![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.3.2011 10:49:49
|
|
|
|
ledenka
|
dan tale sonček res odžene depro... lepo je zunaj. žal se tudi v takem dogajajo tragedije... znanka z IVF foruma je izgubila svoja otročka v ene 16. tednu
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.3.2011 11:24:48
|
|
|
|
PapuaNG
|
o ledenka, to pa je bed...ko se že res veseliš in misliš, da si ven iz hudega...Moj brat in njegova že več kot eno leto po izgubi otročka (je bila že 6. mesec) nista pripravljena na nov poskus. Že meni je hudo, pa sploh še približno tako daleč ni bilo... Sem pa več al manj vse zadeve popedenala za službo, imam le še eno zoprno, ki se je kar ne lotim. Pa bo treba tudi to
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.3.2011 11:40:24
|
|
|
|
betty.ford
|
Papua, a fizično pa je zdaj vse okej? ledenka, naj ti kolesarjenje prežene težke misli,...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.3.2011 12:30:44
|
|
|
|
PapuaNG
|
betty, fizično sem okej, naslednji teden mam še pregled pri G, pa upam, da je tudi znotraj vse ok.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.3.2011 13:41:46
|
|
|
|
eelyy
|
Ker sonček sam piha in tolče po balkonu,kot zmešano.Nesem vlogo v vrtec za L. komaj bom čakala odgovor a še odala nisem. ledenka to je teško res,jst nevem res kako se starši poberejo tisti,ki se jim to zgodi.Nevem kako bi prebolela kaj takega,sloh pa v 6mes. ko je pikica že tako velika. papua;srečno pot jutri.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.3.2011 14:23:29
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10 betka super plan, še kakšno glasbo naglas, jaz sem tudi mislila da bom kaj fraj, mislim kid free :) no sej bom kmalu... še ene 2 mesca bolezni ne vem če bom še 2 meseca preživela aja, smo na AB, totalno vneta ušesa
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.3.2011 14:24:08
|
|
|
|
ledenka
|
zdaj greva pa z M na ORL pregled zaradi sluha... upam, da je samo selektivni sluh, ne kaj resnega. bo že. sam upam, da ne bo preveč tečen, ker ga bodo morale vzg. zbudit... sicer spi do 15h ali kaj takega.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.3.2011 14:25:56
|
|
|
|
majana79
|
ledenka papua, tebi tudi, pa upam da tvoji vseeno zberejo pogum in da je pri tebi vse ok moška spita, jaz pa čilam. stanovanje je libija... ma bom že, sej ne pride noben na obisk
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.3.2011 14:30:30
|
|
|
|
ledenka
|
če kdo pride, mu daj pa cunjo pa sesalc v roke šibaaaaaam!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.3.2011 14:33:17
|
|
|
|
maja1488
|
Majana, danes ne pridem k tebi. Me je strah cunje Bolančkom . Papua, držim pesti za jutri in za naprej za +. Jst sm danes večinoma pošto odpirala cel dopoldan. Bah...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.3.2011 15:40:18
|
|
|
|
Dudica1
|
hellou! Včeraj smo bili v cerknici je bilo super zanimivo Danes pa imamo frizerje,trgovino itd... PIKEPOKE ZA BOLANČKE!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.3.2011 17:12:29
|
|
|
|
Tanja_
|
Matr sem jezna!En tip na parkingu mi je zanalašč ruknu avto, ker je hotel parikrat tja kot jaz. Sem klicala policijo in niso nič ukrepali?!Halo!Evropsko poročilo so hoteli skup z nama napisat?!Pa kako je to možno, da ti nekdo nalašč nekaj poškoduje in ostane nekaznovan?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.3.2011 17:43:25
|
|
|
|
ledenka
|
pregled je bil ok, ima tekočino za bobniči, ki pa bi morala sama odteči... sčasoma. če ne, lahko dobi cevke v bobnič. ampak zaenkrat ni panike. gremo zvečer na suši komaj čakam!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.3.2011 18:23:17
|
|
|
|
majana79
|
Tanja, sej ne vem kaj rečt... lahko bi edino vztrajala, da podaš kazensko ovadbo ali prijavo, sej ne vem kak je prav izraz zaradi namernega poškodovanja lastnine, samo bi najbrž mogla takoj to rečt folk na cesti je dejansko spuljen ledenka, fouš! kdaj gremo pa me?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.3.2011 19:40:58
|
|
|
|
Tanja_
|
majana tok sem bla znervirana, da se nisem čist nič spomnila v tistem trenutku.Eh.... ledenka super za pregled.Sam da je vse okej. Kam se pa gre v Ljubljani na suši?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.3.2011 20:04:32
|
|
|
|
majana79
|
Tanja, zdej nimaš kej. Predihej pa let go. Bo še najboljše za tvoje zdravje. Zdej (no, že neki časa je rekla ledenka) je en nov suši v stari Ljubljani. Smo se zadnjič menile, da bi šle. Bi ti tut? Khm, sem šla reševat en test kolk sem pod stresom... Oh well... No words needed. Your total score is 41. If your score was 36 and up, you're so stressed that you're putting yourself at risk for depression, high blood pressure, and heart disease. And you can't be much fun to be around either. You've got to make some major changes, and you may need professional help to do so. Go for a checkup with your doctor or gynecologist, or preferably find a therapist and brainstorm what you can do to make your life feel it's worth living.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.3.2011 20:12:36
|
|
|
|
Leela
|
ledenka HB, da je vse ok s sluhom Tanja res grozen kakšen je folk, pacienti res. Od policije pa jaz ne bi preveč pričakovala kar se takih incidentov tiče, ker jih je v LJ na miljone. Kakor berem so še hujši incidenti nekaznovani. Od mojga sestra je vedela točno katera ji je mobitel ukradla in jo prijavila in ni bilo nič. Najbrž bi mogli hišno preiskavo narediti ali kaj? Saj prijavo lahko daš tudi kasneje ampak jaz se z norci ne bi zapletala, greš na zavarovalnico in čao. Enkrat sem na urgenci videla enega fajn pretepenega fanta. Ni podal nobene kazenske ovadbe ker ga je bilo strah istega pacienta srečat. Pa tudi, če bi jo dal to policaji zapišejo, gre pred sodnika, on naredi tititi porednež in to je to. razen seveda, če imaš celo mašinerijo odvetnikov zadej. .
