Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2011 - 2.del 5.1.2011 18:36:28
|
|
|
|
SaMaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi Danes sem nesla v službo izpolnit liste za porodniško in jih moram dvignit naslednji ponedeljek Jaz sem v ponedeljek nesla, pa menda jutri dobim...traja ja Ja, res si vzamejo čas. Meni bodo še decembrsko plačo upoštevli, januarske pa ne več. Na FB sem malo brala glede kaplic proti krčem- kaj vi priporočate?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2011 - 2.del 5.1.2011 18:55:19
|
|
|
|
naja17
|
IZVIRNO SPOROČILO: SaMaa krokse vzet, kaj pa copate?? Kar se tiče kozmetike za otroka jaz ne mislim zaenkrat nič kupovat, saj naj bi do 6m zdržali brez teh kremic ipd., hladilno mazilo imam pa že doma. Pa nekaj testerčkov dobimo tudi v P. Kupit bom šla še B-panten za ritko, čeprav moja mami zagovarja, da se ritka v primeru vnetij in pikic najbolje celi, če jo mažeš z margarino. Bom pa počakala, kaj bodo še v materinski šoli povedal, pa šla dodatno kupit. Danes sem nesla v službo izpolnit liste za porodniško in jih moram dvignit naslednji ponedeljek potem pa še na CSD šibam, da uredim do konca in potem še mal.... Moj zagovarja copate, češ da s corcsi lahko zabremzam in padem Jaz sem se vseeno odločla za crokse, zarad tuširanja... A res? Nisem še nikol slišala za to? Vem, da gre margarina na glavo za temenca, no mi je pa fajn, da vem, da gre tud na rit .... Ma kaj zdej s temi papirji? Meni so v službi rekli, da čisto nič ne rabijo ceč od mene, da njim že CSD pošlje Mah, bom v ponedeljek vidla... No in... Naročila previjalno... Eh babice in dedki... Moja mačeha bi že kr pisalno mizo naročila Sem jo komej ustavla z vsem skupaj, da samo previjalno zaenkrat... In ko bo ta zmontirana, je na vrst pranje in peglanje... Aha, še o kapljicah... Jaz sem jih kupovala za kolegice v Tržiču, tko da bo moj tud tam kupoval, sprot s šihta... Ka pa vem kere so to
< Sporočilo je popravil naja17 -- 5.1.2011 18:56:38 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2011 - 2.del 5.1.2011 19:14:29
|
|
|
|
tanjusi
|
Na FB sem malo brala glede kaplic proti krčem- kaj vi priporočate? Jaz za nečakinjo kupujem Koroške kapljice... so menda kar ok... hodijo še od drugod po njih ...
|
|
RE: Marčevke 2011 - 2.del 6.1.2011 8:29:56
|
|
|
|
Akilene
|
Dobro jutro, a vse še spite? Moj spanec je bil prva liga, spala kot polh , nič wc-ja celo noč, nič čudnih sanj... Sedaj pa čaj, 2 kosa kruha z (lahkim) zeliščnim namazom, en muffin in kavica pri sosedi. Potem pa kuhanje golaža (sicer mi je kar žal, da sem si ga namislila, bom pa skuhala malo več, za v zmrzovalnik). A že kaj razmišljate o kuhanju za zalogo?
< Sporočilo je popravil Akilene -- 6.1.2011 8:30:17 >
|
|
RE: Marčevke 2011 - 2.del 6.1.2011 8:34:36
|
|
|
|
Akilene
|
Še to: danes sem že prejela odločbo o enkratni denarni pomoči ob rojstvu otroka. Zelo ekspresno. Nisem je še pričakovala, glede na to, da sem oddala samo prvi list od papirjev (se pravi, da še čakam na janurasko plačo). Kdaj bo pa denar nakazan, pa nič ne piše, pa že naslednji mesec.
