Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 12:17:01
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 eh, meni se več ne da bom zvečer nadaljevala T pa še kar spi Nekaj nenavadnega je v zraku pride taki dan...jaz bi rabla ene 3 take dneve da mi ne bi blo za tu bit likat se mi ni več dalo ja, sem se že sama sebi nasmejala, ko sem šla malo za nazaj brat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 12:17:06
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Tasa ...kje boš delala koledarje, če ni skrivnost oz. kako? Jaz sem lani v foto taboru takega naredla kot praviš, pa je podobna cena. No, letos bom take namizne dala delat Miklavža ...ne bomo šli gledat, smo še premali, pa mama se parkljev boji za vse bolančke pošiljam sušilni stroj ...ga nimamo in ga dokler ne bo večja hiša, ne bomo imeli. Pač likam, saj ni tak hudo. aja, začela sem sovražit svoje dolge lase...mislim, ko me mali potegne, se mi kr zvezde prikažejo naša tudi lasa ko zmešana. Pa sploh ne vem, kak ji naj dopovem, da boli... jaz sem ga že parkrat za lase nazaj, pa se mi je smejal uf pri nas je to tud v vsakodnevni praksi....zato mam vedno čop...in sem se zdaj tak navadla da ga mam še vslužbi ko ni malega polek (kolk je meni las spipal, pa še izpadali so mi po porodu fulll... sem si tud rekla če se nem postrigla evo meni glave..... btw... še vedno sem dolgolaska
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 12:17:37
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ naša tudi lasa ko zmešana. Pa sploh ne vem, kak ji naj dopovem, da boli... Ne trudi se, jih NE zanima. smo opazle
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 12:17:41
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla sušilni stroj ...ga nimamo in ga dokler ne bo večja hiša, ne bomo imeli. Pač likam, saj ni tak hudo. mika od muke....jaz nimam sušilca in ne likam.....pa glihtak živimo bomo pa sušilca morali v prihodnje nabavili, ker tam ni balkona..tak da Aja pa pomivalnis troj dobim v kuhno....kak ste s tem zadovoljne? Meni osebno se zdi nesmiseln
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 12:17:50
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: katy83 pa če pišem ja zdaj ja... prej pa si bla tu-pa te ni blo Ilegalce zezamo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 12:18:29
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Tasa ...kje boš delala koledarje, če ni skrivnost oz. kako? Jaz sem lani v foto taboru takega naredla kot praviš, pa je podobna cena. No, letos bom take namizne dala delat Miklavža ...ne bomo šli gledat, smo še premali, pa mama se parkljev boji za vse bolančke pošiljam sušilni stroj ...ga nimamo in ga dokler ne bo večja hiša, ne bomo imeli. Pač likam, saj ni tak hudo. aja, začela sem sovražit svoje dolge lase...mislim, ko me mali potegne, se mi kr zvezde prikažejo naša tudi lasa ko zmešana. Pa sploh ne vem, kak ji naj dopovem, da boli... jaz sem ga že parkrat za lase nazaj, pa se mi je smejal uf pri nas je to tud v vsakodnevni praksi....zato mam vedno čop...in sem se zdaj tak navadla da ga mam še vslužbi ko ni malega polek (kolk je meni las spipal, pa še izpadali so mi po porodu fulll... sem si tud rekla če se nem postrigla evo meni glave..... btw... še vedno sem dolgolaska ja, je pa čop rešitev, samo jaz nimam rada čopa
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 12:18:58
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 meni so šle včeraj v BB kr dlake pokonci, ko sta onadva pela...full sta mi lepo pela . Se sicer pozna, da je Mišo profesionalec, Sandra pa pač ne, ampak moje mnenje je, da Sandra tudi zelo lepo poje Sandra bi rada bila vse.. pevka, plesavka, tv voditeljica, pa bog ve kaj še vse. Ma zaradi mene je lahko, hvala bogu. Samo ne rabi pa bit užaljena, če ji nekdo pove, da ne poje vredu. Ker pač vsi nismo za vse talentirani. Sem mnenja, da se je lepo naučila govorit oz. vodit dnevnik, plesat se je tudi naučila, pet pa žal ne, ker šola ni dovolj, moreš imet tudi kaj talenta in posluha. Meni pa je šlo na bruhanje, ko sem jo gledala in poslušala. Grozna je.. Nočem bit žaljiva, samo pretirava v vseh pogledih.. Moje mnenje in nisem edina. Upam, da ne bo kera užaljena, ki za njo navija
