matcar
|
Evo mene,da se vam javim. kaj pa je danes za en dan? mislim,kaj se živemu vse ne zgodi. No,zjutraj peljala mojega na šiht,prišla domov,spokala fročeke skupaj,pa enega v vrtec zapelala,drugo v šolo,mi2 s Saš-em pa via B,oz. še prej k tašči na kafe.In seveda,ko sem že pol šalce spila,spet laufala bruhat.Ni pa mi nič slabo. No,vsaj zob me je nehal bolet,kuj tak 1,2,3.V B porihtala zadnjo danes,no je rekla Z,da če bo sila,ga lahko pripeljem,da mu ven aspirirajo to sluz,pa inhalacije naredijo.Prišla nazaj do tašče,še malo čvekala ene pol ure,pa se odpravima proti domu,ko dovoz zablokira dostavni tovornjak.In seveda čičama in čakama,da se gospodje zdevajo z razkladanjem,eno uro.No,pol pa se mi je še akumulator čisto sprazno in sma lepo ostala tam.Dobri 2 uri sma zmrzovala jaz zunaj,mali v avtu,da sem končno do nekih kablov prišla in avto zaštaratal.Mater,sem divja kot ris .Pa sem mislila,kak bom z malim šla malo spat pred šihtom.Bom ja,sanja svija kokoruz....