|
|
RE: Marčevke 2011 - 2.del 6.1.2011 8:50:20
|
|
|
|
naja17
|
Jutro... Akilen, ti kot polh, jaz pa ravno obratno... Sem ob 2h zjutrej pospravljala, pa mal srfala, pa tko.... Moram dones še pospravljat, za kosilo z mojim skup ne prideva, jaz bi musako, on bi mutušo, tko da še ne vem... Na zalogo pa po moje ne bom nič delala, a misliš, da je potrebno? Pa sej, če je otroček priden in spi, se že naredi kosilo, al kako?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2011 - 2.del 6.1.2011 9:24:11
|
|
|
|
tanjusi
|
JAZ bom znorela, v zvezi z spanjem , zdajle sem vstala ... Sem šla spat ob ene pol desetih , vsa zaspana... pol se pa začne, najprej lulat , pol je pa mala začela feštat ... cel dan bol mir, me je že skoraj zaskrbelo, ponoči je pa nadoknadila ... zeeelo ... No potem sem okrog polnoči zaspala ... zjutraj pa otroke v šolo , no pol sem pa zaspala..., do zdajle. Me pa resno skrbi kaj bo če bo mala podnevi dremala , ponoči pa feštala ...
|
|
RE: Marčevke 2011 - 2.del 6.1.2011 9:26:28
|
|
|
|
Akilene
|
O,naja nočna ptička helov! Ja, glede kuhe na zalogo je pač tako..moj dedc ne kuha, ne bi pa bila rada odvisna od drugih. Pri prvem porodu je bila kar kriza, ker so me šivi grozno boleli, bila sem utrujena, po kuhinji pa mi je rovarila tašča . Tako, da za par dni bom skuhala vnaprej, npr. haše, ki ga lahko potem uporabim za polivko, musako ali lazanjo... ne mislim pa pretiravat .
|
|
RE: Marčevke 2011 - 2.del 6.1.2011 9:44:43
|
|
|
|
tanjusi
|
Ja, glede kuhe na zalogo je pač tako..moj dedc ne kuha, ne bi pa bila rada odvisna od drugih. Jaz mislim da ne bom ... otroka jesta v šoli... mož vem da ne bo lačen, se znajde , če pa je sila pa tudi tašča vskoči , bomo že nekak
|
|
RE: Marčevke 2011 - 2.del 6.1.2011 9:48:25
|
|
|
|
5ra8
|
še dobr da moj kuha pa še rad tud mi že zdej kdaj nardimo na zalogo...sploh kšn haše za testenine ali pa mesne korglice, golaž, sarme..... ja pa dober dan....dobrojutro tebi tanjusi jst dobim papirje za CSD v ponedeljek, ko je tudi plača. potem pa odrinem na CSD.
|
|
RE: Marčevke 2011 - 2.del 6.1.2011 11:00:46
|
|
|
|
*Ninočka*
|
Evo mene, se zopet javljam iz tople postelje. Sem ugotovila, da sem v nosečnosti postala prava bojazljivka Včeraj sem namreč grozno kašljala, imela sem tudi malo vročine in potem še Akilene omeni gripo...sem bila spet čisto paf. Tako da sem danes raje ostala doma. Tudi jutrišnjo tehtanje sem odpovedala, ker ne mislim hodit s takšnim kašljem v bolnišnico. Tako pa lepo zavita v kovter pijem čaj in tipkam, berem... Sicer sem imela namen delat do konca januarja (delam namreč po podjemni pogodbi, kar je za en... ), ampak mislim, da bom kar prej končala.Sem pa tako včeraj opazila, da tudi bebica ob mojem slabem počutju ni bila ravno radodarna z gibi. Sem bila zvečer že čisto panična, ker ni pomagalo niti ležanje na hrbtu, pa na boku. Sem komaj zaspala. No, ampak danes pa že veselo muva, se tudi sama bolje počutim. Zanimivo...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2011 - 2.del 6.1.2011 11:04:10
|
|
|
|
Klemy82
|
Ola. Tudi jaz sem imela danes pestro noč, tko... spala 2 uri, pa se zbudila, kot da je dan, nekaj sem celo zaspala nazaj, potem se je moj vstal, bejbi se je odločil preizkusit par novih udarcev in adijo spanje...ampak začuda nisem nekaj zaspana... najbrž še pride za mano Hrana... jaz imam skoz kaj v skrinji, mi vedno kaj ostane omake, raguja, juhe in take reči in potem kar v skrinjo fliknem, če ne drugače, je pa moj kak dan sam doma pa si pogreje... ker je prelen, da bi si dejansko skuhal kaj več od jajca na uč al pa makaronov... Bom dala verjetno še kakšno malo večjo porcijo te dni not, lih zato, da se mi ne bo treba še prve dni s kuho ubadat, da bi mi pa tašča kuhala, mi pa tudi ni, no... res zadnja sila, če bo ne vem kaj... Zdajle pa se oblečem pa grem na en sprehod do tgovine pa nazaj, se rabim malo svežega zraka nadihat, preden bo dež al sneg al karkoli že napovedujejo...