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 12:19:10
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 meni so šle včeraj v BB kr dlake pokonci, ko sta onadva pela...full sta mi lepo pela . Se sicer pozna, da je Mišo profesionalec, Sandra pa pač ne, ampak moje mnenje je, da Sandra tudi zelo lepo poje ja ampak ko pa ga je vprašala, kaj si misli o njenem petju... in ji je povedal pa ni mogla sprejet kritike.... kaj pol sprašuje sploh ????? to mi je tak zgrešeno
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 12:19:35
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ja, sem se že sama sebi nasmejala, ko sem šla malo za nazaj brat Kak je enim lepo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 12:20:11
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Tasa ...kje boš delala koledarje, če ni skrivnost oz. kako? Jaz sem lani v foto taboru takega naredla kot praviš, pa je podobna cena. No, letos bom take namizne dala delat Miklavža ...ne bomo šli gledat, smo še premali, pa mama se parkljev boji za vse bolančke pošiljam sušilni stroj ...ga nimamo in ga dokler ne bo večja hiša, ne bomo imeli. Pač likam, saj ni tak hudo. aja, začela sem sovražit svoje dolge lase...mislim, ko me mali potegne, se mi kr zvezde prikažejo naša tudi lasa ko zmešana. Pa sploh ne vem, kak ji naj dopovem, da boli... jaz sem ga že parkrat za lase nazaj, pa se mi je smejal mene moja isto - še bolj me je moja pa nima las še tolko Itak bi se pa režala tudi vrjetno!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 12:21:28
|
|
|
|
katy83
|
Posebno obvestilo: Pisala mi jer Botrca, ki pravi, da so janu cevke odstranili (kake cevke to? ), da vročine nima več, da je boljše. Napisala je še, da nas pogreša, in da komaj čaka, da prideta domov, pa na RR in FB.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 12:21:41
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: majakla sušilni stroj ...ga nimamo in ga dokler ne bo večja hiša, ne bomo imeli. Pač likam, saj ni tak hudo. mika od muke....jaz nimam sušilca in ne likam.....pa glihtak živimo bomo pa sušilca morali v prihodnje nabavili, ker tam ni balkona..tak da Aja pa pomivalnis troj dobim v kuhno....kak ste s tem zadovoljne? Meni osebno se zdi nesmiseln meni je ok!... samo sproti mečem not posodo, ki se čez dan nabira, pol pa zvečer vklopim in operem, zjutraj spraznim in je že perajt za novo rundo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 12:22:03
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Posebno obvestilo: Pisala mi jer Botrca, ki pravi, da so janu cevke odstranili (kake cevke to? ), da vročine nima več, da je boljše. Napisala je še, da nas pogreša, in da komaj čaka, da prideta domov, pa na RR in FB.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 12:22:08
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: majakla sušilni stroj ...ga nimamo in ga dokler ne bo večja hiša, ne bomo imeli. Pač likam, saj ni tak hudo. mika od muke....jaz nimam sušilca in ne likam.....pa glihtak živimo bomo pa sušilca morali v prihodnje nabavili, ker tam ni balkona..tak da Aja pa pomivalnis troj dobim v kuhno....kak ste s tem zadovoljne? Meni osebno se zdi nesmiseln Jaz večinoma sama umijem, ker nimamo dosti, pa ni mi celi dan ali dva za zbirat. Ko pa je fuuul posode, sploh loncev, te pa laufa.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 12:22:49
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: majakla sušilni stroj ...ga nimamo in ga dokler ne bo večja hiša, ne bomo imeli. Pač likam, saj ni tak hudo. mika od muke....jaz nimam sušilca in ne likam.....pa glihtak živimo bomo pa sušilca morali v prihodnje nabavili, ker tam ni balkona..tak da Aja pa pomivalnis troj dobim v kuhno....kak ste s tem zadovoljne? Meni osebno se zdi nesmiseln tud meni ... ga nimamo (tak moraš prej splaknit posodo preden jo daš v stroj...in če že moram splaknit in jo imam v rokah, potem dam še pač malo ceta na gobico in umijem pa je to to. Zasmojene piskre pa tak stroj ne opere... jih je treba na roko... zato mi je pomivalni stroj brezpredmeten... razen če z njim pač prazen prostor v kuhni zafilaš da ni lukn
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 12:22:57
