betty.ford
|
Papua, verjamem, da danes uživaš v evropskem vzdušju! za naslednji teden pa tudi jaz držim pestke, da ti g. pove, da je vse okej. majana, ledenka da bodo ušeska čimprej dobro. maja, sem opazila nek oglas - a ti ta povzroča kuvertanje? sama že malo obupujem, da si bom našla pravo delovno mesto - kako že pravijo: pravi človek ob pravem času na pravem delovnem mestu. ja, to bi bila rada. Dudica, uživaš, lepo te je prebrati, kljub temu, da si kratka. Tanja_ ojej. manijaki! očitno smo prepotrebni urejenega mestnega prevoza,, ker so tele borbe za parkirišče res vedno bolj neusmiljene. ivaanaaaaaaaaa ledenka, sem si mogla sposodit strica gugla, da mi je povedal, kaj pomenijo tiste ruske črke,... jooj, kakšno spacapalo je prevedel: Nikoli in ne sprašuj! Nikoli ni, in še posebej tistih, ki so močnejši od tebe. Bodo sami ponujajo in si dati vse! živa, tebi pa en velik meni se zdi, da ste si z lastniki že prej bili odbojni. škoda, ker se ne morete posloviti v miru poslovit. upam, da rešite tako, da bo vsem prav. eelyy, sem pozabila včeraj napisati, da boste prav luštno sobico kupili! zdaj pa: zajtrk, sprehod (petra, si pokonci??), pa še kaj. lepo mi bodite in vsrkajte sonce, da vam da energijo. pozitivno, seveda.
|