Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 21:18:58
|
|
|
|
majakla
|
Halo, je kje kdo?! Po vrtcu bili pri P, ni blo Skokove, je pa bila tudi zeloooo prijazne. Nik dobil kapljice in kremico, moramo bit doma, ker je nalezljivo, torej je staknil v vrtcu. Lepo so nam razložili kako doziramo .......... ampak, kako takemu malemu odpret veko, mu not stisnit 2 kapliji in potem še kremico not namazat - to pa je druga pesem. Od Brezja do Jezdarske več kot pol ure in nazaj isto, OJOJ.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 21:20:28
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Halo, je kje kdo?! Po vrtcu bili pri P, ni blo Skokove, je pa bila tudi zeloooo prijazne. Nik dobil kapljice in kremico, moramo bit doma, ker je nalezljivo, torej je staknil v vrtcu. Lepo so nam razložili kako doziramo .......... ampak, kako takemu malemu odpret veko, mu not stisnit 2 kapliji in potem še kremico not namazat - to pa je druga pesem. Od Brezja do Jezdarske več kot pol ure in nazaj isto, OJOJ. Se strinjam. Naš še sirupa ne spije, mu ga zmešam v malo čaja.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 21:21:42
|
|
|
|
majakla
|
"Nema nikoga." Grem raje, saj veste kaj pravijo, kdo se sam s seboj pogovarja. Pa pa
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 21:22:54
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Halo, je kje kdo?! Po vrtcu bili pri P, ni blo Skokove, je pa bila tudi zeloooo prijazne. Nik dobil kapljice in kremico, moramo bit doma, ker je nalezljivo, torej je staknil v vrtcu. Lepo so nam razložili kako doziramo .......... ampak, kako takemu malemu odpret veko, mu not stisnit 2 kapliji in potem še kremico not namazat - to pa je druga pesem. Od Brezja do Jezdarske več kot pol ure in nazaj isto, OJOJ. Se strinjam. Naš še sirupa ne spije, mu ga zmešam v malo čaja. Ooo, pa je ena ilegalka, čeeer. No, te veš kak mi je, joče in očke tak skup tišči, da mene boli.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 21:26:04
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Halo, je kje kdo?! Po vrtcu bili pri P, ni blo Skokove, je pa bila tudi zeloooo prijazne. Nik dobil kapljice in kremico, moramo bit doma, ker je nalezljivo, torej je staknil v vrtcu. Lepo so nam razložili kako doziramo .......... ampak, kako takemu malemu odpret veko, mu not stisnit 2 kapliji in potem še kremico not namazat - to pa je druga pesem. Od Brezja do Jezdarske več kot pol ure in nazaj isto, OJOJ. Se strinjam. Naš še sirupa ne spije, mu ga zmešam v malo čaja. Ooo, pa je ena ilegalka, čeeer. No, te veš kak mi je, joče in očke tak skup tišči, da mene boli. Ja, recimor ko Luka ni prehlajen si non stop fizološko tišči v nos ( za špricnit ) ko pa ima zadelanega pa se tak brani, da ga morem orng prijet.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 21:33:34
|
|
|
|
elevitka
|
za kapljice je res težko kako drugače dat v oko... sirup jaz dajem z brizgo (ok to je zdaj že tud pogruntal za kaj se gre) po žlički pa nikak... čaja ne pije tak da mi ne preostane kaj druga.... nos čistit pa muka isusova dere se kot nor
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 21:35:42
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ja, recimor ko Luka ni prehlajen si non stop fizološko tišči v nos ( za špricnit ) ko pa ima zadelanega pa se tak brani, da ga morem orng prijet. Sva ga oba držala, moj za nogice in eno rokico, jaz drugo rokico in glavico, pa še kremico not stiskala, Nik pa migal, ko ... groza. Res so boščki taki mali bolančki.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 21:39:01
|
|
|
|
elevitka
|
ma daj v totih jaslih pa res vse živo fašejo revčki
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 21:41:06
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka za kapljice je res težko kako drugače dat v oko... sirup jaz dajem z brizgo (ok to je zdaj že tud pogruntal za kaj se gre) po žlički pa nikak... čaja ne pije tak da mi ne preostane kaj druga.... nos čistit pa muka isusova dere se kot nor Enako. Sam nazadnje ko sem mu nos sesala pa se mu je dopadlo. te pa vedi.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 21:41:45
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ja, recimor ko Luka ni prehlajen si non stop fizološko tišči v nos ( za špricnit ) ko pa ima zadelanega pa se tak brani, da ga morem orng prijet. Sva ga oba držala, moj za nogice in eno rokico, jaz drugo rokico in glavico, pa še kremico not stiskala, Nik pa migal, ko ... groza. Res so boščki taki mali bolančki. Jap. Pa dopovedat mu nič ne moreš.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 21:45:28
|
|
|
|
elevitka
|
Ly...tvoj lumpek govori kaj ? naš enih par besed-po svoje seveda...
