Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 12:28:23
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: majakla sušilni stroj ...ga nimamo in ga dokler ne bo večja hiša, ne bomo imeli. Pač likam, saj ni tak hudo. mika od muke....jaz nimam sušilca in ne likam.....pa glihtak živimo bomo pa sušilca morali v prihodnje nabavili, ker tam ni balkona..tak da Aja pa pomivalnis troj dobim v kuhno....kak ste s tem zadovoljne? Meni osebno se zdi nesmiseln ko ga imaš. šele vidiš, da je fajn
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 12:29:56
|
|
|
|
tasa_m
|
Punce, zakaj imate občutek da so vaši premali za Miklavža oz. Božička ipd.?? Samo vprašam, da nebo pomote. Lija je lani bila stara 10 mesecev in vam povem, da ko smo šli na Božička, da so tisti tamali zažigali. Sploh ko smo marčevke imele oblečene enako (v Božičke). Vem kak so nas v Qulandiji vsi gledali, koda smo super zvezde Bom probala slikico poiskat, pa jo prilimam cuj :)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 12:30:41
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: majakla sušilni stroj ...ga nimamo in ga dokler ne bo večja hiša, ne bomo imeli. Pač likam, saj ni tak hudo. mika od muke....jaz nimam sušilca in ne likam.....pa glihtak živimo bomo pa sušilca morali v prihodnje nabavili, ker tam ni balkona..tak da Aja pa pomivalnis troj dobim v kuhno... ko ga imaš. šele vidiš, da je fajn podpis. Mi je kul, ko samo not zmečem ne rabim še posode pucat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 12:30:52
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: katy83 meni so šle včeraj v BB kr dlake pokonci, ko sta onadva pela...full sta mi lepo pela . Se sicer pozna, da je Mišo profesionalec, Sandra pa pač ne, ampak moje mnenje je, da Sandra tudi zelo lepo poje ja ampak ko pa ga je vprašala, kaj si misli o njenem petju... in ji je povedal pa ni mogla sprejet kritike.... kaj pol sprašuje sploh ????? to mi je tak zgrešeno Kake ste, nič prav ne povete, jaz pa včeraj nisem mogla gledat! ji je mišo reko da preveč stisne grlo in poje čez nos, pa da preveč drgeta (da se ji glas trese)...da mora odpravit to zaporo... pa je rekla da ne poje čez nos in da je hodla k solo petju k dadi ki jo je naučila osnov da ona to vse zna... in da si vsak svoj stil petja naredi.. in da je njej tak všeč kot poje ker ji paše k njenem stilu glasbe. torej? kaj ga je sploh spraševala če se ne strinja z njim???? drugače pa so dobili nalogo zabavat BB. imajo 4 naloge, plesno točko-akrobatski rock&roll(nastopajo vsi), glasbeno točko (pojeta mišo in sandra), skeč (ines in mišo) in posnemat beyonce- videospot (pleše činč, sandra in gena) to bojo še smehi
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 12:31:06
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Posebno obvestilo: Pisala mi jer Botrca, ki pravi, da so janu cevke odstranili (kake cevke to? ), da vročine nima več, da je boljše. Napisala je še, da nas pogreša, in da komaj čaka, da prideta domov, pa na RR in FB.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 12:31:35
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya bomo pa sušilca morali v prihodnje nabavili, ker tam ni balkona..tak da Aja pa pomivalnis troj dobim v kuhno....kak ste s tem zadovoljne? Meni osebno se zdi nesmiseln saj ga ne rabiš uporabljat saj vem...ampak ga dobim, pa bom te probala kka to čudo funkcionira
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 12:31:50
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Punce, zakaj imate občutek da so vaši premali za Miklavža oz. Božička ipd.?? Samo vprašam, da nebo pomote. Lija je lani bila stara 10 mesecev in vam povem, da ko smo šli na Božička, da so tisti tamali zažigali. Sploh ko smo marčevke imele oblečene enako (v Božičke). Vem kak so nas v Qulandiji vsi gledali, koda smo super zvezde Bom probala slikico poiskat, pa jo prilimam cuj :) v bistvu jaz ne vem zakaj saj božička ga bom mogoče peljala gledat, itak mu je zanimivo vse, samo da se dogaja
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 12:32:29
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: elevitka TAK ZDAJ PA VEŠ ČIGAVA SEM ja, zdaj poznam tvoje korenine Mi je rekla če sem mami od Lije, sem rekla ja, pa je rekla aha zdaj pa se te spomnim za mojo mami ...iz slik verjetno ve kera si
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 12:33:33
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Tasa ...kje boš delala koledarje, če ni skrivnost oz. kako? Jaz sem lani v foto taboru takega naredla kot praviš, pa je podobna cena. No, letos bom take namizne dala delat V Microsoft Office - Calendar Imaš milijon različnih koledarjev tak da bom kar tam nardila pa si sprintala ven in je to to Poceni pa še nekaj posebnega, ker bom za vsako družino nardila drugačnega ehhh kdo ti je te to predlagal
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 12:34:45
|
|
|
|
tasa_m
|
Evo slikice:
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 12:35:57
|
|
|
|
elevitka
|
TASA.... SUPER STE BLI !!!!! jaz bi tud mojega tak oblekla pa nimam cotik.... kje si kupla komplet ?
