Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 11:41:18
|
|
|
|
ly117
|
Jaz pa imam odmor za malco.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 11:45:47
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz pa imam odmor za malco. dober tek...jaz sem tud malo prej papala
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 11:45:57
|
|
|
|
rina22
|
eh, meni se več ne da bom zvečer nadaljevala T pa še kar spi Nekaj nenavadnega je v zraku
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 11:46:28
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz pa imam odmor za malco. dober tek... podpis
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 11:52:12
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 eh, meni se več ne da bom zvečer nadaljevala T pa še kar spi Nekaj nenavadnega je v zraku naš spi (več ) samo ko je bolan... drugače samo 1 x dnevno med 11,30 in 14 (včasih uro, včasih tri)
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 11:57:00
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: rina22 eh, meni se več ne da bom zvečer nadaljevala T pa še kar spi Nekaj nenavadnega je v zraku naš spi (več ) samo ko je bolan... drugače samo 1 x dnevno med 11,30 in 14 (včasih uro, včasih tri) hm, upam da ne bo zdaj do konca zbolela ker spi že več kot 2 uri to pa ni več v njeni navadi..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 12:02:08
|
|
|
|
elevitka
|
kaj zdaj majakla in katy..... privatkata al samo svetita in kradeta bogu dane ? rečita kako
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 12:04:47
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka kaj zdaj majakla in katy..... privatkata al samo svetita in kradeta bogu dane ? rečita kako Sem bla na FB, evo me zaj tu.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 12:05:36
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka kaj zdaj majakla in katy..... privatkata al samo svetita in kradeta bogu dane ? rečita kako eh, jaz sem šla malega iz pižame preoblečt, zdaj je še banano jedel, no zdaj pa sem z enim očesom tukaj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 12:06:45
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 eh, meni se več ne da bom zvečer nadaljevala T pa še kar spi Nekaj nenavadnega je v zraku pride taki dan...jaz bi rabla ene 3 take dneve da mi ne bi blo za tu bit
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 12:06:52
|
|
|
|
elevitka
|
bemu mast... vse spokate nekam ko sem jaz tu... ko pa vas pozovem da se oglasite, pa ste kuj tu
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 12:10:48
|
|
|
|
katy83
|
Tasa ...kje boš delala koledarje, če ni skrivnost oz. kako? Jaz sem lani v foto taboru takega naredla kot praviš, pa je podobna cena. No, letos bom take namizne dala delat Miklavža ...ne bomo šli gledat, smo še premali, pa mama se parkljev boji za vse bolančke pošiljam sušilni stroj ...ga nimamo in ga dokler ne bo večja hiša, ne bomo imeli. Pač likam, saj ni tak hudo. aja, začela sem sovražit svoje dolge lase...mislim, ko me mali potegne, se mi kr zvezde prikažejo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 12:11:19
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka bemu mast... vse spokate nekam ko sem jaz tu... ko pa vas pozovem da se oglasite, pa ste kuj tu
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 12:11:20
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka bemu mast... vse spokate nekam ko sem jaz tu... ko pa vas pozovem da se oglasite, pa ste kuj tu pa če pišem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 12:12:34
|
|
|
|
katy83
|
aja, glede lino koledarjev, dobila sem linote , zdaj pa me zanima, če skupaj seštejem je vedno več kot 2kg, nikoli ni točno. Je lahko več?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 12:13:29
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Tasa ...kje boš delala koledarje, če ni skrivnost oz. kako? Jaz sem lani v foto taboru takega naredla kot praviš, pa je podobna cena. No, letos bom take namizne dala delat Miklavža ...ne bomo šli gledat, smo še premali, pa mama se parkljev boji za vse bolančke pošiljam sušilni stroj ...ga nimamo in ga dokler ne bo večja hiša, ne bomo imeli. Pač likam, saj ni tak hudo. aja, začela sem sovražit svoje dolge lase...mislim, ko me mali potegne, se mi kr zvezde prikažejo naša tudi lasa ko zmešana. Pa sploh ne vem, kak ji naj dopovem, da boli...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 12:13:46
