|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 16. del
2.12.2010 12:28:23   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

sušilni stroj ...ga nimamo in ga dokler ne bo večja hiša, ne bomo imeli. Pač likam, saj ni tak hudo. user posted image

mika od muke....jaz nimam sušilca in ne likam.....pa glihtak živimouser posted image
bomo pa sušilca morali v prihodnje nabavili, ker tam ni balkona..tak dauser posted image
Aja pa pomivalnis troj dobim v kuhno....kak ste s tem zadovoljne? Meni osebno se zdi nesmiselnuser posted image

ko ga imaš. šele vidiš, da je fajnuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 351
2.12.2010 12:29:56   
tasa_m
Punce, zakaj imate občutek da so vaši user posted image premali za Miklavža oz. Božička ipd.??

Samo vprašam, da nebo pomote.
Lija je lani bila stara 10 mesecev in vam povem, da ko smo šli na Božička, da so tisti tamali zažigali. Sploh ko smo marčevke imele user posted image oblečene enako (v Božičke). Vem kak so nas v Qulandiji vsi gledali, koda smo super zvezde user posted image user posted image user posted image

Bom probala slikico poiskat, pa jo prilimam cuj :)

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 352
2.12.2010 12:30:41   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

sušilni stroj ...ga nimamo in ga dokler ne bo večja hiša, ne bomo imeli. Pač likam, saj ni tak hudo. user posted image

mika od muke....jaz nimam sušilca in ne likam.....pa glihtak živimouser posted image
bomo pa sušilca morali v prihodnje nabavili, ker tam ni balkona..tak dauser posted image
Aja pa pomivalnis troj dobim v kuhno...

ko ga imaš. šele vidiš, da je fajnuser posted image

podpis.
Mi je kul, ko samo not zmečem ne rabim še posode pucat user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 353
2.12.2010 12:30:52   
elevitka

IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

meni so šle včeraj v BB kr dlake pokonci, ko sta onadva pela...full sta mi lepo pelauser posted image . Se sicer pozna, da je Mišo profesionalec, Sandra pa pač ne, ampak moje mnenje je, da Sandra tudi zelo lepo pojeuser posted image

ja ampak ko pa ga je vprašala, kaj si misli o njenem petju... in ji je povedal pa ni mogla sprejet kritike.... kaj pol sprašuje sploh ????? to mi je tak zgrešeno

Kake ste, nič prav ne povete, jaz pa včeraj nisem
mogla gledat!

ji je mišo reko da preveč stisne grlo in poje čez nos, pa da preveč drgeta (da se ji glas trese)...da mora odpravit to zaporo... pa je rekla da ne poje čez nos in da je hodla k solo petju k dadi ki jo je naučila osnov da ona to vse zna... in da si vsak svoj stil petja naredi.. in da je njej tak všeč kot poje ker ji paše k njenem stilu glasbe.

torej?

kaj ga je sploh spraševala če se ne strinja z njim????
drugače pa so dobili nalogo zabavat BB. imajo 4 naloge, plesno točko-akrobatski rock&roll(nastopajo vsi), glasbeno točko (pojeta mišo in sandra), skeč (ines in mišo) in posnemat beyonce- videospot (pleše činč, sandra in gena) to bojo še smehi

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 354
2.12.2010 12:31:06   
ly117

Posebno obvestilo:

Pisala mi jer Botrca, ki pravi, da so janu cevke odstranili (kake cevke to?user posted image ), da vročine nima več, da je boljše. user posted image   Napisala je še, da nas pogreša, in da komaj čaka, da prideta domov, pa na RR in FB. user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 355
2.12.2010 12:31:35   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

Aja pa pomivalnis troj dobim v kuhno....kak ste s tem zadovoljne? Meni osebno se zdi nesmiselnuser posted image

saj ga ne rabiš uporabljat user posted image

saj vem...ampak ga dobim, pa bom te probala kka to čudo funkcionirauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 356
2.12.2010 12:31:50   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Punce, zakaj imate občutek da so vaši user posted image premali za Miklavža oz. Božička ipd.??

Samo vprašam, da nebo pomote.
Lija je lani bila stara 10 mesecev in vam povem, da ko smo šli na Božička, da so tisti tamali zažigali. Sploh ko smo marčevke imele user posted image oblečene enako (v Božičke). Vem kak so nas v Qulandiji vsi gledali, koda smo super zvezde user posted image user posted image user posted image

Bom probala slikico poiskat, pa jo prilimam cuj :)

v bistvu jaz ne vem zakajuser posted image

saj božička ga bom mogoče peljala gledat, itak mu je zanimivo vse, samo da se dogajauser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 357
2.12.2010 12:32:29   
elevitka

TAK ZDAJ PA VEŠ ČIGAVA SEM user posted image
ja, zdaj poznam tvoje korenine user posted image
Mi je rekla če sem mami od Lije, sem rekla ja, pa je rekla aha zdaj pa se te spomnim user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za mojo mami ...iz slik verjetno ve kera si

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 358
2.12.2010 12:33:33   
elevitka