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 21:48:31
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Ly...tvoj lumpek govori kaj ? naš enih par besed-po svoje seveda... Mami, papa, pa prejšnji teden se je začel dret babi. Pa piopio - piti, pa amam. To pa je vse. Drugag pa čeblja non stop in razlaga pa maha z rokami. Ko da bi politike gledal v parlamentu.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 21:52:02
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Ly...tvoj lumpek govori kaj ? naš enih par besed-po svoje seveda... Mami, papa, pa prejšnji teden se je začel dret babi. Pa piopio - piti, pa amam. To pa je vse. Drugag pa čeblja non stop in razlaga pa maha z rokami. Ko da bi politike gledal v parlamentu. visoko cilja..... že zdaj od mladih nog se je treba učiti
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 21:53:21
|
|
|
|
elevitka
|
nič babike... grem počasi v horizontalo.... se beremo jutri naj bo noč mirna in dolga ..... da se lepo naspite
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 21:54:55
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka nič babike... grem počasi v horizontalo.... se beremo jutri naj bo noč mirna in dolga ..... da se lepo naspite Nočko in enako.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 22:02:00
|
|
|
|
Lenči_
|
a to je to? Nič čtiva danes za lahko noč... No, pa bom knjigo v roke vzela! Lepo in mirno noč vsem!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 22:02:24
|
|
|
|
matcar
|
Čer! Majakla,meni reči,mu bom porihtala arcnaje za očko.Imam že zaj izkušnje s tem .Mater,kako je vuni,na šiht sem se vozla 25 min,pa mam samo čez koroški most za it.Zaj nazaj pa sem še Taso cuknila domov,pa tankat šla usput.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 22:02:43
|
|
|
|
majakla
|
Lahko noč, lepe sanje.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 22:03:41
|
|
|
|
majakla
|
Spet RR nekaj j..., vse imam z zamikom. Čeeer.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 22:04:01
|
|
|
|
matcar
|
Jaz tudi grem spat,sem vas samo pozdravit prišla,da ne bote kaj rekle slučajno. Nočko!
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 22:07:24
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Čer! Majakla,meni reči,mu bom porihtala arcnaje za očko.Imam že zaj izkušnje s tem .Mater,kako je vuni,na šiht sem se vozla 25 min,pa mam samo čez koroški most za it.Zaj nazaj pa sem še Taso cuknila domov,pa tankat šla usput. Hvala. Saj imam jaz in moj tudi že izkušnje, ampak veš kaj - Nik tudi. Zvija se ko kača, očke skup tišči, z glavico miga, komaj ga obvladava. Jutri bo mega, ko bom sama in mu bom kapljice dajal na 2 uri, pa dobro kapljice še grejo, kremica pa OMG, ker je tak na špic, Nik pa miga in me je fuuul strah, da ga še ki v očko piknem.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 22:11:33
|
|
|
|
ly117
|
Grem še malo pred tv pol pa spat. Nočko.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 22:20:50
|
|
|
|
Sacherca
|
Botrca , bravo za prihod domov Kako je z Janom?? Majakla za Nika
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 22:24:26
|
|
|
|
rina22
|
čer
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 22:25:34
|
|
|
|
rina22
|
sacherca, si čist not padla z avatarjem, mislim lepo majakla, za Nika
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......