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Miklavža ...ne bomo šli gledat, smo še premali, pa mama se parkljev boji gremo drugo leto skup za vse bolančke pošiljam podpis sušilni stroj ...ga nimamo in ga dokler ne bo večja hiša, ne bomo imeli. Pač likam, saj ni tak hudo. Jaz tudi nimam, ga nočem, lepo obesim in NE likam! aja, začela sem sovražit svoje dolge lase...mislim, ko me mali potegne, se mi kr zvezde prikažejo Boli ja, ampak lasi so pa fajn.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 12:14:26
|
|
|
|
katy83
|
meni so šle včeraj v BB kr dlake pokonci, ko sta onadva pela...full sta mi lepo pela . Se sicer pozna, da je Mišo profesionalec, Sandra pa pač ne, ampak moje mnenje je, da Sandra tudi zelo lepo poje
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 12:14:35
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka bemu mast... vse spokate nekam ko sem jaz tu... ko pa vas pozovem da se oglasite, pa ste kuj tu pa če pišem ja zdaj ja... prej pa si bla tu-pa te ni blo
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 12:15:11
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Tasa ...kje boš delala koledarje, če ni skrivnost oz. kako? Jaz sem lani v foto taboru takega naredla kot praviš, pa je podobna cena. No, letos bom take namizne dala delat Miklavža ...ne bomo šli gledat, smo še premali, pa mama se parkljev boji za vse bolančke pošiljam sušilni stroj ...ga nimamo in ga dokler ne bo večja hiša, ne bomo imeli. Pač likam, saj ni tak hudo. aja, začela sem sovražit svoje dolge lase...mislim, ko me mali potegne, se mi kr zvezde prikažejo naša tudi lasa ko zmešana. Pa sploh ne vem, kak ji naj dopovem, da boli... jaz sem ga že parkrat za lase nazaj, pa se mi je smejal
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 12:15:18
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: elevitka bemu mast... vse spokate nekam ko sem jaz tu... ko pa vas pozovem da se oglasite, pa ste kuj tu kaj se smeješ...tak je ...izogibate se me
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 12:15:22
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ naša tudi lasa ko zmešana. Pa sploh ne vem, kak ji naj dopovem, da boli... Ne trudi se, jih NE zanima.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 12:16:02
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 eh, meni se več ne da bom zvečer nadaljevala T pa še kar spi Nekaj nenavadnega je v zraku pride taki dan...jaz bi rabla ene 3 take dneve da mi ne bi blo za tu bit likat se mi ni več dalo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 12:16:21
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Miklavža ...ne bomo šli gledat, smo še premali, pa mama se parkljev boji gremo drugo leto skup za vse bolančke pošiljam podpis sušilni stroj ...ga nimamo in ga dokler ne bo večja hiša, ne bomo imeli. Pač likam, saj ni tak hudo. Jaz tudi nimam, ga nočem, lepo obesim in NE likam! aja, začela sem sovražit svoje dolge lase...mislim, ko me mali potegne, se mi kr zvezde prikažejo Boli ja, ampak lasi so pa fajn. ja, saj se ne mislim porezat, mogoče malo, nisem jaz za kratke lase ja, za Miklavža se pa lahko zmenimo drugo leto
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 12:16:37
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Tasa ...kje boš delala koledarje, če ni skrivnost oz. kako? Jaz sem lani v foto taboru takega naredla kot praviš, pa je podobna cena. No, letos bom take namizne dala delat Miklavža ...ne bomo šli gledat, smo še premali, pa mama se parkljev boji za vse bolančke pošiljam sušilni stroj ...ga nimamo in ga dokler ne bo večja hiša, ne bomo imeli. Pač likam, saj ni tak hudo. aja, začela sem sovražit svoje dolge lase...mislim, ko me mali potegne, se mi kr zvezde prikažejo naša tudi lasa ko zmešana. Pa sploh ne vem, kak ji naj dopovem, da boli... jaz sem ga že parkrat za lase nazaj, pa se mi je smejal mene moja isto - še bolj me je
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?