Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.12.2010 15:03:39
|
|
|
|
ivanamdb
|
zdaj grem po gospodicno...menu za vecerjo zrihtan - bo mamina zupca in knedlicke od gresa in kuhanega prsuta. mnjam! popoldan pa gremo v center, bodo vecji otroci iz vrtca neke pesmice in predstavo. jutri zadnji dan v vrtcu v PO ,ma bomo se na obiske prisli! uuuuu VHM cestitke!!! leeeeeepo!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.12.2010 15:06:58
|
|
|
|
ivanamdb
|
nikolet - mislim da je alkoholni kis, a ne da ledenka?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.12.2010 15:09:32
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nikolet kakšen kis, a za vlagat al za solato???? frosch: to sem pa že slišala, je kao naraven... a je vredi??? kis alkoholni, za vlagat. ga dam ene pol deci v predalček za mehčalec, smrdi nič. Frosch pa uporabljam Aloe vera in tisti za barvno/občutljivo perilo. meni je ok, tahude madeže prej namilim z blink milom (ali katerim koli za odstranjevanje madežev). meni ustreza, že dolgo perem s tem.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.12.2010 15:19:02
|
|
|
|
Dudica1
|
Dan!" Evo me iz službe...pečem pico tud jaz Božična darila pol kupljena,manjka še za najmlajšega člančka Še jutri in še naslednji teden pol pa mal frej službe...bomo pa belili in barvali tako da bomo zaposleni ČESTITKE VHM Drugače smo pa super.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.12.2010 16:23:37
|
|
|
|
Blueeyes
|
vstajam od mrtvih
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.12.2010 16:24:33
|
|
|
|
nikolet
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: nikolet kakšen kis, a za vlagat al za solato???? frosch: to sem pa že slišala, je kao naraven... a je vredi??? kis alkoholni, za vlagat. ga dam ene pol deci v predalček za mehčalec, smrdi nič. Frosch pa uporabljam Aloe vera in tisti za barvno/občutljivo perilo. meni je ok, tahude madeže prej namilim z blink milom (ali katerim koli za odstranjevanje madežev). meni ustreza, že dolgo perem s tem. aha bom najprej to poskusila... tud če ful bi poskusila uno kroglo... ma bom še mal premisenla.... k jo mal premal pozbnam.... mi smo pa vsi doma razen možek je v službi... no pa grem.. mal počivat....
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.12.2010 16:24:55
|
|
|
|
nikolet
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes vstajam od mrtvih BBBBBBBBBBBBUUUUUUUUUUUUUUU
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.12.2010 16:26:12
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: nikolet IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes vstajam od mrtvih BBBBBBBBBBBBUUUUUUUUUUUUUUU ja točn tko.. sem mogla zdej 20 minut iskat na kermu forumu vas najdem je že čist predolg minil
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.12.2010 16:28:34
|
|
|
|
nikolet
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: nikolet IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes vstajam od mrtvih BBBBBBBBBBBBUUUUUUUUUUUUUUU ja točn tko.. sem mogla zdej 20 minut iskat na kermu forumu vas najdem je že čist predolg minil ja to je pa tako k je služba, otroc... mož... bajta....