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.3.2011 20:27:16
|
|
|
|
ivanamdb
|
vecerko punce. cez vikend sploh do racunalnika nisem prisla...v soboto smo vsi trije sli na eno vecerjo, in je mala razturala po tem stanovanju do 23 , non stop je bla pred zvocnikom in plesala 80ies rock.... je imela tud rolling stones majico in skinny jeans.... je bila edini otrok tko da so se vsi z njo mal igrali...tudi na balkon kadit je hotela it... jutr zvecer gremo spet na eno vecerjo, ampak sm koncno klicala varusko! tko da se mal sprostim. ledenka -mjnaaaaaaaam dobr ga s soya sosom in wasabijem namoci mljacmljac tanja - leela je dobr rekla, zal je takega folka polno v zadnje case... v italiji sm parkrat brala da se zgodilo da je tak d@bil tudi ubil drugo osebo ker sta se kregala za parkplac. tko da se ni za hecat. men se ene parkrat na hrvaskem zgodilo podobno, tko da na koncu rajs pustim. majana, sivilja - punce, a da se vi mal res "zen" sprostite, preberite si res slummy mummy, in se mal sprostite, ker res potem ce ze boste koncale v idriji! ta je za vas http://www.youtube.com/watch?v=o1wtyW__5O8
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.3.2011 20:36:44
|
|
|
|
ivanamdb
|
in non stop si misilm, ma se neki sm hotela povedat.... ah ja, spomnila sm se... jutr koncno grem kupit tv.... ma ne da mi res manjka ampak mi je brezveze gledat film na racunalniku, cetud mamo velik ekran, ampak je tv bolj komot ko si skinemo filme/serije sa spleta. ce bo se ta tv, ker je od danes na akciji.... ce ga vec ne bo, spet malo pocakamo... in mi je danes uspelo dat D v postlo ob19.30..sve prisle domov, in je spala, mal se je zbudila, hitr sm ji dala flaso mleka v roko in jo previla in oblekla pizamo....in direkt v postlo upam da zdrzi do jutra!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.3.2011 21:10:46
|
|
|
|
majana79
|
o ivana, sem te pogrešala tnx za komad, poznam, iz scrubbsov pridna D., upam da res zdrži do zjutraj.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.3.2011 21:31:55
|
|
|
|
ivanamdb
|
ooooo majana... hvala... sm ze mislila da bom imela monologe.. ce D ne zdrzi do jutr... ti je jutr posljem na obisk.... ji das sesalec in ti posesa celo stanovanje! (zares! jst se vsakic moram kregat za dobit sesalec, ker ga gospodicna vedno okrog vlece) mislim da ni sla na (slummy) mummy, vec na mojo mamo ki je bla "ga. mikrob" drugac, slummy mummy je res zakon! berem knjigo non-stop, je komicna, ampak ima tud zelo lepih idej in veliko resnice!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.3.2011 21:34:07
|
|
|
|
maja1488
|
Mwahahahahahha....Ga. Mikrob. Hvala Ivana...you make my day! Kdaj pridete?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.3.2011 21:36:33
|
|
|
|
majana79
|
ivana, LOOOL ma sej naš mulo bi tut sesal, samo kaj ko od tega ni haska dej, pridi kmalu pa prinesi knjigo posodit se dobimo v Minutki in gremo še na čevape
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.3.2011 21:40:34
|
|
|
|
maja1488
|
Majana, nisi na tekočem...zdej je IN pod kaminom...majo sač. Svinjino, kozlička, ovčko al pa hobotnoco.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.3.2011 21:41:18
|
|
|
|
ledenka
|
pa sem spet tu matr sem hitro doma suši je bil ok, edin od likohola majo sam pivo - laško, union in heinekena. tud japonskih sort zaenkrat nimajo. tud prav
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Prešeren »na otroški način«Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.