Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.12.2010 8:49:55
|
|
|
|
PapuaNG
|
jutro, jst se pa malo bolje počutim. Spali smo-kako je bilo z mulcem pa zvem, ko se moj zbudi in poroča Ga je popoldne imel malo dedi čez, sta bla prvič sama več kot pet minut Pol sem se pa tam zadržala in je šel bolj pozno spat. Zjutraj me je pa hvalabogu mali zbudil, sem zgleda budilko pozabila naštimat. Vsaj enkrat sem bila vesela, da se je zbudil Danes imam pa ta dolgo. Po malega gre dedi (ta drug), mož dela do večera oz. noči, jst bom pa tut pomoje še mal potegnila za kake pol ure, uro...čeprav razmišljam tut o tem, da bi šla mogoče po novoletno darilo za mojega. Bomo videli
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.12.2010 9:17:14
|
|
|
|
ivanamdb
|
jutrcek! zaenkrat spale super! neverjetno, gospodicna je spala direkt od 20.30 do 7 zjutraj, in sm jo spet jaz zbudila. ha! vceraj sm za vecerjo spet poskusila cokolino in me tko zalostno pogledala, in sm ze imala pripravljene torteline v juhi, in jih je popapcala na express! tko da bomo morali cokolino v smeti... ok...danes kuham filane articoke, bomo vidli ce bo gospodicna tud to slastno pojedla... pa se termin na prevod so podaljsali, in bom lahk bolj easy delala. phiewww ah leela - zelo priporocam tole trgovinco v centru za sadje in zelenjavo! so tudi do poznega otprti, pa se v nedeljo zjutraj in je vse vedno frisno! vceraj sve ble tam in je ena gospa svoje recepte povedala, in je se en starejsi par prisu notr in s D zacel na taljanscino cvekat. nikolet, majana betty za tebe tud
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.12.2010 9:51:34
|
|
|
|
betty.ford
|
nikolet upam, da se ne ponovi! ivana, hvala. me je oče spomnil, da preverim cuker. in res sem imela na tešče previsokega - bom malo spremljala, da vidim, ali sem takšna zaradi cukra ali se mi je cuker povišal zaradi viroze. danes grem vseeno delat - mulčka sta pa super pridna! joj, si kar predstavljam malo D kako čveka - sem včasih kar nesrečna, ker mi govorimo samo slovensko he, he, he: sem si na srečo dala skopirat post!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.12.2010 9:55:18
|
|
|
|
majana79
|
nikolet bogica potem je pri nas še dobro včeraj sva ene 2x malenkost inhalirala, pa ponoči smo spirali nos, je pa v primerjavi z včeraj malenkost boljše samo vročina še noče izginit... bo treba jutri nazaj k P
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.12.2010 10:13:35
|
|
|
|
betty.ford
|
majana
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.12.2010 10:13:41
|
|
|
|
ivanamdb
|
aaah pa se to, ne vem ce veste: http://www.aeiou.si/ slucajno sm vidla o tem gledaliscu za dojencke in malcke, lepo se zdi. uh betty - s cukrom se ni za igrat!! ah, D "cveka" bolj na esperanto... trik je "decifrirat" kaj hoce rect. v PO je lepo to kaj starejsa generacija govori italijanscino, pa se je majhno mesto in te vsi poznajo. (moram rect da mi je to res vsec). ma saj se tud tvoji naucijo, v slo je ful dober nivo anglescine, pa se zdaj smo v EU, moras se najmanj 2 jezika naucit.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.12.2010 10:42:44
|
|
|
|
betty.ford
|
saj vem, ivana... a je vseeno razlika, če otrok sliši jezik v okolici kot pa če bi ga šla jaz učiti s svojo polomljeno angleščino. tisto iz risank pa je bolj enosmerno in se mi zdi da iščejo nek slovenski pomen v angleških besedah... pa potem ven pride nekaj takšnega kot pri tisti romunki, ki je pela "ken li" Mariah Carey na talentih