|
|
RE: Marčevke 2011 - 2.del 6.1.2011 11:25:24
|
|
|
|
pikachu
|
Oj nosečke. Se spet malo javljam in tokrat z eno lepo novičko (se morem malo pohvalit ). Danes sem postala teta mali punčki Alini veliki 51cm in težki 3200g.
|
|
RE: Marčevke 2011 - 2.del 6.1.2011 12:21:24
|
|
|
|
lina10
|
Pikachu čestitke ,sedaj boš pa ti na vrsti da jih razveseliš.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2011 - 2.del 6.1.2011 12:24:05
|
|
|
|
tanjusi
|
Pikachu , vem kako ti je
|
|
RE: Marčevke 2011 - 2.del 6.1.2011 12:26:17
|
|
|
|
pikachu
|
Ja sedaj smo pa počasi mi navrsti, bo to leto še pestro pri nas .
|
|
RE: Marčevke 2011 - 2.del 6.1.2011 14:06:29
|
|
|
|
naja17
|
pikachu - čestitke tetka kuha in desci - mene za mojga ne skrbi, ima atija čez cesto (nas s svojimi dobrotami razvaja tast ), ko me ne bo, ko pa pridem pa tud vem, da bo mene kaj čakalo, samo ne bi rada preveč tega izkoriščala, bi rada kar sama kuhala ... da pa ne bi imela tasta, e pol bi me pa skrbelo, ker moj je pa anti ja.... Uglavnem, jest bom dol padla... Kopalnico sem spucala, sesala, neke cunje pospravila v šok sobi, kosilo delam, khm.... Zmatrana uglavnem ... Sem pa čist v temo o izbranem vozu padla , so že prej babe naklepale 50 strani, no zdej smo pa ta nove uporabnice pršle že na 60 strani ... Čist navdušene, upam, da me ne bo razočaral
|
|
|
|
RE: Marčevke 2011 - 2.del 6.1.2011 14:12:19
|
|
|
|
SaMaa
|
Helo evo mene iz službe, joj kako bom vesela, ko bom doma...samo še 11x grem na šiht...jeeeee IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi Ja, glede kuhe na zalogo je pač tako..moj dedc ne kuha, ne bi pa bila rada odvisna od drugih. Jaz mislim da ne bom ... otroka jesta v šoli... mož vem da ne bo lačen, se znajde , če pa je sila pa tudi tašča vskoči , bomo že nekak Moj dedec tudi ne kuha, včasih olupi kakšen krompir za pire in to je to. Ampak ga čisto nič ne zmede, pravi, da se v moje delo ne bo vmešaval. Tako, da ste srečnice vse tiste, katerih moški zna kaj skuhati in to počne z veseljem. IZVIRNO SPOROČILO: Akilene A že kaj razmišljate o kuhanju za zalogo? Ne vem, kolik mi bo kaj uspelo skuhat na zalogo, ker tako ali tako sproti vse pojeva, tudi iz skrinje, saj se dostikrat zgodi, da sem tako utrujena, da se mi ne da stati pred štedilnikom in kuhati. Takrat pridejo na vrsto razni segedini, golaži ipd.iz skrinje. Najbrž bom pa govejo juhco nakuhala na zalogo, pa kakšen golaž. Za ostalo pa vem, da bo moja mami poskrbela, da ne bomo lačni. Imam to srečo, da so vsi v bližini doma (razdalje 2km), pa še kmalu zaključijo z delom. Če ne se bodo pa dedci malo organizirali pa nam kaj skuhali IZVIRNO SPOROČILO: naja17 on bi mutušo Kaj pa je to? Nisem še nikoli slišala, jedla pa najbrž tudi ne....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2011 - 2.del 6.1.2011 14:29:40
|
|
|
|
naja17
|