Tasa ...kje boš delala koledarje, če ni skrivnost oz. kako?user posted image Jaz sem lani v foto taboru takega naredla kot praviš, pa je podobna cena. No, letos bom take namizne dala delatuser posted image

V Microsoft Office - Calendar user posted image
Imaš milijon različnih koledarjev tak da bom kar tam nardila pa si sprintala ven in je to to user posted image Poceni pa še nekaj posebnega, ker bom za vsako družino nardila drugačnega user posted image

ehhh kdo ti je te to predlagal user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 359
2.12.2010 12:34:45   
tasa_m
Evo slikice:
user posted image

user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 360
2.12.2010 12:35:57   
elevitka
TASA.... SUPER STE BLI !!!!!

jaz bi tud mojega tak oblekla pa nimam cotik.... kje si kupla komplet ?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 361
2.12.2010 12:36:30   
tasa_m

TAK ZDAJ PA VEŠ ČIGAVA SEM user posted image
ja, zdaj poznam tvoje korenine user posted image
Mi je rekla če sem mami od Lije, sem rekla ja, pa je rekla aha zdaj pa se te spomnim user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za mojo mami ...iz slik verjetno ve kera si
user posted image user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 362
2.12.2010 12:36:45   
katy83
Tasa, dobro ste to zrihtaleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 363
2.12.2010 12:36:55   
tasa_m

Tasa ...kje boš delala koledarje, če ni skrivnost oz. kako?user posted image Jaz sem lani v foto taboru takega naredla kot praviš, pa je podobna cena. No, letos bom take namizne dala delatuser posted image

V Microsoft Office - Calendar user posted image
Imaš milijon različnih koledarjev tak da bom kar tam nardila pa si sprintala ven in je to to user posted image Poceni pa še nekaj posebnega, ker bom za vsako družino nardila drugačnega user posted image

ehhh kdo ti je te to predlagal user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 364
2.12.2010 12:37:18   
Lenči_
tasa... jooooj kak ste lepi user posted image user posted image user posted image

Kaj še imaš to oblekico božička doma. Naša je tudi marčevka!

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 365
2.12.2010 12:38:06   
tasa_m

Hvala user posted image
Vsem je Persida nardila.
Letos pa e Lija že tud dobila user posted image bom dala slikico gor. Čaki malo, smo jo včeraj glih slikali, ker sem probala če ji je prav.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 366
2.12.2010 12:39:13   
katy83

no moram pa priznat, da jaz T ne bo oblačla tak
Kaj te vem...za fantka se mi zdi pocukranouser posted image . Glede tega sem čudna. user posted image
itak bom za pusta imela težave.user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 367
2.12.2010 12:39:30   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_

tasa... jooooj kak ste lepi user posted image user posted image user posted image

Kaj še imaš to oblekico božička doma. Naša je tudi marčevka!
Lenči, žal. Sem jo že posodla naprej. user posted image

Dela pa ena na FB podobne stvari. Lani je za naše marčevke nardila Jelenčke za punčke pa oblekce user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 2.12.2010 12:40:28 >

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 368
2.12.2010 12:41:09   
tasa_m

Kaj te vem...za fantka se mi zdi pocukranouser posted image . Glede tega sem čudna. user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 369
2.12.2010 12:43:08   
tasa_m
Taka pa bo letos, ko bomo šli na božično večerjo sorodnikom in na Božičkovanje z marčevčki user posted image No, samo imela bo bele ali rdečće nogavičke pa bel body. Tu je mela samo probo zato pa je tak pisana user posted image  user posted image

user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 370
2.12.2010 12:44:30   
majakla
Boga Tasa - si zbombardirana. user posted image user posted image user posted image

Res lepe slikice, prave face ste, lepi, lepi.

Nik je premali: pomeni:
1. da je ura za pop. spanec,
2. da se mami ne da ga okoli vlačit, smo (sem)
raje doma
3. ni 100% zdrav, tam pa bo ziher fuuul folka
in še pika na i: v sob. krst - pa ga do takrat
v vato zavijam - samo da bo zdrav kekoteko.

Elevitka: srce si, hvala za podrobnejši opis. user posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 371
2.12.2010 12:44:40   
elevitka

moj je itak pocukran.... zato bi mu pa pasalo user posted image user posted image user posted image  (dokler je še mičken ja... pol mu nem sramote delala ko bo večji) zdaj je pa še mamina maza user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 372
2.12.2010 12:45:28   
majakla

Taka pa bo letos, ko bomo šli na božično večerjo sorodnikom in na Božičkovanje z marčevčki user posted image No, samo imela bo bele ali rdečće nogavičke pa bel body. Tu je mela samo probo zato pa je tak pisana user posted image  user posted image

user posted image

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii . . . user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 373
2.12.2010 12:47:33   
elevitka

user posted image

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii . . . user posted image

podpis !

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 374
2.12.2010 12:49:28   
majakla
Ej, Tasa, zaj pa še jaz:
Kje ste kuple tote lepe copatke od Pu-ja???

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?