Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 18.4.2011 8:52:41
|
|
|
|
PapuaNG
|
jutro, preživeli vikend. In je spet ponedeljek. V petek sva šla z mojim mal žurat, tko da je bila sobota bolj spalna, sem mulca šele popoldne dobila nazaj, pol sem šla pa še na rojstni dan z mulčkom. Je bilo pestro. Včeraj smo bili pa tudi bolj leni kot ne, tako da smo se šele popoldne ven spravili malo na sprehod. Oh ti ponedeljki...pa še med prazniki delam, tko da se niti dopusta ne morem veseliti, juhu Ah, bo že. Bo pa bolj mirno v službi, ker bova sami s šefico.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 18.4.2011 12:26:59
|
|
|
|
ivanamdb
|
daaaaaaaan a ni nobene? kva vse pridno delate? men se danes tolk spi, tolk stvari bi morala naredit...pa se mi ne da....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 18.4.2011 15:26:00
|
|
|
|
PapuaNG
|
ivana, zgleda sva edini tukaj Jst jo počasi odpeketam-najprej do mentorice po nov primer,potem pa domov. Pa še s kolegico sva se za en čvek menile, bomo vidli, če se nama uspe skoordinirat.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 18.4.2011 15:32:55
|
|
|
|
ledenka
|
no ja, najbolj pocen lih niso pa v Slovenijo tud ne dostavljajo. sicer pa daaaan! mam novo barvno kombinacijo za kuhno... temno sive ploščice, srebrne omare in bordo steklo med omarami. What say you?
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 18.4.2011 16:23:56
|
|
|
|
ivanamdb
|
ja papua...se vidi da se mi ful dela danes tud kavcala sem eno urco ledenka- jaaaaaaaaaaa men je ta kombinacija vsec! (lepsa kot recimo obratno da bi bli elementi bordo!) ja, torbe niso glih poceni, ampak ce nisem slabo prebrala so take da so "customized" da si izberes barvo, velikost, tip usnja, a ne da so podobne tisti birkin bag? hm...lahko jo dam za xmas wish list...edino...moje torbe so v zadnje case polne pol pojedenih precl, piskot, raznih drobtin, sadnih steng, robckov...tko da ne vem ce se sploh splaca....potem bo takoj usr@ana.... a so bolancki kaj bolje?? upam da so! zdaj pa grem po bestijico, potem mal v lokalni mini zoo, pa se na en sladoledcek.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 18.4.2011 19:19:48
|
|
|
|
majana79
|
Dan! Pa res niste zgovorne... pri nas smo tako tako... J. je sicer ok, fajn bi blo, da bi bil čim dlje doma, ampak gre žal jutri v vrtec, ne gre drugače Moj je včeraj spet zakuhal ponoči, tako da mora it danes oziroma jutri zjutraj spet na infekcijsko, odvisno od vročine. Se mamo fajn ja... žabarke, a je katera že dobila novo odločbo za vrtec? baje so jih nekaj danes pošiljali naokrog?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 18.4.2011 19:26:31
|
|
|
|
Anonimen
|
DAN! Moj dragi gre jutri na kirurgijo, se mu je na hrbtu tur naredil ) Žiga pa v vrtec Upam, da tam tudi čim dlje ostane MAJANA PIKEPOKE!!! Zdej je že čas, da pridejo do vas!!! Vikend smo preživeli v prekmurju
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 18.4.2011 20:26:50
|
|
|
|
betty.ford
|
odločba, ja, je prišla danes. majana, roj za tvojega, da se mu čimprej uredi tole. pa za J. da bo vse okej. sem hvaležna sebi, ker sem se poslušala in se odločila za bolniško. ne vem, kako bi zdržala v službi. sicer imam v grlu nekaj žebljev manj, so pa še vedno. za dodatek mi je še mulček nekaj pojamral zjutraj, da ga boli grlo. po claritinu je bilo vse okej. premišljujem, če bi še sama poskusila s claritinom. zmajčku se verjetno pozna vsebnost mojega mleka z raznimi "zdravilnimi" dodatki - v vrtcu naj bi imel blato bolj tekoče. popoldne je bilo okej. mogoče je kriva tista voda deževnica, ki jo je včeraj pil - seveda ji je bil primešan pesek. moj se je šel danes "bodi sam svoj mojster" moram rečt, da je vztrajen - ampak na izgledu se pa vztrajnosti ne vidi zavoljo miru sem tiho. toliko - ne morem prav dolgo govoriti, zato se poslavljam lahko in lepo spečo noč vam želim!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 18.4.2011 20:27:50
