Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.12.2010 10:12:12
|
|
|
|
ledenka
|
grrrrr, error! let's do it again spali malo, s konkretnim odmorom ob 2h majana, kako je J? maja, WB je pir tam še tako dober? ivana za pomivalca! brez njega mi živeti ni še en link o nevarnih igračah... v nemščini http://www.test.de/themen/kinder-familie/test/Spielzeug-Alarm-im-Kinderzimmer-4150171-4151407/ še dobro, da nisem kupla Brio vlakca, pa sem razmišljala o tem.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.12.2010 10:16:31
|
|
|
|
maja1488
|
Ledenka...pivo povsod hočejo uturit neko z božičnim okusom. Bruh. Sm si pa s kuhancm opekla jezik prvi dan, tko da sm bla še tri dni potem brez okusa. Pa je blo tut božično pivo takrat vredu
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.12.2010 10:40:09
|
|
|
|
ledenka
|
men pa je božično pivo všeč skrajni cajt, da grem spet mal tja!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.12.2010 10:42:14
|
|
|
|
maja1488
|
Drugače pa ....Adria
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.12.2010 11:17:30
|
|
|
|
ivanamdb
|
ledenka -res se ne da! ko mi tuki v PO ni delal je bla skoraj grska tragedija! moja mami je 1970 rekla da ne bo poroke brez pomivalca. ...in ta pomivalc se dela! bozicno pivo??? huh? kva dajo notr? (sm bolj diletant pri likoholu )
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.12.2010 11:26:33
|
|
|
|
ledenka
|
maja, agree kar se Adrie tiče... božično pivo http://beeradvocate.com/beer/profile/41/140
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.12.2010 11:34:10
|
|
|
|
petrazg
|
Dan... Jaz tudi že imam vsa darila, samo za očija še ne... Kaj naj očetu kupim... savne, masaže, gledališče odpade... se ne bomo ponavljali... ??? Maja... no še tukaj, dobrodošla nazaj Moraš American ali pa Delto sprobat... to je šele katastrofa... Adria je še kar ok... Nikolet... za N. Danes gresta pa moj brat in njegova na dopust za 4 tedne.... jst bi tudi...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.12.2010 11:54:05
|
|
|
|
koala.cek
|
dan, sej bi se spet lahko razpisala. pa se ne bom. petrazg - uauauau 4 tedne take offff ? to jima pa čestitam. sej meni bi se itak po petih dneh že mešalo bruselj. edino kar mi je tam všeč je Bruge. ledenka prideš danes na DM ? majana ???
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.12.2010 11:56:57
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek ledenka prideš danes na DM ? jep petra, bi tud jaz... pa en teden bi mi bil dost dopust... sem prinesla zadnjič dam en katalog za Tenerife... da bom vedla, kam ne grem moj je tako tečen in noče na letalo z M
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.12.2010 11:58:17
|
|
|
|
maja1488
|
Meni je bil pa Genth bolj všeč. Sicer pa gužva povsod.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.12.2010 11:58:29
|
|
|
|
nikolet
|
hvala za pikepoke N. spi, je bila ful utruena in se je čist strinjala k sem jo v posteljo polegla... T. je očka peljal k Logopedu.. jz pa pečem pico jz pa pojma nimam če bom kaj kupovala za božiča, k imam božično kosilo čes, sem rekla da bo kar tradicija da bojo moji starši pršl na kosilo na božični dan... tak da je to že tatretji božič k kuham kosilo , no letos bo še tast, k nočem da je sam, sploh pa k gre svakinja za 14 dni na Ciper k svojmu fantu jz bi si rada pa ful kupila tole: http://www.topshop.si/ecogenie_ball_za_pranje_perila-100317-962-pc.html?ils=15&srcint=tvp&pcs=1 kaj mislite o teh kroglicah, a ima kera to, a je vredu????