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.12.2010 10:47:23
|
|
|
|
betty.ford
|
sem se zmotila, ni bila romunka. bolgarka.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.12.2010 10:58:55
|
|
|
|
ivanamdb
|
IZVIRNO SPOROČILO: betty.ford sem se zmotila, ni bila romunka. bolgarka. haha se je spomnem,men je bla ful zakon! sm rekla ko kupim nov mobi (ne ta moj fosil) si dam tulibudibudacu kot ringtone!!! ma ne da jih ti ucis, to si prav rekla, ampak zdaj zgodaj zacnejo, a ne? ne vem, sem slisala da na hrvaskem imajo nekateri vrtci dvojezicno, zdaj ne vem ce to samo nekateri, pa ce so samo privat. ena moja necakinja se je naucila spanscine ker je babica gledala te mehiske telenovelas, potem pa se v soli. zihr boljse kot v italiji kje so vsi filmi in risanke na italijanskem...ko slisas de nira kako "govori" italijanscino res ne mores vec gledat film.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.12.2010 13:14:21
|
|
|
|
Leela
|
betty, nikolet in majana za otročke. majana malo po malo in se bo navadil inhalirat. F. je šlo pa iz nosa na grlo in ima angino. Ga zgleda zelo boli grlo in sem mu kar svečko dala. Pa ospen jemlje. Joj nikolet, če je pa bronhiolitis v vrtcu bo pa še drug teden doma. jaz imam še dopust za ponucat. Včeraj itak nisem šla iskat škrata (pohod), je bilo pa luštno in DM je prišel razdelit čaj in piškote, ki so jih otroci sami spekli (trde kot kamen je rekel B. ) ivana tista trgovina je res zakon, samo je smotan za parkirat pa še cene imajo uf.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.12.2010 18:52:12
|
|
|
|
nikolet
|
hvala za pikepoke no N. zdaj zaenkrat spi, tavelik gre pa pod tuš... pol pa še jz in spat... nočko
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.12.2010 19:17:46
|
|
|
|
ivanamdb
|
ok cokolino definitivno gre v smeti... moj otrok ni normalen...pojedla je 2 kroznika filanih articok - to je recept http://www.coolinarika.com/recept/738251/ jaz se dam v filing krasko panceto, in v vodo grah, tko da sm ji zmiksala srce od articoke in grah in vodo v kateri se kuhalo...potem je vidla kako jaz jem listje in je tud ona zacela...ne samo to, potem ko je hotela drug kroznik mi je zacela ta filing s mog kroznika jest...mislim...to res ni normalno.....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.12.2010 19:37:49
|
|
|
|
nikolet
|
IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb ok cokolino definitivno gre v smeti... moj otrok ni normalen...pojedla je 2 kroznika filanih articok - to je recept http://www.coolinarika.com/recept/738251/ jaz se dam v filing krasko panceto, in v vodo grah, tko da sm ji zmiksala srce od articoke in grah in vodo v kateri se kuhalo...potem je vidla kako jaz jem listje in je tud ona zacela...ne samo to, potem ko je hotela drug kroznik mi je zacela ta filing s mog kroznika jest...mislim...to res ni normalno..... no to je pa lepo čakam da se tavelik skopa, se je šel kr sam
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.12.2010 20:42:26
|
|
|
|
majana79
|
ivana, to pa je baba in pol se javim za čokolino, ma ne za malega, zase
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.12.2010 20:46:54
|
|
|
|
Dudica1
|
Čer Sva ble s kolegico na uspešnem šopingu,zdej pa spat. pikepoke vsem
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.12.2010 22:48:54
|
|
|
|
betty.ford
|
položnice plačane. sem prec spet malo lažja - kar se tiče bančnega računa. ivana, super za D. da tako pestro je! pri nas je sicer nor na zelenjavo, a bolj klasično: korenček, grah, cvetača... evo, še eno skledo mačjih tačk za tvojo malo:
