanima Mucamaca.si, imamo že 3 copatke, full zadovoljni. Prodaja pa jih vsako soboto v Leclerku :) http://www.mucamaca.si/
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 2.12.2010 13:08:14 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 13:15:25
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ej, Tasa, zaj pa še jaz: Kje ste kuple tote lepe copatke od Pu-ja??? no, to pa mene tudi zanima Mucamaca.si, imamo že 3 copatke, full zadovoljni. Prodaja pa jih vsako soboto v Leclerku :) http://www.mucamaca.si/ Hvala. Aja, to pa nisem vedela, te pa gremo v soboto (če ne to pa naslednjo) v L., da si Nik sam izbere, ker jaz bi mu Pu-ja, on pa bi ziher kako kačo, al pa zmaja, mogoče račko, pa muce so mu tudi všeč. Danes se je igral s svojo krtačko za lase, pa sem rekla, kak je Nik lepi in se je začel česat.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 13:18:16
|
|
|
|
majakla
|
Elevitka: katero št. pa imate čevlje? (spet, da vem, ki smo mi)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 13:18:32
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ej, Tasa, zaj pa še jaz: Kje ste kuple tote lepe copatke od Pu-ja??? no, to pa mene tudi zanima Mucamaca.si, imamo že 3 copatke, full zadovoljni. Prodaja pa jih vsako soboto v Leclerku :) http://www.mucamaca.si/ Hvala. Aja, to pa nisem vedela, te pa gremo v soboto (če ne to pa naslednjo) v L., da si Nik sam izbere, ker jaz bi mu Pu-ja, on pa bi ziher kako kačo, al pa zmaja, mogoče račko, pa muce so mu tudi všeč. Danes se je igral s svojo krtačko za lase, pa sem rekla, kak je Nik lepi in se je začel česat. cuker !!! naš se tud sam ˝kampla˝
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 13:19:45
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ej, Tasa, zaj pa še jaz: Kje ste kuple tote lepe copatke od Pu-ja??? no, to pa mene tudi zanima Mucamaca.si, imamo že 3 copatke, full zadovoljni. Prodaja pa jih vsako soboto v Leclerku :) http://www.mucamaca.si/ Hvala. Aja, to pa nisem vedela, te pa gremo v soboto (če ne to pa naslednjo) v L., da si Nik sam izbere, ker jaz bi mu Pu-ja, on pa bi ziher kako kačo, al pa zmaja, mogoče račko, pa muce so mu tudi všeč. Danes se je igral s svojo krtačko za lase, pa sem rekla, kak je Nik lepi in se je začel česat. trenutno 20, 20.5 ...odvisno od modela (ene teniske so mu tud št.19 ble prav še nedolgo nazaj)
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 13:25:18
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka trenutno 20, 20.5 ...odvisno od modela (ene teniske so mu tud št.19 ble prav še nedolgo nazaj) To pa res. Copatke od Cicibana za v jasli ima 21, pa je še pikica lufta, je 19 hitro prerasel. Čevlje Elefant ima 19, pa je že na knap, bucke ima 20 - to zaj nosimo, smo pa v Hoferu al' Lidlu že 21 vzeli, mu je ati rdeče kupil. Copatki doma (ala MucaMaca) pa so tudi že čisto polni.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 13:33:27
|
|
|
|
Sacherca
|
Botrca bravo ja Jana in skorajnsji prihod domov Tasa u mamamia tebe je pol manj kot lani,ko ste imeli bozickovanje Lanski bozicki in letosnja Lija
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 13:34:49
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: elevitka trenutno 20, 20.5 ...odvisno od modela (ene teniske so mu tud št.19 ble prav še nedolgo nazaj) To pa res. Copatke od Cicibana za v jasli ima 21, pa je še pikica lufta, je 19 hitro prerasel. Čevlje Elefant ima 19, pa je že na knap, bucke ima 20 - to zaj nosimo, smo pa v Hoferu al' Lidlu že 21 vzeli, mu je ati rdeče kupil. Copatki doma (ala MucaMaca) pa so tudi že čisto polni. ma nem še 1 x pisala pismoooo ... mi je spet vun vrglo ko sem roman napsala cicibanove št. se men zdijo veliki modeli (vsaj sandale so ble št. 18, teniske pa je noil 20-lonesdale firma) geox teniske ma 20 lonesdale teniske ma 20,5 bucke 20 jesenski gležnari leclerc 20 copatke hofer-ala muca maca 19-so mu že knap mucamaca copatki račka 20 copatki z zadrgo in trdim podplatom 20 mehki copatki žajček-pikapolonica pa 19 (in so mu prevlki)
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 13:35:52
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Botrca bravo ja Jana in skorajnsji prihod domov Tasa u mamamia tebe je pol manj kot lani,ko ste imeli bozickovanje Lanski bozicki in letosnja Lija je ne... jaz sem enakega mnenja .... kak ji bo zdaj salo raslo (no jutri ji bo... zdaj že dela)
< Sporočilo je popravil elevitka -- 2.12.2010 13:36:31 >
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 13:36:23
|
|
|
|
ly117
|
Kaj mi zna kera povedat, kak dolgo že veni sneži, ker jaz sem komaj zdaj opazla. Morem pa počasi it po malega.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 13:37:14
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj mi zna kera povedat, kak dolgo že veni sneži, ker jaz sem komaj zdaj opazla. Morem pa počasi it po malega. max 15. min (vsaj tu ko sem jaz -tezno) pa v centru tudi ker je par minut nazaj na radiju city povedala da v MB začelo snežit
< Sporočilo je popravil elevitka -- 2.12.2010 13:38:00 >
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 13:38:01
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj mi zna kera povedat, kak dolgo že veni sneži, ker jaz sem komaj zdaj opazla. Morem pa počasi it po malega. Malo prej vidla. Glede na to koliko ga je (na tleh) in kak sneži, ne dolgo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 13:51:59
|
|
|
|
elevitka
|
NIČ....grem še jaz malo plače obračunavat.... izplačane tak ne bodo... ker ni dnara glava me pa tak boli da bi šla najraje spat
< Sporočilo je popravil elevitka -- 2.12.2010 13:53:04 >
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 13:53:03
|
|
|
|
rina22
|
tasa, prelepe slikice Lija pa seveda zažiga kot gospodična božičkova snežit je začelo, ko sma se midve fajn oblekle in prišle vun, da bi šli v trgovino sme malo šle pa sme mele že cel vozek beli uf, sem jeznaaaaaaaaaaa elevitka, žal te moram razočarat ne morem it na miklavža ker pride moj domov nekje od pol petih do petih, pol pa bomo meli kosilo takrat nekje ravno oprosti eh, pa tak sem se veselila če bo slučajno še kje kaki božiček, pa prosim javi, pa če ne boš mela s kom it, bom z veseljem šla zdaj je pa danes tak.. saj veš situacijo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 13:54:17
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Danes se je igral s svojo krtačko za lase, pa sem rekla, kak je Nik lepi in se je začel česat.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 13:56:11
|
|
|
|
ly117
|
No pa bo spet deda vskočil in šel po Lukeca pa ta ga bo pa domov pripeljal. Pa še ena slikica moje male žabe:
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 14:00:54
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 No pa bo spet deda vskočil in šel po Lukeca pa ta ga bo pa domov pripeljal. Pa še ena slikica moje male žabe: Luškana je ta tvoja žaba. Ima to novi avto?
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?