IZVIRNO SPOROČILO: SaMaa IZVIRNO SPOROČILO: naja17 on bi mutušo Kaj pa je to? Nisem še nikoli slišala, jedla pa najbrž tudi ne.... http://www.ringaraja.net/forum/m_4808415/mpage_7/key_/tm.htm Upam, da ti prime link, k sem tule po moje vse razlagala? Torej čez piščanca prelito testo in zalito s smetano
|
|
|
|
RE: Marčevke 2011 - 2.del 6.1.2011 14:44:42
|
|
|
|
SaMaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: naja17 IZVIRNO SPOROČILO: SaMaa IZVIRNO SPOROČILO: naja17 on bi mutušo Kaj pa je to? Nisem še nikoli slišala, jedla pa najbrž tudi ne.... http://www.ringaraja.net/forum/m_4808415/mpage_7/key_/tm.htm Upam, da ti prime link, k sem tule po moje vse razlagala? Torej čez piščanca prelito testo in zalito s smetano skor sm si jezik polomila, k sm tole brala tile bosanski recepti so men itak ful dobri, sploh kakšne pite, sam kaj ko se jih zelo malokrat postopim delat.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2011 - 2.del 6.1.2011 17:55:20
|
|
|
|
Klemy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: naja17 IZVIRNO SPOROČILO: SaMaa IZVIRNO SPOROČILO: naja17 on bi mutušo Kaj pa je to? Nisem še nikoli slišala, jedla pa najbrž tudi ne.... http://www.ringaraja.net/forum/m_4808415/mpage_7/key_/tm.htm Upam, da ti prime link, k sem tule po moje vse razlagala? Torej čez piščanca prelito testo in zalito s smetano Khm, naja, kaj če bi ti kr organizirala en tečaj bosanske kuhinje??? Se takoj prijavim!! evo, sem se nažrla keksov (ja, itak da bom samo 2 zraven kave, ane ), pa mi je slabo za pop**, ampak tole pa... njami... bom spet lačna
|
|
RE: Marčevke 2011 - 2.del 6.1.2011 19:42:37
|
|
|
|
Akilene
|
naja, jaz sem tudi ZA , takoj pridem na tak tečaj... Lačna, lačna...
|
|
RE: Marčevke 2011 - 2.del 6.1.2011 20:26:35
|
|
|
|
naja17
|
Ja ja kamot... K ste tko navdušene, a na FB-ju ste vidle moj pite ... Da vas še malo razdražim Ej, tanjusi, a si vidla, da majo drug teden v hofru une predalčke, k jih iščeš na uni temi (je ne najdem zdej)? Jaz pa moram dobit tele iz ikee, da nam mela 100 različni, da bom dojenčkove nogavičke in to dala notri ... Zdej sem si hotla narest en tak fajn sendvič, k sva lih frišno štruco dam prnesla, pa odvijem mini poli, pa ugotovim, da je s sirom ... Sem bla tko razočarana, sem kuj enega dickmansa v usta vrgla za tolažbo ...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2011 - 2.del 6.1.2011 20:42:35
|
|
|
|
tanjusi
|
Ej, tanjusi, a si vidla, da majo drug teden v hofru une predalčke, k jih iščeš na uni temi (je ne najdem zdej)? Jaz pa moram dobit tele iz ikee, da nam mela 100 različni, da bom dojenčkove nogavičke in to dala notri ... bAJE SO V kIKU tudi ugodno zdaj ... nekje jih bom že dobila :-)
|
|
RE: Marčevke 2011 - 2.del 6.1.2011 21:23:54
|
|
|
|
Akilene
|
Naja, kakšne dobrote!! Moj želodec je zdaj še bolj vznemirjen !! predalčki za predal - jih imam iz Ikee, mi je pa žal, da sem kupila samo 1kom, ker so super!
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?