|
|
|
|
betty.ford
|
Moj dragi gre jutri na kirurgijo, se mu je na hrbtu tur naredil ) ker bo to bolj rutinska operacija, bo vse okej!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 18.4.2011 20:32:15
|
|
|
|
betty.ford
|
mam novo barvno kombinacijo za kuhno... temno sive ploščice, srebrne omare in bordo steklo med omarami. What say you? i say wonderful! zdaj pa res grem,... bi bila čudak, če bi zraven tipkanja še govorila, a?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 19.4.2011 8:35:08
|
|
|
|
PapuaNG
|
jutro, spali še kar. Če odštejem, da sem zakinkala sredi noči kar na ležalniku pri mulčku v sobi, sem bla preveč hin. Včeraj naju je pa prav skenslal mulček-smo šli po kosilu ven na igrišče, pa pride moja mami, ker je prinesla neki za mojga, pa se čez par minut odpravi domov in mulček v jok, zateče za njo, jo prime za roko in odide z njo Se sploh ni nič obračal nazaj. No, sva šla pa midva na en malo daljši sprehod, je pasalo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 19.4.2011 8:39:17
|
|
|
|
majana79
|
Jutro! Kako je še vedno mraz zjutraj Otrok v vrtcu, je bil že na poti užaljen, mi tut papa ni hotel dat, mož na infekcijski... eden mora pa denar služit me zanima, če dobim danes odločbo, al 'bogatim' pošljejo nazadnje
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 19.4.2011 8:56:00
|
|
|
|
PapuaNG
|
Jst sem včeraj dobila odločbo. Ampak je poštar ni hotel mojemu dat. Matr mi gre na živce, da poštarji ne vedo, da lahko kdorkoli podpiše tisto pooblastilo in prevzame pošiljko. Tko moram pa posebi na pošto hodit
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 19.4.2011 9:11:41
|
|
|
|
koala.cek
|
dobro jutro, ledenka - kombinacija kuhinje mi je všeč. pa misliš, da se ne bo vsa umazanija vidla po tleh, glede na to da so bolj temne ploščice ? zmajček se je ponoči neki drl in vlekel za ušesa. sem mu dala eno kapljico otokaina in daleron, potem pa je spal do jutra. zjutraj je bil dobre volje. nimam pojma kaj bi to bilo. upam, da je le preblisk. jutri grem pa službeno v lj in me cel ljubi dan ne bo v tem rastlinjaku. si bom vsaj malo spočila od teh ksihtov. bljak...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 19.4.2011 10:01:39
|
|
|
|
ledenka
|
jutro sem včeraj mal gledala kuhinje... pišlovka, tile izrisi trajajo pa 100 let vsekakor ne priporočam Kerin Povirk, v eni uri pa pol ženska izrisa ni mogla naredit. sem pol kar šla, ker ni imelo smila, M je bil pa že čisto živčen. V Dan kuchen je en dečko vse lepo izrisal in postavil v eni uri... sam tam nimajo kuhne brez ročajev pa dopust mam odobren komaj čakam... ležanje na vrtu, dec peče... eh ja
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 19.4.2011 10:41:02
|
|
|
|
petrazg
|
ojoj... Jutro.... Mi imamo pa tako mrzlo v stanovanju. Sploh ne vem kaj je... Mi smo dobili odločbo včeraj, pa ker nismo bili doma, jo moram iskat. Pa hvala Papua , da si me spomnila na pooblastilo.... ziher mi ne bi dale na pošti brez. Čeprav poštar pa vedno da brez problema vso pošto za Simona meni in obratno. Ledenka... kuhinje se pa res malo dlje časa rišejo... nič nenavadnega... Drugače imam pa stanovanje v razsulu, ob 15,30 velikonočno delavnico pri malemu in ob 16 uri zaključno predstavo pri velikemu, ob 18. telovadbo na Gibu... Gospod mož, pa itak, da spet ne more Klinc pa ta njegova služba... tale zadnja 2 meseca sta ubijalska. Skoraj skoz je na poti, ko je pa v Sloveniji, ima pa cele dneve sestanke, predavanja, šolanja... Eh... Sem nam pa zato včeraj kar morje za promajske rezervirala... zdej čakam, samo še potrditev, da je še prosto....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 19.4.2011 11:37:34