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.12.2010 16:29:37
|
|
|
|
nikolet
|
nč zdej pa res grem... k se mi nč ne da več papa
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.12.2010 16:31:42
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: nikolet nč zdej pa res grem... k se mi nč ne da več papa
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.12.2010 17:16:54
|
|
|
|
majana79
|
J. je tko tko, siten za **** - no sej bi bla jaz tudi, če bi mogla bit tolko časa zaprta notr... samo je imel včeraj zvečer še vročino, tako da 2 dni vsaj še ne gremo ven... drugače pa nič novega, viroza pač nikolet, jaz sem pa brala teste iz Nemčije in mislim da v VIPU tudi, da se praški bolj izperejo iz perila kot geli, uporabljam pa samo 3/4 priporočene doze ali pa še manj, pa se vse opere. Vedno pa dam na dodatno izpiranje. grem k otroku, preden sesuje stanovanje, no kar še ni sesutega vsega imam čez glavo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.12.2010 17:18:44
|
|
|
|
majana79
|
od kdaj je pa popi*dit prepovedana beseda? omg, če je pa to neka huda kletvica, potem pa tut prav
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.12.2010 18:08:21
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 od kdaj je pa popi*dit prepovedana beseda? omg, če je pa to neka huda kletvica, potem pa tut prav mislim majana no...ne bom komentirala da slučajno ne popizdiš
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.12.2010 18:31:13
|
|
|
|
majana79
|
eeeej, zakaj je pa tebi ni cenzuriralo?! a si ti kak RR vohun al kaj!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.12.2010 18:33:28
|
|
|
|
nikolet
|
majana: men so pa dermatologi rekl da se gel bol ispere iz perila kot prašek zdej pa vedi kdo govori prov bil dedi na obisku, in sta otroka pokazala vse kar znata sem pa jezna, je bi dones T. pri Logopedinji in je sam kritizirala... mah poln k. jo imam kot da imam jz 24 ur časa otroka učit pravilne izgovorjave uglavnem BZ zdej pa gledamo risanke in upam da N. ne bo zakuhala za enkrat še ni papa
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.12.2010 18:53:32
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes vstajam od mrtvih welcome blue Bomo šle na kakega kuhančka...drug teden gremo s sodelavci komaj čakam Smo šli z otroci po mal lučk za ven da bomo mel več pa v trgovino da bo nesel T jutri v vrtec mal dobrot za Rd
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.12.2010 21:03:15
|
|
|
|
ledenka
|
umrta DM super uspel, je bil M neverjetno priden. videla koalko in famili škoda, da ni blo cajta za kuhančka majana, sam da ste približno bolje! blue, smo te pogrešale še jutri DM v vrtcu, pol pa bi se še me lahko zmenle, sploh nobenga kuhančka še nisem spila letos kako ste naslednji teden s cajtom?
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.12.2010 21:37:50
|
|
|
|
eelyy
|
Čer! Evo še kej napišem pred spanjem...vsi spijo T. smrči se ga sliši do dnevne . Zdej še uklopim stroj operem flase in grem spat,jutri gre z mojim v vrtec super bom lahko dlje spala ga pomagam mojemu zjutraj on+blečti in nazaj zakinkam. vhm:čestitkeeee Dejte mi pomagat,ker nevem kaj bi vzgojiteljicam kupila za novoletno darilo(tko malenkost),rada bi izdelala s T. kakšno voščilnico,ampak je mejhen...sloh nevem kaj nej dokupim da nebo preveč ali premalo? lahko noč
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 17.12.2010 6:30:06
|
|
|
|
koala.cek
|
morning, jest sem definitivno drugi teden za kuhančka . mi skoraj čisto vseeno kateri dan, le da ne bo zapadlo pol metra snega. danes zvečer imam tudi žur, pa se prav veselim kako bom domov prišla. NOT. otroci bodo na počitnicah. bi jih kar do novega leta tam pustila se ne spodobi kajne ?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 17.12.2010 6:33:44
|
|
|
|
koala.cek
|
ledenka - very nice to see you. z našimi gavnarji ne hodim na kuhančka. si slišala zmajčka, se je čez celo predstavo oglašal in komentiral
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 17.12.2010 8:02:43
|
|
|
|
FLASK_A
|
VHM, ČESTITAM!!!! Vsem želim eno lepo dobro jutro. Kdaj ga gremo pit?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 17.12.2010 8:11:00
|
|
|
|
nikolet
|
jutro no pa smo imel sam eno bujenje, N. je brez vročine že skoraj 24 ur. sam še 24 ur pa smo vn iz bolezni, kao... saj tako je dr. rekla možek gre spet avto reševat, jz pa spet odlašam z it v službo po božičenco in plačilno listo in darila od božička, je pustu darila v tušu sem pa jezna k niso obvestili da je pršu božiček za zaposlene, so rekli da bo za stranke, za zaposlene pa nič mah bz. drugače pa moram spet mal pospravt
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 17.12.2010 8:39:29
|
|
|
|
maja1488
|
Dobro jutro! tkole se lahko opišem. O flaša! VHM...ČESTITKE!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 17.12.2010 8:43:54
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Dobro jutro! tkole se lahko opišem. O flaša! VHM...ČESTITKE! maja, kaj pa ti rjoveš navsezgodaj
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......