Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.4.2011 9:04:10
|
|
|
|
betty.ford
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek šit ženske. ne me strašit tole v zvezi s cepljenjem. naš ima tak rdeč flek okoli, pa včeraj je bilo prav zabuhlo. sem mazala s fenistilom, pa je recimo danes malo popustilo. ampak rdeče pa je še vedno. je to normalno ? pišuka, taprvi je dobil pri 18m tri inekcije naenkrat, pa ni imel takega fleka. sicer v zda, ampak..... obkladki naj bi pomagali.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.4.2011 9:10:35
|
|
|
|
koala.cek
|
ja kje pa pusti. se takoj začne dret. še tisti fenistil si mora sam gor mazat.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.4.2011 9:17:13
|
|
|
|
PapuaNG
|
beti-folk je res nesramen. Mi je ravno zadnjič ena mamica pravila, da so jim na tistem novem igrišču v zupančičevi jami nasproti svetilnika iz peskovnika ukradli nekaj igrač za peskovnik, medtem ko se je mulček igral na drugih igralih. Kr neki. Pa ne rečem, če kaj res pomotoma vzameš, ampak več igrač pa že težko 'pomotoma' vzameš. Nam zaenkrat ni na našem igrišču še nič zmanjkalo, je pa res, da se z večino zdaj že poznamo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.4.2011 9:25:36
|
|
|
|
Anonimen
|
kok je lepo gledat, ko se otroka crkljata Žiga se k Živi stiska in ji svojega sleepy-ja daje Tamala ga pa itak gleda kot boga Glede cepljenja, pa jst to itak z rezervo jemljem, ampak... Tole me je malo štopiralo... Itak se bom pozanimala kako in kaj predno ga cepijo direkt pri zdravnikih
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.4.2011 9:26:56
|
|
|
|
betty.ford
|
koalčka, daj probaj skozi igro. Papua, res moraš pazit. mulčku so kakšno dobro leto nazaj ukradli bagerčka, ki je bil zraven vozička. so ga prej dolgo dolgo gledali potem pa kar naenkrat igračke ni bilo več...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.4.2011 9:58:56
|
|
|
|
koala.cek
|
joj, dobro da ste me spomnile. petrazg oz. ledenka - mi smo vam zadnjič ''pomotoma'' vzeli neko igračko iz happy meala. sem včeraj doma opazila, ko sem ven iz ruzaka dajala.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.4.2011 10:06:01
|
|
|
|
maja1488
|
Koalek, Z je imela tako reakcijo 14 dni. Še zdej ima eno bulo v velikosti lešnika. Sem bila danes pri P in sva spisala poročilo o reakciji. Jst sem ji 10 dni dajala Fenistil kapljice 3x na dan po 8 in mrzle obkladke. Sem jo polegla na previjalno in jo zabavala na nogico pa ji dajala vato namočeno v ledeno vodo. Kmal je pogruntala, da ji je boljše in je pustila. Poleg tega ji je blo zabavno ko je vodo stiskala ven in polivala. Je imela pa kožo čist vročo in trdo nekje 10x7 cm. No cepljena je bila 1. aprila, še danes pa ima oteklino. Je reku P, da če nebi bla to zadnja doza, tega cepiva nebi več dobila. NAjboljše, da pokličeš al pa ga pelješ pokazat. Normalno je kao do 2 dni rdečine in otekline. Potem spet peljem taveliko k zobarju. Zmešal se mi bo s temi njenimi zobmi. Al bo dretja spet. Uživajte petek!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.4.2011 10:16:31
|
|
|
|
koala.cek
|
ma ok, bom počakala še nekaj dni, da vidim kako in kaj. vikenda mi ne bodo pokvarili. upam, da bo hitro bolje. joj, ta prekleta naša ''varna'' zdravila.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.4.2011 10:17:58
|
|
|
|
majana79
|
cepivo proti OMR je itak med najbolj znanimi kot 'ne-varno' pri nas...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.4.2011 10:31:52
|
|
|
|
ledenka
|
koalka, pri našem pomagajo zloženci, prepojeni z alkoholom, ki jih nalepim na mesto zepljenja. pa še otroka hlapi mal uspavajo happy meala midva nisva imela majana za J, da se ušesek uredi do ponedeljka živa, saj nobeno cepivo ni 100% varno. pri vsakem so lahko stranski učinki. ampak to so tudi pri navadnem lekadolu. se zanašam na statistiko in dosedanje izkušnje, da ni alergičen na cepiva. in na to, da je učinek cepljenja bistveno pripomogel k zdravju, potem AB nismo več imeli. kraje na igrišču - je žal treba bit previden... pa ne sam na igrišču. pred kratkim so 2 znankama vlomili v avto na parkiriščih pred trgovinami. sta obe pustili torbici noter, sicer skriti, ampak... žal Ljubljana v tem pogledu vedno bolj postaja velemesto. tudi po številu beračev (Romunov) v centru se to pozna. sicer pa HBDJP, ja... upam na lep vikend na morju
