Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 13.12.2010 19:10:19
|
|
|
|
ivanamdb
|
ledenka - ma kva je ta snifala razredcilo?? drugac, gospodicna je pojedla 6 klementin za malco...upam da to ni prevec...da ne dobi kaksno hipervitaminozo ali kaj... aha, pa za sv. lucijo je dobila tole skatlo little doctor, ker vsakic ko gremo P in ko vidi stetoskop ali inekcijo krici... na zacetku je gledala bolj suspicious, zdaj pa ze ordinira okoli kot kaksen primarijus... zajcku je usesa dobro izkontrolirala, meni pa temperaturo 10krat kontrolirala...naslednjic bo P vidla ko mi pridemo z nasim stetoskopom!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 13.12.2010 19:21:33
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek drage moje, ne bluzite. me prav zanima, katera babica bo svojemu vnučku tisto bogo urico ko ga ima, sesalec v nos tiščala brrrr ...jest ji ga ziher več ne pripeljem, ker bi se drl, samo da jo zagleda če je tam uro ali dve, ni panike govorimo o tem, če je tam cel dan ali celo več. takrat pa ni druge kot pucanje. glede na to, da so naše babice daleč, ga za eno uro ne bom tja vozila. ivana, ne vem, kaj je blo, ampak smrdelo je po razredčilu. se ne spoznam majana, ni panike, upam, da mu pade vročina
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 13.12.2010 19:55:27
|
|
|
|
koala.cek
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka govorimo o tem, če je tam cel dan ali celo več. takrat pa ni druge kot pucanje. glede na to, da so naše babice daleč, ga za eno uro ne bom tja vozila. moja babica je 3 ure stran. hm....tiste skromne urice z njo, so mi ostale kar v lepem spominu. tudi k moževem dedku smo se vozili, ki je bil dobro uro in pol stran. meni se zdi super ohranjati stike, četudi je kratko...sej otroci nimajo nekega občutka za čas.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 13.12.2010 20:04:00
|
|
|
|
Leela
|
ja saj za pol dneva res ni panike. Ampak imam to srečo, in moji sodelavci tudi , da mi lahko tašča popazi tamalega ko še ni čisto zdrav. Zdaj ima že par dni tako zabasan nos, da ko jim bom dala tamalga jih bom prosila da mu spucajo nos, da bo sploh lahko dihal. Tile nosni prehladi se namreč lahko zelo vlečejo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 13.12.2010 21:41:09
|
|
|
|
betty.ford
|
khm, khm... se moram odkašljat... pfuj, ti virusi!!! sem ugotovila, da manj ko videvam svoja otroka, bolj sem zbegana kot mama. danes, npr. ko sem ju imela dopoldne povsem zase, se počutim odlično! me je mulček nasmejal, ko smo se peljali domov in mu razlagam, kako se naredi izpit za avto,... pa reče, da to je pa pretežko, da on ne bo šel delat izpita za avto, ker je preveč komplicirano, da bo rajši samo zdravnik. ko sem mu omenila, da bo za zdravnika še več izpitov moral izdelati, se je samo prijel za glavo, da to je pa preveč zanj... nekaj v tem smislu, da bo ostal otrok. no, pa smo tam. do 30. leta bo otrok, potem pa upam, da ga kakšna punca spametuje glede pucanja noskov: a sem slaba mama, ker to delam samo takrat, ko je res res potrebno? ker pri nas tega res res ne marata. občasno ju strašim s kakšnim aquamarisom,... sem pa ponosna, ker zmajček zna že kar fino pihniti skozi nos drugače pa: pri nas imamo babice za hranjenje. saj veste: nihče ne kuha tako dobro kot zlate babice!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 13.12.2010 21:44:48
|
|
|
|
betty.ford
|
pa novih žmiljon za bolančke!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 13.12.2010 21:56:33
|
|
|
|
Leela
|
betty . Tudi mene je že lani spraševal kdaj bo lahko vozil avto. In sem mu rekla, da ko bo 18 let star bo šel lahko delat izpit. Nato me vpraša, če jaz imam izpit. In ko mu rečem da ja, on ves šokiran: Kaj a ti si že 18 let stara? . Ja glih za glih sinko. Danes vprašam F. zakaj tist krompir toliko časa po ustih valja in reče L, da je njega videl kako bonbon liže. Mar ne partner? vpraša F. na koncu Grem likat lahko noč.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 13.12.2010 22:08:21
|
|
|
|
betty.ford
|
hvala, Leela, grem z nasmejanim obrazom spat! facko tvoj mali!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 14.12.2010 9:41:01
|
|
|
|
PapuaNG
|
jutro, spala odlično. Celih 8 ur. Je moj dežural, ampak je bil tut mali dost priden, tko da ni blo žura kot dan poprej. Je bil pa zato zjutraj mali taka tečka-ne previt, ne oblečt, ne obut...sem že živce zgubila. Pa po res dolgem času je v vrtcu jokal, ko sem ga oddala. Upam, da se je hitro unesel...se pozna, da je bil cel teden doma z obema staršema. Jutri pa v četrtek sem pa še samohranilka, jupi. Pa zdravje mi peša, čist sem hripava. Pa še komunistko mam na obisku
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 14.12.2010 10:47:42
|
|
|
|
ledenka
|
jutro dela fuuuul, zvečer mamo pa službeno žurko spali čudno... M ni hotu zaspat do 10h, sem jaz prej zaspala... in se zbudila ob 1h. koza sem šla pol perilo obešat pa kuhno pospravit, namesto da bi si zobe umila in šla dalje spat
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 14.12.2010 11:19:02
|
|
|
|
ivanamdb
|
in se zbudila ob 1h. koza sem šla pol perilo obešat pa kuhno pospravit, namesto da bi si zobe umila in šla dalje spat eh bravo! tut jst take p@@rije delam...namesto da si to crnogorsko prakticiram "vse kaj mores danes pusti za jutri"! drugac, stanovanje vec al manj zrihtano. gospodicna v vrtcu...zjutraj sm jst njo zbudila! ha!!! koncno dobila nov moleskin, in zdaj vse pomembno "preselit" v tanov. a ja pa dobila vabilo za to delavnico, tko da bom od januarja koncno s.p. tuki na notranjskem nujno rabijo dobre prevajalce...ko vidim kaksne prevode (tudi uradne ali pa marketing) groooozaaaa aah, v cicidoju imajo super cd - kraljicna v misjem plascku. ful lep! vceraj sve si to poslisale za lahko noc, in je gospodicna prav lepo zaspala! wow! tud to se zgodi! zdaj sm dobila en doooolg prevod, tako da me bo spet bolj manj... grem si naredit eno moko in zacet..ciau ciau
< Sporočilo je popravil ivanamdb -- 14.12.2010 11:20:30 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 14.12.2010 11:38:02
|
|
|
|
ivanamdb
|
hhahaa http://www.prasac.hr/ po "oink"-u v edinburghu....mislim da bo ta restoran "moj"....moram probat! mnjam!
