Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 17.12.2010 8:53:47
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Dobro jutro! tkole se lahko opišem. O flaša! VHM...ČESTITKE! maja, kaj pa ti rjoveš navsezgodaj Ah, mal morem. O, maš nove flaše. Kaj je novega?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 17.12.2010 9:01:18
|
|
|
|
FLASK_A
|
Ja, mal sem zamenjala tisto morsko tematiko, mi je že šla na jetra. Dogaja? Marsikej Danes sem gospodinja, se bo vse šajnalo. Je nastal tak svinjak da sem si mogla kar dopust vzet da ga v red spravim. Kaj pa pri tebi? A kej delaš in zakaj nič?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 17.12.2010 9:03:54
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Ja, mal sem zamenjala tisto morsko tematiko, mi je že šla na jetra. Dogaja? Marsikej Danes sem gospodinja, se bo vse šajnalo. Je nastal tak svinjak da sem si mogla kar dopust vzet da ga v red spravim. Kaj pa pri tebi? A kej delaš in zakaj nič? Nč ne delam. Es jušual.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 17.12.2010 9:16:41
|
|
|
|
PapuaNG
|
Spali odlično. Če bi blo vsak dan tko, bi blo super. Samo dve budnici Sem se pa vseeno naspala. Mulček ima pa danes v vrtcu dedka mraza, upam, da se ne bo ustrašil Naslednji teden pa dopust. Jeiiii....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 17.12.2010 9:30:00
|
|
|
|
nikolet
|
no jz pa že cel dopoldne pospravlam pr tastu na kavi, svakinji na čaju, in spet na čaju pred računalnikom no sem pa zdejle zvedla da gresta na lepš, tak da bom mogla N. vlečt s sabo po T. v vrtec no ampak se bove ful zadekale pa bo, k moram it tako in tako kupit darilo za nečaka in po čestitke pa na bankomat no pa zdej grem res mal pospravlat aja VHM čestitke!!!!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 17.12.2010 9:47:59
|
|
|
|
majana79
|
Jutro! Glavobol očitno prehlad napreduje. Sem pa žalostna, ker bo J. spet zamudil vse dedke mraze letos. Mojga pa nič ne gane, češ, itak še ne ve kaj to je. Bedak
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 17.12.2010 9:48:19
|
|
|
|
betty.ford
|
oooooo, dobro jutro! maja WB faška tud tebi podzrav - pa krasna slikca! a bi blo fest narobe, če bi belila kuhinjo v tem mrazu?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 17.12.2010 9:50:54
|
|
|
|
betty.ford
|
Sem pa žalostna majana, kaj pa če bi se kdo od poznanih napravil v Deda pa prinesel J. darilce?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 17.12.2010 9:52:11
|
|
|
|
betty.ford
|
sem ravno včeraj na cesti srečala Božička v belem kombiju. sem rekla mulčku, da leta po trgovinah in nabira darila
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 17.12.2010 10:19:15
|
|
|
|
petrazg
|
oj bejbike... Evo gospodič je danes šel v vrtec, ampak imam občutek , da z malo rezerve... Itak, če je pa skoz doma... Majana... kuhanček bi pomagal, a ne? Betka... ti pripravljam novo pošiljko slik... :) Drugače s spanjem se ne bomo hvalili, ker ni super, se zbujamo... Flaškonka wb!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 17.12.2010 10:30:47
|
|
|
|
FLASK_A
|
Majana Biliv mi, lahko bi bilo še slabše...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 17.12.2010 10:35:11
|
|
|
|
maja1488
|
Majana, a misliš da se nebi tvoj napravu v dedka mraza? Trebuh ima že taprav. Očitno tale luna seka na dece tokrat (mal bolj kot ponavadi).