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya bomo pa sušilca morali v prihodnje nabavili, ker tam ni balkona..tak da Aja pa pomivalnis troj dobim v kuhno....kak ste s tem zadovoljne? Meni osebno se zdi nesmiseln saj ga ne rabiš uporabljat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 12:23:21
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: katy83 meni so šle včeraj v BB kr dlake pokonci, ko sta onadva pela...full sta mi lepo pela . Se sicer pozna, da je Mišo profesionalec, Sandra pa pač ne, ampak moje mnenje je, da Sandra tudi zelo lepo poje ja ampak ko pa ga je vprašala, kaj si misli o njenem petju... in ji je povedal pa ni mogla sprejet kritike.... kaj pol sprašuje sploh ????? to mi je tak zgrešeno lenči in elevitka, sta res dobili taki občutek? Ne vem, jaz ga nisem, meni se je zdela normalna, ja,je bila malo užaljena, ampak jaz bi tudi bila Saj sem že napisala, da sem ji v dosti stvareh full podobna, ne?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 12:23:30
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Posebno obvestilo: Pisala mi jer Botrca, ki pravi, da so janu cevke odstranili (kake cevke to? ), da vročine nima več, da je boljše. Napisala je še, da nas pogreša, in da komaj čaka, da prideta domov, pa na RR in FB. super, da je boljše.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 12:23:50
|
|
|
|
rina22
|
fajn čvekajte še dalje, jaz šibam, se je zbudla papa
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 12:24:00
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: katy83 meni so šle včeraj v BB kr dlake pokonci, ko sta onadva pela...full sta mi lepo pela . Se sicer pozna, da je Mišo profesionalec, Sandra pa pač ne, ampak moje mnenje je, da Sandra tudi zelo lepo poje ja ampak ko pa ga je vprašala, kaj si misli o njenem petju... in ji je povedal pa ni mogla sprejet kritike.... kaj pol sprašuje sploh ????? to mi je tak zgrešeno Kake ste, nič prav ne povete, jaz pa včeraj nisem mogla gledat!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 12:24:40
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka TAK ZDAJ PA VEŠ ČIGAVA SEM ja, zdaj poznam tvoje korenine Mi je rekla če sem mami od Lije, sem rekla ja, pa je rekla aha zdaj pa se te spomnim
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 12:24:49
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Tasa ...kje boš delala koledarje, če ni skrivnost oz. kako? Jaz sem lani v foto taboru takega naredla kot praviš, pa je podobna cena. No, letos bom take namizne dala delat Miklavža ...ne bomo šli gledat, smo še premali, pa mama se parkljev boji za vse bolančke pošiljam sušilni stroj ...ga nimamo in ga dokler ne bo večja hiša, ne bomo imeli. Pač likam, saj ni tak hudo. aja, začela sem sovražit svoje dolge lase...mislim, ko me mali potegne, se mi kr zvezde prikažejo naša tudi lasa ko zmešana. Pa sploh ne vem, kak ji naj dopovem, da boli... jaz sem ga že parkrat za lase nazaj, pa se mi je smejal uf pri nas je to tud v vsakodnevni praksi....zato mam vedno čop...in sem se zdaj tak navadla da ga mam še vslužbi ko ni malega polek (kolk je meni las spipal, pa še izpadali so mi po porodu fulll... sem si tud rekla če se nem postrigla evo meni glave..... btw... še vedno sem dolgolaska ja, je pa čop rešitev, samo jaz nimam rada čopa jaz tud ne sam sem primorana bla... zdaj sem se pa tak navadla da me spuščeni motijo (sploh pri delu)
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 12:26:49
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Tasa ...kje boš delala koledarje, če ni skrivnost oz. kako? Jaz sem lani v foto taboru takega naredla kot praviš, pa je podobna cena. No, letos bom take namizne dala delat V Microsoft Office - Calendar Imaš milijon različnih koledarjev tak da bom kar tam nardila pa si sprintala ven in je to to Poceni pa še nekaj posebnega, ker bom za vsako družino nardila drugačnega
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 12:26:49
|
|
|
|
majakla
|
Botrca: . Te že čakamo . . .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 12:27:12
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 fajn čvekajte še dalje, jaz šibam, se je zbudla papa uživajta
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?