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.4.2011 10:37:49
|
|
|
|
majana79
|
ledenka, a ti si ga cepila proti pnevmokoku ali čem drugem, ko praviš da niste potem več imeli AB?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.4.2011 10:39:49
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 ledenka, a ti si ga cepila proti pnevmokoku ali čem drugem, ko praviš da niste potem več imeli AB? proti pnevmokoku. razmišljam, če bi ga sedaj še do-cepila s tem cepivom za po 2. letu... se moram mal posvetovat z dr. G. a si vidla, njen forum je zaprt
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.4.2011 10:48:44
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: majana79 ledenka, a ti si ga cepila proti pnevmokoku ali čem drugem, ko praviš da niste potem več imeli AB? proti pnevmokoku. razmišljam, če bi ga sedaj še do-cepila s tem cepivom za po 2. letu... se moram mal posvetovat z dr. G. a si vidla, njen forum je zaprt a res si ga? pa nisem vedela al sem pa pozabila nisem bila nič gor... je možno da je na dopustu? magari pokliči pa jo vprašaj, ko sva bila midva tam je mela skoz telefone
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.4.2011 11:14:35
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: majana79 ledenka, a ti si ga cepila proti pnevmokoku ali čem drugem, ko praviš da niste potem več imeli AB? proti pnevmokoku. razmišljam, če bi ga sedaj še do-cepila s tem cepivom za po 2. letu... se moram mal posvetovat z dr. G. a si vidla, njen forum je zaprt a res si ga? pa nisem vedela al sem pa pozabila nisem bila nič gor... je možno da je na dopustu? magari pokliči pa jo vprašaj, ko sva bila midva tam je mela skoz telefone sem ga lani, ko je imel dva AB zaporedoma. si najbrž že pozabila ni na dopustu, že en mesec je forum zaprt. zgleda nas ma dost je dolgo zdržala...
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.4.2011 11:35:14
|
|
|
|
nikolet
|
živjo punce otroke peljala v vrtec bila v trgovini, pospravla, pomila.... matr sem bla pridna mi smo končno dobili datum za sistemacki za pregled za vpis v OS.... zdej me je pa res že ful strah no uglavnem uživajte.... mi bomo... sploh k je petek in delam še dva dni in to popoldne papa
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.4.2011 11:50:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Ajsi super, da vam je prijelo... Sej pravim, da tudi jaz te statistike jemljem bolj tako tako, ampak zadnje čase imam ogromno grdih "novic" okoli sebe in zato mogoče malo odlašam Sem ti kar fouš, če je res tako... No Žigatu je vročina padla. Zdej ima 37,6. Še vedno zgleda samo kot da so zobki. Ampak lepo pridno odpira usta za mazat dlesni. Sem mu zdejle namazaka z uno Justovo žaubo za noge, pa bomo vidli, če res kej pomaga Prvič mislim, da sem to uporabla Študiram, da če so zobki, da bi šli v MS danes, pa jutri nazaj... Pa si kar ne upam
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.4.2011 12:21:34
|
|
|
|
ledenka
|
živa, če ni ok, raje počakajte do jutri... ker vožnja, če se slabo počuti, bo zagotovo muka pa matr me je moja mat zaj razp na fbju je objavila, da nas pogreša, da je zarad tega žalostna. a da bi se pridevala kaj sem, to pa ne in pol izpade, da jo mi ignoriramo. ma daj. M ni vidla od januarja. pač ni imela časa prit. tudi prav. jaz je prosla ne bom. naj se kar dela bogo pred drugimi, da jo nič ne pridemo pogledat. ja sorry, čez teden ne gre, se lahk sam do tja pripeljeva in se obrneva. vikendi so pa pri nas družinski, že itak nismo čist nič skup čez teden. pa mi je res bolj fajn it na boalo in na morski luft (tud za zdravje je boljš) ko pa v tist konc. eh, mal sem se morala spihat... ignore me.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.4.2011 12:25:51
|
|
|
|
majana79
|
ledenka, nč se secirat. A veš da moji tut nikakor da pridejo k nam, rajši vidjo da ga mi dol pripeljemo, čeprav mam same probleme s pakiranjem ipd... sem zadnjič na sestro pi*zdila, ker skoz nabija da bi ga rada vidla, ko pa rečem naj pridejo gor, pa sto izgovorov sicer ok, mi smo itak skoz bolani pa nikamor ne moremo, ampak jaz bi tudi rajši šla na obalo al pa v gore nekam, da se vsaj malo predihamo ignore.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.4.2011 12:42:08