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 17.12.2010 10:37:36
|
|
|
|
ledenka
|
jutro je, kuhančeeeeeek! povejte, torek ali sreda??? majanči, še več ampak o decih raj ne bi, nimajo pojma... M je včeraj fuuuul užival, moj je raj tih, k itak nima pojmaaaaa
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 17.12.2010 10:41:57
|
|
|
|
Tanja_
|
Dan! Še zadnji dan v službi, pol pa še petkrat pa dopust Čakam na novoletno zabavo, imamo ob enih. Sem že lačna Včeraj smo odpravili še drugega DMja-je blo luštno. Zdej moram pa še jaz nabavit darila, da bo doma tud kaj pustil.Se mi ne da, ker je sigurno že gužva po štacunah. kuhanec naslednji teden-sem zelo za.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 17.12.2010 14:51:11
|
|
|
|
nikolet
|
da nas mal više postavim
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 17.12.2010 14:57:18
|
|
|
|
Dudica1
|
dan Šibam v trgovino ta malega vlečem sabo tavelik pa pravi da bo pri babi
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 17.12.2010 15:56:00
|
|
|
|
koala.cek
|
ma jest tudi še čepim v službi, zvečer imam zabavo pa ne vem, če ne bom šla kar direkt...otroci pa itak na počitnicah.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 17.12.2010 23:03:44
|
|
|
|
betty.ford
|
no, kje ste, drage moje? kaj ni pravljično? in še sneg, ki škripa, je. romantično! naslednji teden, če se boste res dobile na stojnicah, bi se vam pridružila, če me sprejmete medse, seveda. petrca, hvala ti za lepe, tople spomine. bi seveda prec zamenjala tole zimo za toplo poletje! prehitro gre čas! evo, pa je spet šel teden, ne da bi te poklicala - seveda sem pod vtisom izdelka, ki ga je napravil moj mulček (z malo pomočjo mentorice, seveda) in dejstvom, da beži čas tako hitro, da si komaj beležim trenutke v predale svojih misli! zmajček pa je danes tako izbrano rekel "Balthazar" ko sem ju vprašala, katero risanko si bomo pogledali. očitno bo on poliglot, ker nekdo v družini pa mora biti, ne? želim vam krasno in lahko noč z najlepšimi sanjami. pa da se zbudite v toplo in nasmejano jutro. in predvsem zdravo! in ne pozabite ----- Božiček vas gleda!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 18.12.2010 7:55:25
|
|
|
|
Dudica1
|
Dobro jutro! Moj sine ima pa danes rojstni dan...vse naboljše! Zdej se grejo k frizerju potem pa moramo v trgovino in kasneje bom morala še enkrat po torto . Drugače pa kar lepo še sneži ampak bo baje ponehalo čez dan.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 18.12.2010 10:25:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Dudi vse naj naj sinku in tebi!!! Jst sem se pa zbudila z bolečo učko in ličnico... Sumim sinuse
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 18.12.2010 13:37:27
|
|
|
|
ledenka
|
vse najboljše za T! pa da delim svojo barvo nohtov z vami... zelo decemberska
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 18.12.2010 13:51:18
|
|
|
|
maja1488
|
Uuuuuu ledenka. Seksi. Upam, da bo tvoj izkoristu
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 18.12.2010 15:13:13
|
|
|
|
FLASK_A
|
Ledenka Kaj so lepi!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 18.12.2010 15:21:18
|
|
|
|
ivanamdb
|
daaaaaaaaaaaaaaaan vceraj priplezale do italije...vidla vremensko in si rekla boljs v petek preden zacne debelo padat, itak se gospodicna ni najboljse pocutila tko da ni sla v vrtec. spakirala 2 cunji in direkt v avto... hb je sam neki sr@ckalo in je sam na koncu bilo zares...jst sm ustavila in si dala verige gor, je blo tud neki nesrec, hb sve sle mimo.. haha pa ko sm montirala verige so me eni moski gledali...trije jih je blo...in so gledali instrukcije in nikakor dat gor...pol pa me gledajo...kao...ne znajo ce bi me vprasali da jim dam gor...sm sam rekla "3 deca in to velika, in vi biste da vam zenska s majhnim otrokom montira verige...sorry guys" in se odpelala... uuuh betty! bravo za balthasarja!!! no vidis da bo poliglot! nc panike! pa se lahko ga posljes k nam na exkurzijo ko bo starejsi. uuuu ledenka stylish nohti! ma kvescion - kolk tebi trajajo? ker jaz takoj ko me lakirajo in grem zunaj nekam dam roke in so takoj brezveze. ne vem ce se splaca sprobat gel? kao daljs traja. dudi cestitke T.ju!!! a je tortica dobra?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 18.12.2010 15:59:09
|
|
|
|
nikolet
|
živjo T. vse naj, naj za rojstni dan!!! smo ostali doma, k N. še ni čist vredu in se bojim da bi še kaj bolj zbolela oz. da bi še ker drugi otrok kaj pobral zdej pa lepo počivamo doma in lenarmo... uglavnem dolgčas....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o januarčkihZačetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......