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.12.2010 22:50:11
|
|
|
|
betty.ford
|
pa še 2-3 vprašanja: kam je že maja šla? jo kar pogrešam! ali je živa že rodila? in še ena majčica ima te dni rok - že kaj novic?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.12.2010 22:51:50
|
|
|
|
betty.ford
|
grem obešat, ker vas itak ni no, upam, da ste okej!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.12.2010 23:03:43
|
|
|
|
majana79
|
maja je šla v Bruselj, je na poti nazaj živa je še 2 v 1 ne vem pa katera majčica ima še rok ta mesec? grem v mižale, bo spet dolga noč... sovražim jih nočko!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.12.2010 23:05:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Majana hvala za update še sem tukaj 2v1 Na FB je slikca naše žoge Jst tudi grem... Dec me nervira k smrči tuki poleg mene in se davi zraven
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.12.2010 7:58:13
|
|
|
|
PapuaNG
|
jutro, spali odlično. Se je pa zbudil isto kot moja budilka. Kaj se ni včeraj tako Sem mela pa uspešen šoping - sem si kupla škornje (končno), v katerih moja noga celo ne zgleda kot plavutka. Pa še znižano so mel. Pa eno darilo za soboto, ker gremo na en rojstni dan pa še neki, pa ne smem povedat kaj, ker moj občasno tut pokuka sem Zdej sem pa denarnico spraznila, tko da do naslednjega meseca nič več ne kupujem, samo še novoletna darila. Mate že kakšne ideje? Rabim za fotra pa brata in njegovo ženo. Lani sem jim masaže, tko da bi letos kaj drugega. Mogoče savna? Za fotra vem, da se gre včasih savnat z mami, za brata moram pa mal poštudirat...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.12.2010 8:34:45
|
|
|
|
ivanamdb
|
jutrcek! ah, noc je bla pestra, ampak v mejah tolerance. gospodicno sm spet jst zbudila! ahahahahah ona mene cez noc, jaz njo zjutraj...edino kaj jaz ne kricim in ne jokam! mmmmljac hvala betty! ze mi slina gre na te articoke...jaz (a mislim tudi D) bi r@t prodala za dobre articoke! men se zdi da D ni pa prav normalen otrok, na eni poroki septembra je tud slastno jedla jastoga na brudet, pa se ce ji das kuhan prsut in kraski prsut zraven, gospodicna uzame kraski in se kos parmezana zraven.... uh jst sm tud vceraj racune placala.... ja glih vceraj sm si rekla da pogresam majo tuki, in da saj se danes vrne, a ne. hm...darila...maja je bolj za ta "sektor"... jst se za sebe in svoje nimam ideje.edino sm ze za tasta kupila ker je bolj simpl. vceraj sm pa izvedla kaj jst dobim za bozic....moj je ze kupu in instaliral pomivalni stroj gor v nemciji... , kao ni hotel rect, ampak je na koncu povedal. haha (a 10 let nazaj je bil kotra pomivalnih...haah) grem zdaj spit kavo in mal kao delat.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.12.2010 8:40:29
|
|
|
|
maja1488
|
Jutrooooo! Umrta! Sta se punci ob 5 zbudili, ker sta vidli, da sm doma. Drugače je bil izlet super, vidim da ste tut čvekale dosti. Vas pol preberem, mi direktor diha za ovratnik zdej. Najbrž je kdo bolan, zato kr vnaprej pošiljam
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.12.2010 10:07:44
|
|
|
|
nikolet
|
dan bila z N. spet pri dr. k jo je uho bolelo... sam morem popoldne it še enkrat.. in to pot k pediatrinji... pa kri so ji vzeli.. drugače pa se počasi izboljšuje zdravstveno stanje mene in N. vsem bolančkom cel koš pa lep sončen dan vsem
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Še poznate stare igre? Se jih še igrate?Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......