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 12:36:30
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: elevitka TAK ZDAJ PA VEŠ ČIGAVA SEM ja, zdaj poznam tvoje korenine Mi je rekla če sem mami od Lije, sem rekla ja, pa je rekla aha zdaj pa se te spomnim za mojo mami ...iz slik verjetno ve kera si
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 12:36:45
|
|
|
|
katy83
|
Tasa, dobro ste to zrihtale
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 12:36:55
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Tasa ...kje boš delala koledarje, če ni skrivnost oz. kako? Jaz sem lani v foto taboru takega naredla kot praviš, pa je podobna cena. No, letos bom take namizne dala delat V Microsoft Office - Calendar Imaš milijon različnih koledarjev tak da bom kar tam nardila pa si sprintala ven in je to to Poceni pa še nekaj posebnega, ker bom za vsako družino nardila drugačnega ehhh kdo ti je te to predlagal
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 12:37:18
|
|
|
|
Lenči_
|
tasa... jooooj kak ste lepi Kaj še imaš to oblekico božička doma. Naša je tudi marčevka!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 12:38:06
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka TASA.... SUPER STE BLI !!!!! jaz bi tud mojega tak oblekla pa nimam cotik.... kje si kupla komplet ? Hvala Vsem je Persida nardila. Letos pa e Lija že tud dobila bom dala slikico gor. Čaki malo, smo jo včeraj glih slikali, ker sem probala če ji je prav.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 12:39:13
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka TASA.... SUPER STE BLI !!!!! jaz bi tud mojega tak oblekla pa nimam cotik.... kje si kupla komplet ? no moram pa priznat, da jaz T ne bo oblačla tak Kaj te vem...za fantka se mi zdi pocukrano . Glede tega sem čudna. itak bom za pusta imela težave.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 12:39:30
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ tasa... jooooj kak ste lepi Kaj še imaš to oblekico božička doma. Naša je tudi marčevka! Lenči, žal. Sem jo že posodla naprej. Dela pa ena na FB podobne stvari. Lani je za naše marčevke nardila Jelenčke za punčke pa oblekce
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 2.12.2010 12:40:28 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 12:41:09
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 no moram pa priznat, da jaz T ne bo oblačla tak Kaj te vem...za fantka se mi zdi pocukrano . Glede tega sem čudna. itak bom za pusta imela težave.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 12:43:08
|
|
|
|
tasa_m
|
Taka pa bo letos, ko bomo šli na božično večerjo sorodnikom in na Božičkovanje z marčevčki No, samo imela bo bele ali rdečće nogavičke pa bel body. Tu je mela samo probo zato pa je tak pisana
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 12:44:30
|
|
|
|
majakla
|
Boga Tasa - si zbombardirana. Res lepe slikice, prave face ste, lepi, lepi. Nik je premali: pomeni: 1. da je ura za pop. spanec, 2. da se mami ne da ga okoli vlačit, smo (sem) raje doma 3. ni 100% zdrav, tam pa bo ziher fuuul folka in še pika na i: v sob. krst - pa ga do takrat v vato zavijam - samo da bo zdrav kekoteko. Elevitka: srce si, hvala za podrobnejši opis.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 12:44:40
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka TASA.... SUPER STE BLI !!!!! jaz bi tud mojega tak oblekla pa nimam cotik.... kje si kupla komplet ? no moram pa priznat, da jaz T ne bo oblačla tak Kaj te vem...za fantka se mi zdi pocukrano . Glede tega sem čudna. itak bom za pusta imela težave. moj je itak pocukran.... zato bi mu pa pasalo (dokler je še mičken ja... pol mu nem sramote delala ko bo večji) zdaj je pa še mamina maza
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 12:45:28
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Taka pa bo letos, ko bomo šli na božično večerjo sorodnikom in na Božičkovanje z marčevčki No, samo imela bo bele ali rdečće nogavičke pa bel body. Tu je mela samo probo zato pa je tak pisana Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii . . .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 12:47:33
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Taka pa bo letos, ko bomo šli na božično večerjo sorodnikom in na Božičkovanje z marčevčki No, samo imela bo bele ali rdečće nogavičke pa bel body. Tu je mela samo probo zato pa je tak pisana Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii . . . podpis !
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 12:49:28
|
|
|
|
majakla
|
Ej, Tasa, zaj pa še jaz: Kje ste kuple tote lepe copatke od Pu-ja???
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?