< Sporočilo je popravil ivanamdb -- 14.12.2010 11:39:05 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 14.12.2010 11:53:25
|
|
|
|
Leela
|
elou, Dala F. spat. Zdaj moram pa malo pospravit. Imam polno suhih špagetov raztresenih po kuhinji. Pa igrače za RK moram prištimat. Danes imamo popoldne "pohod" z L. vrtcem. Bomo menda škrata iskali z lanternami. Upam, da ne bom zmrznila. Jutri pa služba in potem še en DM.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 14.12.2010 11:54:46
|
|
|
|
Leela
|
majanči upam, da je J. že boljše
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 14.12.2010 12:32:19
|
|
|
|
majana79
|
Dan! J. je slabše, kar se kašlja in nosa tiče, nima pa vročine. P je rekla da so pljuča super, ušesa samo pordela (koalka, a mu lahko dam po eno kapljico tistega O neki - sem kupila v KR), moramo pa spremljat vročino in kašelj, če bo slabše, takoj nazaj poslušat, ker razsaja atipična pljučnica pa še neki (sem pozabila) totalno sem umrta, 2x se je pobruhal - sluz...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 14.12.2010 12:40:45
|
|
|
|
koala.cek
|
majana - ne bo nič narobe, če daš eno kapljico. ampak, če ne bo nič bolje, oz. če ga bo še bolj bolelo, potem bo rabil AB.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 14.12.2010 12:51:02
|
|
|
|
ledenka
|
Pikepoke za J!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 14.12.2010 13:08:34
|
|
|
|
PapuaNG
|
Men gre pa moje zdravje na slabše. Že cel jutro kiham, vse me je začel bolet, kašljam itak. Sem prejle en lekadol popapcala, da me vsaj boli ne vse...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 14.12.2010 13:11:46
|
|
|
|
Leela
|
ajej ubogi J.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 14.12.2010 13:18:29
|
|
|
|
PapuaNG
|
aja, pa še to-me končno kličejo za cepljenje za mulca in edina možnost je cepljenje ob sredah dopoldne. Pa vprašam, če lahko dobim bolniško za spremstvo in reče, da ne, da za cepljenje pa ni bolniške, ampak moram dopust vzet Razen če mam v redu dohtarja, da mi da bolniško. Kr neki. Ker se oni niso sposobni organizirat tko, da je kdaj dohtarca tut popoldne, naj jst dopust jemljem Res so smotani.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 14.12.2010 13:23:29
|
|
|
|
koala.cek
|
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG Men gre pa moje zdravje na slabše. Že cel jutro kiham, vse me je začel bolet, kašljam itak. Sem prejle en lekadol popapcala, da me vsaj boli ne vse... welcome in the club. živim samo ob pomoči lekadolov
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 14.12.2010 18:38:56
|
|
|
|
Dudica1
|
Čer Smo bli na Božičku v Logatcu...nič posebnega samo darila da in adijo Pa še v hofer smo mal šli jutri grem pa s kolegico v Lj v šoping moram T. kupit darilo za RD pa še Božička
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 14.12.2010 22:07:43
|
|
|
|
betty.ford
|
gremo gor! kje ste? ledenka, upam, da uživaš v večeru! majana, Papua, v vrtcu naj bi razsajal bronhiolitis. sem po svoje kar vesela, da ju imam ta teden "doma". zmajček je že okej, veliki pa vedno bolj kašlja. me je danes zvilo. kakšna viroza, verjetno (ledene roke, vrtoglavica,...). sem odspala, zdaj se počutim bolje. zunaj mraz, da boli! kje naj si kupim mehke, tople supergice za vsak dan?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 14.12.2010 22:09:06
|
|
|
|
betty.ford
|
Papua, meni v takšnih primerih zelo pomaga Daleron plus C (v prašku, ga zmešaš s toplim napitkom) saj se bo slišalo sluzasto, ampak pomaga kot pravijo v reklami!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.12.2010 8:29:43
|
|
|
|
nikolet
|
jutro no pa je šel torek mimo... HB sem iz pon. na tor. prespala noč z N. na pediatrij... sam je HB bilo bolje in sve šle popoldne domov sam je še vedno boga, sve na ventolinu na P. sve šle pa zarad hropenja v plučih in zelo previsokega utripa srca 200_x_/min bolančkom pošiljam pikepoke
< Sporočilo je popravil nikolet -- 15.12.2010 8:32:01 >
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o januarčkihZačetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......