Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 9:55:43
|
|
|
|
elevitka
|
bo kera danes peljala svojega malčka gledat miklavža ? ob 17 uri je v planetu tuš in v EP ????
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 9:56:49
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka bo kera danes peljala svojega malčka gledat miklavža ? ob 17 uri je v planetu tuš in v EP ???? Jaz bi, samo kaj ko delam. Je pa jutri vžig lučk v mestu in baje Miklavž v Cityu tak da boma midve veretno šle mal v mesto.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 9:57:18
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Elevitka, danes ti ko grem delat vržem v nabiralnik Linote. jutri pa ti prinesem še od torte. saj ni panike... če ti je lahko neseš k meni in pocinglaš... je deda doma aha, točno. Ja te pa bom nesla :) samo da se me nebo vstrašo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 9:57:58
|
|
|
|
Sacherca
|
Mi verjetno ne...Se bosta v nedeljo zvecer moj in svak oblekla v Miklavža in parklja
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 9:58:09
|
|
|
|
Blueberry
|
Jutro! Pijem kavico, čez pol ure pa se tak morem it zrihtat in pičim v MB. Saraya za naloge. Upam da ne zgubiš dosti živcev. matcar ti je že kaj boljše?
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 10:00:08
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Mi verjetno ne...Se bosta v nedeljo zvecer moj in svak oblekla v Miklavža in parklja mi smo bli pridni tak da k nam ju ne pošiljat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 10:00:25
|
|
|
|
elevitka
|
pismo... sem misla da bol se lahko h keri uštulila in bomo šle skupaj tasa kdaj boš nesla... da ga pokličem naj bo doma te (T. spi med 11,30in 14. uro)
< Sporočilo je popravil elevitka -- 2.12.2010 10:08:03 >
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 10:09:19
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka bo kera danes peljala svojega malčka gledat miklavža ? ob 17 uri je v planetu tuš in v EP ???? Jaz bi jo peljala, samo ne vem, če bo moj do tedaj že doma ker ji še vedno z noska teče (sicer zdaj malo manj), pa je ne bi rada na bus vlačila. bomo vidli.. če bome mele avto in če ne bo sitkana, bova šli
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 10:10:32
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka pismo... sem misla da bol se lahko h keri uštulila in bomo šle skupaj tasa kdaj boš nesla... da ga pokličem naj bo doma te (T. spi med 11,30in 14. uro) nesem kuj zdaj.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 10:11:07
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka bo kera danes peljala svojega malčka gledat miklavža ? ob 17 uri je v planetu tuš in v EP ???? Jaz bi jo peljala, samo ne vem, če bo moj do tedaj že doma ker ji še vedno z noska teče (sicer zdaj malo manj), pa je ne bi rada na bus vlačila. bomo vidli.. če bome mele avto in če ne bo sitkana, bova šli no če ti bo za it... pridem jaz po vaju (meni ni sami za it)
< Sporočilo je popravil elevitka -- 2.12.2010 10:12:56 >
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 10:12:09
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: elevitka pismo... sem misla da bol se lahko h keri uštulila in bomo šle skupaj tasa kdaj boš nesla... da ga pokličem naj bo doma te (T. spi med 11,30in 14. uro) nesem kuj zdaj. čaki!!! kličem fotra ... reče da ga babi pazi... kličem babai in se ne javi na tel.... kličem dedija... je reko da sta vuni verjetno
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 10:16:12
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka bo kera danes peljala svojega malčka gledat miklavža ? ob 17 uri je v planetu tuš in v EP ???? Jaz bi jo peljala, samo ne vem, če bo moj do tedaj že doma ker ji še vedno z noska teče (sicer zdaj malo manj), pa je ne bi rada na bus vlačila. bomo vidli.. če bome mele avto in če ne bo sitkana, bova šli no če ti bo za it... pridem jaz po vaju (meni ni sami za it) kam naj ti sporočim?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 10:18:30