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Ledenka... kuhinje se pa res malo dlje časa rišejo... nič nenavadnega... ja, ampak saj vidiš, kako se zraven spravljajo... ne pa, da kr neki ne zna s programom delat, pa da ji šteka, pa neki postavi, pa pol ne zna prestavit ej sorry, ampak če ne zna, naj to kdo drug dela, ne pa da pol ure samo sobo riše pa še pol napačno postavi vrata. (res je, da ni pravokotna soba, ampak tako zapletena pa tud ni)
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 19.4.2011 12:47:20
|
|
|
|
PapuaNG
|
joj ledenka, sem sama opremljala stanovanje sto let, tko da raje sploh ne razmišljam o tem. Sem mela arhitektko, ker sama nisem lih tip za to, pa da mi čim več svetuje, ker ipak več ve o tem kot jaz. Itak smo vse dal delat, ker je tak čuden razpored. In je najprej sto let trajal, da je vse skupi zrisala, pol je pa še naslednjih sto let trajal, da je mizar vse skupaj naredil. K sreči je bilo res kvalitetno narejeno in do danes (zdaj bo tri leta) nimam pripomb, vse funkcionira, nič se ni razmajala itd. Bi pa verjetno kakšno stvar danes drugače naredila-predvsem ne bi hladilnika dala vgradnega, ampak navadnega-tistega visokega, ker nam vedno prostora zmanjkuje, placa za še en hladilnik pa nekako ni. Sicer sem pa danes lene sorte, nič se mi ne da. Naslednji teden pa nadomeščam štiri sodelavce, super
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 19.4.2011 12:49:38
|
|
|
|
petrazg
|
Sej se strinjam s tabo Ledenka, damo to je proces... :) Ti jaz raje ne povem koliko časa sva midva porabila za kuhinjo. Sem mislila, da naju bo arhitekta skozi okno vrgla, ker je morala 2x popravljat že poslane načrte :))
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 19.4.2011 13:55:43
|
|
|
|
koala.cek
|
no, mi pa hladilnik kupujemo. smo imeli do sedaj enega starega, belega, ampak je bil star 2 meseca ko smo šli v zda, ko smo prišli domov smo nabavili novo kuhinjo in mi ga je bilo škoda ven dat. ampak noter ne paše. . sedaj pa bi rada kupila novega, srebrnega, visokega, s skrinjo, pa ledomatom, intd...tak moderen. bi ameriškega, ampak tolk placa pa nimamo no, to je zdaj naš projekt. sicer pa še tri dni in dopust. 10 dni. na morju. ah, bom trpela. se kar vidim. tako nekako kot opisuje ledenka, noge na mizo, pa kakšen koktajl, mož za žarom, otroci v šlaufkah, milina....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 19.4.2011 14:08:29
|
|
|
|
ledenka
|
moj ljubljeni soprog si je pa zmislil, da bi mel tale hladilnik.... kar je vse lepo in prav, ampak hladilnik je širok 110 cm, načeloma je pa placa 90 cm tako da bomo očitno vratno odprtino ožali/prestavljali... vse ostalo mu je pa itak vseeno
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 19.4.2011 14:13:44
|
|
|
|
koala.cek
|
tudi meni je like it sam kaj ko je placa ja cca 92,5 cm razen če ga prestavim v dnevno, al pa jedilnico, al pa kar na hodnik
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 19.4.2011 14:40:02
|
|
|
|
ledenka
|
sam en problem je - pol bomo skos meli dooost vina doma, ker če je vinski del prazen, zgleda pretty much boring kuhna bo pa v tem stilu - sam srebrna
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 19.4.2011 14:54:30
|
|
|
|
koala.cek
|
ledenka - lepa. ultra moderna
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teden otroka®: Otrok – nepopisan listOb letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?