betty.ford
|
dobro jutro! jaz sem polomljena. nafilina z nalesinom s, prešpricana z angalom s,... zdaj se bom še materino dušico namazala, da bo bolje. saj vem, tiste, ki ste iz koncev burje, boste rekle, da je samo malo pihljalo ... moram rečt, da nam je ta veter (no, meni) malo pokvaril čarobni dan. pa moram še omenit, da smo se preveč poletno oblekli. in kot je koalčka rekla, še preden smo prišli čez glavna vrata, smo že zapravili 10€,... mulček mi je travmiral, ker mu nisem kupila balona, potem travmiral, ker mu nisem kupila sladkorne pene,... ostalo pa: spomnim se, da je pihalo, pihalo in pihalo. Sežana je pa zelo zelo lepo mesto. ampak tam tudi piha??? pa z mojim sva se spet "počla" je rekel, da mi na čelu piše, da sem poštena in glupa. če se bo danes kakšen kreg ponovil, ne vem, če imam živce ga še nadaljne gledat in poslušat. otroka pa - seveda sem pozabila s seboj vzeti voziček in sva ju več ali manj prenosila, ker smo parkirali predaleč. zmajček je zaspal kar na rami. v avtu sta že oba spala. zvečer je bilo seveda težko zaspati. eelyy, jaz bom odslej naprej šopingirala brez moža! otroka že umirim, če sem sama z njima,... se pogovorimo preden gremo v trgovino kako in kaj in potem vse lepo teče. večinoma. ah; sem preveč napisala, a sem mogla odpret ventil... Dudica, super, da ste jih dobili pred poletjem. naj hitro in čim manj srbeče minejo! ostali bolančki pa: preživite lepo nedeljo!
|