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka bo kera danes peljala svojega malčka gledat miklavža ? ob 17 uri je v planetu tuš in v EP ???? Jaz bi jo peljala, samo ne vem, če bo moj do tedaj že doma ker ji še vedno z noska teče (sicer zdaj malo manj), pa je ne bi rada na bus vlačila. bomo vidli.. če bome mele avto in če ne bo sitkana, bova šli no če ti bo za it... pridem jaz po vaju (meni ni sami za it) kam naj ti sporočim? poslala ZS
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 10:26:00
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka bo kera danes peljala svojega malčka gledat miklavža ? ob 17 uri je v planetu tuš in v EP ???? Jaz bi jo peljala, samo ne vem, če bo moj do tedaj že doma ker ji še vedno z noska teče (sicer zdaj malo manj), pa je ne bi rada na bus vlačila. bomo vidli.. če bome mele avto in če ne bo sitkana, bova šli no če ti bo za it... pridem jaz po vaju (meni ni sami za it) kam naj ti sporočim? poslala ZS hvala, odposlano nazaj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 10:26:40
|
|
|
|
rina22
|
babe žabe, ima kera rada likanje? se priporočam, ker imam taaaaaaaaaaaaaaki kup, da me glava boli, meni pa tak ni
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 10:39:09
|
|
|
|
rina22
|
kje ste te danes vse? eh, nobene ni, nobena se ne javi za cote, pa grem sama likat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 10:47:14
|
|
|
|
majakla
|
Jaz pa ne likam, bom pa jutri po zelo doooolgeeem cajtu, da bo Nik lepi na krstu v soboto, ker srajčke pa res ne more imet zmučkane. Rina al' k tebi prinesem? Mi ne gremo na Miklavža, smo še premali, pa moramo it takrat spat. Katera pa gre: UŽiVAjTE!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 10:51:18
|
|
|
|
Lenči_
|
Mi tudi ne likamo. Sušilni stroj zgladi, kolko pač zgladi. Če ne smo pač malo zmečkani j**** ga
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 11:13:41
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Jaz pa ne likam, bom pa jutri po zelo doooolgeeem cajtu, da bo Nik lepi na krstu v soboto, ker srajčke pa res ne more imet zmučkane. Rina al' k tebi prinesem? tota srajčka je še najmanj pri takem kupu
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 11:14:01
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Mi tudi ne likamo. Sušilni stroj zgladi, kolko pač zgladi. Če ne smo pač malo zmečkani j**** ga mi nimamo sušilnega, zato pač likam ker se cote preveč zmučkajo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 11:23:25
|
|
|
|
tasa_m
|
elevitka rešeno sem spoznala še tvojo mami se je Tai stiskal k njej, si je mislo kaj zdaj se nama tu cuj stuliš
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 11:30:13
|
|
|
|
katy83
|
dan. Spali smo bol tak tak, v bistvu bi bilo vse normalno, če bi se midva z dragim spravla prej spat, ne pa ob 1-ih. Prebrala še vas nisem, tak da potem pokomentiram. Včeraj sem spet začela s trebušnjaki doma, me zanima kak dolgo bom zdržala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 11:34:43
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m elevitka rešeno sem spoznala še tvojo mami se je Tai stiskal k njej, si je mislo kaj zdaj se nama tu cuj stuliš VEM!!!!! sem jo klicala da bi ji povedala naj bo doma da prideš (dedeja ni blo doma... pa je tud ona GSM pustila gori...pa pobegnilaq ven z T.... no mi je povedala potem ko sta se vrnila, da si jo ujela že ko si šla vstran od bloka.... sem te htela tu opozorit da ni nobenga trenutno doma... pa si že pobegnila TAK ZDAJ PA VEŠ ČIGAVA SEM
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 11:35:45
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 dan. Spali smo bol tak tak, v bistvu bi bilo vse normalno, če bi se midva z dragim spravla prej spat, ne pa ob 1-ih. Prebrala še vas nisem, tak da potem pokomentiram. Včeraj sem spet začela s trebušnjaki doma, me zanima kak dolgo bom zdržala. dobro jutro... pa dober tek (če boš zajtrk jedla)
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 11:40:10
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 dan. Spali smo bol tak tak, v bistvu bi bilo vse normalno, če bi se midva z dragim spravla prej spat, ne pa ob 1-ih. DAaaan. Mhh, hvala enako.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?