|
|
|
|
ledenka
|
sej 90% cajta je na ignore. ampak na FB je pa pol debata, kaki smo, da nič ne pridemo. bi ji najraj napisala, naj blagovoli sem prit. itak ne bom, nočem sprožit krega, ampak na živce mi gre. v tem momentu. eh nič, grem na kufe... itak grem s šihta zgodaj.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.4.2011 12:58:54
|
|
|
|
FLASK_A
|
Na hitro ker sem leteča. Babe, AKCIJA! Danes sem v LJ, če gre katera z mano jest. Okrog 8h sem v okolici Azurja če vam ta paše. Če pa ne, pa me obvestite na SMS kje in kdaj se dobimo. Če ne bom prejela nobenega SMS pol bom šla kar nazaj domov, na RR ne bom uspela it čekirat... Če se ne vidimo pa lepo popoldne in lep vikend. Čaw! Jaaaaa, seveda! Za bolančke en kup pikapok da se pozdravite!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.4.2011 13:29:02
|
|
|
|
PapuaNG
|
uh ledenka, jst bi jo kar malo podrezala. Ko tast ful ni velikokrat prišel mulčka pogledat, sem mu malo za hec pa tudi zares rekla, da ga mulček sploh ne bo poznal. In zdaj če le lahko, ga enkrat na teden vzame popoldne iz vrtca in zvečer pripelje nazaj Pa čeprav nima nobene babnice okoli. Se mi zdi, da ga je bilo prej mogoče malo strah, kako bo z njim pa to, zdaj je pa že prav na kul Se ne ustraši tut če mulček joka. Edin za previjanje pa še ni najbolj, ampak ok. Sam, če recimo tast tut po tem prigovarjanju ne bi nič ukrenil,se tut jst ne bi trudila... še pol urice, pol pa viiiikeeend!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.4.2011 13:54:52
|
|
|
|
PapuaNG
|
aja, a ma kera kakšne nalepke od jungle manie? Meni manjkajo samo še številke 9, 57, 106, 112 in 135. Če katera ima kakšno, se toplo priporočam. Mam pa tut ful enih duplikatov, tko da lahko menjamo/ali pa jih kateri podarim.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.4.2011 14:32:59
|
|
|
|
majana79
|
mi mamo samo 135, št. 5 predvidevam da je tle več slikic za sestavit? če ti je ok, mi pusti naslov na ZS pa ti pošljem
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.4.2011 14:54:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Oh! Kako sem lepo zaspala pri otrocih Prav pasalo mi je Žiga je samo jogurt in smokije... Mah... bo pa McDonalds potem jedel... Gremo po tatija, ker moramo na banko, pa bomo šli še neki jest. Nisem uspela nič skuhat in še v trgovino nisem šla Mah od enega dneva zabušavanja se pa tudi ne bo svet podrl, ane? Ne gremo nikamor! Naslednji teden mogoče!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.4.2011 16:20:08
|
|
|
|
ivanamdb
|
ku kuc punce, sam na hitr ker danes letim povsod...prej sm bla na desperate housewives morning, je blo fajn, ampak ne kot AFZ pa se en prevod, zdaj sem koncala, letim po bestijico (zjutraj se zbudila ob 6.30, potem skakala po meni in atiju do 7.30 in potem spet zaspala do 8.40.... ) leela - hvala za link...ampak nima do zmajcic 09!!! (ja se bom tam oglasila) ledenka - jp za pneumokok, se strinjam, mi smo tudi D dali ker je P priporocila, se posebaj ce veliko potujes. pa se en drug mi je svetovala, zdaj se ne spomnem vec kateri. a ja pa to za mamo...ja vem kako je to... moja edina in "najljubsa" teta iz ST ponavad tooooooooolk s@rje pa nc....ne vem ce se vec spomnete ko sem bla septembra v ST pa je non-stop neki s@rala da mi bo ona pomagala, da jo bo merkala ko jst delam...aha...sure...yeah....in sem se potem spakirala in sla v slo.... a ja pa ko ze o njej govorim...sm sanjala da sem se z njo kregala, ker da bi hotela z nami zivet OMG...in sem se tolk grumpy zbudila...in potem me je ob 10 ona res klicala..... aaaaaah kako bi jst tolko rada vidla malo, kako jo pogresa (really???), kako je ze dolg ni vidla....in da nam pride na obiske.....O.M.G.!!!!!! da bo zdaj mal pobrskala kolk pride karta, ce ne da bo vlakom.....(mislim, a prej prides do vladivostoka)... ker jo je strah letala....ja mozno tudi boljse da gre vlakom...potem se zgubi in res pride do vladivostoka sem se neki hotela povedat, pozabla, zdaj letim v vrtec pa pa
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?