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.12.2010 12:07:22
|
|
|
|
koala.cek
|
nikolet - glede krogljice. jo imam. jo uporabljam. pa tudi goljufam ( dam čisto malo praška in mehčalca). tako da nekaj le prišparam. božična darila - nič posebnega. kakšna čokolada, sadje. petrazg - hm, ima tvoj rad letenje ? super je recimo nakup bona za simulatorsko letenje. traja 45 minut, cena pa je cca 40eur.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.12.2010 12:10:06
|
|
|
|
petrazg
|
Naša dva gresta po Kitajski in na Filipine, tako da mislim, da jima ne bo dolgčas... Mislim, da se niti 1 teden ne bosta izležavala... Zadnji dopust pred bejbijem sta rekla Komaj čakam! Ledenka jaz sem tudi zadnjič kataloge domov prinesla... Za letalo pa... naj ga ne sračka mu povej. Veš kakšni mali se vozijo. Pa do Tenerifov sploh ni daleč... Midva se še odločujeva , če si upava z Lukcem na 9 urni polet. Anže ne bo problem, za Lukca pa nisem prepričana... Ampak sva že na 60% , da si upava... Jaz sem pa letos za božično večerjo zadolženo (no sej lani smo bili tudi pri nas), za kosilo gremo pa k teti... Nikolet nimam... mislim, da ima Šivilja nekaj podobnega...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.12.2010 12:11:37
|
|
|
|
nikolet
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek nikolet - glede krogljice. jo imam. jo uporabljam. pa tudi goljufam ( dam čisto malo praška in mehčalca). tako da nekaj le prišparam. božična darila - nič posebnega. kakšna čokolada, sadje. petrazg - hm, ima tvoj rad letenje ? super je recimo nakup bona za simulatorsko letenje. traja 45 minut, cena pa je cca 40eur. jz bi rada vedela če je res to kar pravijo, da ne rabiš nič za pranje, k jz ne smem uporabljati mehčavca, zarad T., ker ima akutni dermatitis ... praška pa tudi ne, samo gel
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.12.2010 12:12:29
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek nikolet - glede krogljice. jo imam. jo uporabljam. pa tudi goljufam ( dam čisto malo praška in mehčalca). tako da nekaj le prišparam. božična darila - nič posebnega. kakšna čokolada, sadje. petrazg - hm, ima tvoj rad letenje ? super je recimo nakup bona za simulatorsko letenje. traja 45 minut, cena pa je cca 40eur. Pri nas je pa Božiček glavni obdarovalec. Ne, za mojega očija še nimam. Za mojega možeka je darilo že zavito...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.12.2010 12:14:06
|
|
|
|
nikolet
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek nikolet - glede krogljice. jo imam. jo uporabljam. pa tudi goljufam ( dam čisto malo praška in mehčalca). tako da nekaj le prišparam. božična darila - nič posebnega. kakšna čokolada, sadje. petrazg - hm, ima tvoj rad letenje ? super je recimo nakup bona za simulatorsko letenje. traja 45 minut, cena pa je cca 40eur. Pri nas je pa Božiček glavni obdarovalec. Ne, za mojega očija še nimam. Za mojega možeka je darilo že zavito... pri nas je pa glavni Miklavž
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.12.2010 12:15:45
|
|
|
|
koala.cek
|
nikolet - ja, lahko tudi brez mehčalca pereš. je to bila kar revolucija v zda.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.12.2010 12:16:32
|
|
|
|
koala.cek
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek nikolet - glede krogljice. jo imam. jo uporabljam. pa tudi goljufam ( dam čisto malo praška in mehčalca). tako da nekaj le prišparam. božična darila - nič posebnega. kakšna čokolada, sadje. petrazg - hm, ima tvoj rad letenje ? super je recimo nakup bona za simulatorsko letenje. traja 45 minut, cena pa je cca 40eur. Pri nas je pa Božiček glavni obdarovalec. Ne, za mojega očija še nimam. Za mojega možeka je darilo že zavito... aha, tvojemu očetu. sem te razumela, vašemu očetu
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.12.2010 12:38:53
|
|
|
|
eelyy
|
Dan! Evo kej napišem,potem grem sebi po novo kapo in po T. v vrtec,danes bo urco prej doma...upam da bo le dobre volje,ker če je slabe je kriza.Smo imeli novoletni bazar včeraj je bilo lepo pa še mali je zaspal kot topek s eje zmatral zunej. darila moram še nabaviti...zamujam zeloooo,bom drug teden v ponedeljek? katera majčica je še noseča?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.12.2010 12:42:47
|
|
|
|
PapuaNG
|
petra, moja kolegica gre januarja za eno leto okoli sveta. To je pa res dopust Sta skenslala službe in bosta kr šla.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.12.2010 12:50:20
|
|
|
|
ledenka
|
a mogoče katera ve, kaj je z VHM, je že menda rodila, sej je mela novembra rok? nikolet, jaz perem itak brez mehčalca, pa gel od Froscha uporabljam. če se spomnim, dam kis v stroj, po njem nič ne smrdi
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.12.2010 12:55:55
|
|
|
|
koala.cek
|
ja jest sem tudi prej, ko sem bila na porodniški doma mehčalec in prašek delala...zdej mi pa sploh ne znese... kje je flaška ?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.12.2010 13:04:20
|
|
|
|
petrazg
|
Papua... prej moram še na lotu zadet... VHM... sem šla malo pošepegat na njen fb... mislim, da imajo punčko Lauro... VHM, če nisem usekala mimo... ČESTITKE!!!
< Sporočilo je popravil petrazg -- 16.12.2010 13:05:36 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.12.2010 14:44:11
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg VHM... sem šla malo pošepegat na njen fb... mislim, da imajo punčko Lauro... VHM, če nisem usekala mimo... ČESTITKE!!! jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.12.2010 14:55:07
|
|
|
|
nikolet
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka a mogoče katera ve, kaj je z VHM, je že menda rodila, sej je mela novembra rok? nikolet, jaz perem itak brez mehčalca, pa gel od Froscha uporabljam. če se spomnim, dam kis v stroj, po njem nič ne smrdi kakšen kis, a za vlagat al za solato???? frosch: to sem pa že slišala, je kao naraven... a je vredi???
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Še poznate stare igre? Se jih še igrate?Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......